|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj muzete mi tady nekdo poradit?mam 5dni zpozdeni a dneska jsem myslela ze jsem to dostala ale jen jsem spinila a ktomu krvavy hlen a trosku krve v deloze mam do tedka omlouvam jse ze pisi takhle do deitajlu ale uz bych odnekoho potrebovala vedet co to je?nejvic me zarazi ze kdyby to byla ms ze uz delsi dobu mam BT 37,3-7 a od rana me boli brisko jak na ms a ktomu ho mamstrasne nafoukly a tvrdy predem dekuji za odpoved
Upravil(a) PIKACUPICKA (18. 4. 2013 18:19)
Není tady

PIKACUPICKA napsal(a):
Ahoj muzete mi tady nekdo poradit?mam 5dni zpozdeni a dneska jsem myslela ze jsem to dostala ale jen jsem spinila a ktomu krvavy hlen a trosku krve v deloze mam do tedka omlouvam jse ze pisi takhle do deitajlu ale uz bych odnekoho potrebovala vedet co to je?nejvic me zarazi ze kdyby to byla ms ze uz delsi dobu mam BT 37,3-7 a od rana me boli brisko jak na ms a ktomu ho mamstrasne nafoukly a tvrdy predem dekuji za odpoved
Tohle mě rozesmálo. Obzvláště ve spojení s nickem.
Rob si prču z plastelíny. 
Není tady
Sice nechapu ale asi jsem to napsala na spatnou stranku a nick si muzu mit jakej chci uboha
Není tady

Což si takhle zajít na gyndu, když od někoho potřebuješ vědět, co to je? 
Není tady

Test v lékárně (nebo drogerii) nevyjde ani na 50 Kč, co takhle si jeden koupit? Je Ti 14 a stydíš se?
Není tady
Tady to snad neni ohledne tehotenstvi diskuze?EVA4444???
Není tady

Fakt nechápu Tvoji reakci, si děláš srandu, že jo. Normální je snad koupit si test na potvrzení těhotentsví, už jsi to udělala? Na začátku těhotenství se to divné krvácení co popisuješ může vyskytnout (z hematomu např).
Není tady
No vidim ze jsem narazila na spatny lidi nekdy si precti ocem se vsem bavej holki a jak si radej atd.ale je videt ze ty zrovna prijemna nejsi?Zbohem
Není tady