29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsme od sebe, definitivne. Predmanzelskou smlouvu nemame, vse co ma nabyl pred svatbou. Poradte jak prezit prvni dny, pekne to na me dolehlo.
Ano, mam dojem, ze je zvykly mit vse po jeho a vse i vsechny si kupovat. Je naladovy, necitelny, na druhou stranu stedry a kdyz ma dobrou naladu i zabavny.
Není tady
Zvědavko, to si vzala nějak hopem. Předevčírem napíšeš, že přemýšlíš,že se odstěhuješ a už se stalo? že jste od sebe, definitivně. Nebo jak to mám chápat?
Není tady
Definitivne, vzala jsem nejnutnejsi a odjela s detmi k sobe, deti zatim nic netusi. Nevim jak to psychicky zvladnout, prosim poradte. Nejak jsem doufala ze to nakonec prekoname, ale manzel rekl, ze uz to taky nedava, ze jsem na nej jen zla a ublizuji mu, tedy souhlasi abych odesla a az opadnou prvni emoce domluvime rozvod
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Definitivne, vzala jsem nejnutnejsi a odjela s detmi k sobe, deti zatim nic netusi. Nevim jak to psychicky zvladnout, prosim poradte. Nejak jsem doufala ze to nakonec prekoname, ale manzel rekl, ze uz to taky nedava, ze jsem na nej jen zla a ublizuji mu, tedy souhlasi abych odesla a az opadnou prvni emoce domluvime rozvod
Mě přijde, že jste dvě horké a dubové hlavy, co do všeho jdou hopem. Vzali jste se nějak hopem, aniž byste si zkusili společné soužití bez svatby a teď rozvod také tak hopem, aniž byste se oba snažili se domluvit.
Držím palce, ať je líp!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Mě přijde, že jste dvě horké a dubové hlavy, co do všeho jdou hopem. Vzali jste se nějak hopem, aniž byste si zkusili společné soužití bez svatby a teď rozvod také tak hopem, aniž byste se oba snažili se domluvit.
Držím palce, ať je líp!
Souhlas
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Zvědavko, co jsi za znamení? a manžel?
Jinak....nechej to teď tak. Potřebujete oba dva čas a jen on ukáže, jestli čas na to se rozejít nebo čas na to si uvědomit sví chyby a zkusit to jinak.
Hlavně se teď musíš zabavit. takže úpravy bytečku, gruntování, nějký ten sport nebo výlet s dětmi. Chodíš do práce? Jak máš staré děti?
Není tady
Ja kozoroh a on panna. Oba mame za sebou dlouholete vztahy on s rakem a ja s bykem. Ja mela pohodove manzelstvi, rozvedli jsme se kdyz jsme oba poznali jine partnery. Ma znameni vliv na vztahy?
Není tady
Vcera jsem odesla a domluvili jsme se na rozvodu. Ani jeden v tom psychu nechceme zustavat. Mluvila jsem po telefonu s psychologem, vysvetlil mi do ceho a proc jsme se umotali i jak z toho ven. Jenze manzel uz nechce. Ani se setkat a psat si.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Vcera jsem odesla a domluvili jsme se na rozvodu. Ani jeden v tom psychu nechceme zustavat. Mluvila jsem po telefonu s psychologem, vysvetlil mi do ceho a proc jsme se umotali i jak z toho ven. Jenze manzel uz nechce. Ani se setkat a psat si.
Není tohle ten pravý kámen úrazu? Že manžel nechtěl ani když jste spolu byli a proto se choval tak, jak se choval. Jen aby tě třeba tímto nezájmem odehnal?
Není tady
A proc by si me pred par mesici bral? Svatbu chtel on, trval na ni a na sestehovani. Ja vse rada prijala a ujasnili jsme si, co od sebe cekame. Jenze skutek utek, jede si dal zivot jaky vedl bez ohledu na me. Ja na to nejdriv upozornila, pak zacala vycitat a behem par mesicu jsme se vuci sobe uzavreli a jen se hadali. V tom nechce zit nikdo. On vidi jen nasledky, vubec ne pricinu. Mysli, ze del vse spravne a mou nespokojenost nechape.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Ja kozoroh a on panna. Oba mame za sebou dlouholete vztahy on s rakem a ja s bykem. Ja mela pohodove manzelstvi, rozvedli jsme se kdyz jsme oba poznali jine partnery. Ma znameni vliv na vztahy?
I ja jsem s pritelem on panna ja kozoroh.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
A to je divné , tyhle znamení by k sobě měli pasovat
Není tady
tiež som kozoroh a muž panna
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
ke kozorohovi mi přijde, že se hodí víc ten býk.
vyloženě podle znamení se to ale přece nedá brát.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
vyloženě podle znamení se to ale přece nedá brát.
Upravil(a) Grainne (20. 4. 2013 12:39)
Není tady
Co je to za pitomost, s těmi znameními? Tomu snad nemůže nikdo trošku inteligentní věřit, to je jako na světě jen 12 druhů lidí? Naprostá hloupost! Můj ex je ryba, moje maminka byla ryba a v životě jsem neviděla tak rozdílné lidi!
Není tady
Ivana napsal(a):
Co je to za pitomost, s těmi znameními? Tomu snad nemůže nikdo trošku inteligentní věřit, to je jako na světě jen 12 druhů lidí? Naprostá hloupost! Můj ex je ryba, moje maminka byla ryba a v životě jsem neviděla tak rozdílné lidi!
nezáleží jen na znamení , nejsem astrolog , důležitá jsou data narození atd.
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
A v jakem znameni je tchyne erem, mozna dusevne souzni jeste mnohem kvalitneji.
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tomu taky nevěřím. Naprostá hovadina.
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
tak nevěř
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
A to je divné , tyhle znamení by k sobě měli pasovatke kozorohovi mi přijde, že se hodí víc ten býk.
vyloženě podle znamení se to ale přece nedá brát.to určitě ne , aspon doufám ... jsem kozoroh a panna by se měla hodit , ale jednoho úřítele v panně mám a není to to pravé směrem ode mně
já žila s pannou i kozorohem. s pannou jsme se úplně míjeli, s kozorohem si překvapivě rozuměli i když to znamení si myslím, že k mýmu nejde.
mělo by ke mně jít vzdušný, ale třeba u vodnářů cítím, že jako kamarádi ok, ale jako vztah, určitě ne. vadí mi ta jejich rozlítanost a mám pocit, jako kdyby z nich táhnul takovej podivnej chlad ..
vyhovují mi spíš ohnivý znamení.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vyloženě podle znamení se to ale přece nedá brát.to určitě ne , aspon doufám ... jsem kozoroh a panna by se měla hodit , ale jednoho úřítele v panně mám a není to to pravé směrem ode mně
já žila s pannou i kozorohem. s pannou jsme se úplně míjeli, s kozorohem si překvapivě rozuměli i když to znamení si myslím, že k mýmu nejde.
mělo by ke mně jít vzdušný, ale třeba u vodnářů cítím, že jako kamarádi ok, ale jako vztah, určitě ne. vadí mi ta jejich rozlítanost a mám pocit, jako kdyby z nich táhnul takovej podivnej chlad ..
vyhovují mi spíš ohnivý znamení.
Upravil(a) Grainne (18. 4. 2013 0:27)
Není tady
elena007 napsal(a):
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
nezáleží jen na znamení , nejsem astrolog , důležitá jsou data narození atd.Tomu taky nevěřím. Naprostá hovadina.
Kdyz si ctu charakteristiky jednotlivych znameni, zjistuji, ze bych mohla byt kazde.
Já zas žádné. Nic mi nesedí úplně, ale v každém si něco najdu. Jsou to nesmysly. Jsem blíženec a znám několik blíženců, každý je úplně jiný. Nevěřím na astrologii, jaký vliv může mít na povahu a osud člověka to, kdy se narodil?
Není tady
Ivana napsal(a):
ivano, to přece nezáleží jen na znamení, to je jen orientační.
Není tady