29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Daphné napsal(a):
Grainne napsal(a):
.... jinak jsem měla kolem sebe samou vodu ... vodnáře a děti rybu a raka
Vodnář je vzdušné znamení, ne?
Ona ta znamení mají něco do sebe, lidstvo se jimi zabýva tisíce let, jen se na ně nedá svádět kdeco.
jj, asi ano
Není tady
jen se na ně nedá svádět kdeco
Když ono je to pro někoho tak svůdně jednoduchý... nebo jednoduše svůdný... - já jsem/on je to a to znamení a proto jsme taková a takový... a jiní nebudeme...
Není tady
helena napsal(a):
jen se na ně nedá svádět kdeco
Když ono je to pro někoho tak svůdně jednoduchý... nebo jednoduše svůdný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png - já jsem/on je to a to znamení a proto jsme taková a takový... a jiní nebudeme...
anebo, že se k sobě nehodíme
Není tady
Znameni vubec neresim, jen se tu nekdo ptal. My se k sobe nehodime pac on me po svatbe neprijal do sveho zivota a ja mu to vycitam. Kolem toho jsme se tocili posledni mesice, az nas to natolik udolalo, ze jdem od sebe. Nejhorsi obdobi meho zivota. Jen je mi moc lito deti, chystam si co jim reknu, ze se chvilku po stehovani budou zase vracet ((((
Není tady
Usmirili jsme se. Ten tyden pomohl, aby si on uvedomil jake delal chyby a ja zase, ze me reakce byly nekdy opravdu hodne tvrde. Zkusime to jeste, snad lepe.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Usmirili jsme se. Ten tyden pomohl, aby si on uvedomil jake delal chyby a ja zase, ze me reakce byly nekdy opravdu hodne tvrde. Zkusime to jeste, snad lepe.
Hloupá "pohádka".
Upravil(a) Eva. (15. 4. 2013 17:51)
Není tady
Jen příště Zvědavko, než budeš stěhovat děti , zkus trochu přemýšlet. A stranou emoce.
Ono to jde jednou dvakrát pro chlapa udělat divadýlko
Upravil(a) dusička (15. 4. 2013 20:58)
Není tady
Ano Dusicko, v emocich nekdy udelam rozhodnuti, ktere neni uplne promyslene. Kdyz on me dokaze tak vytocit to nikdo nikdy nedokazal
Není tady
Usmirili jsme se... Zkusime to jeste
To ti to tvoje rozhodnutí - "Definitivne" - nevydrželo ani čtrnáct dní...
Opravdu si myslíš, že "deti zatim nic netusi", když je taháš z bytu do bytu jak kočka koťata?
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Ano Dusicko, v emocich nekdy udelam rozhodnuti, ktere neni uplne promyslene. Kdyz on me dokaze tak vytocit
to nikdo nikdy nedokazal
Víš co se říká? Si to právě Ty, a můžeš si zato Ty, že se necháš vytočit. Mrkni na sebe, proč Tě tolik točí.
Není tady
helena napsal(a):
Opravdu si myslíš, že "deti zatim nic netusi", když je taháš z bytu do bytu jak kočka koťata?
Ne deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham, jen sebe. Kdyby se manzel neozval, opravdu bych to skoncila. To neni truc, on si byl jisty, ze dela vse spravne, ja jen vyvadim. Po tydnu co si vse srovnal uznal sve chyby a nekdy sobecke jednani. Ja zas vim, ze vycitkami niceho nedosahneme. Zkusime to zkratka jinak a uvidime. Dulezite myslim je, ze chceme. I kdyz to tak v dobe psani meho prispevku nebylo
Není tady
dusička napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Ano Dusicko, v emocich nekdy udelam rozhodnuti, ktere neni uplne promyslene. Kdyz on me dokaze tak vytocit
to nikdo nikdy nedokazal
Víš co se říká? Si to právě Ty, a můžeš si zato Ty, že se necháš vytočit. Mrkni na sebe, proč Tě tolik točí.
Protoze to tak v tu chvili citim. Vim ze bych mela byt klidnejsi, vsak to tady celou dobu pisu
Není tady
Zvědavko, držím palce, ať vám to vyjde. Myslím, že o tom je manželství, zkoušet to znovu. Je to určitý závazek a není možné všechno hned vzdát. Pokud si oba uvědomíte své chyby a budete na vztahu pracovat, tak by se to mohlo povést.
Není tady
deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham
Čtvrtýho dubna jsi napsala "vzala jsem nejnutnejsi a odjela s detmi k sobe".
Není tady
helena napsal(a):
deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham
Čtvrtýho dubna jsi napsala "vzala jsem nejnutnejsi a odjela s detmi k sobe".
K sobe pro par veci, pac hned jely pryc. Ja pak zustala u sebe nez se manzel ozval. Od vcera jsme zase vsichni pohromade. Uvidime jak to bude dal
Není tady
Zvedavka napsal(a):
helena napsal(a):
Opravdu si myslíš, že "deti zatim nic netusi", když je taháš z bytu do bytu jak kočka koťata?Ne deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham, jen sebe. Kdyby se manzel neozval, opravdu bych to skoncila. To neni truc, on si byl jisty, ze dela vse spravne, ja jen vyvadim. Po tydnu co si vse srovnal uznal sve chyby a nekdy sobecke jednani. Ja zas vim, ze vycitkami niceho nedosahneme. Zkusime to zkratka jinak a uvidime. Dulezite myslim je, ze chceme. I kdyz to tak v dobe psani meho prispevku nebylo
nejk neverim tomu, že za týden je mozne tak rychle a hlavne natrvalo zmenit nazor na své chovani a hlavne to i dodrzet
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Znameni vubec neresim, jen se tu nekdo ptal. My se k sobe nehodime pac on me po svatbe neprijal do sveho zivota a ja mu to vycitam. Kolem toho jsme se tocili posledni mesice, az nas to natolik udolalo, ze jdem od sebe. Nejhorsi obdobi meho zivota. Jen je mi moc lito deti, chystam si co jim reknu, ze se chvilku po stehovani budou zase vracet
((((
Melo by ti zalezet trochu na vastnich detech, ja bych jim tohle nikdy nepripravila.
Není tady
deti zatim nic netusi... deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham... hned jely pryc
"je mi moc lito deti, chystam si co jim reknu, ze se chvilku po stehovani budou zase vracet "
Není tady
helena napsal(a):
deti zatim nic netusi... deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham... hned jely pryc
"je mi moc lito deti, chystam si co jim reknu, ze se chvilku po stehovani budou zase vracet "
No to sakra, vubec jsem nevedela jak bych jim to rekla, nastesti k tomu nedoslo. Zatim.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
helena napsal(a):
Opravdu si myslíš, že "deti zatim nic netusi", když je taháš z bytu do bytu jak kočka koťata?Ne deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham, jen sebe. Kdyby se manzel neozval, opravdu bych to skoncila. To neni truc, on si byl jisty, ze dela vse spravne, ja jen vyvadim. Po tydnu co si vse srovnal uznal sve chyby a nekdy sobecke jednani. Ja zas vim, ze vycitkami niceho nedosahneme. Zkusime to zkratka jinak a uvidime. Dulezite myslim je, ze chceme. I kdyz to tak v dobe psani meho prispevku nebylo
když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.
u tebe mám pocit, že moc nepřemýšlíš co děláš: huráááááááááá svatba, hurááááááááááááááááá rozvod
Není tady
aprill napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
helena napsal(a):
u tebe mám pocit, že moc nepřemýšlíš co děláš: huráááááááááá svatba, hurááááááááááááááááá rozvod
A ja mam zase pocit, ze jsem jedina, ktere cela ma situace neprijde vtipna. Ja byla 17 let s jednim (prvnim) chlapem. Byl spolehlivy, cestny, slusny, verny, hodny..... Potkala jsem jineho, ktery byl sice jiny, ale bylo mi s nom fajn. Po svatbe se zmenil, ja take. Lekla jsem se toho a chtela vycouvat. A v tom celem zmatku chtela poradit tady. Opravdu huraaaaaaaaaa
Není tady
Zvedavka napsal(a):
aprill napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Ne deti nic nevi, byly tyden pryc, nikam je netaham, jen sebe. Kdyby se manzel neozval, opravdu bych to skoncila. To neni truc, on si byl jisty, ze dela vse spravne, ja jen vyvadim. Po tydnu co si vse srovnal uznal sve chyby a nekdy sobecke jednani. Ja zas vim, ze vycitkami niceho nedosahneme. Zkusime to zkratka jinak a uvidime. Dulezite myslim je, ze chceme. I kdyz to tak v dobe psani meho prispevku nebylo
u tebe mám pocit, že moc nepřemýšlíš co děláš: huráááááááááá svatba, hurááááááááááááááááá rozvodA ja mam zase pocit, ze jsem jedina, ktere cela ma situace neprijde vtipna. Ja byla 17 let s jednim (prvnim) chlapem. Byl spolehlivy, cestny, slusny, verny, hodny..... Potkala jsem jineho, ktery byl sice jiny, ale bylo mi s nom fajn. Po svatbe se zmenil, ja take. Lekla jsem se toho a chtela vycouvat. A v tom celem zmatku chtela poradit tady. Opravdu huraaaaaaaaaa
ona skutečně není vtipná, je to k pláči
asi mi uniklo, že by ti někdo radil, že se máš IHNED rozvést
Není tady
aprill napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
aprill napsal(a):
u tebe mám pocit, že moc nepřemýšlíš co děláš: huráááááááááá svatba, hurááááááááááááááááá rozvodA ja mam zase pocit, ze jsem jedina, ktere cela ma situace neprijde vtipna. Ja byla 17 let s jednim (prvnim) chlapem. Byl spolehlivy, cestny, slusny, verny, hodny..... Potkala jsem jineho, ktery byl sice jiny, ale bylo mi s nom fajn. Po svatbe se zmenil, ja take. Lekla jsem se toho a chtela vycouvat. A v tom celem zmatku chtela poradit tady. Opravdu huraaaaaaaaaa
ona skutečně není vtipná, je to k pláči
asi mi uniklo, že by ti někdo radil, že se máš IHNED rozvést
To ne, jen rozvod by byl vyustenim kdybychom odesli
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Mam sve penize, praci, skolu, bohuzel ne tolik, abych zvladla ufinancovat krome bytu, hypoteky, osaceni deti atd take jidlo pro 6ti clennou rodinu. Manzel mi penize posilal, ale pak navrhnul pristup k uctu.
O ruku me manzel pozadal sam, ja nabidku prijala. Pravda, predstavovala jsem si (asi naivne) vyrovnany vztah, respekt, zkratka ze nam bude fajn.
Zlatokopka me k tomu vsemu narceni jeste nenapadla, to vubec. No, i tak diky za nazory, treba s tim manzel jeste take vyrukuje.
Zvedavko, píšu sem do tvého vlákna, at to neplevelím Kely.
Hele - nelžeš si tak trochu do kapsy?
Na vlákně Kely píšeš, jak seš soběstatčná a tady ,že ne.
Není tady
Já tomu rozumím. Zvědavka a její dvě děti v jejím bytě bez hypotéky - zvědavka by byla soběstačná, kdyby se rozešli. Těch 6 lidí - to je manžel a jeho 2 děti. A hypotéka je zřejmě manžela na jeho dům. Tos asi dusičko nepochopila. Příspěvek, na který poukazuješ ty, je o něčem jiném.
Upravil(a) Eva. (24. 5. 2013 13:14)
Není tady