6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si kadá ena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohuel stoupá i pravděpodobnost, e by těhotenství nemuselo dopadnout úspěně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, e vypadá mladí a e bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohuel nepřele Nemusí se uráet nebo ublíeně naříkat, e Tě takové názory sráejí na zem - tohle by Ti sdělil kadý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se ádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět
kiaro, dneska u se přece automaticky dělají nejrůznějí vyetření pokud je enská starí 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.
Na těhotenství je podle mě věk 40+ hodně pokročilej, na to ostatní samozřejmě ne
Není tady
karaoke napsal(a):
Tou závislostí jsem myslela, e se mockrát rozeli u předtím, on se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu u skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím. Prostě byl zbabělej se s ní rozejít dokud nebyli manelé, byl zbabělej se rozvést, dokud nečekali dítě a teď u je pozdě. :-(
Tohle mě opravdu rozesmálo
Takového bys chtěla? Jednou dostat přes pusu ti nestačilo?
Není tady
Kiara napsal(a):
Mikei, tak buďto se chlap oenit chce, nebo se oenit nechce - a v tom případě ho na radnici nikdo nedostane ani párem volů Jetě nikdy jsem neslyela, e by byl enich unesen na radnici a s noem pod ebry ho rodina z obou stran donutila říct "ANO"
Ale ja ano.Stalo se tak pred 22 lety.Jednalo se o mou byvalou kamaradku.On ji mel na jednu noc a ona otehotnela.Jeji rodice dosli za nim,aby vedeli na cem jsou.On s tim nechtel mit nic spolecneho.Jeho rodice ho donutili a chystala se svatba.On,ale ,uz vecer zdrhnul a nasli ho nekde u Anina.Jak ho nasli nevim,jestli tam mel nejake pribuzne nevim.
Ani na svatbu kytku nenesl nesla ji jeho matka.Po svatbe nez se narodila dcera zil kazdy zvlast.Ona ani nevedela kde on pracuje,jestli vubec pracuje.Po narozeni dcery se dali dohromady a ziji spolu dodnes.Ona ani do prace nechodi a on ji udela co ji na ocich vidi.Je to jako pohadka,ale skutecne se tak stalo.
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si kadá ena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohuel stoupá i pravděpodobnost, e by těhotenství nemuselo dopadnout úspěně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, e vypadá mladí a e bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohuel nepřele Nemusí se uráet nebo ublíeně naříkat, e Tě takové názory sráejí na zem - tohle by Ti sdělil kadý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se ádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět
kiaro, dneska u se přece automaticky dělají nejrůznějí vyetření pokud je enská starí 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.Na těhotenství je podle mě věk 40+ hodně pokročilej, na to ostatní samozřejmě ne
I pro me je to pokrocilej vek.
Není tady
Připadám si hrozně podvedená, i tím kolegou, mluví o lásce a dítě čeká s jinou
Povídat můe co chce... nebo co se ti líbí... ale rozhodující je to, co skutečně dělá.
Nejen, e se "oenil prý pod tlakem okolí" - ale jetě s paní čekají dítě - taky "pod tlakem okolí"?
By mě zajímalo, co je tím "tlakem" vlastně myleno... napadá mě tak akorát, e je v tom buď nějakej majetek... nebo pán docela obyčejně kecá. Dost těko si dovedu představit, kterak kráčí na radnici s kudlou u ledvin... nato pak práci na miminu
Přo pohledu zvenčí nevidím rozdíl mezi "se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného" a jeho chováním k tobě.
Upravil(a) helena (8. 4. 2013 8:09)
Není tady
karaoke napsal(a):
Děkuju moc za vechny vae příspěvky.
My jsme spolu spali jen jednou. Věřte nebo ne. Ale máte pravdu, e ji nepodvádí proto, e já nechci, ne e nechce on. Myslíte, e mě to jako těí, e jsem na to pyná, e jsem se zamilovala do enatýho muskýho? Kdy jsme se poznali,tak enatej nebyl.Já si nemyslím, e je takovej ten klasickej enáč, on je z toho taky patnej a to, e je jeho ena trochu víc na něm závislá, to je pravda, ale je fakt, e mi to k ničemu není, e je stejně s ní a ne se mnou.
Já to přece rozumově vechno vím, jsem v tom vztahu ta víc rozumná, určitě, ale nevím, jak na něj přestat myslet. Proč mi to nejde, co ve mně tomu brání.
Nejsem tak hloupá, abych si myslela, e se někdo oenil z donucení, v 21.století, tvrdil, e to odkládal, co to lo, v práci to ani skoro nikdo neví, e je enatej, nenosí prstýnek, za manelkou jezdí jen na víkend, je tam víc problémů.
Jo, a díky aprill, kamarádka měla první mimčo ve 42 a já u jsem stará... Necítím se tak, vypadám o dost mladí, a určitě bych jetě měla sílu i energii, ale nemám s kým a přesně názory lidí, jakpo ten tvůj, mě vdycky srazí na zem.
ale ty jsi zadaná byla ...... Asi před 3 lety jsem se sblíila s jedním kolegou, hodně mně pomáhalo, e je na mě někdo milý, bylo fajn zase slyet po letech komplimenty, ale rozuměli jsme si i jinak.
a e jste spolu spali JEN jednou ....moc roli nehraje, kdy jinak to za vztah povauje.
Upravil(a) agewa (8. 4. 2013 9:17)
Není tady
karaoke napsal(a):
Tou závislostí jsem myslela, e se mockrát rozeli u předtím, on se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu u skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím. Prostě byl zbabělej se s ní rozejít dokud nebyli manelé, byl zbabělej se rozvést, dokud nečekali dítě a teď u je pozdě. :-(
No tak to má pravdu,e byl zbabělej..třeba ta jeho manelka je citlivá,hodná enská a on nemá dost odvahy jí to říct přímo, kdy u to nechal zajít tak daleko. Asi by byl nejradi kdybyste to vyřeili za něj.
Není tady
karaoke napsal(a):
My jsme spolu spali jen jednou. Věřte nebo ne. Ale máte pravdu, e ji nepodvádí proto, e já nechci, ne e nechce on. Myslíte, e mě to jako těí, e jsem na to pyná, e jsem se zamilovala do enatýho muskýho? Kdy jsme se poznali,tak enatej nebyl.
Já si nemyslím, e je takovej ten klasickej enáč, on je z toho taky patnej a to, e je jeho ena trochu víc na něm závislá, to je pravda, ale je fakt, e mi to k ničemu není, e je stejně s ní a ne se mnou.
Já to přece rozumově vechno vím, jsem v tom vztahu ta víc rozumná, určitě, ale nevím, jak na něj přestat myslet. Proč mi to nejde, co ve mně tomu brání.
Nejsem tak hloupá, abych si myslela, e se někdo oenil z donucení, v 21.století, tvrdil, e to odkládal, co to lo, v práci to ani skoro nikdo neví, e je enatej, nenosí prstýnek, za manelkou jezdí jen na víkend, je tam víc problémů.
Jo, a díky aprill, kamarádka měla první mimčo ve 42 a já u jsem stará... Necítím se tak, vypadám o dost mladí, a určitě bych jetě měla sílu i energii, ale nemám s kým a přesně názory lidí, jakpo ten tvůj, mě vdycky srazí na zem.
take v tvém okolí nejsem sama s tímto názorem?
Není tady
aprill, v mém okolí ani ne, ale třeba kdy poslouchám eny,co odrodily ve 20ti,25ti a u mají velké děti. Já měla dítě taky a kolem 35. Prostě kadý nemá to těstí, e ve 20ti potká prince a vydrí s ním celý ivot. Jsem za děcko moc vděčná, ale nefandím moc jedináčkům. Třeaba to přehodnotím jetě, ale teď to prostě vnímám takhle.
AdZiki, ona asi je hodná, ale neměla nikoho jiného, je to její první mu, byli spolu u taky dlouho, ona chtěla dítě, protoe jí ujíděl vlak, taky u jí bude 35 a on ji nedokázal opustit, protoe před ním prý klečela na kolenou a prosila, e nikoho jiného u nebude chtít, e ji zničí. Já nevím, jestli to je pravda, nebyla jsem u toho, ale určité indicie lability má v genech, matka alkoholička, strýc kdesi v léčebně pro duevně choré (tohle pravda je.) Je psycholoka z nóbl rodiny(bohaté.) Já ho nechci hájit, zlobím se na něj, e byl takovej srab, snaím se mu vyhýbat, nevidět ho, je mi pak trochu líp, kdy ho nevidím, ale prostě pořád volá, píe a někdy zkrátka vyměknu.
A k tomu vyřeily za něj. Mockrát v minulosti jsem to utnula. Poznala jsem vdy spolehlivě, kdy u nich byla zasenějaká scéna, protoe se pak ozýval a chtěl mě kontaktovat. Pořád jsem to nějak dávala. A teď do té zimy, jak začal s tím miminkem a e budeme spolu, to mě srazilo.
I teď mu říkám a mě nechá být a věnuje se mamině, ale je jak pratěný,vdy vydrí 2,3 dny a zas píe, volá, vymýlí program, taky mě napadá, e není vyzrálý, e to s ním asi není jednoduché a e vlastně té jeho zeně není co závidět.
Upravil(a) karaoke (8. 4. 2013 19:16)
Není tady
karaoke, jak tak koukám, tak Tvůj milenec na své těhotné eně nenechá nit suchou, co o jeho charakteru také leccos vypovídá A soudě podle Tvé poslední věty, tak Tobě u ohledně něj začíná malinko svítat
Není tady
karaoke napsal(a):
aprill, v mém okolí ani ne, ale třeba kdy poslouchám eny,co odrodily ve 20ti,25ti a u mají velké děti. Já měla dítě taky a kolem 35. Prostě kadý nemá to těstí, e ve 20ti potká prince a vydrí s ním celý ivot. Jsem za děcko moc vděčná, ale nefandím moc jedináčkům. Třeaba to přehodnotím jetě, ale teď to prostě vnímám takhle.
AdZiki, ona asi je hodná, ale neměla nikoho jiného, je to její první mu, byli spolu u taky dlouho, ona chtěla dítě, protoe jí ujíděl vlak, taky u jí bude 35 a on ji nedokázal opustit, protoe před ním prý klečela na kolenou a prosila, e nikoho jiného u nebude chtít, e ji zničí. Já nevím, jestli to je pravda, nebyla jsem u toho, ale určité indicie lability má v genech, matka alkoholička, strýc kdesi v léčebně pro duevně choré (tohle pravda je.) Je psycholoka z nóbl rodiny(bohaté.) Já ho nechci hájit, zlobím se na něj, e byl takovej srab, snaím se mu vyhýbat, nevidět ho, je mi pak trochu líp, kdy ho nevidím, ale prostě pořád volá, píe a někdy zkrátka vyměknu.
A k tomu vyřeily za něj. Mockrát v minulosti jsem to utnula. Poznala jsem vdy spolehlivě, kdy u nich byla zasenějaká scéna, protoe se pak ozýval a chtěl mě kontaktovat. Pořád jsem to nějak dávala. A teď do té zimy, jak začal s tím miminkem a e budeme spolu, to mě srazilo.
I teď mu říkám a mě nechá být a věnuje se mamině, ale je jak pratěný,vdy vydrí 2,3 dny a zas píe, volá, vymýlí program, taky mě napadá, e není vyzrálý, e to s ním asi není jednoduché a e vlastně té jeho zeně není co závidět.
K cemu ty to vlastne potrebujes takovehohle "chlapecka". Proc se vlastne bojis najit si poradnyho CHLAPA?
Není tady
Znám z vlastní zkuenosti.
taková to byla velká láska, kdy jsem otěhotněla, říkal,jaký to je krásný dáreček pod stromeček (tak nějak to vycházelo). Kdy jsem měla potvrzení od doktora, chtěl abych la na interupci.
I kdyby to byla pravda, co říká o své manelce, i kdyby na krásno jste byli spolu, stejně ona bude ruivý element a on Vás chce obě.
Není tady
a on Vás chce obě
Moná, e nechce ani jednu... jen se bojí bejt sám, tak má "zálohu".
Není tady
Chlap, který se oení prý pod tlakem, pak podvádí těhotnou enu, zároveň slibuje milence dítě a vztah, tak to je pěkný podrazák a zbabělec, takový by mi nestál ani za pozdrav.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Chlap, který se oení prý pod tlakem, pak podvádí těhotnou enu, zároveň slibuje milence dítě a vztah, tak to je pěkný podrazák a zbabělec, takový by mi nestál ani za pozdrav.
ViĎ, jene nejhorí je, e takový chlapi to s enskejma uměj a uměj jim povídat, co chtěj slyet, to jejich povídání je jako balzám na dui.
Není tady
helena napsal(a):
a on Vás chce obě
Moná, e nechce ani jednu... jen se bojí bejt sám, tak má "zálohu".
Kdepak, tenhle chlapecek se nejake sukne drzet musi.
I kdyz auticka nebo houpaci kun by mu momentalne slusely asi nejvic.
Není tady
dusička napsal(a):
eva4444 napsal(a):
ViĎ, jene nejhorí je, e takový chlapi to s enskejma uměj a uměj jim povídat, co chtěj slyet, to jejich povídání je jako balzám na dui.
Tak pro zenu ochranitelku, pecovatelku a maminku urcite.
Zena partnerka s takovym rychle vyrazi dvere.
Není tady
tenhle chlapecek se nejake sukne drzet musi...
... co je "syrovějí" překlad mého eufemismu "bojí bejt sám"
I kdyz auticka nebo houpaci kun by mu momentalne slusely asi nejvic.
Skoro bych řekla, e obě jeho partnerky jsou chabou náhradou zmíněného... přece jen skutečný auto nebo koník jsou jaksi věkově omezený.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
dusička napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Tak pro zenu ochranitelku, pecovatelku a maminku urcite.
Zena partnerka s takovym rychle vyrazi dvere.
nejenom
taky na enu ,která hledá v mui záchranu, tu ruku kolem ramen a chvilku být malá holka
Není tady
enu ,která hledá v mui záchranu
Co prosím? Coe to hledá?
chvilku být malá holka
dusi, jene to je úplně stejná hra na "jako"... aneb "chvilku být paní učitelka, doktorka..." a na co si tak holčičky (i kluci) hrajou. A kdy nevědí/vědět nechtějí, e je to jenom hra - i na tu "záchranu", pak to končí brekem. Zbytečně se neříká "hračky plačky"
Není tady
karaoke napsal(a):
My jsme spolu spali jen jednou. Věřte nebo ne. Ale máte pravdu, e ji nepodvádí proto, e já nechci, ne e nechce on. Myslíte, e mě to jako těí, e jsem na to pyná, e jsem se zamilovala do enatýho muskýho? Kdy jsme se poznali,tak enatej nebyl.
Já si nemyslím, e je takovej ten klasickej enáč, on je z toho taky patnej a to, e je jeho ena trochu víc na něm závislá, to je pravda, ale je fakt, e mi to k ničemu není, e je stejně s ní a ne se mnou.
Tvůj duevní stav taky vůbec neodpovídá tvému věku evidentně! Pořád samé ted,ted a chci,chi a chci,jak malá nerozuná holka - ted má dost energie,dokonce vypadá snad na 30 ne?Hollka nebohá,ale co bude za 10,15 let?To nebude mít pořád tolik energie,nedělej si iluze o tom,e vypadá mladí,ne kolik ti ve skutečnosti je - já si to při pohledu do zrcadla taky myslím,ale kdy pak venku vidím cizí enské,které vím,e jsou tak staré jako já,tak se zhrozím,co e si to vlastně namlouvám,vichni vypadáme na tolik,kolik nám je,nedělejme si iluze-ty jsou tu jen proto,e na sebe hledíme kadý den.
Zarazila mě poznámka tvoje o faktu,e je jeho paní na něm víc závislá - to je snad normální u manelů či lidí,kteří k sobě patří,ne?A kteří spolu čekají mimino!
Za mě taky - v 41 uvaovat o mimino je jen výrazem naí sobeckosti - já chci,tak to bude,sousedka to tak taky má a kdyby sousedka skočila z okna,jde do toho taky?To jsou ale fakt pitomé úvahy hodny svěrací kazajky a ne dalího dítě tak staré báby.Musí taky počítat,e trvá skoro dalí celý rok,ne se dítě narodí.
Pčřede mnou ani neobstojí argument,e dnes jsou staré mtky běným zjevem - to je to samo jak se záchodem v koupelně či bydlením na poschodí - taky to má do ideálu hodně daleko.ALE!_JETO MODERNI,tak to vichni chtějí
Není tady
helena napsal(a):
enu ,která hledá v mui záchranu
Co prosím? Coe to hledá? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
chvilku být malá holka
dusi, jene to je úplně stejná hra na "jako"... aneb "chvilku být paní učitelka, doktorka..." a na co si tak holčičky (i kluci) hrajou. A kdy nevědí/vědět nechtějí, e je to jenom hra - i na tu "záchranu", pak to končí brekem. Zbytečně se neříká "hračky plačky" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Jojo hračky plačky
ale vykládej to dvacetileté holce. Já jsem si tenkrát říct nenechala. Teď u to vím taky.
Není tady
laminanonte napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.taky jsem vykulila oči..bude mi letos 41,ale v pokročilém věku si nepřipadám moná pro někoho dvacetiletého..
Ted si tak nepřipadá,ale taky si ted a v tomhle věku nebyla těhotná.
Jak můe napsat,klidně si mimčo pořid - přijde mi to,jak kdybys psala,klidně si toho psa pořid - a i to je přeci velká zodpovědnost po mnoha let,o dítěti nemluvě.
Zkuste se enský kouknout taky trochu dál ne na pičku svého nosu"!
Není tady
Kiara napsal(a):
karaoke napsal(a):
Ty vogo, karaoke, mně tohle říct chlap o přítelkyni - "e se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného", tak zdrhám bez pozdravu. Za prvé tím na sebe řekl, e neumí jednat na rovinu jako chlap a nevyhovující vztah férově ukončit, za druhé tím na sebe řekl, e je to zbabělec, který rád přehazuje odpovědnost za svoje jednání na někoho jiného. Pro mě by se tímhle pohádkový princ rázem přeměnil na abáka a s abákem bych tedy rozhodně čas neztrácela, ani by mi nestál za jednu jedinou slzu.
MMCH sundej si u konečně růové brýle - do tohohle ses zamilovala, s tímhle jsi plánovala mít dítě ?!?
Má pravdu Kiaro - a ktomu dítěti ona přila taky jako pana Marie,ne?Ty baby,typu Karaoke jsou tak nekonečně bl.bé a jetě chtějí dítě,to mluví za ve Měli by takové jít povinně na sterilizaci!
Upravil(a) Jaku (9. 4. 2013 10:20)
Není tady
Ach jo, Karaoke. Kdyby se to tak dalo vyučovat
Jak to tak čtu, nabízí se ti několik moností:
a) Pána přitlačí, aby se rozvedl (zdá se, e je lehce manipulovatelný) a tebe si vzal a začali jste plodit do jistě blaeného manelství dalí neastný dítě.
b) Zůstane v pozici milenky a bude po kadé souloi sledovat, jak se obléká a mae za zákonnou rodinou. O dovolených a svátcích se tvoje dítě bude ptát, proč jiné rodiny slaví a jezdí s tatínkem. Jakýkoli tvůj ivotní problém bude a na posledním místě (za tím, e děti tvého milence mají kolní besídku, angínu nebo musejí k zubaři). Bude se těit na hezkou večeři při svíčkách, naparádí se , uvaří - a a bude čekat hodinu, dvě, ozve se a vysvětlí ti, e manelce se udělalo patně, kdy jí řekl , e musí na mimořádnou pracovní večeři. Nikomu ze svého okolí se nebude moc svěřit, bude ít dvojí ivot. Bude předstírat, e to nevadí koukat se na fotky z rodinné dovolené, a je bude ukazovat v práci kolegům. Prostě samé jistoty a zářné perspektivy. Jo a kadým rokem to bude horí, protoe si bude říkat, e kdy u jsi to vydrela tak dlouho, tak teď (kdy u jsi stará) , to nemá cenu, něco měnit
c) Hned ukončí svoji závislost a najde si někoho jiného pro ivot pro začátek třeba sama sebe.
Má několik moností a můe si vybrat. To je paráda, ne? Drím palce, aby ses dobře (pro tebe) rozhodla. Pa, Jess.
Není tady