29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte, kdo máte zkušenost s mirénou??? jak dlouho jste krvácely? můj gynekolg mi říkal, že nemusím počítat, kdy to mám dostat..... jak jste na tom vy??? děkuji.
Není tady
Mirenu jsem si nechala dát 3 měsíce po porodu, tehdy jsem ještě nemenstruovala, zavádění nebolelo, ale bylo nepříjemné, krvácela jsem tak nějak na střídačku asi 3 týdny, spíše se střídalo slabší a silnější špinění. První rok jsem vždy v době menzes špinila, bylo to na slipovku nebo malý tampon. Od té doby nic, nemenstruju, nešpiním, naprosto bez problému, za mě maximální spokojenost. Jen se teda začínám trochu obávat vytahování za dva roky
Není tady
Ja jsem po zavedeni spinila asi rok casto a nepravidelne, vlastne skoro porad. Zavedeni bylo hodne neprijemne, skoro jsem jim tam omdlela.
Není tady
Tak u mě zavádění dost bolestivé. Rok jsem měla bolesti břicha. Po roce menzes jednou za rok na tři dny. Rok před vyndáním jsem měla šílené křeče v břiše. Až takové, že jsem se nemohla deset minut hýbat a zvracela jsem. Vyndání bez problému rychlé a nebolestivé.
Takže když to shrnu tak dva roky problémy a tři roky v pohodě.
Já osobně už bych do toho nejspíš nešla.
Není tady
Kaly napsal(a):
Tak u mě zavádění dost bolestivé. Rok jsem měla bolesti břicha. Po roce menzes jednou za rok na tři dny. Rok před vyndáním jsem měla šílené křeče v břiše. Až takové, že jsem se nemohla deset minut hýbat a zvracela jsem. Vyndání bez problému rychlé a nebolestivé.
Takže když to shrnu tak dva roky problémy a tři roky v pohodě.
Já osobně už bych do toho nejspíš nešla.
Děkuji mnohokrát za Vaše zkušenosti.
Zavádění bylo u mě nepřjíjmné (pak mě pár dní bolelo břicho), ale rychlé, na děloze mám myomy, tak proto ta mirena, pak jsem byla na kontrole a vše o.k., po zavedení jsem při 1. ms dost krvácela a 14 dní, pak každý měsíc jen týden a slabší, mám ji 5 měsíců a ms nikde......je to pro mě zvláštní......
Není tady
Má ji kolegyně z práce a je moc spokojená. Nemenstruuje. Ale on měla před tím Danu, takže na tělísko byla zvyklá. Já třeba tělísko nesnesla - museli mi ho vyndat. Nemohla bych mít tedy ani Mirenu.
Není tady
Kamarádka s ní strašně přibrala, a tím, že patří od přírody k holkám "krev a mlíko", se to ještě umocnilo. Ale jinak je spokojená. Každému sedne něco jiného, však to znáte..
Není tady