6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj
potřebuji poradit. Johanka je plně kojená, teď jsme začali přikrmovat zeleninou a kai na večer. Kdy u přikrmujeme chtěla bych malé podávat nějaké pití kromě mateřského mléka. Zkouela jsem převařenou vodu, čaj, dokonce i granulovaný (lehce slazený) - přes flaku s dudlíkem i přes pítko (máme netekoucí hrníček od Aventu), ale bez úspěchu. Z ničeho mě nechce pít...Dudlík na flace vyplivuje, u hrníčku jetě nepochopila, co s tím...Zkouela jsem přes flaku i mléko a taky nic...prostě nechce a nechce...máte nějaký tip, z čeho mohu podávat jetě pití? Nebo jak jinak dostat do miminka pití?
Díky moc za rady.
Není tady
Keksi, mě Vojta začal pít něco jiného ne MM a kolem 9 měsíce. Johanka moná o trochu dřív ale ne o moc a doteď tomu moc nedá. Moná je jetě brzy. Podle Gregory dokud příkrmy nepřevaují nad kojením tak není potřeba jiné tekutiny. Jinak nezbývá ne zkouet oni si dají časem říct. A na ličce ti to taky nevypije? Sice je to na prd mnoství, ale lepí ne nic.
Drím palce
Není tady
Gall, děkuji za odpověď Tak já zatím řeit nebudu...a budu jen zkouet stále dokola podávat flaku... na ličce by asi něco vypila, to je fakt...
U Jonáka to neznám, ten nebyl kojený a pil vdy vechno bez problémů...
Není tady
Keks, taky bych to neresila, 5 mesicu je malo....myslim,ze zadne jine piti k tomu nepotrebuje.....
Nas prcek taky zacal pit vodu az kol. 8.mesice. Zkousela jsem mu davat pit od cca 1/2 roku, nikdy vic jak 50ml za cely den nevypil....s hrnickem si spis hral a obcas se mu podarilo napit.
My jsme klasicke lahve na piti vubec nezkouseli, koupila jsem rovnou trenovaci hrnicek od Aventu a pak Nuk (ten se mi zda lepsi).
Není tady
my máme podobný problém, voda, čaj, ovocná áva od tuím Hami, nic..... prostě nepije a nepije.... resp jediné co vezme na milost, e pomerančová áva ... a dloooouho jenom po ličkách, je to na palici, to je tak 20ml na jedno "pití"
pak vcelku toleroval pití přímo ze "zobáčku" té nádobky, na které se pomeranč odavňuje (takový pravěký nesmysl, ale vypije z něj naředěnou ávu z půlky pomeranče )
teď, ve 13 měsících u občas vezme na milost ten Avent /ale vyndala jsem tu membránu, sosat to nechtěl ani omylem, take to musí téct/
pořád je ale vrcholný výkon 150ml tekutin, mimo 500ml mléka a polévky k obědu
Není tady
zacni podavat v lahvicce materske mleko a pomalu, az si zacnezvykat na dudlik zacni davat i neco jineho
Není tady
Holky, moc vám vem děkuji za rady...teď to nechám a začnu pomalu od toho půl roku a později, a bude mít víc jídla přes den a a bude tepleji...taky jste mě udklidnily, e v podstatě to pití zatím ani nepotřebuje, kdy má MM
Není tady
Stránky: 1