6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuju se svěřit se svým trápením, a budu moc ráda za vae názory a rady, i kdy počítám s tím, e mě odsoudíte, potřebuju nějak znovu najít rovnováhu a srovnat si to v palici.
Take- je mi 41, jsem sama s děckem, partner ode mě odeel asi před 9 měsíci, stále řeíme péči o dítě atd., je nepříjemný, arogantní, co býval poslední roky téměř stále. Podváděl mě, já se snaila to udret, kvůli dítěti i kvůli svému strachu, jak bych ve zvládla sama (myslím emočně, ne finančně.) Nakonec to nějak zvládám,co mi zbývá. Asi před 3 lety jsem se sblíila s jedním kolegou, hodně mně pomáhalo, e je na mě někdo milý, bylo fajn zase slyet po letech komplimenty, ale rozuměli jsme si i jinak. Moc mu neklapal vztah s přítelkyní, zamilovali jsme se do sebe, ale ve to stále bylo v platonické rovině, protoe ani jeden z nás neměl nic vyřeené. Nakonec se oenil prý pod tlakem okolí a nyní má enu v 8 měsíci. Celou tu dobu jsme s přestávkami v kontaktu, píeme si, voláme, fyzicky po sobě touíme, ale spali jsme spolu vlastně jen 1x, a to v době, kdy jeho ena (u těhotná)prý opět vyvolala jednu ze svých mnohých hysterických scén a on se rozhodl, e se rozvede a budeme spolu. Byla jsem to já, kdo mu to dával ke zváení, jestli toho je vůbec schopný, e mi moc ublíí, jestli jsou to jen slova,nechtěůla jsem o tom zprvu ani slyet, opustit těhotnou enu, co můe být horí? Ale on tak přesvědčoval, e jsem tomu pomalu zařčala věřit. Pak se stalo to, e ona zkolabovala, a on se zase k ní vrátil, prý zodpovědnost a strach za dítě i za ni, rozumím tomu, jen to straně bolí, ty sliby. Je mi moc blízký, nechtěla jsem u ho pak ani vidět, ale on stále dává najevo, jak mě má rád, jak je neastný, jak se zmítá mezi tou zodpověedností k ní a dítěti a láskou ke mně. Plánoval, e budeme spolu mít miminko, já jsem mu uvěřila, jsem u stará, ale moc bych si jetě přála děátko, moje dítě taky touí po sourozenci, není týden, kdy by se o tom nezačalo samo bavit a já vdy dusím slzy, protoe čas běí a ádný hodný a perspektivní mu na obzoru není. Můj bývalý mi taky stále sliboval hory doly, druhé dítě, pak do toho přila ta jeho nevěra, která se táhla, bála jsem se do takovésituace přivést dítě a on asi ani doopravdy taky nechtěl, spí mě udroval v té naději. Připadám si hrozně podvedená, i tím kolegou, mluví o lásce a dítě čeká s jinou, ale přesto mu věřím, e mě miluje, jene jsem pořád sama, nemám aludek na to, podvádět s ním jeho těhotnou manelku, nemůu spát, mám úzkosti, chodím i k psychologovi, ale zdá se mi, e pořád jen mluvím já a nikam to nevede, nevím, co dělám patně, jak ít, jak se srovnat s tím, e u třeba to miminko nikdy mít nebudu. Děkuju, e jste to dočetly a sem.
Není tady
abych řekla pravdu, ani moc nevím, co chce vlastně slyet.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
abych řekla pravdu, ani moc nevím, co chce vlastně slyet.
nejsi jedina:)
Není tady
Má smysl chtít vztah s tím enatým muem? Kdy mu neberu telefony, vyhýbám se mu, nereaguju, stejně se vdy někde objeví, nemůu si dovolit změnit práci, chtěla bych ho, moc, ale za jakou cenu, asi jsem hrozně zmatená a zmateně i píu. Je mi váně zle:-(
Není tady
karaoke napsal(a):
Má smysl chtít vztah s tím enatým muem? Kdy mu neberu telefony, vyhýbám se mu, nereaguju, stejně se vdy někde objeví, nemůu si dovolit změnit práci, chtěla bych ho, moc, ale za jakou cenu, asi jsem hrozně zmatená a zmateně i píu. Je mi váně zle:-(
a to myslí váně?
váně zle je i ípové
a na mimino jsi u stará
Není tady
no ono mi přijde, e otázka není, jestli ho má chtít ty, ale jestli on chce vůbec tebe.
přijde mi, e by tě bral, ale jako bokovku. a e povídal, sliboval, no jo no, to chlapi kolikrát dělají.
já bych la od toho, kdy pominu, e má enu a dítě na cestě, tak co s ním ?
moje bývalá kolegyně takhle na jednoho čeká u roky. taky měl vztah, nebyli maneléí, pak se ten "chudák" pod nátlakem oenil, se enou být nechce, miluje kolegyňku, no a ta jen čeká a čeká a čeká a je ráda za kadou ukradenou chvilku s ním.
ale vánoce, volna, dovolený, to vechno tráví sama, protoe on je s tou svou saní, se kterou vůbec být nechce :-)
a ona má jen oči pro pláč, ale pořád mu ty důvody, proč odejít nemůe, ere. take jen čeká, ne se naděje bude ji 50 ..
ty má aspoň dítě, ona nic.
Není tady
karaoke napsal(a):
...Nakonec se oenil prý pod tlakem okolí a nyní má enu v 8 měsíci. Celou tu dobu jsme s přestávkami v kontaktu, píeme si, voláme, fyzicky po sobě touíme, ale spali jsme spolu vlastně jen 1x, a to v době, kdy jeho ena (u těhotná)prý opět vyvolala jednu ze svých mnohých hysterických scén a on se rozhodl, e se rozvede a budeme spolu. Byla jsem to já, kdo mu to dával ke zváení, jestli toho je vůbec schopný, e mi moc ublíí, jestli jsou to jen slova,nechtěůla jsem o tom zprvu ani slyet, opustit těhotnou enu, co můe být horí? Ale on tak přesvědčoval, e jsem tomu pomalu zařčala věřit. Pak se stalo to, e ona zkolabovala, a on se zase k ní vrátil, prý zodpovědnost a strach za dítě i za ni...
karaoke, podle toho, co jsi sem napsala jsi naletěla klasickému enáči-slibotechně, který má doma těhotnou manelku, v práci milenku a neví, jak to udělat, aby si obě dvě udrel co nejdéle. Schválně si přečti jetě jednou věty, které jsem Ti vytučnila - je to samé "prý" a mně se zdá, e je to jedna velká le na entou: kdy má chlap v práci milenku, přece jí nebude vykládat, e se enil proto, e má svoji enu rád, ale svede to na nátlak okolí, kdy se chce vyspat s milenkou, tak jí nakuká, e manelka dělá hysterické scény a kdy se milenka začne doadovat splnění slibů, tak těhotná manelka najednou zkolabuje
Pokud se ptá na radu, co má dělat, tak já bych na Tvém místě s kolegou uala vekeré vztahy a raději bych změnila zaměstnání. Ty na to toti nemá, abys zůstala na pracoviti a tvářila ses, jakoe nic, Tebe tenhle mizerný "vztah" semlel natolik, e díky němu navtěvuje psychologa a v takovém případě opravdu není dobré mít milence denně na očích
A jetě jednu věc Ti řeknu: nevěra můe potkat skutečně kohokoliv, ale podvádět svoji enu ihned po svatbě a jetě ke vemu tehdy, kdy nosí pod srdcem jeho dítě, k tomu musí být ten chlap pořádným darebákem
Není tady
chlap, kterej podvádí svou těhotnou manelku je naprostej debil..
..a to, e se oenil pod tlakem?? drel mu snad někdo pod krkem nů?
Není tady
laminanonte napsal(a):
Tak člověk někdy musí, Laminátko...
Není tady
Mikei, tak buďto se chlap oenit chce, nebo se oenit nechce - a v tom případě ho na radnici nikdo nedostane ani párem volů Jetě nikdy jsem neslyela, e by byl enich unesen na radnici a s noem pod ebry ho rodina z obou stran donutila říct "ANO"
Není tady
Děkuju moc za vechny vae příspěvky.
My jsme spolu spali jen jednou. Věřte nebo ne. Ale máte pravdu, e ji nepodvádí proto, e já nechci, ne e nechce on. Myslíte, e mě to jako těí, e jsem na to pyná, e jsem se zamilovala do enatýho muskýho? Kdy jsme se poznali,tak enatej nebyl.
Já si nemyslím, e je takovej ten klasickej enáč, on je z toho taky patnej a to, e je jeho ena trochu víc na něm závislá, to je pravda, ale je fakt, e mi to k ničemu není, e je stejně s ní a ne se mnou.
Já to přece rozumově vechno vím, jsem v tom vztahu ta víc rozumná, určitě, ale nevím, jak na něj přestat myslet. Proč mi to nejde, co ve mně tomu brání.
Nejsem tak hloupá, abych si myslela, e se někdo oenil z donucení, v 21.století, tvrdil, e to odkládal, co to lo, v práci to ani skoro nikdo neví, e je enatej, nenosí prstýnek, za manelkou jezdí jen na víkend, je tam víc problémů.
Jo, a díky aprill, kamarádka měla první mimčo ve 42 a já u jsem stará... Necítím se tak, vypadám o dost mladí, a určitě bych jetě měla sílu i energii, ale nemám s kým a přesně názory lidí, jakpo ten tvůj, mě vdycky srazí na zem.
Upravil(a) karaoke (7. 4. 2013 21:42)
Není tady
karaoke napsal(a):
My jsme spolu spali jen jednou. Věřte nebo ne. Ale máte pravdu, e ji nepodvádí proto, e já nechci, ne e nechce on. Myslíte, e mě to jako těí, e jsem na to pyná, e jsem se zamilovala do enatýho muskýho? Kdy jsme se poznali,tak enatej nebyl.
Já si nemyslím, e je takovej ten klasickej enáč, on je z toho taky patnej a to, e je jeho ena trochu víc na něm závislá, to je pravda, ale je fakt, e mi to k ničemu není, e je stejně s ní a ne se mnou.
Jo, díky aprill, kamarádka měla první mimčo ve 42 a já u jsem stará... Necítím se tak, vypadám o dost mladí, a určitě bych jetě měla sílu i energii, ale nemám s kým a přesně názory lidí, jakpo ten tvůj, mě vdycky srazí na zem.
mimino si klidně pořiď..dnes je to celkem běné v tomhle věku...ale s někým jiným. Tenhle pán moc dobrá partie nebude
Není tady
nikdo ti nenadává, e má vztah se enáčem, jen se ti tu snaí říct, e tyhle vztahy jsou obvykle na prd a ztrátou času.
a i kdyby odeel od eny, byla by to pro tebe výhra, kdy po něm zůstane ena a dítě ?
a co se týká toho, co ti napsala aprill - já si nemyslím, e jsi na dítě stará, dneska je jiná doba a není nic výjmečnýho, mít v tomhle věku dítě. záleí na tobě, jak a na co se cítí. ale i kdybys ho měla, tak by ses měla připravit na to, e budou lidi, pro který u bude prostě jako matka stará. s tím nic nenadělá, e se bude zlobit, e ti to někdo řekne nic nezmění.
Není tady
Díky Pavlo i laminanonte za povzbuzení ohledně pozdního mateřství.
Právě e vím, e i kdyby od ní odeel, bude to straně smutný,to jsem se mu snaila říkat, kdy s tím vyrukoval před pár měsíci. Já to nemám hozený jako e prohraju nebo vyhraju, umím si představit, jaké to je, jak by té eně bylo, opravdu mě to netěí, podváděl mě můj partner, kdy byly děcku 2 roky a bylo to hrozné.
Nechci nikomu dělat milenku, na to se mám moc ráda, ale dostat ho z hlavy neumím, je to jak nějaká obsese.
Není tady
i kdyby jeho svatba byla omyl..a on se nakrásno rozvedl, jsi schopna přijmout fakt, e bude mít malé dítě, bude na něj přispívat finančně, bude za ním docházet, vídat se s jeho matkou,brát si ho na víkendy a to po mnoho let..
kadý má za sebou nějakou minulost, závazky..ale jeho závazek se jetě ani nestihl vyklubat
Není tady
karaoke napsal(a):
Jo, díky aprill, kamarádka měla první mimčo ve 42 a já u jsem stará... Necítím se tak, vypadám o dost mladí, a určitě bych jetě měla sílu i energii, ale nemám s kým a přesně názory lidí, jakpo ten tvůj, mě vdycky srazí na zem.
karaoke, enatej sice nebyl, ale volnej taky nebyl - il ve vztahu. Kadopádně to znamenalo, e je vázán jinde a Tys to měla vzít na vědomí. MMCH je logické, e ena v osmém měsíci těhotenství je na svém manelovi a otci svého nenarozeného dítěte závislá, nevím, proč se tomu podivuje...
karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si kadá ena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohuel stoupá i pravděpodobnost, e by těhotenství nemuselo dopadnout úspěně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, e vypadá mladí a e bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohuel nepřele Nemusí se uráet nebo ublíeně naříkat, e Tě takové názory sráejí na zem - tohle by Ti sdělil kadý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se ádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět
Není tady
tak je pravda, e nic není jen černé, nebo bílé...moje bývalá známá si vzala kluka, který čekal dítě s jinou a byli spolu docela dlouho. Kdyby ona nebyla taková káča, byli by spolu moná dál.
Není tady
Kiara napsal(a):
Mikei, tak buďto se chlap oenit chce, nebo se oenit nechce - a v tom případě ho na radnici nikdo nedostane ani párem volů
Jo, to mi dolo taky Bohuel a 20 let po svatbě
Není tady
karaoke napsal(a):
Díky Pavlo i laminanonte za povzbuzení ohledně pozdního mateřství.
Právě e vím, e i kdyby od ní odeel, bude to straně smutný,to jsem se mu snaila říkat, kdy s tím vyrukoval před pár měsíci. Já to nemám hozený jako e prohraju nebo vyhraju, umím si představit, jaké to je, jak by té eně bylo, opravdu mě to netěí, podváděl mě můj partner, kdy byly děcku 2 roky a bylo to hrozné.
Nechci nikomu dělat milenku, na to se mám moc ráda, ale dostat ho z hlavy neumím, je to jak nějaká obsese.
připomíná mi kamarádku, ta měla taky enáče a taky to pořád řeila a nemohla ně něj zapomenout.
ne proto, e by byl něco extra, to jsou prostě jen ty nenaplněný vztahy ..
Není tady
Tou závislostí jsem myslela, e se mockrát rozeli u předtím, on se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu u skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím. Prostě byl zbabělej se s ní rozejít dokud nebyli manelé, byl zbabělej se rozvést, dokud nečekali dítě a teď u je pozdě. :-(
Není tady
Kiara napsal(a):
karaoke, pokud jde o dítě po čtyřicítce, měla by si kadá ena takové mateřství pečlivě rozmyslet. Se stoupajícím věkem bohuel stoupá i pravděpodobnost, e by těhotenství nemuselo dopadnout úspěně nebo by dítě nemuselo být zdravé. Je jedno, e vypadá mladí a e bys měla sílu a energii, ale reprodukční orgány přes čtyřicet let staré bohuel nepřele Nemusí se uráet nebo ublíeně naříkat, e Tě takové názory sráejí na zem - tohle by Ti sdělil kadý dobrý gynekolog, na kterého by ses obrátila se ádostí ve svém pokročilém věku otěhotnět
proč by se měla obracet na gynekologa? Dnes je těhotenství v tomhle věku běné..a existují různé sceeaningy, které dokáí odhalit to, zda je miminko zdravé.
Není tady
Kiara napsal(a):
kiaro, dneska u se přece automaticky dělají nejrůznějí vyetření pokud je enská starí 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
kiaro, dneska u se přece automaticky dělají nejrůznějí vyetření pokud je enská starí 35 a čeká dítě, nebo ne ? od plodové vody po nevím co .. případný problém se dá s velkou pravděpodobností odhalit včas.
a to v tom pokročilém věku mě teda fakt rozesmálo asi si ten pokročilej věk představujeme kadá jinak.
taky jsem vykulila oči..bude mi letos 41,ale v pokročilém věku si nepřipadám moná pro někoho dvacetiletého..
Není tady
Mike napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Tak člověk někdy musí, Laminátko...
Tak "clovek" mozna musi, ale CHLAP nemusi nikdy nic, co nepovazuje za spravne.
Není tady
karaoke napsal(a):
Tou závislostí jsem myslela, e se mockrát rozeli u předtím, on se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného, ale byli spolu u skoro 14 let a ona nikoho jiného neměla, takhle to aspoň prezentoval a já tomu věřím. Prostě byl zbabělej se s ní rozejít dokud nebyli manelé, byl zbabělej se rozvést, dokud nečekali dítě a teď u je pozdě. :-(
Ty vogo, karaoke, mně tohle říct chlap o přítelkyni - "e se choval tak, aby jí dolo, e se s ním má rozejít a najít si jiného", tak zdrhám bez pozdravu. Za prvé tím na sebe řekl, e neumí jednat na rovinu jako chlap a nevyhovující vztah férově ukončit, za druhé tím na sebe řekl, e je to zbabělec, který rád přehazuje odpovědnost za svoje jednání na někoho jiného. Pro mě by se tímhle pohádkový princ rázem přeměnil na abáka a s abákem bych tedy rozhodně čas neztrácela, ani by mi nestál za jednu jedinou slzu.
MMCH sundej si u konečně růové brýle - do tohohle ses zamilovala, s tímhle jsi plánovala mít dítě ?!?
Není tady