21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vyzkouely jste někdy ivotní směr, který je zaloen na přijímání tepelně neupravených potravin předevím ovoce, zeleniny, ořechů a semen? Cítily jste se poté lépe?
Není tady
Přidávám malé srovnání cen: http://vladimirbohm.cz/2013/04/co-je-dr … ske-jidlo/
Není tady
lchaloupkova napsal(a):
Vyzkouely jste někdy ivotní směr, který je zaloen na přijímání tepelně neupravených potravin předevím ovoce, zeleniny, ořechů a semen? Cítily jste se poté lépe?
Ne, kdy jsem nejedla maso a bílkoviny, byla jsem unavená a měla jsem oslabenou imunitu.
Není tady
Koukla jsem na ten jídelníček,co ten chlap jí a to bych asi umřela hlady. Moná jako očistně-redukční kůra na měsíc dobrý... ale jinak je to příli jednostranný jídelníček a pro mě i málo kalorický.
Není tady
Ahoj,
já jednou viděla dokument BBC, kde dali stejnou stravu, co jedli sběrači v pravěku (tj. tepelně neupravenou stravu co kdysi lidé sbírali, ale jetě nevařili, tj. stejné co chce jíst) současným lidem. A ti po ní měli děsné problémy - od průjmů a po malátnost apod.
Take bych to neviděla jako ideální.
Není tady
Me ty veci chutnaji, tepelne neupravene potraviny jsou urcite zdrave, ale ja mam rada rizek, brambory....a taky chleba, ten miluji.
Samozrejme taky caj a kafe.
Není tady
Tak jsem koukala jetě na to, co ten chlap jedl a co jí teď. Ani jedno není můj styl. Ale v tom druhým případě bych byla do týdne na prkně. Není to pro lidský tělo zdravý.
Znala jsem jednu dámu, co kdy jednla normálně, byla normální, pak přela na podobně divnej druh stravování, jedla něco, co vypadalo jako grcka a smrdělo to podobně, byla divná, měla edozelenou barvu, byla pořád jako nemocná a unavená a navíc jí z toho i hráblo.
Není tady