18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chodila jsem spát mezi jednou a druhou ráno, take jsem spala tak 8-9 hodin. Ale kdy musím vstávat o půl esté, tak mi těch 8 hodin spánku prostě nestačí. Celý den mě pobolívá hlava a chce se mi hrozně spát. Musím si vařit jedno kafe za druhým, abych byla schopna nějaké duevní činnosti.
Není tady
Celý den mě pobolívá hlava a chce se mi hrozně spát. Musím si vařit jedno kafe za druhým
Kafe odvodňuje a jestli současně nepije dost vody (nejlíp obyčejný), pak se nediv, e tě bolí hlava. Zkus místo toho zelenej čaj s mátou.
Není tady
Kafe na duevní činnost ? To jsou mi věci. Nebolí tě hlava právě proto, e pije jedno za druhým ?
Jen se ptám... nerozumím tomu, nepiju kafe vůbec, nechutná mi. Asi by mi z toho bolel aludek.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já teď vstávám o půl esté a je to straně brzoooooo! Natěstí je léto, tak je u světlo, v zimě to bude peklo. Stejně jsem u v 9 večer naprosto grogy a o půl desáté usínám, co mi vadí, protoe já si hrozně ráda čtu v posteli a nemůu, míhají se mi písmenka a klesá mi hlava. V pátek odpoledne vdycky padnu za vlast a usnu, jak jsem z toho zničená. Za celých 48 let, co musím brzy vstávat, jsem si nezvykla. Kdy jsem teď byla toho půl roku doma, vstávala jsem mezi devátou a desátou a bylo to boí. konečně jsem se cítila vyspaná.
pravidelně stávám o půl páté, vyjímečně o víkendu se donutím spát o hodinu , max. maximálně dvě déle.
Není tady
Ivana napsal(a):
Chodila jsem spát mezi jednou a druhou ráno, take jsem spala tak 8-9 hodin. Ale kdy musím vstávat o půl esté, tak mi těch 8 hodin spánku prostě nestačí. Celý den mě pobolívá hlava a chce se mi hrozně spát. Musím si vařit jedno kafe za druhým, abych byla schopna nějaké duevní činnosti.
ta káva ti moc energie nepřidá. zajdi někam (zdravá výiva, lékárna, čajovna) kde prodávají gřeíkovy kapky a zkus uívat ivotabudič. po delí uívání uvidí výsledky
Není tady
Já tedy se vstáváním problémy mám, to odhodlat se a vyskočit z postele.To se mi nechce ani v pět, ani v devět, v deset. A naopak kdy vstanu dřív, tak jsem taková čilejí a a jde mi vechno rychlej, nejsem tak rozlámaná,ani ospalá. Ale to dokopat se mi dělá celoivotně problém
Není tady
helena napsal(a):
Celý den mě pobolívá hlava a chce se mi hrozně spát. Musím si vařit jedno kafe za druhým
Kafe odvodňuje a jestli současně nepije dost vody (nejlíp obyčejný), pak se nediv, e tě bolí hlava. Zkus místo toho zelenej čaj s mátou.
Ze kafe odvodnuje je zastarale porekadlo. Neni dolozeno.
Není tady
Ze kafe odvodnuje je zastarale porekadlo. Neni dolozeno.
http://www.institutkavy.cz/otazka-a-odp … to-pravda-
"přiměřená konzumace kávy (do 300 mg denně) nemá větí efekt na hladinu tekutin v těle... Jinak je tomu ale v případě přehnané konzumace kávy, která se negativně projevuje jednak vylučováním pro zdraví prospěných látek z těla (minerály, vápník) a také celkovým odvodněním. Při konzumaci kávy je tedy vhodné doplňovat do organismu vodu"
Jestli Ivana pije "jedno kafe za druhým", tak to moc "přiměřeně" nebude...
Není tady
helena napsal(a):
v kolik vstává?
Budík mi zvoní po čtvrtý tak, abych mohla v půl pátý vstát a před pátou odcházet.
já se trachám z postele před 4. potřebuju víc času, dát si v klidu kafe, v pohodě se nacyhstat. honem honem, to není nic pro mně, celej den pak stojí za prd.
Není tady
Frigo napsal(a):
Taky nechápu, kdo vymyslel, e se pracuje od rána brzo :-)
Nejhorí je, kdy usnu u televize a probudí mi nějaká větírna, kde mi okují dotazy. Občas je mi za ty lidi trapně. Nějak hlavně nechápu, e tam volají lidi a chtějí vědět, jestli se dostanou z finanční krize a přitom provolají na tuhle trapárnu tisíce. Nejdřív jsem si myslela, e je to nahrané, ale oni tam volají fakticky.
mně se nemůe stát, abych vytuhla u tv a vzbudila mě a větírna mně v takovém případě budí mladej, e příerně chrápu prý to pozoruje od chvíle, kdy se mi rozjela títka. ale stejně mu nevěřím
Není tady
potřebuju víc času, dát si v klidu kafe, v pohodě se nacyhstat. honem honem, to není nic pro mně
Taky radi v klidu... i kdy kafe a něco k němu si dávám a v práci - vechny svý éfy jsem "naučila", e snídaně a v zaměstnání - ale já od mala nemůu jíst hned jak vstanu. Ideálně tak do půl druhý hodiny, ale klidně zvládnu i dopoledne, kdy není zbytí.
Ovem dokáu, kdy není zbytí, vypadnout z baráku do sedmi minut od probuzení ve stavu, e přede mnou lidi na ulici neprchaj... ale jen výjimečně a značně nenadeně.
Není tady
já kafe hned po ránu. mám pocit, e jinak bych se nevzbudila. to je ale taky jediný kafe co za ten den piju. víckrát jen fakt málo. a najíst se musím, ale taky a pak později. jak jsem celou noc hlady tak se po ránu prostě najíst musím. hladová jsem protivná, moná i agresivní
za 7 minut bych se teda určitě nenachystala. to u bych si rovnou asi udělala to akfe, hodila nohy na stůl a zavolala, e dorazím o něco později. jene to je teď, protoe bych si to mohla dovolit. v předelé práci by to nehrozilo, protoe by tam nebyl nikdo, kdo by zaskočil, tak to bych se asi za těch pár minut musela vykopat taky
ale nenamalovaná z baráku, nevím, nevím
Není tady
příerně chrápu Já prý také, ale děti mi v noci neslyej.
Není tady
frigo, mně normálně mladej taky ne. pokud oba nesedíme u tv, u který vytuhnu a on pak prej nic neslyí, přes to moje chrápání :-))) říkám mu, e kecá a on vyhrouje, e si mně jako důkaz natočí :-)
Není tady
Pavlo, na mě holka mlaská a budí mi, kdy vytuhnu dokud sedí se mnou. Také jí to ručí.
Pamatuji si, e jsem slyela babičky chrápání přes dva pokoje v kamenné chalupě. A bylo to hrozné. Take jí vcelku i chápu. Akorát já si na babičku netroufla mlaskat.
Není tady