Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 6. 4. 2013 0:26

petra.barosova
♥------

Nahlášení na policii? Bere dávky a při tom pracuje

Ahoj holky,
sama jsem na MD a vůbec nevycházím s penězi. Dnes jsem narazila na tento inzerát.

odkaz smazán, porušoval zdejší pravidla

No posuďte sami. On bere nejenom dávky jako nezaměstnaný, ale zároveň i pracuje!!! To mi opravdu hnulo žlučí.

Já mám necelých 11000 Kč. Když jsem se snažila přivydělat si nějaké peníze, tak jsem neměla šanci. Protože nemám ani živnostenský list. A on si bere všechny tyto peníze, zveřejňuje to na internetu a nikdo s tím nic nedělá? No nemělo by se to nahlásit? S tím jako policie ani nikdo nebude nic dělat? Když zveřejnil všechny svoje osobní informace....?

Já sama jsem v takové situaci, že po večerech procházím nabídky nebankovních půjček. Ano, tak špatně. A pak jsou tady lidi, kteří praktikují tento přístup a nic se jim nestane. Toto mi připadá hrubě nespravedlivé!

Upravil(a) AndreaP. (6. 4. 2013 21:30)

Není tady

#2 6. 4. 2013 8:58

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nahlášení na policii? Bere dávky a při tom pracuje

To si snad dělᚠsrandu! usch

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#3 6. 4. 2013 15:09

petra.barosova
♥------

Proč myslíš?

Není tady

#4 6. 4. 2013 15:18

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

petra.barosova napsal(a):

Ahoj holky,
sama jsem na MD a vůbec nevycházím s penězi. Dnes jsem narazila na tento inzerát.

odkaz smazán v citaci .....

No posuďte sami. On bere nejenom dávky jako nezaměstnaný, ale zároveň i pracuje!!! To mi opravdu hnulo žlučí.

Já mám necelých 11000 Kč. Když jsem se snažila přivydělat si nějaké peníze, tak jsem neměla šanci. Protože nemám ani živnostenský list. A on si bere všechny tyto peníze, zveřejňuje to na internetu a nikdo s tím nic nedělá? No nemělo by se to nahlásit? S tím jako policie ani nikdo nebude nic dělat? Když zveřejnil všechny svoje osobní informace....?

Já sama jsem v takové situaci, že po večerech procházím nabídky nebankovních půjček. Ano, tak špatně. A pak jsou tady lidi, kteří praktikují tento přístup a nic se jim nestane. Toto mi připadá hrubě nespravedlivé!

Ty si na to skocila. Ty tomu opravdu veris???  yikes

V tom inzeratu je napsano toto a to je stezejni:
10000 Kč až 15000 Kč. Splátky si představuji měsíční. Nemohu ničím ručit - bez zástavy. Jsem v registru. Prosím o okamžité kontaktování. Má situace velmi spěchá. Potřebuji zaplatit nájem, nebo mě vystěhují. Jen poctivé a ověřené nabídky bez podvodu.
Ty necitis ten blabol a zvast?

---------------------------------------------------------------
* příspěvek upraven, smazán nepovolený odkaz v citaci + smazáno plné jméno cizí osoby. AndreaP.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#5 6. 4. 2013 15:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

To je reklama big_smile zaobalená

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#6 6. 4. 2013 18:07

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

dusička napsal(a):

Jsi chytra holka. Jde o reklamu.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#7 6. 4. 2013 18:51

petra.barosova
♥------

dusička napsal(a):

Co je reklama na co? Jako že ten inzerát je podvod a je to ve skutečnosti reklama na....? va

Není tady

#8 6. 4. 2013 21:29

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

petra.barosova napsal(a):

dusička napsal(a):

Co je reklama na co? Jako že ten inzerát je podvod a je to ve skutečnosti reklama na....? va

Reklama na instituci, která poskytuje půjčky i těm, kteří jsou: NEZAMĚSTNANÍ, BEZ DOLOŽENÍ PŘÍJMU A V REGISTRU!!!

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí