Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 31. 3. 2013 11:01

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT : Skuhrací chlívek XVII.

Chumelí se chumelí, padá snížek bílý!sadsadsadsadsadsad

Upravil(a) Ivana (31. 3. 2013 11:01)

Není tady

#77 31. 3. 2013 11:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Chumelí se chumelí, padá snížek bílý...

...drbeme se v pr...., máme dlouhou chvíli big_smile

Tady nechumelí, zkusím po 3 měsících nastartovat auto...

Eva. napsal(a):

Nechci letní čas.

Proooč? Ty nejsi ráda, že od zítřka můžeme vstávat o hodinu dřív? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#78 31. 3. 2013 11:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

Nechci letní čas. sad

letní čas mi nevadí, vadí mi ten bílý hnus kapitulation

Není tady

#79 31. 3. 2013 11:12

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Největší sněhová kalamita u nás přišla na jaře. Manžel jede z práce už 4 hodin, momentálně čeká na pluh, aby se dostal domů:-( a nevypadá to, že by dnes přestalo sněžit

Není tady

#80 31. 3. 2013 11:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já mám teď takový pochybnosti, jestli jsem neměla počkat, že se z toho třeba ještě mohl vyhrabat.

Vieš čo, Pavli, to ti nikto nepovie, ale ja si mylsím, že keď ti na ňom záleží, tak vycítiš, kedy už sa len trápi... Môj otec našej psine dokonca závidel a povedal, že aj u ľudí by mali povoliť eutanáziu... Okrem toho - pár dní alebo hoci aj týždňov trápenia viac alebo menej, o to predsa nejde. Ide o kvalitu života a o to, či má šancu vyliečiť sa (alebo omladnúť hmm ). Ja neuznávam uspávanie zdravých psov - kvôli údajnej agresivite alebo že "sa už nehodia", inak u chorých psov je to OK.

já si myslím Sel, že už umíral. měla jsem pocit, že chvílema ani nevěděl, že jsme tam s ním, že ho hladíme. jako kdyby nás nevnímal. ten zlom přišel tak najednou, úplně mě to zaskočilo.
já vím, že to tak pro něj bylo lepší, ale stejně se uvnitř nedokážu srovnat s tím, že jsem ho v podstatě nechala zabít. pořád se to ve mně mele, pochybnosti, jestli to bylo správný roll
v pátek už mi z toho začalo hrabat, několikrát jsem měla v práci během dopoledne pocit, že cítím našeho psa. ten jeho pach.

jinak veterinář říkal něco podobnýho, co tvůj táta.

Ja som sa asi šesť dní po otm, čo som prvú psinu dlaa uspať, s ňou  aj "stretla"... Prosila som ju, nech mi dá najavo, či to oblo OK, No a mala som v tej chvíli pocit, že je pri mne a chytila mi zápästie do sovjej papule, ako robievala, keď mi chcela niečo naznačiť - v dobrom rozmare, láskyplne... tak som z toho mala dobrý pocit a postupne som sa ukľudnila. Istotu ale nebudem mať nikdy, s tým som sa naučila žiť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#81 31. 3. 2013 11:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani smile.

Ja tam byla s detma,kdyz sla dcera do 1 tridy.Take se me tam libilo.

To bylo asi ještě před r. 2002, tj. před povodněmi, viď? Já tam byla v r. 2006, to už to bylo spravené po povodních. Pak jsem asi za tři roky byla v Lešné a je to nebe a dudy. Lešná je hezčí ZOO než např. brněnská, ale Praha to není.

Mne sa v Brne páčili žirafy, ale aby som dodržala Skuhry - bol isme tam v novembri a napr. sloni a veľa ďalších vzierat boli vnútri, skrytí... Musím s atam nieekdy vrátiť ešte v lete, to musí byť bomba.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#82 31. 3. 2013 11:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U nás prší a je chladno. Fuj, hnus fialový, chcem slnkóóó!!!! dumbom usch

Upravil(a) Selima (31. 3. 2013 11:55)

Brita

Není tady

#83 31. 3. 2013 13:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mně teda sníh nechává v naprostým klidu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#84 31. 3. 2013 19:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mne sa v Brne páčili žirafy, ale aby som dodržala Skuhry - bol isme tam v novembri a napr. sloni a veľa ďalších vzierat boli vnútri, skrytí... Musím s atam nieekdy vrátiť ešte v lete, to musí byť bomba.

V novembri sa chodí do ZOO na tuleňov a tučniakov big_smile big_smile big_smile

Není tady

#85 31. 3. 2013 19:57

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Jo jo, jsou jedinci, na které počasí nemá vliv. Já mezi ně ale nepatřím, bohužel. Sníh na konci března mi vadí, protože chci jaro, sluníčkp, teplo, zelené lístečky, ptáčky a vůbec - ať už ta zima táhne do (_I_) !!!!!

Není tady

#86 31. 3. 2013 20:28

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Jo jo, jsou jedinci, na které počasí nemá vliv. Já mezi ně ale nepatřím, bohužel. Sníh na konci března mi vadí, protože chci jaro, sluníčkp, teplo, zelené lístečky, ptáčky a vůbec - ať už ta zima táhne do (_I_) !!!!!

Přesně tak! Toto už se nedá - pořád být nabalená v tolika vrstvách, neustálá zima, mráz...

Není tady

#87 1. 4. 2013 8:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ivi, já zas nemusím moc vedra. než to, raděj beru fakt ten sníh. mně by vyhovovalo léto tak do 25 stupňů, pak už mi to přijde úmorný.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#88 1. 4. 2013 9:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mně teda sníh nechává v naprostým klidu
Ty se máš http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#89 1. 4. 2013 9:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a já taky a ještě musím do práce ..l..

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#90 1. 4. 2013 9:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a ještě musím do práce
Jestli ti to pomůže, tak v tom nejsi sama... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#91 1. 4. 2013 9:16

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

a ještě musím do práce
Jestli ti to pomůže, tak v tom nejsi sama... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

pomůže big_smile  ale ty budeš dříve doma big_smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#92 1. 4. 2013 9:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale ty budeš dříve doma
Sice nevím, v kolik je "dříve"... ale jsem tady od půl šestý a dřív než kolem pátý domů nepůjdu... možná... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

Není tady

#93 1. 4. 2013 9:23

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ale ty budeš dříve doma
Sice nevím, v kolik je "dříve"... ale jsem tady od půl šestý a dřív než kolem pátý domů nepůjdu... možná... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

já ted vyrážím , a dřive než na 8 to nevidím

Není tady

#94 1. 4. 2013 9:43

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

A já bych tak ráda šla do práce!

Není tady

#95 1. 4. 2013 9:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To je ta relativita, Ivano...

Není tady

#96 1. 4. 2013 10:00

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani smile.

Ja tam byla s detma,kdyz sla dcera do 1 tridy.Take se me tam libilo.

No tak to bys dneska teprve čubrněla! Rokvetla do veliké krásy, akorát tam bývávají davy. Já měla na dnes volňásky, ale dala jsem je kamarádce, že tam půjde s dětma; on se otvírá nový sloní výběh a myslím si, že to tam bylo horší, než na jarmarku.

Souhlasím! Erem, to bys dneska teprve čubrněla, jak je to krásně opravené a nové pavilony. Mě tam fascinují ty sloupy, které ukazují, kam až sahala voda a co vše bylo pod vodou. Z toho běhá mráz po zádech!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#97 1. 4. 2013 10:04

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ivi, já zas nemusím moc vedra. než to, raděj beru fakt ten sníh. mně by vyhovovalo léto tak do 25 stupňů, pak už mi to přijde úmorný.

Mám to úplně stejně!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#98 1. 4. 2013 10:27

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Taky nemusím vedra kolem třiceti st., pokud zrovna neležím někde u vody. Ale ta dlouhá zima mi už leze strašně na nervy. Nemám ráda zimu, protože je málo sluníčka a v přírodě je jen sníh nebo bláto. Mám ráda zelenou přírodu, teplo taky kolem těch 20-25 st. Už se prostě po těch 5ti měsících nemůžu dočkat!

Není tady

#99 1. 4. 2013 11:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

na tu dlouhou zimu a nedostatek sluníčka si stěžuje hodně lidí. je fakt, že to sluníčko chybí. jak vyleze, je to takový veselejší.
tady dneska vylezlo, všude hromady sněhu, ale je celkem hezky.

Není tady

#100 1. 4. 2013 11:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Taky nemusím vedra kolem třiceti st., pokud zrovna neležím někde u vody. Ale ta dlouhá zima mi už leze strašně na nervy. Nemám ráda zimu, protože je málo sluníčka a v přírodě je jen sníh nebo bláto. Mám ráda zelenou přírodu, teplo taky kolem těch 20-25 st. Už se prostě po těch 5ti měsících nemůžu dočkat!

Před chvílí jsem se vrátil z chaty, a ačkoliv je to jen 7 km za městem, vypadá to tam pomalu jako v Krkonoších dumbom
Když si vzpomenu, že jsem tam obvykle v dubnu už kolikrát přespal, zatímco dneska jsme tam s klukem odhrabávali sníh, tak to je docela síla... big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí