21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to straně sprostý a zlý, nedokáu si představit, e by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný odkaz smazán
Upravil(a) AndreaP. (30. 3. 2013 21:32)
Není tady
JohankaDl napsal(a):
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to straně sprostý a zlý, nedokáu si představit, e by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný *******.
Tak to je teda hrozny
Upravil(a) AndreaP. (30. 3. 2013 21:32)
Není tady
eremuruss napsal(a):
JohankaDl napsal(a):
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to straně sprostý a zlý, nedokáu si představit, e by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný ***********.
Tak to je teda hrozny
mankote erem, je to dalí pitomá reklama
Upravil(a) AndreaP. (30. 3. 2013 21:33)
Není tady
Holt někde jí psy, taky to nechápu, i kdy prasátka jsou taky roztomilá a inteligentní
Není tady
Ten web je obyčejnej troling... Stejně jako stránky https://www.facebook.com/pages/Ob%C3%A9 … 5573527234 a stovky dalích. A lidi to často erou, viz http://www.infobaden.cz/ ...
Není tady
Asi vím co myslíte, kdy je odkaz smazaný, nicméně si myslím, e je to spí hloupost, jen je to kvůli prodeji reklamy...a divíte se proč...ale kdy máte nějaký ílený název webu, tak na to vdy kliknete, i kdy Vám to příjde hodně nechuté...
Jinak psy se jí, tak jak prasata, v některých zemích, větinou v těch chudobných...
Narazila jsem na hroznou nechutnost, je to straně sprostý a zlý, nedokáu si představit, e by někdo uvařil mýho pejsánka, holky, sakra, to je nechutný...
Johanko, nevím, co bylo v tom odkazu, ale proč si myslí, e by někdo mohl jíst zrovna tvého pejska?
Není tady