Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 4. 2013 13:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: odsouzení?

kiaro, kde je psáno, že bude celej život sama, že bude tou samoživitelkou ?
já si sama za sebe myslím, že bych do toho po 40tce taky nešla. ale pokud se na to jiná ženská cítí, proč ne.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 21. 4. 2013 16:53

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Kiara odpovídá na můj příspěvk č.74 - tak si ho tedy přečti,seš jako kolovrátek totiž.

Není tady

#78 21. 4. 2013 17:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kuty, mně se nechce číst tvůj příspěvek, ani jakýkoliv tvůj názor na cokoliv. pokud ti vadí, že jsem jako kolovrátek, taky mně číst nemusíš.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 21. 4. 2013 17:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

já si sama za sebe myslím, že bych do toho po 40tce taky nešla. ale pokud se na to jiná ženská cítí, proč ne.

teď se cítí, ale jak ví, že i za pár let bude stále fit?
moje kamarádka měla malou v 38, teď je jí 46, uznává, že je unavená, že s malou nezvládá a nestíhá to co dělala před lety se synem.
a já na to říkám, kdo chce kam pomozme mu tam. já jsem šťastná, že se už žádnému prtěti věnovat nemusím a mám čas sama na sebe tummenupp

Není tady

#80 21. 4. 2013 17:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jasně, že to neví.
a je to jak kdo, taky znám ženský, co říkají to, co tvoje kamarádka, ale taky ty, co zase říkají, že si to dítě co měly později mnohem víc užívají, jak to, co měly dřív. už tolik neřeší, nerozčilují je věci, které je dřív rozčilovaly, mají víc trpělivosti ..

Není tady

#81 21. 4. 2013 17:18

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

jasně, že to neví.
a je to jak kdo, taky znám ženský, co říkají to, co tvoje kamarádka, ale taky ty, co zase říkají, že si to dítě co měly později mnohem víc užívají, jak to, co měly dřív. už tolik neřeší, nerozčilují je věci, které je dřív rozčilovaly, mají víc trpělivosti .

jsou už  apatické lol

Není tady

#82 21. 4. 2013 19:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jasně, že to neví.
a je to jak kdo, taky znám ženský, co říkají to, co tvoje kamarádka, ale taky ty, co zase říkají, že si to dítě co měly později mnohem víc užívají, jak to, co měly dřív. už tolik neřeší, nerozčilují je věci, které je dřív rozčilovaly, mají víc trpělivosti .

jsou už  apatické lol

Holku jsem měla v 35. A to není tím, že bych byla apatická, ale už vím, že bazírovat na určitých věcech, jako jsem se nervovala u kluků, nemá žádný význam. že jinou metodou se dostanu tam kam chci .
Ale po té 40cítce mně taky přijde už dost na otěhotnění.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#83 21. 4. 2013 19:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jasně, že to neví.

jsou už  apatické lol

Holku jsem měla v 35. A to není tím, že bych byla apatická, ale už vím, že bazírovat na určitých věcech, jako jsem se nervovala u kluků, nemá žádný význam. že jinou metodou se dostanu tam kam chci .
Ale po té 40cítce mně taky přijde už dost na otěhotnění.

tak jsem to dělala celou dobu wink

Není tady

#84 22. 4. 2013 0:07

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, v tomhle konkrétním případě a s tímhle konkrétním chlapem bych na to klidně vsadila i svoje boty wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#85 22. 4. 2013 9:36

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, v tomhle konkrétním případě a s tímhle konkrétním chlapem bych na to klidně vsadila i svoje boty wink

To už je vyšší dívčí PPavlo (koktáš i v reálu?),to nepochopíš!lollol

Upravil(a) Jaku (22. 4. 2013 9:37)

Není tady

#86 23. 4. 2013 17:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jaku, ty jsi neskutečná kráva. jdi už do pr....

Není tady

#87 23. 4. 2013 17:42

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Kiara napsal(a):

Ano, v tomto případě musím souhlasit s Jaku. V dnešní době je představa pětapadesátileté samoživitelky s dejme tomu jedenáctiletým dítětem víc než mrazivá. Pominu-li zdravotní aspekty, je to o důvod víc, proč bych do těhotenství po čtyřicítce ani náhodou nešla hmm

No ja mam pritelkyni, ktera konecne ve 42 otehotnela. Vsechno dopadlo bajecne a ma neuveritelne nadaneho syna. Nevidela jsem u ni nejakky problem. Ale je hodne sportovni, vsestranna, otevreneho ducha. Manzelo ji bohuzel opustil.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#88 23. 4. 2013 20:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Kiara napsal(a):

Ano, v tomto případě musím souhlasit s Jaku. V dnešní době je představa pětapadesátileté samoživitelky s dejme tomu jedenáctiletým dítětem víc než mrazivá. Pominu-li zdravotní aspekty, je to o důvod víc, proč bych do těhotenství po čtyřicítce ani náhodou nešla hmm

No ja mam pritelkyni, ktera konecne ve 42 otehotnela. Vsechno dopadlo bajecne a ma neuveritelne nadaneho syna. Nevidela jsem u ni nejakky problem. Ale je hodne sportovni, vsestranna, otevreneho ducha. Manzelo ji bohuzel opustil.

nedivím se , chlapi netouží na stará kolena vychovávat mimino. potřebují svůj klídeček a pohodlíčko wink
(viz nikolas, kterého vytáčejí po příchodu z práce doma prťata hmm )

Není tady

#89 24. 4. 2013 6:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

chlapi netouží na stará kolena vychovávat mimino. potřebují svůj klídeček a pohodlíčko...
... což jim ovšem nebrání v tom, aby si - i na hodně starý kolena - nějaký nepořídili. Zřejmě pro (sebe)potvrzení, jaký že jsou ještě frajeři... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#90 24. 4. 2013 8:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

No já bych naopak řekla, že čím je starší chlap, tím je připravenější na mimino a tak nějak se mu věnuje, opečovává. V 25 je někde jinde než ve čtyřiceti. To už je "vylítanej" a chce mít klid třeba i formou rodinného tepla.
Jasně nehážu všechny chlapy do jednoho pytle, a řada chlapů i v mládí se věnuje na plný plyn dítěti. Píšu svou zkušenost a co vidím v okolí.

Upravil(a) dusička (24. 4. 2013 8:44)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#91 24. 4. 2013 8:30

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

chlapi netouží na stará kolena vychovávat mimino. potřebují svůj klídeček a pohodlíčko...
... což jim ovšem nebrání v tom, aby si - i na hodně starý kolena - nějaký nepořídili. Zřejmě pro (sebe)potvrzení, jaký že jsou ještě frajeři... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

I tady na babinetu je videt, jak se kazdy ml;ady chlap jen trese na to, aby mohl vychovavat deti. Jak neopousteji sve zeny s miminy, aby si nekde o dum dal zplodili dalsi deti a aby se o ne kolikrat taky nestarali. A samozrejme je malo mladych rozvedenych nebo nevdanych zen s detmi, ktere se snazi vybojovat aspon vyzivne, kdyz uz nic jineho.

Je to kazdeho svobodne rozhodnuti, kdy bude mit deti.

Není tady

#92 24. 4. 2013 9:48

vera
♥♥♥♥♥♥-

no zrovna včera jsem potkala......on úspěšný výtvarník se před 20 lety rozvedl a vzal si svou mladinkou sutudentku, se kterou má dvě děti 18,17.............nyní on po 60....přiznal několikrát, že už na to nemá.....a včera se jeho paní sotva valila, bude rodit každou chvíli.....on dělal provinilé oči......až mě zamrazilo
on po 60....má celkem 4 děti, ona kolem 40......čekají třetího kluka

Není tady

#93 24. 4. 2013 12:37

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Sice chapu vase svate rozhorceni nad nerozumem druhych, big_smile ale chovate ty deti snad vy?

Není tady

#94 24. 4. 2013 13:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale chovate ty deti snad vy?
Ještě toho trochu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale vzhledem k věku rodičů se teoreticky na jejich "chování" můžeme časem podílet všichni. Z čeho se platí sirotčí důchod, ústavní/pěstounská péče a podobně...

Není tady

#95 24. 4. 2013 13:14

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

aprill napsal(a):

nedivím se , chlapi netouží na stará kolena vychovávat mimino. potřebují svůj klídeček a pohodlíčko wink
(viz nikolas, kterého vytáčejí po příchodu z práce doma prťata hmm )

No pokud netouzi na stara kolena ale touzi  mit pohodlicko, tak se nemusi zenit a vyrabet deti. Na tom, ze budou mit deti se dohodli a dite se s otcem stejne stykalo kazdodenne.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#96 24. 4. 2013 13:38

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

ale chovate ty deti snad vy?
Ještě toho trochu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale vzhledem k věku rodičů se teoreticky na jejich "chování" můžeme časem podílet všichni. Z čeho se platí sirotčí důchod, ústavní/pěstounská péče a podobně...

Teoreticky.
Ale kdyz jsi to nakousla, bylo by zajimave vedet, kolik % deti v domovech nebo pestounske peci melo "prestarle" rodice a kolik % sirotcich duchodu se vyplaci sirotkum "prestarlych" otcu ci matek? Vhledem k tomu, ze vetsina deti se porad rodi mladym lidem a vetsina "stariku" dochova, nebude jich zas tolik.

Krom toho Cechu ubyva, tak bychom meli byt radi, ze nekdo nejake privede na svet. big_smile

Upravil(a) elena007 (24. 4. 2013 13:39)

Není tady

#97 24. 4. 2013 13:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

bylo by zajimave vedet, kolik % deti
To je otázka, jestli to vůbec nějaký statistiky sledujou.
vetsina deti se porad rodi mladym lidem
Věk rodiček stoupá... a hodně jich má první dítě se starším (rozvedeným) mužem.

Není tady

#98 24. 4. 2013 14:26

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

To by skoro vypadalo, ze mladi chlapi se do rodicovstvi nezenou, cekaji az budou stari a co maji ty holky delat. Vezmou za vdek  temi, co uz jednu sadu opustili. To za nasich casu nebyvalo, to se holky vdavaly jako teeneagerky po matrurite  a kluci  zenili hned po vojne, tak, tak to bylo ( spravne? big_smile)

Pro mne je idealni vek na rodicovstvi nekde kolem triceti, kdyz uz clovek neco o zivote vi, aspon by mel. Pokud nevi, neni jeste cas.

Není tady

#99 24. 4. 2013 14:43

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

helena napsal(a):

To by skoro vypadalo, ze mladi chlapi se do rodicovstvi nezenou, cekaji az budou stari a co maji ty holky delat. Vezmou za vdek  temi, co uz jednu sadu opustili. To za nasich casu nebyvalo, to se holky vdavaly jako teeneagerky po matrurite  a kluci  zenili hned po vojne, tak, tak to bylo ( spravne? big_smile)

Pro mne je idealni vek na rodicovstvi nekde kolem triceti, kdyz uz clovek neco o zivote vi, aspon by mel. Pokud nevi, neni jeste cas.

Jenže jsem slyšela (od lékařky), že už je v tomto věku prvorodička biologicky stará, bohužel.
Ono asi to, že údajně o životě něco ví, není tak důležité.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#100 24. 4. 2013 14:48

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Jaku napsal(a):

Kiara napsal(a):

jaku, ty jsi neskutečná kráva. jdi už do pr....

...že se necháš vytočit, víš jak ráda Jaku provokuje...

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí