6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to je přeci velká zodpovědnost po mnoha let,o dítěti nemluvě... Měli by takové jít povinně na sterilizaci!
Proč tě tak bere, jestli si nějaká paní hodlá pořídit druhý(!) dítě po čtyřicítce?
Soudím, e ty jí ho ani ivit ani vychovávat nebude... a kdybys náhodou chtěla operovat "svejma daněma", tak z těch iví jiný děti a jiný matky "v letech"... který těch potomků ale mají u povícero
Jen podotýkám, e tohle nesouvisí s touhle konkrétní paní a potencionálním otcem jejího potencionálního dítka
Upravil(a) helena (9. 4. 2013 10:46)
Není tady
helena napsal(a):
to je přeci velká zodpovědnost po mnoha let,o dítěti nemluvě... Měli by takové jít povinně na sterilizaci!
Proč tě tak bere, jestli si nějaká paní hodlá pořídit druhý(!) dítě po čtyřicítce?
Soudím, e ty jí ho ani ivit ani vychovávat nebude... a kdybys náhodou chtěla operovat "svejma daněma", tak z těch iví jiný děti a jiný matky "v letech"... který těch potomků ale mají u povícero
Jen podotýkám, e tohle nesouvisí s touhle konkrétní paní a potencionálním otcem jejího potencionálního dítka
Bere,nebere,ale zatím co jsi vytučnila a vůbec tím co píu s i v d y s t o j í m !
Není tady
zatím co jsi vytučnila a vůbec tím co píu s i v d y s t o j í m !
A nejradi bys měla monost o tom rozhodovat, co?
I kdy sterilizace a porod jsou dva opačný póly... byla bys platnou členkou interrupční komise
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si kadá ena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohuel stoupá i pravděpodobnost, e by těhotenství nemuselo dopadnout úspěně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, e vypadá mladí a e bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohuel nepřele Nemusí se uráet nebo ublíeně naříkat, e Tě takové názory sráejí na zem - tohle by Ti sdělil kadý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se ádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět
kiaro, dneska u se přece automaticky dělají nejrůznějí vyetření pokud je enská starí 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.Na těhotenství je podle mě věk 40+ hodně pokročilej, na to ostatní samozřejmě ne
kiaro, nebudu tvrdit, e po 40 je ideální věk an těhotenství, ale stejně bych to nechala na kadým a si o tom rozhodně sám.
Není tady
Kiara napsal(a):
A jetě jednu věc Ti řeknu: nevěra můe potkat skutečně kohokoliv, ale podvádět svoji enu ihned po svatbě a jetě ke vemu tehdy, kdy nosí pod srdcem jeho dítě, k tomu musí být ten chlap pořádným darebákem
no kiaro, já bych bohuel řekla, e chlapi to těhotenství zas tak neproívají. ne e by se netěili a tak, ale jak já to vidím, oni zas tak neřeí, jestli enskou podvedou, kdy je v jiným stavu, nebo není.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kiaro, dneska u se přece automaticky dělají nejrůznějí vyetření pokud je enská starí 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.Na těhotenství je podle mě věk 40+ hodně pokročilej, na to ostatní samozřejmě ne
kiaro, nebudu tvrdit, e po 40 je ideální věk an těhotenství, ale stejně bych to nechala na kadým a si o tom rozhodně sám.
ale můu na to mít názor ?
Není tady
KDE ti někdo říká, e nemůe, proboha !
Není tady
dusička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
dusička napsal(a):
ViĎ, jene nejhorí je, e takový chlapi to s enskejma uměj a uměj jim povídat, co chtěj slyet, to jejich povídání je jako balzám na dui.Tak pro zenu ochranitelku, pecovatelku a maminku urcite.
Zena partnerka s takovym rychle vyrazi dvere.nejenom
taky na enu ,která hledá v mui záchranu, tu ruku kolem ramen a chvilku být malá holka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
A jetě jednu věc Ti řeknu: nevěra můe potkat skutečně kohokoliv, ale podvádět svoji enu ihned po svatbě a jetě ke vemu tehdy, kdy nosí pod srdcem jeho dítě, k tomu musí být ten chlap pořádným darebákem
no kiaro, já bych bohuel řekla, e chlapi to těhotenství zas tak neproívají. ne e by se netěili a tak, ale jak já to vidím, oni zas tak neřeí, jestli enskou podvedou, kdy je v jiným stavu, nebo není.
Pavlo, nevím, kolik zná těch "oněch", co podváděli manelku v jiném stavu, já jich znám dost a zodpovědně můu říct, e vichni do jednoho stáli za vyli nohu, co se týče i jiných věcí - nejenom nevěry Prostě to byly "vadné kusy" v mnoha směrech, ani o jednom bych nemohla říct, e to je solidní chlap ...
Není tady
karaoke napsal(a):
Tou závislostí jsem myslela, e se mockrát rozeli u předtím, on se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu u skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím. Prostě byl zbabělej se s ní rozejít dokud nebyli manelé, byl zbabělej se rozvést, dokud nečekali dítě a teď u je pozdě. :-(
Pardon, ale zde jsem se pousmala. Jsou spolu 14 let a on se choval tak, aby ji doslo, ze se s NIM ma rozejit.
Ty tomuhle veris? To je na urovni 13 lety pubertacky. On se s ni mohl rozejit kdykoliv, ale nikdy nerozesel, (asi ji to nedoslo...) , dokonce se choval tak aby ji to doslo konecne.......ale kupodivu si uvili ditko a predstoupili spolu pred oltar....a ji to furt nedochazi......a on se snazi a snazi...Nevim, jestli je zbabelec, ale je lhar. Takovyho partnera ani za nic.
Není tady
helena napsal(a):
zatím co jsi vytučnila a vůbec tím co píu s i v d y s t o j í m !
A nejradi bys měla monost o tom rozhodovat, co?
I kdy sterilizace a porod jsou dva opačný póly... byla bys platnou členkou interrupční komise http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png
Hello, říkám to stále a zase to zopakuji: já tě prostě miluju
Není tady
karaoke napsal(a):
Tou závislostí jsem myslela, e se mockrát rozeli u předtím, on se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu u skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím.
karaoke, jestli věři tomuhle, tak logicky musí věřit i pohádkám o Červené Karkulce ...
Já nevím, e se najdou enské-milenky, které tomu svému enáči věří snad i to, e se jeho manelka mění kadou půlnoc ve vlkodlaka a ti chudáci útlocitní se s ní nemůou rozvést, protoe manelka by se bez nich buď oběsila, zastřelila, utopila nebo otrávila
Není tady
Neviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, e som tehotná, ako by chlapec zareagoval.
Čo sa týka dieaa po 40.tke, tak veru ja si neviem predstavi, e mi ahá na 60 a mám doma pubertiaka Alebo e mám niečo medzi 70 a 80 a dočkám sa (pri dnenom trende) od tohoto potomka vnúčaa.
Ale ono tá túba po dieati je vežmi silná, to viem pochopi. (a to nemyslím ironicky)
Upravil(a) bellatrix (9. 4. 2013 23:55)
Není tady
Neviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, e som tehotná, ako by chlapec zareagoval
V ten moment by bylo po lásce a kolega by předstíral, e kolegyni nezná
Není tady
bellatrix napsal(a):
Neviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, e som tehotná, ako by chlapec zareagoval.
To je hloupá rada.
Není tady
říkám to stále a zase to zopakuji: já tě prostě miluju
Děkuju...
Ty, hele - a stojí si za tím?
eviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, e som tehotná
To těko - My jsme spolu spali jen jednou.
Ale zas by to (moná) byla cesta ven...
Upravil(a) helena (10. 4. 2013 6:23)
Není tady
Eva. napsal(a):
bellatrix napsal(a):
To je hloupá rada.
Souhlasím, dost blbá rada.
Takhle se sníit ke lhaní
Navíc, stejně chlap neuvěří, dokuď nemá potvrzení enská těhotenskou průkazku.
Není tady
helena napsal(a):
říkám to stále a zase to zopakuji: já tě prostě miluju
Děkuju...
Ty, hele - a stojí si za tím?
Jasně.
S inteligentními lidmi mi to jde samo
Není tady
Těhotná nejsem a podpásovkou na to nepůjdu. Navíc těko otěhotním, kdy ho k sobě nepustím, e? :-) Vytloukat klín klínem se kadému vymstí a mně nelo o to, být s ním stůj co stůj, rozuměli jsme si, máme stejné názory na spoustu věcí, to jediné milování bylo úasné, ale mně nelo o to ukrást nějaké těhuli manela, abych si mohla realizovat své představy o ivotě. Ani tu nechci fňukat, e jsem přece tohle mohla čekat. Těhotnou enu opustí jen totální nelida. Prostě ta jeho slova, daná nějakou krizí, kterou měli na podzim a kdy se snail odtrhnout od ní, protoe cítil, e na to má jakýsi morální nárok (kdy ona se chová, jak se chová - scény, sledování, zatahování iroké rodiny do jejich sporů, vyhroování rozvodem, ztrátou dítěte atd. - ty sms jsem četla, nelhal mi v tom), ale rozumím, e přes to vechno to pouto mezi nimi je a chápu, e nedokázal prásknout dveřmi a hodit to za hlavu.
Co se týká jeho, asi v lecčem, co jsem zde četla je i petka pravdy, nebo velká pravda, v té nezralosti, srabáctví, lhaní. Le jí i mně, jí o věrnosti, lásce, mně lhal o budoucnosti, ano je lhář co asi je větina lidí, co se vlivem nejrůznějích okolností dostanou mezi 2 lidi, které mají rádi. Já jsem nikdy netvrdila, e mi říkal, e ji nemá rád, jen mluvil o tom, e si nerozumějí, e jsou kadý jiný, ona chce s ním být pořád doma, árlí, odsuzuje i to, e někdo s někým flirtuje, nesdílí jeho zájmy, podřizuje se mu a pak mu to vyčítá atd.
Volá mi stále, já ho sluně odbydu, někdy méně sluně, zeptám se na to, zda by těhuli nevadilo, e mě zve na čaj a do kina a on pořád jen opakuje, e je debil, co vechno zvoral a vem po.ral ivot. Nevidím to zas a tak tragicky, třeba dnes hovořil o smutku, o tom, zda dítě dokáe zachránit vztah, e tomu nevěří, ale na miminko se těí, na nového človíčka, kterému dal ivot (neviděli jsme se u aspoň 5 týdnů, ve je jen telef. kontakt, v práci se mu úspěně vyhýbám.) Třeba a se prcek narodí, tak ho to úplně pohltí a ustanou ty jeho snahy směrem ke mně. Kdy se zeptám, co tedy po mně chce, kdy jsou karty rozdány tak, jak jsou, tak jen řekne, e mě miluje, e k ní necítí krom zodpovědnosti nic, e doufal, e se to dítětem změní, ale změna nepřila, nebo´t ani on ani ona se samozřejmě nějakým zázrake,m nezměnili.
Je mi ale tak nějak líp, neproívám u ho tolik,zvykám si na to, e stejně by nikdy od ní neodeel a vize toho, jak ode mne spěchá k rodině a já jsem věčně sama, pěkně děkuju, tak zoufalá snad jetě nejsu.
Není tady
karaoke napsal(a):
Těhotná nejsem a podpásovkou na to nepůjdu. Navíc těko otěhotním, kdy ho k sobě nepustím, e? :-) Vytloukat klín klínem se kadému vymstí a mně nelo o to, být s ním stůj co stůj, rozuměli jsme si, máme stejné názory na spoustu věcí, to jediné milování bylo úasné, ale mně nelo o to ukrást nějaké těhuli manela, abych si mohla realizovat své představy o ivotě. Ani tu nechci fňukat, e jsem přece tohle mohla čekat. Těhotnou enu opustí jen totální nelida. Prostě ta jeho slova, daná nějakou krizí, kterou měli na podzim a kdy se snail odtrhnout od ní, protoe cítil, e na to má jakýsi morální nárok (kdy ona se chová, jak se chová - scény, sledování, zatahování iroké rodiny do jejich sporů, vyhroování rozvodem, ztrátou dítěte atd. - ty sms jsem četla, nelhal mi v tom), ale rozumím, e přes to vechno to pouto mezi nimi je a chápu, e nedokázal prásknout dveřmi a hodit to za hlavu.
Co se týká jeho, asi v lecčem, co jsem zde četla je i petka pravdy, nebo velká pravda, v té nezralosti, srabáctví, lhaní. Le jí i mně, jí o věrnosti, lásce, mně lhal o budoucnosti, ano je lhář co asi je větina lidí, co se vlivem nejrůznějích okolností dostanou mezi 2 lidi, které mají rádi. Já jsem nikdy netvrdila, e mi říkal, e ji nemá rád, jen mluvil o tom, e si nerozumějí, e jsou kadý jiný, ona chce s ním být pořád doma, árlí, odsuzuje i to, e někdo s někým flirtuje, nesdílí jeho zájmy, podřizuje se mu a pak mu to vyčítá atd.
Volá mi stále, já ho sluně odbydu, někdy méně sluně, zeptám se na to, zda by těhuli nevadilo, e mě zve na čaj a do kina a on pořád jen opakuje, e je debil, co vechno zvoral a vem po.ral ivot. Nevidím to zas a tak tragicky, třeba dnes hovořil o smutku, o tom, zda dítě dokáe zachránit vztah, e tomu nevěří, ale na miminko se těí, na nového človíčka, kterému dal ivot (neviděli jsme se u aspoň 5 týdnů, ve je jen telef. kontakt, v práci se mu úspěně vyhýbám.) Třeba a se prcek narodí, tak ho to úplně pohltí a ustanou ty jeho snahy směrem ke mně. Kdy se zeptám, co tedy po mně chce, kdy jsou karty rozdány tak, jak jsou, tak jen řekne, e mě miluje, e k ní necítí krom zodpovědnosti nic, e doufal, e se to dítětem změní, ale změna nepřila, nebo´t ani on ani ona se samozřejmě nějakým zázrake,m nezměnili.
Je mi ale tak nějak líp, neproívám u ho tolik,zvykám si na to, e stejně by nikdy od ní neodeel a vize toho, jak ode mne spěchá k rodině a já jsem věčně sama, pěkně děkuju, tak zoufalá snad jetě nejsu.
Karaoke, kdy se mu v práci uspesne vyhybas, tak proč si proste nekoupis novou sim kartu, aby ti u nemohl psát a volat? Nebo on na tebe musí mít tvoje tel cislo s ohledem na práci? Já jen, ze ty jeho stesky a plky té furt udrzuji v bludnem kruhu zoufalství a nadeje.
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
Pavlo, nevím, kolik zná těch "oněch", co podváděli manelku v jiném stavu, já jich znám dost a zodpovědně můu říct, e vichni do jednoho stáli za vyli nohu, co se týče i jiných věcí - nejenom nevěry Prostě to byly "vadné kusy" v mnoha směrech, ani o jednom bych nemohla říct, e to je solidní chlap ...
kiaro, já nemůu říct, e by stáli za vyli nohu, co se týká jiných věcí. ano, moná někteří, ale určitě to nemůu říct o vech.
Upravil(a) PPavlaa (14. 4. 2013 12:31)
Není tady
karaoke napsal(a):
Má smysl chtít vztah s tím enatým muem? Kdy mu neberu telefony, vyhýbám se mu, nereaguju, stejně se vdy někde objeví, nemůu si dovolit změnit práci, chtěla bych ho, moc, ale za jakou cenu, asi jsem hrozně zmatená a zmateně i píu. Je mi váně zle:-(
Spýtaj sa sama seba, či by si ho chcela aj s tým, e opustil tehotnú enu, nenarodené diea (predpokladám, e do nej nevstúpil Duch svätý, ale e tvoj vyvolený spával naraz s dvoma enami, podvádzal svoju manelku - mmch, on je nesvojprávny, e ho DONÚTILI oeni sa s ňou?) a bude plati alimenty... Ak ti to za to stojí, tak si za tým choď. Ak nie, sna sa to v sebe uzavrie a neiv tú márnu nádej, uzatvára si tým cestu k niečomu inému. Hlavne neseď X rokov uprostred medzi svomi stoličkami - to je spožahlivá cesta do pekla.
Není tady
Chudak ta zena, mit takoveho partnera do zivota a chudak to dite. To je zbabelec. A taky rikat nekomu "tehule" "tehuli to nevadi" je na urovni puberty.
Není tady
laminanonte napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si kadá ena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohuel stoupá i pravděpodobnost, e by těhotenství nemuselo dopadnout úspěně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, e vypadá mladí a e bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohuel nepřele Nemusí se uráet nebo ublíeně naříkat, e Tě takové názory sráejí na zem - tohle by Ti sdělil kadý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se ádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.taky jsem vykulila oči..bude mi letos 41,ale v pokročilém věku si nepřipadám moná pro někoho dvacetiletého..
na těhotenství je věk 40 a více určitě pokročilý.A neznamená,e kdy se cítí dobře ve 40 a netěhotná,e se tak bude cítit za 3 roky s malým dítětem na krku.A co tgeprve v 55-kdo vás bude ivit,kdy si ted enské stěují,jak jsou v 45 nezaměstnatelné vlastně? Zkuste se vechny takové podívat dál ne na pičku svého nosu
Není tady
Ano, v tomto případě musím souhlasit s Jaku. V dnení době je představa pětapadesátileté samoivitelky s dejme tomu jedenáctiletým dítětem víc ne mrazivá. Pominu-li zdravotní aspekty, je to o důvod víc, proč bych do těhotenství po čtyřicítce ani náhodou nela
Není tady