27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,
nemáte prosím zkuenost se speciálním vybavením na záchod, díky kterému se kočka postupně naučí chodit na WC, take není potřeba kočkolit? Jedna známá mi o tom říkala. Má se jednat o kruhy různých velikostí, na které kočka chodí.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=EmHQoHya8uI
Není tady
Martinko, nemysli si, e prkýnko pro kočku je bez práce. Musí se udrovat nejen prkýnko, ale i celé WC, mnohem víc, vlastně po kadém pouití kočkou nebo před kadým pouití člověkem. S kočkolitem je mnohem méně práce, nepáchne a miska s ním se udruje mnohem snadněji. To je moje zkuenost, někdo můe mít jinou.
Není tady
Není lepí kdy má kočka svůj záchod ? Přijde mi to docela nehygienické kdy mi měla chodit na ten, co chodíme my ostatní
Není tady
Myska25 napsal(a):
Není lepí kdy má kočka svůj záchod ? Přijde mi to docela nehygienické kdy mi měla chodit na ten, co chodíme my ostatní
To ví, e je to lepí, hlavně u co se týče hygieny ... proto se ty kočičí záchody prodávají hlavně dneska u se dají sehnat voňavé kočkolity, aby ten jejich záchůdek nesmrděl
Není tady