Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 7. 4. 2013 17:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Máme vůbec šanci?

Ivana napsal(a):

Grainne napsal(a):

Ivana napsal(a):

Co je to za pitomost, s těmi znameními? Tomu snad nemůže nikdo trošku inteligentní věřit, to je jako na světě jen 12 druhů lidí? Naprostá hloupost! Můj ex je ryba, moje maminka byla ryba a v životě jsem neviděla tak rozdílné lidi!

nezáleží jen na znamení , nejsem astrolog , důležitá jsou data narození atd.

Tomu taky nevěřím. Naprostá hovadina.

tak nevěř. ale nesrážej to jen proto, že tomu věří jiní.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#152 7. 4. 2013 17:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ivana napsal(a):

elena007 napsal(a):

Ivana napsal(a):

Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.

Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?

důležitý je i ascendent
blíženec jsou dva v jednom wink

Není tady

#153 7. 4. 2013 17:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

elena007 napsal(a):

Ivana napsal(a):

Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.

Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?

to už je otázka pro někoho zkušenějšího

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#154 7. 4. 2013 17:40

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Ivana napsal(a):

elena007 napsal(a):

důležitý je i ascendent

Já mám ascendent ve střelci. To je znamení, kde na mě nesedí snad vůbec nic.

Není tady

#155 7. 4. 2013 17:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Grainne napsal(a):

eremuruss napsal(a):

I ja jsem s pritelem on panna ja kozoroh.

A to je divné , tyhle znamení by k sobě měli pasovat

A v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji. tongue

lev a syn je taky lev

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#156 7. 4. 2013 17:41

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

My jsem s BM oba raci a byla to katastrofa. Každý jiný.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#157 7. 4. 2013 17:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

to určitě ne , aspon doufám ... jsem kozoroh a panna by se měla hodit , ale jednoho úřítele v panně mám a není to to pravé směrem ode mně

já žila s pannou i kozorohem. s pannou jsme se úplně míjeli, s kozorohem si překvapivě rozuměli i když to znamení si myslím, že k mýmu nejde.
mělo by ke mně jít vzdušný, ale třeba u vodnářů cítím, že jako kamarádi ok, ale jako vztah, určitě ne. vadí mi ta jejich rozlítanost a mám pocit, jako kdyby z nich táhnul takovej podivnej chlad ..
vyhovují mi spíš ohnivý znamení.

vodnar byl muj ex smile a bylo to obracene , on spíš romantik a já ta chladná ..... citově jsem propadla beranovi a váze , ale s jedním to nedopadlo a s druhým zjevně už nedopadne . A č. 2 je ryba a vůbec ho nechápu .

no vidíš a mě třeba jeden kozoroh, co mi psal básničky big_smile vytknul, že vůbec nejsem romantická .. dumbom
mě ryby vyhovují, ale znám převážně ryby ženy. já moc nerozumím rakům, někdy mně vytáčí ta jejich přecitlivělost.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#158 7. 4. 2013 17:44

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

My jsem s BM oba raci a byla to katastrofa. Každý jiný.

Upravil(a) Grainne (20. 4. 2013 12:40)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#159 7. 4. 2013 17:45

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já žila s pannou i kozorohem. s pannou jsme se úplně míjeli, s kozorohem si překvapivě rozuměli i když to znamení si myslím, že k mýmu nejde.
mělo by ke mně jít vzdušný, ale třeba u vodnářů cítím, že jako kamarádi ok, ale jako vztah, určitě ne. vadí mi ta jejich rozlítanost a mám pocit, jako kdyby z nich táhnul takovej podivnej chlad ..
vyhovují mi spíš ohnivý znamení.

vodnar byl muj ex smile a bylo to obracene , on spíš romantik a já ta chladná ..... citově jsem propadla beranovi a váze , ale s jedním to nedopadlo a s druhým zjevně už nedopadne . A č. 2 je ryba a vůbec ho nechápu .

no vidíš a mě třeba jeden kozoroh, co mi psal básničky big_smile vytknul, že vůbec nejsem romantická .. dumbom
mě ryby vyhovují, ale znám převážně ryby ženy. já moc nerozumím rakům, někdy mně vytáčí ta jejich přecitlivělost.

rak je moje dítě, jinak nemám zkušenost .... jinak jsem  měla kolem sebe samou vodu ... vodnáře a děti rybu a raka

Není tady

#160 7. 4. 2013 17:46

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Moje děti jsou obě váhy, každý úplně jiný.

Není tady

#161 7. 4. 2013 17:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Ivana napsal(a):

elena007 napsal(a):

důležitý je i ascendent

jako dr jekyll a mr hyde vissla

Není tady

#162 7. 4. 2013 17:49

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Upravil(a) Grainne (18. 4. 2013 0:27)

Není tady

#163 7. 4. 2013 17:52

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

já moc nerozumím rakům, někdy mně vytáčí ta jejich přecitlivělost.

Mě taky....Ta moje:)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#164 7. 4. 2013 17:59

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ivana napsal(a):

protože to je kluk a holka wink

Není tady

#165 7. 4. 2013 18:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

my jsme s mladým stejné znamení.

Není tady

#166 7. 4. 2013 18:15

algebrana
Zablokovaný

eremuruss napsal(a):

elena007 napsal(a):

Grainne napsal(a):

A to je divné , tyhle znamení by k sobě měli pasovat

A v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji. tongue

lev a syn je taky lev

proto je taková generálka , tak už je to jasný ..........

Není tady

#167 7. 4. 2013 18:19

algebrana
Zablokovaný

Ivana napsal(a):

Ale to neznamená, že budou všichni stejní .
Já jse  tomu taky nevěřila, ale život mi ukázal že ty znanení se hledají , já mám všechny nejbližší lidi , kromě dětí , kolem 10 prosince, dokonce i vnuka . Je to asi 20 lidí !!
A zbytek mám ohnivý znamení , brácha lev, máma a teta Beran jako já , kamarádi jsou berani , nebo střelci, všechno ohnivý .
A můj kámoš Beran je obklopenej zase Beranama a Lvama v rodině a mezi přáteli,prostě ten osud to tak udělá .

Není tady

#168 7. 4. 2013 21:16

elena007
♥♥♥♥♥♥-

algebrana napsal(a):

eremuruss napsal(a):

elena007 napsal(a):

lev a syn je taky lev

Dost mozna a panny, jsem se docetla, pry vzdy pomahaji lidem v nesnazich, jsou cestni a zasadovi. Nemocna a ted i osamela matka zijici s postizenym synem je pro nej zrejme esenci potrebnosti.

Není tady

#169 7. 4. 2013 21:28

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

elena007 napsal(a):

Ivana napsal(a):

Ja taky tak. Z kazdeho znameni na me neco dokonale sedi a hodne nesedi. Jsem vaha a mama blizenec, jako u vas.smile

Není tady

#170 8. 4. 2013 7:32

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

algebrana napsal(a):

eremuruss napsal(a):

lev a syn je taky lev

Dost mozna a panny, jsem se docetla, pry vzdy pomahaji lidem v nesnazich, jsou cestni a zasadovi. Nemocna a ted i osamela matka zijici s postizenym synem je pro nej zrejme esenci potrebnosti.

Ano to je cestny a zasadovy.Nikdy se me nestalo,ze by me v necem podrazil.At se jedna o penize nebo co slibil,ze udela to udelal.

Upravil(a) eremuruss (8. 4. 2013 7:33)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#171 8. 4. 2013 7:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

eremuruss napsal(a):

elena007 napsal(a):

lev a syn je taky lev

Byvaly manzel byl take lev a general rozhodne nebyl.Muj tata je take lev a byli s BM o jeden den a kazdy uplne jiny.

Není tady

#172 8. 4. 2013 8:02

Zvedavka
♥♥♥----

Souhlas, zasadovy urcite. Az tak, ze temi svymi zasadami totalne zamoril cely vztah. Zasada - kdyz neco nebo nekam chci, vsichni to musi vzit jako fakt a uhnout mi z cesty.

Není tady

#173 8. 4. 2013 8:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zasada - kdyz neco nebo nekam chci, vsichni to musi vzit jako fakt a uhnout mi z cesty.
A to jsi neviděla (nechtěla vidět) dřív?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#174 8. 4. 2013 8:35

Zvedavka
♥♥♥----

Byl takovy asi vzdycky, nezili jsme spolu. Nebere ohledy vubec na nikoho a ja vycitam. Kolecko ze ktereho ksme nenasli cestu

Není tady

#175 8. 4. 2013 8:37

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

.... jinak jsem  měla kolem sebe samou vodu ... vodnáře a děti rybu a raka

Vodnář je vzdušné znamení, ne? smile
Ona ta znamení mají něco do sebe, lidstvo se jimi zabýva tisíce let, jen se na ně nedá svádět kdeco. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí