29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobry den, rada bych se s vami podelila o svuj problem a timto hledam i radu, jak z toho ven..
S pritelem chodime a bydlime ve spolecne domacnosti 4 mesice. Vse funguje normalne a myslim, ze jsme oba spokojeni. Pritel me nikdy nerekne sam od sebe, ze me ma rad sam a nikdy jsem od nej neslysela slovo "miluju te".. Problem je v tom, ze kdyz jsem se ho vcera ptala co ke mne citi (neco jsme vypili) tak me rekl, ze to ma tak, ze me bere jako nejlepsi kamaradku.. Ptala jsem se ho jestli chce se mnou jeste byt a on rekl ze "ano". Nejsme nejmladsi. Ja mam 32 let a pritel 37 a je jiz rozvedeny a ma jiz odrostle deti. Taky jsem se ho ptala jestli si umi se mnou predstavit mit jeste deti, kdyz me bere jako "nejlepsi kamaradku" a on rekl ze "ano".. Ptala jsem se ho jestli je mozne, ze se zamiluje a on rekl ze to mozne je.
Nevim, jak z toho ven a co mam delat. Mam dal setrvavat ve vztahu s pritelem pro ktereho jsem "nejlepsi kamaradka" s nadeji ze se to casem zmeni?? Opustit me nechce a rekl, ze spolu porad jsme.
Taky me rekl, ze ma ze mne celou dobu pocit, ze jsem pred nim mela nekoho lepsiho a ze me neni dost dobry.. Nechapu to, protoze si myslim, ze s city objetim urcite nesetrim. V sexu nam to klape, i kdyz jsem to vicemene ja, kdo zacina jako prvni...
Moc prosim o radu a dekuju predem za odpovedi..
Není tady
Bubli, jestli se Ti chce, tak tu jeho obavu o to, že jsi měla někoho lepšího (a on se cítí nedostatečný) můžeš zkusit vyhnat pochvalami - uznáním. Vźdycky je za co poděkovat a co ocenit. Nemusí to být velké věci, ty malé nejsou žádná samozřejmost. Možná potřebuje víc vidět, že jsi s ním spokojená a bude cítit "pohlazený" takhle. Pokud ano, tak uvidíš změnu.
Není tady
Zkusim to. Urcite za veci dekuju a chvalim ho, ale mozna ma ze mne pocit, ze je to vic slusnost z me strany nez city.. Zkusim na tom nejak zapracovat dost me to vzalo.. i to s tou nejlepsi kamaradkou..
Není tady
no já teda nevím, jestli bych ve 32 chtěla být pro chlapa jen nejlepší kamarádka
Není tady
Taky nevím co si o tom myslet. Ty si s ním začala bydlet s tím, že budete jenom kamarádi?
Není tady
Já myslím, že čekat na lásku a zamilovanost může trvat tak dlouho, až se nedočkáš. To je vztah o ničem. Já bych neztrácela čas a hledala někoho, kdo by o mě měl opravdový zájem, sdílel se mnou dobré i zlé. Tady mi to jako kamarádství připadá. Možná nemá pán jiné možnosti. On už rodinu měl, ty čekáš zázraky, které se možná ani konat nebudou.
Není tady
Ja by som sa ho narovinu spýtala, či ma berie ako partnerku a či sa cíti byť mojím partnerom... Kamarát a partner je podľa mňa dosť veľký rozdiel...
Není tady