29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to strašně sprostý a zlý, nedokážu si představit, že by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný odkaz smazán
Upravil(a) AndreaP. (30. 3. 2013 21:32)
Není tady
JohankaDl napsal(a):
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to strašně sprostý a zlý, nedokážu si představit, že by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný *******.
Tak to je teda hrozny
Upravil(a) AndreaP. (30. 3. 2013 21:32)
Není tady
eremuruss napsal(a):
JohankaDl napsal(a):
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to strašně sprostý a zlý, nedokážu si představit, že by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný ***********.
Tak to je teda hrozny
šmankote erem, je to další pitomá reklama
Upravil(a) AndreaP. (30. 3. 2013 21:33)
Není tady
Holt někde jí psy, taky to nechápu, i když prasátka jsou taky roztomilá a inteligentní
Není tady
Ten web je obyčejnej troling... Stejně jako stránky https://www.facebook.com/pages/Ob%C3%A9 … 5573527234 a stovky dalších. A lidi to často žerou, viz http://www.infobaden.cz/ ...
Není tady
Asi vím co myslíte, když je odkaz smazaný, nicméně si myslím, že je to spíš hloupost, jen je to kvůli prodeji reklamy...a divíte se proč...ale když máte nějaký šílený název webu, tak na to vždy kliknete, i když Vám to příjde hodně nechuté...
Jinak psy se jí, tak jak prasata, v některých zemích, většinou v těch chudobných...
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to strašně sprostý a zlý, nedokážu si představit, že by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný...
Johanko, nevím, co bylo v tom odkazu, ale proč si myslíš, že by někdo mohl jíst zrovna tvého pejska?
Není tady