6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, jaké cviky jsou dobré na bolavá záda? Nebo chodíte někam? Co byste doporučili?
Není tady
záleí na tom, kde záda bolí a co je za problém....takhle je to irokej pojem... já mám se zádama časté problémy a mám ikovnou fyzioterapeutku, která mi vdycky pomůe...
Není tady
Doporučuji se poradit fyzioterapeutem, ukáe ti jak přesně cviky provádět.
Není tady
Z vlastní zkuenosti mohu poradit cvičení na Flowinu. Jak mě boleli záda, to si snad ani nedokáete představit a hlavně jsem tím trpěla dobré 3 roky. No a tohle cvíčo mě po dvou měsících bolest zmírnilo a po dalích třech mě bolest zad úplně opustila
Není tady
Flowin, naprosto souhlasím, jsem z Brna a chodím na to do jednoho fitnes clubu. Na záda mi to moc poholo. Mám sedavou práci, take mě záda trápili váně hodně. Ted o ádných zádech pomale ani nevim.
Není tady
Mmarta napsal(a):
Ahoj, jaké cviky jsou dobré na bolavá záda? Nebo chodíte někam? Co byste doporučili?
Já chodím přímo do fitka na skupinové lekce a pomáhá to, tam cvičím opravdu poctivě a hlavně, kdy dělám něco patně, lektorka mě opraví a tak zádům opravdu pomáhám a neubliuji jim, jako jsem to dělala dřív sama doma, protoe jsem se neviděla a kdy se laik snaí svépomocí dělat práci profesionálů, tak to stojí za prd a místo úlevy od bolesti mě chvilkama bolely i víc ne předtím, ne jsem začala cvičit...ale teďka pociují čím dál větí úlevu a zároveň se i troku udruju v kondici, ono to cvičení je taky docela fyzicky náročně
Není tady
Kaledova napsal(a):
Flowin, naprosto souhlasím, jsem z Brna a chodím na to do jednoho fitnes clubu. Na záda mi to moc poholo. Mám sedavou práci, take mě záda trápili váně hodně. Ted o ádných zádech pomale ani nevim.
A kam chodí do fitness clubu? Já jsem na začátku ledna začala chodit na cvičení taky do fitka a musím říci, e po těch 2 týdnech cítím změnu, u se v noci nebudím s bolestmi moc mi to pomohlo a hlavně jsem se naučila spoustu cviků, take můu cvičit i doma
Není tady
daysulinek napsal(a):
A kam chodí do fitness clubu? Já jsem na začátku ledna začala chodit na cvičení taky do fitka a musím říci, e po těch 2 týdnech cítím změnu, u se v noci nebudím s bolestmi moc mi to pomohlo a hlavně jsem se naučila spoustu cviků, take můu cvičit i doma
A na jaké cvičení chodí ty?
Není tady
já chodím to zone4you v Brně, je tam přímo cvičení na zdravá záda a hodně mi pomáhá
Upravil(a) daysulinek (22. 3. 2015 12:59)
Není tady
Ahoj, no já asi do 42 let natěstí ádné problémy se zády neměla, ale u pár měsíců cítím, e bych měla na záda začít pořádně cvičit. Musím se kadé ráno trochu rozcvičit, aby mé tělo pak celý den fungovalo:) Snaím se celkově více cvičit, koupila jsem si permanentku do fitka a mile mě překvapilo, e tam mají i lekci Zdravá záda, tak mám v plánu to určitě vyzkouet a doufám, e to k něčemu bude.
Není tady