18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte, kdo máte zkuenost s mirénou??? jak dlouho jste krvácely? můj gynekolg mi říkal, e nemusím počítat, kdy to mám dostat..... jak jste na tom vy??? děkuji.
Není tady
Mirenu jsem si nechala dát 3 měsíce po porodu, tehdy jsem jetě nemenstruovala, zavádění nebolelo, ale bylo nepříjemné, krvácela jsem tak nějak na střídačku asi 3 týdny, spíe se střídalo slabí a silnějí pinění. První rok jsem vdy v době menzes pinila, bylo to na slipovku nebo malý tampon. Od té doby nic, nemenstruju, nepiním, naprosto bez problému, za mě maximální spokojenost. Jen se teda začínám trochu obávat vytahování za dva roky
Není tady
Ja jsem po zavedeni spinila asi rok casto a nepravidelne, vlastne skoro porad. Zavedeni bylo hodne neprijemne, skoro jsem jim tam omdlela.
Není tady
Tak u mě zavádění dost bolestivé. Rok jsem měla bolesti břicha. Po roce menzes jednou za rok na tři dny. Rok před vyndáním jsem měla ílené křeče v břie. A takové, e jsem se nemohla deset minut hýbat a zvracela jsem. Vyndání bez problému rychlé a nebolestivé.
Take kdy to shrnu tak dva roky problémy a tři roky v pohodě.
Já osobně u bych do toho nejspí nela.
Není tady
Kaly napsal(a):
Tak u mě zavádění dost bolestivé. Rok jsem měla bolesti břicha. Po roce menzes jednou za rok na tři dny. Rok před vyndáním jsem měla ílené křeče v břie. A takové, e jsem se nemohla deset minut hýbat a zvracela jsem. Vyndání bez problému rychlé a nebolestivé.
Take kdy to shrnu tak dva roky problémy a tři roky v pohodě.
Já osobně u bych do toho nejspí nela.
Děkuji mnohokrát za Vae zkuenosti.
Zavádění bylo u mě nepřjíjmné (pak mě pár dní bolelo břicho), ale rychlé, na děloze mám myomy, tak proto ta mirena, pak jsem byla na kontrole a ve o.k., po zavedení jsem při 1. ms dost krvácela a 14 dní, pak kadý měsíc jen týden a slabí, mám ji 5 měsíců a ms nikde......je to pro mě zvlátní......
Není tady
Má ji kolegyně z práce a je moc spokojená. Nemenstruuje. Ale on měla před tím Danu, take na tělísko byla zvyklá. Já třeba tělísko nesnesla - museli mi ho vyndat. Nemohla bych mít tedy ani Mirenu.
Není tady
Kamarádka s ní straně přibrala, a tím, e patří od přírody k holkám "krev a mlíko", se to jetě umocnilo. Ale jinak je spokojená. Kadému sedne něco jiného, vak to znáte..
Není tady