Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 3. 4. 2013 10:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Máme vůbec šanci?

jaké poučení přinesl rozvod po 22 letech mně... že když s ním chci být, tak jedině jako manželka
No jo - někdo se ne a nepoučí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale to, že jeden se po prvním spálení bojí sáhnout i na studený kamna a druhej doufá, že příště už mu puchejř nenaskočí... to je snad normální. Jsme lidé různé http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png - a jsou i tací, kteří "to lejstro" z nějakýho (i /sobě/ nepřiznanýho) důvodu prostě potřebujou. A že jich je - lidí i důvodů.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#77 3. 4. 2013 10:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

heleno, jj, máš pravdu. Jak říká Selima - všelijakých nás Pánbožko má. smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#78 3. 4. 2013 10:29

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Já nevím, to snad nejde ani rozepsat, poradit.
Prostě babička říkávala  - udělejto tak,aby si chlap myslel, že na to přišel on.

to je to , co píšu .... někdo to dokáže = manipulace a nekdo to neumi

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#79 3. 4. 2013 10:40

algebrana
Zablokovaný

Grainne napsal(a):

dusička napsal(a):

Prostě babička říkávala  - udělejto tak,aby si chlap myslel, že na to přišel on.

Ale to co Dusicce radila babička se týká vztahu, ne že někoho vidíš jednou za tejden a chceš ho někam dotlačit .
Tam to nefunguje , protože na tu manipulaci není dost času a ještě on má třeba úplně jiné úmysly, než nějaký vztahy .
Těžko fikaně dotlačíš nekoho, kdo chce sex jednou za 14 dní k tomu, aby s tebou trávil dovolené.(příklad )

Není tady

#80 3. 4. 2013 10:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někdo to dokáže = manipulace a nekdo to neumi
Řekla bych, že "udělej to tak,aby si chlap myslel, že na to přišel on", není čistokrevná manipulace. Ono ti chlapi taky nejsou úplně tupí, aby nepoznali, že s nima ženská hraje bramborový divadýlko http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png... no tak se chvíli "cukaj" pro zachování pohledu na ně jako "chlapy - hlavy rodiny" a pak, pokud to je jen trochu možný a vztah je bez větších problémů, většinou vyhoví. Někteří proto, aby jí udělali radost, jiní aby (konečně http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png) měli pokoj...

Není tady

#81 3. 4. 2013 10:54

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

Grainne napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale to co Dusicce radila babička se týká vztahu, ne že někoho vidíš jednou za tejden a chceš ho někam dotlačit .
Tam to nefunguje , protože na tu manipulaci není dost času a ještě on má třeba úplně jiné úmysly, než nějaký vztahy .
Těžko fikaně dotlačíš nekoho, kdo chce sex jednou za 14 dní k tomu, aby s tebou trávil dovolené.(příklad )

to nee..... to musi dotlacit on mne big_smile

Upravil(a) Grainne (18. 4. 2013 0:25)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#82 3. 4. 2013 11:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Já tohle za manipulaci nepokládám. A když už - tak pozitivní. A proti té rozhodně nejsem, když přinese dobro oběma, jak "manipulovanému", tak "manipulujícímu". stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#83 3. 4. 2013 11:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Já tohle za manipulaci nepokládám. A když už - tak pozitivní. A proti té rozhodně nejsem, když přinese dobro oběma, jak "manipulovanému", tak "manipulujícímu". stolt

To je v poradku , jen to neumim

Není tady

#84 3. 4. 2013 11:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

taonata napsal(a):

dusička napsal(a):

A ještě jednu větu, co říkala babička, si dovolím napsat.
Manželství je jako sázka do loterie.
Někdy zjistíš i po deseti letech,že toho člověka vlastně ani neznáš.
Jak píše Majka, je to o tom,jestli si Ti dva padnou.
A k tomu páru. Je to krásné potkávat zamilované dvojice.
Jenže - já znám dvojici,která na veřejnosti chodí za ručičku, usmívaj se, vypadaj jako šťastný zamilovaný páreček po 20 letech, a ouha, moc lidí neví, jaký to maj doma. Já vlastně taky ne, nežiju s nima (ale mluví se o domácím násilí)

dusičko nevím kolik jim je let,myslím že tak kolem 85 a spíš víc,tak že těžko zamilovanost,psala jsem,jak působí na lidi.Nevím,jak to mají doma,spekulace,ani drby nemám ráda.Nikoho podobného neznám,jen jsem si na ně vzpomněla,když jsem četla Petrův příspěvek.

Tao - též nemám ráda drby a spekulace, a to jak žijou jiní, to je jejich věc.Já jen psala o tom, že na první pohled může být vše krásné.
Ale máš pravdu,nemyslela jsem to jako přirovnání k tomuto páru, o kterém píšeš Ty.
řekla bych, že tam je to taky o tom, že co jsem si všimla, tak staří lidé už jsou,jak bych to řekla, takový smířený se životem, prostě žijou přítomností, neočekávaj, tak pak nejsou zklamaní. Mladí lidi pořád něco chtěj, za něčím se ženou.
Taky určitě tenhle pár si prošel krizí, ale prostě teď si užívaj těch krásných chvilek.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#85 3. 4. 2013 11:12

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

někdo to dokáže = manipulace a nekdo to neumi
Řekla bych, že "udělej to tak,aby si chlap myslel, že na to přišel on", není čistokrevná manipulace. Ono ti chlapi taky nejsou úplně tupí, aby nepoznali, že s nima ženská hraje bramborový divadýlko http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png... no tak se chvíli "cukaj" pro zachování pohledu na ně jako "chlapy - hlavy rodiny" a pak, pokud to je jen trochu možný a vztah je bez větších problémů, většinou vyhoví. Někteří proto, aby jí udělali radost, jiní aby (konečně http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png) měli pokoj...

Toto neznam. Ani u svych rodicu, ani ve svem prvnim, ani druhem manzelstvi. Vzdy rikam  primo, co bych chtela nebo si myslim, ze by se melo udelat  a cekam, co muz na to. Kdyz je proti, necham jej, at si to rozmysli a casto prijde s tim, ze jsem mela pravdu a udelame to podle me. Nebo prijde se svym navrhem a premyslim ja. Ale abych se snazila zachovat mu tvar a pocit, ze on rozhoduje z pozice hlavy rodiny, to ne.

Ja nechci, aby mi chlap vyhovel. Plzak mel pravdu, asi chci, aby nejen vysaval, ale delal to rad. smile Popravde spis nechci, aby delal neco, co mu je proti srsti.

Upravil(a) elena007 (3. 4. 2013 11:21)

Není tady

#86 3. 4. 2013 11:27

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já to taky neumím, takové ty ženské strategie. Proto třeba neumím ani flirtovat. Já mám totiž pocit, že ten druhý to vždycky prokoukne a že je to trapné. Vždycky jsem říkala na rovinu, co chci a považovala jsem za normální, že manžel to dělá stejně. Samozřejmě, že jsem se pak museli dohodnout na kompromisu, nebo jeden z nás ustoupit a bez hádek, ale hry na "udělej to tak, aby si ten druhý myslel" mi jsou odpo.rné.

Není tady

#87 3. 4. 2013 11:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Já to taky neumím, takové ty ženské strategie. Proto třeba neumím ani flirtovat. Já mám totiž pocit, že ten druhý to vždycky prokoukne a že je to trapné. Vždycky jsem říkala na rovinu, co chci a považovala jsem za normální, že manžel to dělá stejně. Samozřejmě, že jsem se pak museli dohodnout na kompromisu, nebo jeden z nás ustoupit a bez hádek, ale hry na "udělej to tak, aby si ten druhý myslel" mi jsou odpo.rné.

flirtování TI je Ivano taky odpo.rné?
Ber to tak, že ta ženská strategie je takové hraní a flirtování smile

Není tady

#88 3. 4. 2013 11:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

staří lidé už jsou,jak bych to řekla, takový smířený se životem, prostě žijou přítomností, neočekávaj, tak pak nejsou zklamaní
Dovolte mi lehce černohumornej vtípek
Proč v domovech důchodců neexistuje šikana? Protože nikdo neví, za kolik to má.

Toto neznam. Ani u svych rodicu, ani ve svem prvnim, ani druhem manzelstvi.
Což samozřejmě neznamená, že v jinejch rodinách/vztazích to znají důvěrně.
asi chci, aby nejen vysaval, ale delal to rad... spis nechci, aby delal neco, co mu je proti srsti
Počkej... to jako když by mu bylo "proti srsti" například(!) to luxování a ty si zlomíš ruku, tak
a) se šest tejdnů nebude luxovat
b) pozveš si maminku/kamarádku/firmu
c) vyluxuješ, aby nebyl frustrovanej
nebo přece jen vyluxuje on a tobě bude vadit, že to "nedělá rád"?

Není tady

#89 3. 4. 2013 11:35

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Ivana napsal(a):

Flirtování je mi trapné. Kroutit se před někým, mávat řasama a vést dvojsmyslné řeči - brrrr! Když vidím nějakou ženskou, jak tohle dělá, tak mám chuť schovat se půl metru pod zem nebo ječet.

Není tady

#90 3. 4. 2013 11:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

dusička napsal(a):

Ivana napsal(a):

Flirtování je mi trapné. Kroutit se před někým, mávat řasama a vést dvojsmyslné řeči - brrrr! Když vidím nějakou ženskou, jak tohle dělá, tak mám chuť schovat se půl metru pod zem nebo ječet.

Ale to jsou ty zábrany. Chlap to má rád a nepřijde mu to trapné.
Samozřejmě, nic se nemá přehánět aby to bylo vidět na první pohled. V tom je právě ta fikanost. Nenápadně. stolt

Není tady

#91 3. 4. 2013 11:41

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Ivano, flirtovat se da i jinymi zpusoby nez pises. Nevim, jak to popsat, mne jde to flirtovani samo od sebe, ani o tom nevim, kolikrat mi muj pritel vycital, ze s nekym flirtuju, ale ja o tom vubec nevim.
Ale donutit chlapa k necemu, aby si myslel, ze to byl jeho napad.... to teda neumim. To by bylo u me neprirozene.

Upravil(a) venuše (3. 4. 2013 11:42)

Není tady

#92 3. 4. 2013 11:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kroutit se před někým, mávat řasama a vést dvojsmyslné řeči...
... není flirtování, ale jednoznačná nabídka. Obchodní http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#93 3. 4. 2013 11:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Dám příklad:
Už mi dosluhoval foťák a já potřebuju nový.
Samozřejmě že si ho můžu koupit, jaký chci, a nemusím se zpovídat, že jsem za něho utratila peníze, a že jsem nic neřekla a koupila ho. Jenže to by bylo moc jednoduchý a takový o ničem. (protože chci fotky sdílet s manželem)
A tak jsem do toho zatáhla manžela.
řekla jsem mu, že si moc přeju fotáček, abych mu mohla fotit dceru a akce, když je v práci, když není u toho, ale že když teď nepracuju a on nás živí, že si ho nechci jen tak od sebe pořídit sama. Že záleží na něm, jestli mi ho koupí.
Takže díky ženské taktice mám doma krásný foťáček a dokonce jsem si ho vybrala sama. Ale manžel koupil.
Výhody: Má radost, že mi udělal radost. stolt (hm a já jemu taky, protože mi řekl, že když mi udělal radost, tak ho budu za to půl hodiny škrábat), co bych pro fotáček neudělala big_smile
A hláška manžela o tom, že mi musí ten foták koupit, protože ví, že ho potřebuju byla bez komentáře

Upravil(a) dusička (3. 4. 2013 11:55)

Není tady

#94 3. 4. 2013 12:06

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

staří lidé už jsou,jak bych to řekla, takový smířený se životem, prostě žijou přítomností, neočekávaj, tak pak nejsou zklamaní
Dovolte mi lehce černohumornej vtípek
Proč v domovech důchodců neexistuje šikana? Protože nikdo neví, za kolik to má.

Toto neznam. Ani u svych rodicu, ani ve svem prvnim, ani druhem manzelstvi.
Což samozřejmě neznamená, že v jinejch rodinách/vztazích to znají důvěrně.
asi chci, aby nejen vysaval, ale delal to rad... spis nechci, aby delal neco, co mu je proti srsti
Počkej... to jako když by mu bylo "proti srsti" například(!) to luxování a ty si zlomíš ruku, tak
a) se šest tejdnů nebude luxovat
b) pozveš si maminku/kamarádku/firmu
c) vyluxuješ, aby nebyl frustrovanej
nebo přece jen vyluxuje on a tobě bude vadit, že to "nedělá rád"?

Netvrdim, ze to jinde tak nedelaji, akorat jsem rada, ze u nas to tak neni, protoze mi to lip vyhovuje tak, jak to je. Jinde jak jim to prijde k chuti, vsak chlap, co toto potrebuje, by me nechtel.

U nas neluxuje rad nikdo a kazdy dela rad, co je potreba. Kdybych si zlomila ruku, bude luxovat automaticky, taky varit, prat a vsechno, nemusela bych rikat, ze by mel a bude to delat rad nebo si pozve firmu, kamaradku, maminku... zaridi to - ne ja. Dela to, i kdyz nemam zlomenou ruku. Ne porad samozrejme.

Ale js nemela na mysli takoveto trivialni zalezitosti, to byla jen takova hyperbola. Mela jsem na mysli zavaznejsi zalezitosti s vyznamnejsimi dusledky nez drobky na koberci.

Upravil(a) elena007 (3. 4. 2013 12:07)

Není tady

#95 3. 4. 2013 12:20

algebrana
Zablokovaný

Ivana napsal(a):

dusička napsal(a):

Ivana napsal(a):

Flirtování je právě užasný, prootže si tím potvrzuješ, že jsi žádaná žena, muž ti dává najevo zájem a přitom nemusíš dělat sex , nedostaneš pohlavní nemoc , není to osobní, je to jen hra , legrace.........

Není tady

#96 3. 4. 2013 12:21

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

flirtovani je fajn smile

Není tady

#97 3. 4. 2013 12:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

kazdy dela rad, co je potreba
Opravdu? Tak proč potom "U nas neluxuje rad nikdo". Buď nechápu "hyperbolu" tvého myšlení... nebo si bezostyšně odporuješ v jedný větě http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Mela jsem na mysli zavaznejsi zalezitosti s vyznamnejsimi dusledky nez drobky na koberci.
To máš úplně fuk, jestli máš drobky na koberci nebo "drobky" někde jinde. Základ je pořád ten samej.

Není tady

#98 3. 4. 2013 12:27

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

NO, já flirtovat prostě neumím. Nepřipadá mi to fajn, nebavila bych se tím, nudí mě to a je mi to trapné. Já si ráda pokecám s muži i s ženami o něčem zajímavém, ale dělat u toho opičky a někoho svádět, to mě nebaví.

Není tady

#99 3. 4. 2013 12:28

elena007
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Dám příklad:
Už mi dosluhoval foťák a já potřebuju nový.
Samozřejmě že si ho můžu koupit, jaký chci, a nemusím se zpovídat, že jsem za něho utratila peníze, a že jsem nic neřekla a koupila ho. Jenže to by bylo moc jednoduchý a takový o ničem. (protože chci fotky sdílet s manželem)
A tak jsem do toho zatáhla manžela.
řekla jsem mu, že si moc přeju fotáček, abych mu mohla fotit dceru a akce, když je v práci, když není u toho, ale že když teď nepracuju a on nás živí, že si ho nechci jen tak od sebe pořídit sama. Že záleží na něm, jestli mi ho koupí.
Takže díky ženské taktice mám doma krásný foťáček a dokonce jsem si ho vybrala sama. Ale manžel koupil.
Výhody: Má radost, že mi udělal radost. stolt (hm a já jemu taky, protože mi řekl, že když mi udělal radost, tak ho budu za to půl hodiny škrábat), co bych pro fotáček neudělala big_smile
A hláška manžela o tom, že mi musí ten foták koupit, protože ví, že ho potřebuju byla bez komentáře

U nas to ma v podstate stejny zaver. Mam fotak a radost a muz ma radost, ze mam radost. smile Akorat ja rovnou reknu, ze bych chtela novy, protoze stary uz je stary. Uz mam obycejne jasno v tom ktery, uz jen predestru a muz se podiva a ja pak udelam klik a je to. Ja to rada jednoduse a muz taky, nam to z radosti neubira. smile

Není tady

#100 3. 4. 2013 12:38

elena007
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

kazdy dela rad, co je potreba
Opravdu? Tak proč potom "U nas neluxuje rad nikdo". Buď nechápu "hyperbolu" tvého myšlení... nebo si bezostyšně odporuješ v jedný větě http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Mela jsem na mysli zavaznejsi zalezitosti s vyznamnejsimi dusledky nez drobky na koberci.
To máš úplně fuk, jestli máš drobky na koberci nebo "drobky" někde jinde. Základ je pořád ten samej.

Bezostysne smile, to je hezke. Neodporuji, to je takova vyssi radost. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí