Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 4. 2013 10:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: odsouzení?

to je přeci velká zodpovědnost po mnoha let,o dítěti nemluvě... Měli by takové jít povinně na sterilizaci!
Proč tě tak bere, jestli si nějaká paní hodlá pořídit druhý(!) dítě po čtyřicítce?
Soudím, že ty jí ho ani živit ani vychovávat nebudeš... a kdybys náhodou chtěla operovat "svejma daněma", tak z těch živíš jiný děti a jiný matky "v letech"... který těch potomků ale mají už povícero big_smile
Jen podotýkám, že tohle nesouvisí s touhle konkrétní paní a potencionálním otcem jejího potencionálního dítka tongue

Upravil(a) helena (9. 4. 2013 10:46)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#52 9. 4. 2013 10:58

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

to je přeci velká zodpovědnost po mnoha let,o dítěti nemluvě... Měli by takové jít povinně na sterilizaci!
Proč tě tak bere, jestli si nějaká paní hodlá pořídit druhý(!) dítě po čtyřicítce?
Soudím, že ty jí ho ani živit ani vychovávat nebudeš... a kdybys náhodou chtěla operovat "svejma daněma", tak z těch živíš jiný děti a jiný matky "v letech"... který těch potomků ale mají už povícero big_smile
Jen podotýkám, že tohle nesouvisí s touhle konkrétní paní a potencionálním otcem jejího potencionálního dítka tongue

Bere,nebere,ale zatím co jsi vytučnila a vůbec tím co píšu   s i   v ž d y    s t o j í m !

Není tady

#53 9. 4. 2013 11:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zatím co jsi vytučnila a vůbec tím co píšu   s i   v ž d y    s t o j í m !
A nejradši bys měla možnost o tom rozhodovat, co?
I když sterilizace a porod jsou dva opačný póly... byla bys platnou členkou interrupční komise http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png

Není tady

#54 9. 4. 2013 18:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si každá žena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohužel stoupá i pravděpodobnost, že by těhotenství nemuselo dopadnout úspěšně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, že vypadᚠmladší a že bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohužel nepřelžeš stolt Nemusíš se urážet nebo ublíženě naříkat, že Tě takové názory srážejí na zem - tohle by Ti sdělil každý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se žádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět stolt

kiaro, dneska už se přece automaticky dělají nejrůznější vyšetření pokud je ženská starší 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.

a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo smile asi si ten pokročilej věk představujeme každá jinak.

Na těhotenství je podle mě věk 40+ hodně pokročilej, na to ostatní samozřejmě ne big_smile

kiaro, nebudu tvrdit, že po 40 je ideální věk an těhotenství, ale stejně bych to nechala na každým a si o tom rozhodně sám.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 9. 4. 2013 18:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

A ještě jednu věc Ti řeknu: nevěra může potkat skutečně kohokoliv, ale podvádět svoji ženu ihned po svatbě a ještě ke všemu tehdy, když nosí pod srdcem jeho dítě, k tomu musí být ten chlap pořádným darebákem usch

no kiaro, já bych bohužel řekla, že chlapi to těhotenství zas tak neprožívají. ne že by se netěšili a tak, ale jak já to vidím, oni zas tak neřeší, jestli ženskou podvedou, když je v jiným stavu, nebo není.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 9. 4. 2013 19:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kiaro, dneska už se přece automaticky dělají nejrůznější vyšetření pokud je ženská starší 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.

a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo smile asi si ten pokročilej věk představujeme každá jinak.

Na těhotenství je podle mě věk 40+ hodně pokročilej, na to ostatní samozřejmě ne big_smile

kiaro, nebudu tvrdit, že po 40 je ideální věk an těhotenství, ale stejně bych to nechala na každým a si o tom rozhodně sám.

ale můžu na to mít názor  wink ?

Není tady

#57 9. 4. 2013 19:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

KDE ti někdo říká, že nemůžeš, proboha !

Není tady

#58 9. 4. 2013 20:15

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

dusička napsal(a):

ViĎ, jenže nejhorší je, že takový chlapi to s ženskejma uměj a uměj jim povídat, co chtěj slyšet, to jejich povídání je jako balzám na duši. tillfreds

Tak pro zenu ochranitelku, pecovatelku a maminku urcite.
Zena partnerka s takovym rychle vyrazi dvere.

nejenom
taky na ženu ,která hledá v muži záchranu, tu ruku kolem ramen a chvilku být malá holka

tummenupp

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#59 9. 4. 2013 21:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

A ještě jednu věc Ti řeknu: nevěra může potkat skutečně kohokoliv, ale podvádět svoji ženu ihned po svatbě a ještě ke všemu tehdy, když nosí pod srdcem jeho dítě, k tomu musí být ten chlap pořádným darebákem usch

no kiaro, já bych bohužel řekla, že chlapi to těhotenství zas tak neprožívají. ne že by se netěšili a tak, ale jak já to vidím, oni zas tak neřeší, jestli ženskou podvedou, když je v jiným stavu, nebo není.

Pavlo, nevím, kolik znᚠtěch "oněch", co podváděli manželku v jiném stavu, já jich znám dost a zodpovědně můžu říct, že všichni do jednoho stáli za vyliž nohu, co se týče i jiných věcí - nejenom nevěry kapitulation Prostě to byly "vadné kusy" v mnoha směrech, ani o jednom bych nemohla říct, že to je solidní chlap ... kapitulation

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#60 9. 4. 2013 22:03

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

karaoke napsal(a):

Tou závislostí jsem myslela, že se mockrát rozešli už předtím, on se choval tak, aby jí došlo, že se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu už skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím. Prostě byl zbabělej se s ní rozejít dokud nebyli manželé, byl zbabělej se rozvést, dokud nečekali dítě a teď už je pozdě. :-(

Pardon, ale zde jsem se pousmala. Jsou spolu 14 let a on se choval tak, aby ji doslo, ze se s NIM ma rozejit. 

Ty tomuhle veris? To je na urovni 13 lety pubertacky. On se s ni mohl rozejit kdykoliv, ale nikdy nerozesel, (asi ji to nedoslo...lol) , dokonce se choval tak aby ji to doslo konecne.......ale kupodivu si uvili ditko a predstoupili spolu pred oltar....a ji to furt nedochazi......a on se snazi a snazi...Nevim, jestli je zbabelec, ale je lhar. Takovyho partnera ani za nic.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#61 9. 4. 2013 22:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

zatím co jsi vytučnila a vůbec tím co píšu   s i   v ž d y    s t o j í m !
A nejradši bys měla možnost o tom rozhodovat, co?
I když sterilizace a porod jsou dva opačný póly... byla bys platnou členkou interrupční komise http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png

Hello, říkám  to  stále  a zase to zopakuji: já tě  prostě miluju wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#62 9. 4. 2013 23:02

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

karaoke napsal(a):

Tou závislostí jsem myslela, že se mockrát rozešli už předtím, on se choval tak, aby jí došlo, že se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu už skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím.

karaoke, jestli věřiš tomuhle, tak logicky musíš věřit i pohádkám o Červené Karkulce ... lol

Já nevím, že se najdou ženské-milenky, které tomu svému ženáči věří snad i to, že se jeho manželka mění každou půlnoc ve vlkodlaka a ti chudáci útlocitní se s ní nemůžou rozvést, protože manželka by se bez nich buď oběsila, zastřelila, utopila nebo otrávila dumbom

Není tady

#63 9. 4. 2013 23:54

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Neviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, že som tehotná, ako by chlapec zareagoval. vissla rock

Čo sa týka dieaa po 40.tke, tak veru ja si neviem predstavi, že mi ahá na 60 a mám doma pubertiaka dumbom Alebo že mám niečo medzi 70 a 80 a dočkám sa (pri dnešnom trende) od tohoto potomka vnúčaa. dudlikbig_smile
Ale ono tá túžba po dieati je vežmi silná, to viem pochopi. (a to nemyslím ironicky)

Upravil(a) bellatrix (9. 4. 2013 23:55)

Není tady

#64 10. 4. 2013 0:07

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Neviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, že som tehotná, ako by chlapec zareagoval

V ten moment by bylo po lásce a kolega by předstíral, že kolegyni nezná vissla

Není tady

#65 10. 4. 2013 5:05

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

bellatrix napsal(a):

Neviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, že som tehotná, ako by chlapec zareagoval. vissla rock

To je hloupá rada.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#66 10. 4. 2013 6:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

říkám  to  stále  a zase to zopakuji: já tě  prostě miluju
Děkuju...
Ty, hele - a stojíš si za tím? tonguelol

eviem, ako je to dávno, čo ste spolu spali, ale ja by som mu povedala, že som tehotná
To těžko - “My jsme spolu spali jen jednou.“
Ale zas by to (možná) byla cesta ven...

Upravil(a) helena (10. 4. 2013 6:23)

Není tady

#67 10. 4. 2013 8:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eva. napsal(a):

bellatrix napsal(a):

To je hloupá rada.

Souhlasím, dost blbá rada.
Takhle se snížit ke lhaní
Navíc, stejně chlap neuvěří, dokuď nemá potvrzení ženská těhotenskou průkazku.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#68 10. 4. 2013 17:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

říkám  to  stále  a zase to zopakuji: já tě  prostě miluju
Děkuju...
Ty, hele - a stojíš si za tím? tonguelol

Jasně.
S inteligentními lidmi mi to jde samo wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#69 10. 4. 2013 18:53

karaoke
♥------

Těhotná nejsem a podpásovkou na to nepůjdu. Navíc těžko otěhotním, když ho k sobě nepustím, že? :-) Vytloukat klín klínem se každému vymstí a mně nešlo o to, být s ním stůj co stůj, rozuměli jsme si, máme stejné názory na spoustu věcí, to jediné milování bylo úžasné, ale mně nešlo o to ukrást nějaké těhuli manžela, abych si mohla realizovat své představy o životě. Ani tu nechci fňukat, že jsem přece tohle mohla čekat. Těhotnou ženu opustí jen totální nelida. Prostě ta jeho slova, daná nějakou krizí, kterou měli na podzim a kdy se snažil odtrhnout od ní, protože cítil, že na to má jakýsi morální nárok (když ona se chová, jak se chová - scény, sledování, zatahování široké rodiny do jejich sporů, vyhrožování rozvodem, ztrátou dítěte atd. - ty sms jsem četla, nelhal mi v tom), ale rozumím, že přes to všechno to pouto mezi nimi je a chápu, že nedokázal prásknout dveřmi a hodit to za hlavu. 
Co se týká jeho, asi v lecčem, co jsem zde četla je i špetka pravdy, nebo velká pravda, v té nezralosti, srabáctví, lhaní. Lže jí i mně, jí o věrnosti, lásce, mně lhal o budoucnosti, ano je lhář což asi je většina lidí, co se vlivem nejrůznějších okolností dostanou mezi 2 lidi, které mají rádi. Já jsem nikdy netvrdila, že mi říkal, že ji nemá rád, jen mluvil o tom, že si nerozumějí, že jsou každý jiný, ona chce s ním být pořád doma, žárlí, odsuzuje i to, že někdo s někým flirtuje, nesdílí jeho zájmy, podřizuje se mu a pak mu to vyčítá atd.
Volá mi stále, já ho slušně odbydu, někdy méně slušně, zeptám se na to, zda by těhuli nevadilo, že mě zve na čaj a do kina a on pořád jen opakuje, že je debil, co všechno zvoral a všem po.ral život. Nevidím to zas až tak tragicky, třeba dnes hovořil o smutku, o tom, zda dítě dokáže zachránit vztah, že tomu nevěří, ale na miminko se těší, na nového človíčka, kterému dal život (neviděli jsme se už aspoň 5 týdnů, vše je jen telef. kontakt, v práci se mu úspěšně vyhýbám.) Třeba až se prcek narodí, tak ho to úplně pohltí a ustanou ty jeho snahy směrem ke mně. Když se zeptám, co tedy po mně chce, když jsou karty rozdány tak, jak jsou, tak jen řekne, že mě miluje, že k ní necítí krom zodpovědnosti nic, že doufal, že se to dítětem změní, ale změna nepřišla, nebo´t ani on ani ona se samozřejmě nějakým zázrake,m nezměnili.

Je mi ale tak nějak líp, neprožívám už ho tolik,zvykám si na to, že stejně by nikdy od ní neodešel a vize toho, jak ode mne spěchá k rodině a já jsem věčně sama, pěkně děkuju, tak zoufalá snad ještě nejsu.

Není tady

#70 14. 4. 2013 8:14

sandra
♥♥♥♥♥♥-

karaoke napsal(a):

Těhotná nejsem a podpásovkou na to nepůjdu. Navíc těžko otěhotním, když ho k sobě nepustím, že? :-) Vytloukat klín klínem se každému vymstí a mně nešlo o to, být s ním stůj co stůj, rozuměli jsme si, máme stejné názory na spoustu věcí, to jediné milování bylo úžasné, ale mně nešlo o to ukrást nějaké těhuli manžela, abych si mohla realizovat své představy o životě. Ani tu nechci fňukat, že jsem přece tohle mohla čekat. Těhotnou ženu opustí jen totální nelida. Prostě ta jeho slova, daná nějakou krizí, kterou měli na podzim a kdy se snažil odtrhnout od ní, protože cítil, že na to má jakýsi morální nárok (když ona se chová, jak se chová - scény, sledování, zatahování široké rodiny do jejich sporů, vyhrožování rozvodem, ztrátou dítěte atd. - ty sms jsem četla, nelhal mi v tom), ale rozumím, že přes to všechno to pouto mezi nimi je a chápu, že nedokázal prásknout dveřmi a hodit to za hlavu. 
Co se týká jeho, asi v lecčem, co jsem zde četla je i špetka pravdy, nebo velká pravda, v té nezralosti, srabáctví, lhaní. Lže jí i mně, jí o věrnosti, lásce, mně lhal o budoucnosti, ano je lhář což asi je většina lidí, co se vlivem nejrůznějších okolností dostanou mezi 2 lidi, které mají rádi. Já jsem nikdy netvrdila, že mi říkal, že ji nemá rád, jen mluvil o tom, že si nerozumějí, že jsou každý jiný, ona chce s ním být pořád doma, žárlí, odsuzuje i to, že někdo s někým flirtuje, nesdílí jeho zájmy, podřizuje se mu a pak mu to vyčítá atd.
Volá mi stále, já ho slušně odbydu, někdy méně slušně, zeptám se na to, zda by těhuli nevadilo, že mě zve na čaj a do kina a on pořád jen opakuje, že je debil, co všechno zvoral a všem po.ral život. Nevidím to zas až tak tragicky, třeba dnes hovořil o smutku, o tom, zda dítě dokáže zachránit vztah, že tomu nevěří, ale na miminko se těší, na nového človíčka, kterému dal život (neviděli jsme se už aspoň 5 týdnů, vše je jen telef. kontakt, v práci se mu úspěšně vyhýbám.) Třeba až se prcek narodí, tak ho to úplně pohltí a ustanou ty jeho snahy směrem ke mně. Když se zeptám, co tedy po mně chce, když jsou karty rozdány tak, jak jsou, tak jen řekne, že mě miluje, že k ní necítí krom zodpovědnosti nic, že doufal, že se to dítětem změní, ale změna nepřišla, nebo´t ani on ani ona se samozřejmě nějakým zázrake,m nezměnili.

Je mi ale tak nějak líp, neprožívám už ho tolik,zvykám si na to, že stejně by nikdy od ní neodešel a vize toho, jak ode mne spěchá k rodině a já jsem věčně sama, pěkně děkuju, tak zoufalá snad ještě nejsu.

Karaoke, když se mu v práci uspesne vyhybas, tak proč si proste nekoupis novou sim kartu, aby ti už nemohl psát a volat? Nebo on na tebe musí mít tvoje tel cislo s ohledem na práci? Já jen, ze ty jeho stesky a plky té furt udrzuji v bludnem kruhu zoufalství a nadeje.

Není tady

#71 14. 4. 2013 12:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Pavlo, nevím, kolik znᚠtěch "oněch", co podváděli manželku v jiném stavu, já jich znám dost a zodpovědně můžu říct, že všichni do jednoho stáli za vyliž nohu, co se týče i jiných věcí - nejenom nevěry kapitulation Prostě to byly "vadné kusy" v mnoha směrech, ani o jednom bych nemohla říct, že to je solidní chlap ... kapitulation

kiaro, já nemůžu říct, že by stáli za vyliž nohu, co se týká jiných věcí. ano, možná někteří, ale určitě to nemůžu říct o všech.

Upravil(a) PPavlaa (14. 4. 2013 12:31)

Není tady

#72 14. 4. 2013 17:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

karaoke napsal(a):

Má smysl chtít vztah s tím ženatým mužem? Když mu neberu telefony, vyhýbám se mu, nereaguju, stejně se vždy někde objeví, nemůžu si dovolit změnit práci, chtěla bych ho, moc, ale za jakou cenu, asi jsem hrozně zmatená a zmateně i píšu. Je mi vážně zle:-(

Spýtaj sa sama seba, či by si ho chcela aj s tým, že opustil tehotnú ženu, nenarodené diea (predpokladám, že do nej nevstúpil Duch svätý, ale že tvoj vyvolený spával naraz s dvoma ženami, podvádzal svoju manželku - mmch, on je nesvojprávny, že ho DONÚTILI oženi sa s ňou?) a bude plati alimenty... Ak ti to za to stojí, tak si za tým choď. Ak nie, snaž sa to v sebe uzavrie a neživ tú márnu nádej, uzatváraš si tým cestu k niečomu inému. Hlavne neseď X rokov uprostred medzi svomi stoličkami - to je spožahlivá cesta do pekla.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 19. 4. 2013 10:43

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Chudak ta zena, mit takoveho partnera do zivota a chudak to dite.  To je zbabelec. A taky rikat nekomu "tehule" "tehuli to nevadi"  je na urovni puberty. usch

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#74 19. 4. 2013 12:38

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

laminanonte napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si každá žena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohužel stoupá i pravděpodobnost, že by těhotenství nemuselo dopadnout úspěšně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, že vypadᚠmladší a že bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohužel nepřelžeš stolt Nemusíš se urážet nebo ublíženě naříkat, že Tě takové názory srážejí na zem - tohle by Ti sdělil každý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se žádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět stolt

taky jsem vykulila oči..bude mi letos 41,ale v pokročilém věku si nepřipadám smile možná pro někoho dvacetiletého..

na těhotenství je věk 40 a více určitě pokročilý.A neznamená,že když se cítíš dobře ve 40 a netěhotná,že se tak budeš cítit za 3 roky s malým dítětem na krku.A co tgeprve v 55-kdo vás bude živit,když si ted ženské stěžují,jak jsou v 45 nezaměstnatelné vlastně? dumbom Zkuste se všechny takové podívat dál než na špičku svého nosu

Není tady

#75 19. 4. 2013 22:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, v tomto případě musím souhlasit s Jaku. V dnešní době je představa pětapadesátileté samoživitelky s dejme tomu jedenáctiletým dítětem víc než mrazivá. Pominu-li zdravotní aspekty, je to o důvod víc, proč bych do těhotenství po čtyřicítce ani náhodou nešla hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí