6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeden známý mě nabídl spolupráci s OVB. Přímo se vyjádřil, že (jako všude) vždy záleží na lidech. Známý pracuje ve struktuře, která se snaží klientům pomáhat, zatímco ve stejném městě zase existuje struktura, která se zaměřuje čistě na hromadné zakládání životních pojistek (největší provize).
Děkuji za rady a tipy.
Není tady
Potěš koště!A zvlášt u pojistek - kdy sice můžeš vydělat,ale pokud klient pojistku do 2 let vypoví (protože ho přetáhne k sobě další struktura,třeba),tak musíš provize vracet.Prosit se,chtít doporučení,hrůza.Ale zase není nad vl.zkušenost.co obnáší ovb,zfp apod.takyinstituce.A navíc mám pocit,že lidi jsou už dnes zase o něco chytřejší a taky otrávenějšíz věčného otravování těchto vlezlých poradců a vůbec prodejců všeho možného.
Není tady
Jaku napsal(a):
Potěš koště!A zvlášt u pojistek - kdy sice můžeš vydělat,ale pokud klient pojistku do 2 let vypoví (protože ho přetáhne k sobě další struktura,třeba),tak musíš provize vracet.Prosit se,chtít doporučení,hrůza.Ale zase není nad vl.zkušenost.co obnáší ovb,zfp apod.takyinstituce.A navíc mám pocit,že lidi jsou už dnes zase o něco chytřejší a taky otrávenějšíz věčného otravování těchto vlezlých poradců a vůbec prodejců všeho možného.
Díky za informace. Mám ještě zkušenost se ZFP – když jsem chodila na střední, jeden jejich „náborář“, teda vlastně sponzor, do toho navezl polovinu naší třídy. No a pak na tom všichni prodělali. Něco k tomu zde: http://finexpert.e15.cz/zfp-akademie--- … oradenstvi
Není tady