Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 4. 2013 13:13

Zvedavka
♥♥♥----

Re: Máme vůbec šanci?

helena napsal(a):

Jenze on pred svatbou byl aktivni. Dbal na sebe, snazil se moc me ziskat. Po svatbe jako bych nebyla. A on o sebe uz tolik nepecuje, odsouva neprijemne veci.
"Nic ho netěší, nebaví, snad jen neustálý nákup drahých věcí. Efekt štěstí z věcí je ale pouze krátkodobý."
To je skoro to samý, řekla bych...
Dosáhl svýho, má tě k tomu, k čemu potřebuje... a tím, že ti vadí "jeho nezajem o vztah, o spolecne aktivity, pasivita" a dáváš to najevo, ho v podstatě rušíš a obtěžuješ.

Tak to je presny! Dlouho me premlouval ke svatbe, stehovani. Ja nakonec uverila, ze "s nim budu nejstastnejsi zenska na svete" jak byla jeho obvykla veta. Ted je to peklo, zahul na psychiku jaky jsem nezazila. Uz jsme na sebe vylozene zli sad

Není tady

#27 2. 4. 2013 14:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zvedavka napsal(a):

Ivana napsal(a):

Já bych se asi zajímala, z jakého důvodu se předtím rozvedl. Možná tohle, co projevuje, je jeho pravá povaha, kterou dovedně skrýval, když jste spolu "jen" chodili.

O jeho minulem vztahu moc nevim. Pry jeho zena byla nesamostatna, bez nazoru, ke konci pila a nestarala o deti. Po rozvodu vylozene rozkvetla, vystudovala, ma dobrou praci. Jak to asi bylo si uz dokazu celkem predstavit sad

Nemyslím, že jsi zlatokopka.
Spíš to vypadá, že tě manžel jen přiřadil k věcem, které už získal a které má ve svém držení, tudíž netřeba se dále snažit.
Na tvém místě bych pořádně prostudovala toto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=13866
Pokud tam najdeš nějaké shodné znaky, zcela vážně zvaž odchod.
Pokud ne, zapracuj na sobě.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 2. 4. 2013 14:32

Zvedavka
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Ivana napsal(a):

Já bych se asi zajímala, z jakého důvodu se předtím rozvedl. Možná tohle, co projevuje, je jeho pravá povaha, kterou dovedně skrýval, když jste spolu "jen" chodili.

O jeho minulem vztahu moc nevim. Pry jeho zena byla nesamostatna, bez nazoru, ke konci pila a nestarala o deti. Po rozvodu vylozene rozkvetla, vystudovala, ma dobrou praci. Jak to asi bylo si uz dokazu celkem predstavit sad

Spíš to vypadá, že tě manžel jen přiřadil k věcem, které už získal a které má ve svém držení, tudíž netřeba se dále snažit.
Na tvém místě bych pořádně prostudovala toto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=13866

To ne. Parkrat pred detmi mi odseknul ze placam nesmysly. Zase ja si ho po hadce na jednom vecirku moc nevsimala, byla chladna. Spis me drti mlceni, uzavreni se, takove sebemrskacstvi v duchu "myslis si ze jsem nemozny" ale tak to neni, jen uprimne reknu co se mi nelibi. Vysledkem je vzdy konflikt, osocovani a vyrahovani starych krivd sad

Není tady

#29 2. 4. 2013 14:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zvědavko, neustále používáš slovo - upřímně. Upřímnost si lidé zaměńují za různé věci, třeba i prostořekost, neomalenost. Řekla bych, že záleží na tom, jak mu to říkáš. Tón hlasu, volba slov...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#30 2. 4. 2013 14:51

Zvedavka
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

Zvědavko, neustále používáš slovo - upřímně. Upřímnost si lidé zaměńují za různé věci, třeba i prostořekost, neomalenost. Řekla bych, že záleží na tom, jak mu to říkáš. Tón hlasu, volba slov...

Uz jsem to tu psala. Jsem asi neomalena. Proste rikam veci na plnou hubu. Vim, ze to neni vzdy dobre. Tim vzdy myslim, ze kdyz ma manzel spatnou naladu, je zle i se blbe podivat. Kdyz dobrou, zasmejeme se i pekne peprnym vyrazim ktere z nad vypadnou. Jenze nejsem cuchaci pes abych odhadla, co je prave neomalenost a co uprimnost.

Není tady

#31 2. 4. 2013 14:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Spis me drti mlceni, uzavreni se
"ja si ho po hadce na jednom vecirku moc nevsimala, byla chladna"
Jeden jako druhá... lol
uprimne reknu co se mi nelibi. Vysledkem je vzdy konflikt
Jak hádka, tak mlčení může být jeho způsobem obrany - ne přímo proti tobě, ale proti tomu, co ruší jeho kruhy.
nejsem cuchaci pes abych odhadla, co je prave neomalenost a co uprimnost
Když nevíš, tak vždycky spíš uber... nebo radši nemluv vůbec.

Upravil(a) helena (2. 4. 2013 14:53)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#32 2. 4. 2013 15:02

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Spis me drti mlceni, uzavreni se
"ja si ho po hadce na jednom vecirku moc nevsimala, byla chladna"
Jeden jako druhá... lol
uprimne reknu co se mi nelibi. Vysledkem je vzdy konflikt
Jak hádka, tak mlčení může být jeho způsobem obrany - ne přímo proti tobě, ale proti tomu, co ruší jeho kruhy.
nejsem cuchaci pes abych odhadla, co je prave neomalenost a co uprimnost
Když nevíš, tak vždycky spíš uber... nebo radši nemluv vůbec.

...a nech si nadelat na hlavu..... Jo to znam, to mi uz radila maminka, abych mlcky zbastila, co mi hodi do talire

Není tady

#33 2. 4. 2013 15:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a nech si nadelat na hlavu
Ale prd a vořech... jen občas zašlajfovat dřív, než z tebe vypadne něco "upřímnýho".

Přišla paní k lékaři - samá modřina, monokl pod okem...
- Co se vám stalo, paní?
- Pokaždé, když se můj muž vrátí z hospody, tak mě takhle zmlátí. Co mám dělat?
- Uvařte si heřmánkový čaj a když se váš muž vrátí z hospody, naberte ho do pusy a kloktejte. Jinak se přijďte
  za týden ukázat.
Po týdnu paní přijde a povídá:
- Zabralo to, nemlátí mě!
A doktor si mumlá pod fousy:
- Já věděl že stačí držet hubu.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 2. 4. 2013 15:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zvedavka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

To ne. Parkrat pred detmi mi odseknul ze placam nesmysly. Zase ja si ho po hadce na jednom vecirku moc nevsimala, byla chladna. Spis me drti mlceni, uzavreni se, takove sebemrskacstvi v duchu "myslis si ze jsem nemozny" ale tak to neni, jen uprimne reknu co se mi nelibi. Vysledkem je vzdy konflikt, osocovani a vyrahovani starych krivd sad

Domácí násilí má mnoho podob a ta psychická - já chudák - je úplně nejhorší.
Faktem ale asi je, že spolu neumíte komunikovat.
Manžela nezměníš, sebe můžeš. Buď to pak vylepší i váš vzájemný vztah a nebo v klidu odejdeš.

Není tady

#35 2. 4. 2013 15:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zvedavka napsal(a):

Eva. napsal(a):

Uz jsem to tu psala. Jsem asi neomalena. Proste rikam veci na plnou hubu. Vim, ze to neni vzdy dobre. Tim vzdy myslim, ze kdyz ma manzel spatnou naladu, je zle i se blbe podivat. Kdyz dobrou, zasmejeme se i pekne peprnym vyrazim ktere z nad vypadnou. Jenze nejsem cuchaci pes abych odhadla, co je prave neomalenost a co uprimnost.

Předpokládám, že taková jsi byla vždy, že? I když o tebe tak usiloval. Takže to asi nebude ten hlavní "kámen úrazu".

Není tady

#36 2. 4. 2013 16:13

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Eva. napsal(a):

Předpokládám, že taková jsi byla vždy, že? I když o tebe tak usiloval. Takže to asi nebude ten hlavní "kámen úrazu".

No, to nejspis byla, jen on ji takovou neznal, protoze byl predsi uzasny a skvely, tudiz nemela duvod se tak projevovat nebo ne prilis casto.

Uprimna a otevrena manzelka muze byt ve skutecnosti rypava a verbalne agresivni, zvlast ,kdyz  ma problemy tyto veci odlisit.

Pan taky nebude bez poskvrny. A taky uz vidi, ze z ni nejstastnejsi zenu na svete neudela, ze si nabral prilis velke sousto.

Podle meho nazoru spolu neumi komunikovat a zacinaji se zacyklovat. Ona je "uprimna" a on nema chut ji poslouchat a ani delat to, ceho se takto domaha a ona mu zas "uprimne" rekne, co se ji nelibi a on nekam zaleze, aby ji nemusel poslouchat. A ona se nafoukne a je chladna, pak zas on a tak dokola.

Není tady

#37 2. 4. 2013 16:22

elena007
♥♥♥♥♥♥-

I kdyz vsechno muze byt i uplne jinak, kdyz panova byvala zena po rozvodu rozkvetla.

Jenze problem miva tri strany: jeho, jeji a pravdu (aniz by on nebo ona lhali).

Není tady

#38 2. 4. 2013 16:27

Zvedavka
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Eva. napsal(a):

Rika, ze jsem se po nastehovani zmenila. Ja myslim ze ne. Ale samo kdyz se mi neco nelibilo v dobe kdy jsme spolu nezili, vysumelo to tak nejak rychleji a hlavne tech "udalosti" nebylo tolik

Není tady

#39 2. 4. 2013 16:31

Zvedavka
♥♥♥----

elena007 napsal(a):

I kdyz vsechno muze byt i uplne jinak, kdyz panova byvala zena po rozvodu rozkvetla.

Umo manipulovat. Prijdu s usmevem na tvari v dobre nalade domu. Vyleze ze ho nastval ten a ten, ze mu je divne a furt mu nekdo vola, ze se mu hlavne nikam nechce. Mam pak po nalade a upadnu do toho depkoidniho stavu taky. Nikdy se nestalo, ze by on ode me chytil dobrou naladu. Jen naopak. Nebo ja jsem mekota hmm

Není tady

#40 2. 4. 2013 16:38

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Zvedavka napsal(a):

elena007 napsal(a):

Umo manipulovat. Prijdu s usmevem na tvari v dobre nalade domu. Vyleze ze ho nastval ten a ten, ze mu je divne a furt mu nekdo vola, ze se mu hlavne nikam nechce. Mam pak po nalade a upadnu do toho depkoidniho stavu taky. Nikdy se nestalo, ze by on ode me chytil dobrou naladu. Jen naopak. Nebo ja jsem mekota hmm

Ale ty predsi nemusis sdilet jeho spatnou naladu, nakonec ani dobrou. Nechej ho, at je nabrucenej a s pisni na rtech si jdi za svym, pokud to jde, nech mu tam drobecky. Kdyz vis, ze to je manipulace, bran se, ale ne tim, ze mu neco sprosteho reknes.

Upravil(a) elena007 (2. 4. 2013 16:39)

Není tady

#41 2. 4. 2013 17:42

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

Necháš se snadno ovlivnit. Proč? Drž se svého, nenech se tolik ovlivňovat náladami tvého okolí.
Když se změníš ty, změní se i jeho reakce, to je logické a nevyhnutelné. Otázka je, jak se změní. Ale pokud budou horší a bude ho štvát i tvá dobrá nálada, když on takovou nemá, není co řešit.
Btw podobný příběh jsem tu už četla pod jiným nickem. Ale ta paní tenkrát ještě nebyla za takového partnera vdaná. Nebo jsi to byla ty a prostě jsi naivně věřila, že když se vdáš, on se změní a bude se tobě a svým a tvým dětem víc věnovat?

Není tady

#42 2. 4. 2013 18:05

Zvedavka
♥♥♥----

Vim ze umim rejpat, taky ze to driv nebylo treba. Mluvila jsem s kamosem pravnikem a radi mi jen tak neodchazet. Nejprve si ujasnit podminky, za jakych odejdeme. Prijde mi to jak vydirani. Kdyz jsme spolu, je to fakt psycho. Chvili dobry a pak zas bum a palime mosty.
Dalsi vec je zmena v intimni oblasti. Chladne, bez emoci, hrozne sad podepsaly se ty nervy na nas vic nez jsem myslela.

Není tady

#43 2. 4. 2013 18:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zvedavka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Rika, ze jsem se po nastehovani zmenila. Ja myslim ze ne. Ale samo kdyz se mi neco nelibilo v dobe kdy jsme spolu nezili, vysumelo to tak nejak rychleji a hlavne tech "udalosti" nebylo tolik

Chceš říci, že sis vzala muže, kterého neznáš?
Že on si vzal ženu, kterou nezná?
Že jste jeden před druhým nosili masky, abyste se předvedli v tom nejlepším světle a ne tací, jací ve skutečnosti jste?
To je pak ale masox... teda mazec, to se nediv.

Není tady

#44 2. 4. 2013 18:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

Vim ze umim rejpat, taky ze to driv nebylo treba. Mluvila jsem s kamosem pravnikem a radi mi jen tak neodchazet. Nejprve si ujasnit podminky, za jakych odejdeme. Prijde mi to jak vydirani. Kdyz jsme spolu, je to fakt psycho. Chvili dobry a pak zas bum a palime mosty.
Dalsi vec je zmena v intimni oblasti. Chladne, bez emoci, hrozne sad podepsaly se ty nervy na nas vic nez jsem myslela.

hm. Že by opravdu zlatokopka? va
Když už nic a původně jsi jí nebyla, tak aspoň teď něco vytěžit?
Píšeš, že spolu bydlíte krátce. Prostě odejdeš s tím, s čím jsi přišla, ale budeš mít něco navíc. Veliké poučení do budoucnosti.

Upravil(a) Eva. (2. 4. 2013 18:27)

Není tady

#45 2. 4. 2013 18:30

Zvedavka
♥♥♥----

Zda se, ze to tak je, neznali jsme se natik dobre, abychom poznali ty stranky nasich povah, ktere ted nici nas vztah. Nevim co na to rict, brala jsem si aktivniho, vysportovaneho fajn chlapa a po par mesicich mam pasivniho lezaka, co je nejradeji zalezlej u televize. Nebo se venuje sobe a ja 4 detem

Není tady

#46 2. 4. 2013 18:33

Zvedavka
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

hm. Že by opravdu zlatokopka? va
Když už nic a původně jsi jí nebyla, tak aspoň teď něco vytěžit?
Píšeš, že spolu bydlíte krátce. Prostě odejdeš s tím, s čím jsi přišla, ale budeš mít něco navíc. Veliké poučení do budoucnosti.

Jo to jsem si myslela, ze odejdeme jak jsme prisli. Pravnik mi radi, ze za rozchod neseme odpovednost oba, ale odchodem budu bita jen ja.

Není tady

#47 2. 4. 2013 18:42

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Bita? Jak? Že nalezneš zase svůj klid?
Vše nelze přepočítávat na peníze.
Ale chápu praktický pohled právníka.
Žes tady už psala? Můj první dotaz jsi ignorovala, ale čím dál tím víc mi tvé psaní někoho připomíná.
Jasně, nemusíš odpovídat, když nechceš. A není to důležité. Jen jestli jsi to ty, tak bych řekla, že jsi nepoučitelná. Snad už se to teď změní. Přeji ti to.

Upravil(a) Eva. (2. 4. 2013 18:44)

Není tady

#48 2. 4. 2013 19:16

Zvedavka
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

Bita? Jak? Že nalezneš zase svůj klid?
Vše nelze přepočítávat na peníze.
Ale chápu praktický pohled právníka.
Žes tady už psala? Můj první dotaz jsi ignorovala, ale čím dál tím víc mi tvé psaní někoho připomíná.
Jasně, nemusíš odpovídat, když nechceš. A není to důležité. Jen jestli jsi to ty, tak bych řekla, že jsi nepoučitelná. Snad už se to teď změní. Přeji ti to.

Dalsi zmena jmena a s ti spojene nemale naklady
Novy nabytek (muj byt nebyl dovybaveny)
Naklady na stehovani
To je jen prvni co me napada. Proste sebrat se a se vztycenou hlavou odejit si dovolit uplne nemuzu.
Nepsala jsem sem, jen nakukovala a podobne tema nenasla.
V cem jsem se mela poucit? Vzala jsem si chlapa z lasky, uzivala si krasny trilety vztah a jeho peceti byla svatba a sestehovani. Dopredu jsem nepocitala, ze se ze me stane vycitava a nespokojena zenska, co kouka na chlapa co sice hodne vydela, ale jedna se mnou jak s inventarem domu. Porad mam pred ocima, jak mi rika, ze jsem sobecka lharka a spatna matka. To boli sad hlavne kdyz jsem pred tim byla s detmi venku a sezral svatecni obed.

Není tady

#49 2. 4. 2013 19:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Sežral? Asi tebou cloumá vztek. Možná jsi už vyčítavá a hádavá žena byla, jen se to projevilo až s tímto partnerem, kdoví.
Věřím, že si v tom nějaké poučení pro sebe do budoucnosti najdeš.
Jak jsi bydlela před tím, než jste se sestěhovali, když píšeš, že tvůj byt nebyl dovybavený? Když nebyl tehdy a stačilo to, bude i teď. Nebo chceš jako odstupné nový nábytek? Změnu jména dělat nemusíš. Náklady na stěhování - halt každá "sranda" něco stojí.

Není tady

#50 2. 4. 2013 20:03

Zvedavka
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

Sežral? Asi tebou cloumá vztek. Možná jsi už vyčítavá a hádavá žena byla, jen se to projevilo až s tímto partnerem, kdoví.
Věřím, že si v tom nějaké poučení pro sebe do budoucnosti najdeš.
Jak jsi bydlela před tím, než jste se sestěhovali, když píšeš, že tvůj byt nebyl dovybavený? Když nebyl tehdy a stačilo to, bude i teď. Nebo chceš jako odstupné nový nábytek? Změnu jména dělat nemusíš. Náklady na stěhování - halt každá "sranda" něco stojí.

Jo to jsem asi byla. A on zrovna po svatbe se mnou otoci o 180 stupnu. No nic, nejsem na rom moc dobre psychicky. Tlak na hrudi, spatne spim, nervozita. Co pomaha, mate zkusenosti?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí