29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Co je to za pitomost, s těmi znameními? Tomu snad nemůže nikdo trošku inteligentní věřit, to je jako na světě jen 12 druhů lidí? Naprostá hloupost! Můj ex je ryba, moje maminka byla ryba a v životě jsem neviděla tak rozdílné lidi!
nezáleží jen na znamení , nejsem astrolog , důležitá jsou data narození atd.
Tomu taky nevěřím. Naprostá hovadina.
tak nevěř. ale nesrážej to jen proto, že tomu věří jiní.
Není tady
Ivana napsal(a):
elena007 napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tomu taky nevěřím. Naprostá hovadina.Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.
Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?
důležitý je i ascendent
blíženec jsou dva v jednom
Není tady
Ivana napsal(a):
elena007 napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tomu taky nevěřím. Naprostá hovadina.Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.
Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?
to už je otázka pro někoho zkušenějšího
Není tady
aprill napsal(a):
Ivana napsal(a):
elena007 napsal(a):
Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?
důležitý je i ascendent
Já mám ascendent ve střelci. To je znamení, kde na mě nesedí snad vůbec nic.
Není tady
elena007 napsal(a):
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
I ja jsem s pritelem on panna ja kozoroh.A to je divné , tyhle znamení by k sobě měli pasovat
A v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji.
lev a syn je taky lev
Není tady
My jsem s BM oba raci a byla to katastrofa. Každý jiný.
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
to určitě ne , aspon doufám ... jsem kozoroh a panna by se měla hodit , ale jednoho úřítele v panně mám a není to to pravé směrem ode mnějá žila s pannou i kozorohem. s pannou jsme se úplně míjeli, s kozorohem si překvapivě rozuměli i když to znamení si myslím, že k mýmu nejde.
mělo by ke mně jít vzdušný, ale třeba u vodnářů cítím, že jako kamarádi ok, ale jako vztah, určitě ne. vadí mi ta jejich rozlítanost a mám pocit, jako kdyby z nich táhnul takovej podivnej chlad ..
vyhovují mi spíš ohnivý znamení.vodnar byl muj ex
a bylo to obracene , on spíš romantik a já ta chladná ..... citově jsem propadla beranovi a váze , ale s jedním to nedopadlo a s druhým zjevně už nedopadne . A č. 2 je ryba a vůbec ho nechápu .
no vidíš a mě třeba jeden kozoroh, co mi psal básničky vytknul, že vůbec nejsem romantická ..
mě ryby vyhovují, ale znám převážně ryby ženy. já moc nerozumím rakům, někdy mně vytáčí ta jejich přecitlivělost.
Není tady
Judyna napsal(a):
My jsem s BM oba raci a byla to katastrofa. Každý jiný.
Upravil(a) Grainne (20. 4. 2013 12:40)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já žila s pannou i kozorohem. s pannou jsme se úplně míjeli, s kozorohem si překvapivě rozuměli i když to znamení si myslím, že k mýmu nejde.
mělo by ke mně jít vzdušný, ale třeba u vodnářů cítím, že jako kamarádi ok, ale jako vztah, určitě ne. vadí mi ta jejich rozlítanost a mám pocit, jako kdyby z nich táhnul takovej podivnej chlad ..
vyhovují mi spíš ohnivý znamení.vodnar byl muj ex
a bylo to obracene , on spíš romantik a já ta chladná ..... citově jsem propadla beranovi a váze , ale s jedním to nedopadlo a s druhým zjevně už nedopadne . A č. 2 je ryba a vůbec ho nechápu .
no vidíš a mě třeba jeden kozoroh, co mi psal básničky
vytknul, že vůbec nejsem romantická ..
mě ryby vyhovují, ale znám převážně ryby ženy. já moc nerozumím rakům, někdy mně vytáčí ta jejich přecitlivělost.
rak je moje dítě, jinak nemám zkušenost .... jinak jsem měla kolem sebe samou vodu ... vodnáře a děti rybu a raka
Není tady
Moje děti jsou obě váhy, každý úplně jiný.
Není tady
aprill napsal(a):
Ivana napsal(a):
elena007 napsal(a):
Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?
důležitý je i ascendent
jako dr jekyll a mr hyde
Není tady
Ivana napsal(a):
Upravil(a) Grainne (18. 4. 2013 0:27)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já moc nerozumím rakům, někdy mně vytáčí ta jejich přecitlivělost.
Mě taky....Ta moje:)
Není tady
Ivana napsal(a):
protože to je kluk a holka
Není tady
my jsme s mladým stejné znamení.
Není tady
eremuruss napsal(a):
elena007 napsal(a):
Grainne napsal(a):
A to je divné , tyhle znamení by k sobě měli pasovatA v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji.
lev a syn je taky lev
proto je taková generálka , tak už je to jasný ..........
Není tady
Ivana napsal(a):
Ale to neznamená, že budou všichni stejní .
Já jse tomu taky nevěřila, ale život mi ukázal že ty znanení se hledají , já mám všechny nejbližší lidi , kromě dětí , kolem 10 prosince, dokonce i vnuka . Je to asi 20 lidí !!
A zbytek mám ohnivý znamení , brácha lev, máma a teta Beran jako já , kamarádi jsou berani , nebo střelci, všechno ohnivý .
A můj kámoš Beran je obklopenej zase Beranama a Lvama v rodině a mezi přáteli,prostě ten osud to tak udělá .
Není tady
algebrana napsal(a):
eremuruss napsal(a):
elena007 napsal(a):
A v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji.lev a syn je taky lev
Dost mozna a panny, jsem se docetla, pry vzdy pomahaji lidem v nesnazich, jsou cestni a zasadovi. Nemocna a ted i osamela matka zijici s postizenym synem je pro nej zrejme esenci potrebnosti.
Není tady
Ivana napsal(a):
elena007 napsal(a):
Ivana napsal(a):
Ja taky tak. Z kazdeho znameni na me neco dokonale sedi a hodne nesedi. Jsem vaha a mama blizenec, jako u vas.
Není tady
elena007 napsal(a):
algebrana napsal(a):
eremuruss napsal(a):
lev a syn je taky lev
Dost mozna a panny, jsem se docetla, pry vzdy pomahaji lidem v nesnazich, jsou cestni a zasadovi. Nemocna a ted i osamela matka zijici s postizenym synem je pro nej zrejme esenci potrebnosti.
Ano to je cestny a zasadovy.Nikdy se me nestalo,ze by me v necem podrazil.At se jedna o penize nebo co slibil,ze udela to udelal.
Upravil(a) eremuruss (8. 4. 2013 7:33)
Není tady
algebrana napsal(a):
eremuruss napsal(a):
elena007 napsal(a):
A v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji.lev a syn je taky lev
Byvaly manzel byl take lev a general rozhodne nebyl.Muj tata je take lev a byli s BM o jeden den a kazdy uplne jiny.
Není tady
Souhlas, zasadovy urcite. Az tak, ze temi svymi zasadami totalne zamoril cely vztah. Zasada - kdyz neco nebo nekam chci, vsichni to musi vzit jako fakt a uhnout mi z cesty.
Není tady
Zasada - kdyz neco nebo nekam chci, vsichni to musi vzit jako fakt a uhnout mi z cesty.
A to jsi neviděla (nechtěla vidět) dřív?
Není tady
Byl takovy asi vzdycky, nezili jsme spolu. Nebere ohledy vubec na nikoho a ja vycitam. Kolecko ze ktereho ksme nenasli cestu
Není tady
Grainne napsal(a):
.... jinak jsem měla kolem sebe samou vodu ... vodnáře a děti rybu a raka
Vodnář je vzdušné znamení, ne?
Ona ta znamení mají něco do sebe, lidstvo se jimi zabýva tisíce let, jen se na ně nedá svádět kdeco.
Není tady