27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky,
sama jsem na MD a vůbec nevycházím s penězi. Dnes jsem narazila na tento inzerát.
odkaz smazán, poruoval zdejí pravidla
No posuďte sami. On bere nejenom dávky jako nezaměstnaný, ale zároveň i pracuje!!! To mi opravdu hnulo lučí.
Já mám necelých 11000 Kč. Kdy jsem se snaila přivydělat si nějaké peníze, tak jsem neměla anci. Protoe nemám ani ivnostenský list. A on si bere vechny tyto peníze, zveřejňuje to na internetu a nikdo s tím nic nedělá? No nemělo by se to nahlásit? S tím jako policie ani nikdo nebude nic dělat? Kdy zveřejnil vechny svoje osobní informace....?
Já sama jsem v takové situaci, e po večerech procházím nabídky nebankovních půjček. Ano, tak patně. A pak jsou tady lidi, kteří praktikují tento přístup a nic se jim nestane. Toto mi připadá hrubě nespravedlivé!
Upravil(a) AndreaP. (6. 4. 2013 21:30)
Není tady
To si snad dělá srandu!
Není tady
Proč myslí?
Není tady
petra.barosova napsal(a):
Ahoj holky,
sama jsem na MD a vůbec nevycházím s penězi. Dnes jsem narazila na tento inzerát.
odkaz smazán v citaci .....
No posuďte sami. On bere nejenom dávky jako nezaměstnaný, ale zároveň i pracuje!!! To mi opravdu hnulo lučí.
Já mám necelých 11000 Kč. Kdy jsem se snaila přivydělat si nějaké peníze, tak jsem neměla anci. Protoe nemám ani ivnostenský list. A on si bere vechny tyto peníze, zveřejňuje to na internetu a nikdo s tím nic nedělá? No nemělo by se to nahlásit? S tím jako policie ani nikdo nebude nic dělat? Kdy zveřejnil vechny svoje osobní informace....?
Já sama jsem v takové situaci, e po večerech procházím nabídky nebankovních půjček. Ano, tak patně. A pak jsou tady lidi, kteří praktikují tento přístup a nic se jim nestane. Toto mi připadá hrubě nespravedlivé!
Ty si na to skocila. Ty tomu opravdu veris???
V tom inzeratu je napsano toto a to je stezejni:
10000 Kč a 15000 Kč. Splátky si představuji měsíční. Nemohu ničím ručit - bez zástavy. Jsem v registru. Prosím o okamité kontaktování. Má situace velmi spěchá. Potřebuji zaplatit nájem, nebo mě vystěhují. Jen poctivé a ověřené nabídky bez podvodu.
Ty necitis ten blabol a zvast?
---------------------------------------------------------------
* příspěvek upraven, smazán nepovolený odkaz v citaci + smazáno plné jméno cizí osoby. AndreaP.
Není tady
To je reklama zaobalená
Není tady
dusička napsal(a):
To je reklama
zaobalená
Jsi chytra holka. Jde o reklamu.
Není tady
dusička napsal(a):
To je reklama
zaobalená
Co je reklama na co? Jako e ten inzerát je podvod a je to ve skutečnosti reklama na....?
Není tady
petra.barosova napsal(a):
dusička napsal(a):
To je reklama
zaobalená
Co je reklama na co? Jako e ten inzerát je podvod a je to ve skutečnosti reklama na....?
Reklama na instituci, která poskytuje půjčky i těm, kteří jsou: NEZAMĚSTNANÍ, BEZ DOLOENÍ PŘÍJMU A V REGISTRU!!!
Není tady
Stránky: 1