21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj muzete mi tady nekdo poradit?mam 5dni zpozdeni a dneska jsem myslela ze jsem to dostala ale jen jsem spinila a ktomu krvavy hlen a trosku krve v deloze mam do tedka omlouvam jse ze pisi takhle do deitajlu ale uz bych odnekoho potrebovala vedet co to je?nejvic me zarazi ze kdyby to byla ms ze uz delsi dobu mam BT 37,3-7 a od rana me boli brisko jak na ms a ktomu ho mamstrasne nafoukly a tvrdy predem dekuji za odpoved
Upravil(a) PIKACUPICKA (18. 4. 2013 18:19)
Není tady
PIKACUPICKA napsal(a):
Ahoj muzete mi tady nekdo poradit?mam 5dni zpozdeni a dneska jsem myslela ze jsem to dostala ale jen jsem spinila a ktomu krvavy hlen a trosku krve v deloze mam do tedka omlouvam jse ze pisi takhle do deitajlu ale uz bych odnekoho potrebovala vedet co to je?nejvic me zarazi ze kdyby to byla ms ze uz delsi dobu mam BT 37,3-7 a od rana me boli brisko jak na ms a ktomu ho mamstrasne nafoukly a tvrdy predem dekuji za odpoved
Tohle mě rozesmálo. Obzvlátě ve spojení s nickem. Rob si prču z plastelíny.
Není tady
Sice nechapu ale asi jsem to napsala na spatnou stranku a nick si muzu mit jakej chci uboha
Není tady
Co si takhle zajít na gyndu, kdy od někoho potřebuje vědět, co to je?
Není tady
Test v lékárně (nebo drogerii) nevyjde ani na 50 Kč, co takhle si jeden koupit? Je Ti 14 a stydí se?
Není tady
Tady to snad neni ohledne tehotenstvi diskuze?EVA4444???
Není tady
Fakt nechápu Tvoji reakci, si dělá srandu, e jo. Normální je snad koupit si test na potvrzení těhotentsví, u jsi to udělala? Na začátku těhotenství se to divné krvácení co popisuje můe vyskytnout (z hematomu např).
Není tady
No vidim ze jsem narazila na spatny lidi nekdy si precti ocem se vsem bavej holki a jak si radej atd.ale je videt ze ty zrovna prijemna nejsi?Zbohem
Není tady