6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo zkuenosti...
poslední dobou máme s přítelem problém... i kdy bysme rádi měli sex, tak se mu prostě nepostaví... a se snaíme, jak chceme... dřív s tím nikdy problém nebyl..naopak... teď je to takový, e třeba ráno je lehkej náznak, ale rozhodně né to, co dřív... a jinak vůbec nic...
podotýkám, e je to mladej kluk, take s věkem by to souviset nemělo...
bavili jsme se o tom a on říká, e sám neví proč...e prostě chce, má chu, ale nejde to...
máte s tím někdo zkuenost? mám ho tlačit do toho, aby el k doktoru?
Není tady
Chudák mladej.Zkouejte zatím nekoitální aktivity,třeba je to jen nějaká přechodná "ztráta signálu" a uvidíte.Jen ho prosím tě nikam a do ničeho netlač,dej mu čas a pokud se to nezlepí,pak bych se zmínila o monosti lékařské pomoci,ale nic víc ani míň.
Čtu o takových problémech taky celkem dost často v různých časopisech (zábavních)v rámci těch poraden tam,tak si zkuste něco o tom taky nastudovat.
Není tady
tak já ho rozhodně do ničeho tlačit nechci... spí jsem si říkala, jestli nemůe jít o nějakou zdravotní komplikaci...myslím, jako třeba nemoc, která se zatím neprojevila a nevíme o ní, ale byl by tohle nějaký důsledek..
dokud o tom sám nezačal mluvit, tak jsem si říkala, e to holt je nějaký chvilkový, e nemá chu..ale pak jsme se o tom bavili a on právě říkal, e ani ráno, kdy se vzbudí...a to vdycky stál sám od sebe...
Není tady
mám ho tlačit do toho, aby el k doktoru?
Tak tlačit nemusí... to by ho mělo "dotlačit" samo, protoe má pravdu, e to můe být "nemoc, která se zatím neprojevila". Pro začátek by úplně stačil praktický MUDr., ke kterýmu chodí/.
Asi by to bylo smysluplnějí, ne hledat rady "v různých časopisech (zábavních)".
Není tady
janísek napsal(a):
tak já ho rozhodně do ničeho tlačit nechci... spí jsem si říkala, jestli nemůe jít o nějakou zdravotní komplikaci...myslím, jako třeba nemoc, která se zatím neprojevila a nevíme o ní, ale byl by tohle nějaký důsledek..
dokud o tom sám nezačal mluvit, tak jsem si říkala, e to holt je nějaký chvilkový, e nemá chu..ale pak jsme se o tom bavili a on právě říkal, e ani ráno, kdy se vzbudí...a to vdycky stál sám od sebe...
¨
V tomhle věku to bývá nejčastěji psychika. Lékaři větonou doporučí dočasně si zakázat zásun a jen se mazlit. Tím zákezem se erekce paradoxně vyvolá.
Není tady