Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 3. 2013 9:45

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Skuhrací chlívek XVII.

Tak u nás je bílo celý týden, akorát dneska běleji big_smile.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#52 29. 3. 2013 10:35

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mylsela jsem, že dnes zajedu na hřbitov, dát tam velikonoční výzdobu. Ale chumelí a tak na to kašlu. Snad to mí blízcí v nebíčku pochopí a nebudou se na mě zlobit.

Není tady

#53 29. 3. 2013 11:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

já mám teď takový pochybnosti, jestli jsem neměla počkat, že se z toho třeba ještě mohl vyhrabat.

Vieš čo, Pavli, to ti nikto nepovie, ale ja si mylsím, že keď ti na ňom záleží, tak vycítiš, kedy už sa len trápi... Môj otec našej psine dokonca závidel a povedal, že aj u ľudí by mali povoliť eutanáziu... Okrem toho - pár dní alebo hoci aj týždňov trápenia viac alebo menej, o to predsa nejde. Ide o kvalitu života a o to, či má šancu vyliečiť sa (alebo omladnúť hmm ). Ja neuznávam uspávanie zdravých psov - kvôli údajnej agresivite alebo že "sa už nehodia", inak u chorých psov je to OK.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 29. 3. 2013 11:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

Judyna napsal(a):

Holky, je mi líto Vašich pejsků. A myslím, že je dobře, že aspoň zvířátkům můžeme dopřát ten komfort, aby se netrápili. Jsem si jistá, že jste čekali až do poslední chvíle.

taky jsem si říkala, jestli to moje rozhodnutí bylo správné gratergratergrater
ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat gratergratergrater , nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věk

tak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.

Mal proste silné a dobré srdce, asi... ale problém bol inde. Moju psinu som dala uspať v14tich a vet hovoril, že má srdce ako omnoho mladší pes - ale pankreas je sviňa, no. Ten mala ako 20-ročný pes, nie 14ročný. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#55 29. 3. 2013 11:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pioznáte tento: V nedeľu sa má meniť čas na letný, aby sme s amohli o hodinu dlhšie sánkovať... usch supermario

Brita

Není tady

#56 29. 3. 2013 12:06

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Mylsela jsem, že dnes zajedu na hřbitov, dát tam velikonoční výzdobu. Ale chumelí a tak na to kašlu. Snad to mí blízcí v nebíčku pochopí a nebudou se na mě zlobit.

Jo, taky jsem se tak rozhodla.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#57 29. 3. 2013 16:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Selima napsal(a):

Pioznáte tento: V nedeľu sa má meniť čas na letný, aby sme s amohli o hodinu dlhšie sánkovať... usch supermario

a pokud nám to květen a červen nepokazí, tak to budeme mít moc krásnou zimu  vissla

Není tady

#58 30. 3. 2013 11:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jsou okamžiky, kdy bych si zatraceně přále bejt některým z našich zdejších psů současných i bývalých...

jak to myslíš ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#59 30. 3. 2013 11:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já mám teď takový pochybnosti, jestli jsem neměla počkat, že se z toho třeba ještě mohl vyhrabat.

Vieš čo, Pavli, to ti nikto nepovie, ale ja si mylsím, že keď ti na ňom záleží, tak vycítiš, kedy už sa len trápi... Môj otec našej psine dokonca závidel a povedal, že aj u ľudí by mali povoliť eutanáziu... Okrem toho - pár dní alebo hoci aj týždňov trápenia viac alebo menej, o to predsa nejde. Ide o kvalitu života a o to, či má šancu vyliečiť sa (alebo omladnúť hmm ). Ja neuznávam uspávanie zdravých psov - kvôli údajnej agresivite alebo že "sa už nehodia", inak u chorých psov je to OK.

já si myslím Sel, že už umíral. měla jsem pocit, že chvílema ani nevěděl, že jsme tam s ním, že ho hladíme. jako kdyby nás nevnímal. ten zlom přišel tak najednou, úplně mě to zaskočilo.
já vím, že to tak pro něj bylo lepší, ale stejně se uvnitř nedokážu srovnat s tím, že jsem ho v podstatě nechala zabít. pořád se to ve mně mele, pochybnosti, jestli to bylo správný roll
v pátek už mi z toho začalo hrabat, několikrát jsem měla v práci během dopoledne pocit, že cítím našeho psa. ten jeho pach.

jinak veterinář říkal něco podobnýho, co tvůj táta.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#60 30. 3. 2013 11:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Ivana napsal(a):

já na nějáké velikonoční výzdoby na hřbitově nejsem, přijde mi to - zvláštní. ale proč ne, že jo.

Není tady

#61 30. 3. 2013 13:19

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Není tady

#62 30. 3. 2013 13:42

vera
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

...big_smile

jo a ještě jsem si přečetla, že za 5 měsíců se začne ochlazovat...butter

Není tady

#63 30. 3. 2013 17:37

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

Ivana napsal(a):

já na nějáké velikonoční výzdoby na hřbitově nejsem, přijde mi to - zvláštní. ale proč ne, že jo.

Maminka zemřela 2.dubna, tak tam vždycky dávám věneček a zapaluji svíčky i kvůli jejímu výročí.

Není tady

#64 30. 3. 2013 17:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aha, to mě mrzí ivi .. my zapalujeme svíčky, ale věnečky nedáváme. je jasný, že u tebe je to jiný, když je to takhle.

Není tady

#65 30. 3. 2013 20:02

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dcera dnes odjela do Prahy na Spartu a ja mam strach,aby se ji nic nestalo.Slibila,ze me prozvoni,az bude na miste kde bude spat.Zitra se jde podivat do ZOO.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#66 30. 3. 2013 20:37

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Pokouší se o mě bacil:-( tak do sebe liju čaj s citronem a cítím, že se mi zvedá teplota. Tak budu pokračovat v ležení

Není tady

#67 30. 3. 2013 20:43

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Dcera dnes odjela do Prahy na Spartu a ja mam strach,aby se ji nic nestalo.Slibila,ze me prozvoni,az bude na miste kde bude spat.Zitra se jde podivat do ZOO.

Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani smile.

Není tady

#68 30. 3. 2013 20:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Pokouší se o mě bacil:-( tak do sebe liju čaj s citronem a cítím, že se mi zvedá teplota. Tak budu pokračovat v ležení

brzy se uzdrav

Není tady

#69 30. 3. 2013 21:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani smile.

Ja tam byla s detma,kdyz sla dcera do 1 tridy.Take se me tam libilo.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#70 30. 3. 2013 21:10

karenina
♥------

Já jsem dnes mrzla tři hodiny na fotbale, pak jsme trhali s přítelem pruty na pomlázku. Výsledkem je teplota a bolení hlavy. Fakt bomba. Už aby bylo léto:) Těším se na koupání v rybníce a procházky, po kterých mě nečeká zdravotní újma:)

Není tady

#71 30. 3. 2013 21:37

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Vilemína napsal(a):

eremuruss napsal(a):

To bylo asi ještě před r. 2002, tj. před povodněmi, viď? Já tam byla v r. 2006, to už to bylo spravené po povodních. Pak jsem asi za tři roky byla v Lešné a je to nebe a dudy. Lešná je hezčí ZOO než např. brněnská, ale Praha to není.

Není tady

#72 30. 3. 2013 22:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

eremuruss napsal(a):

Vilemína napsal(a):

eremuruss napsal(a):

No tak to bys dneska teprve čubrněla! Rokvetla do veliké krásy, akorát tam bývávají davy. Já měla na dnes volňásky, ale dala jsem je kamarádce, že tam půjde s dětma; on se otvírá nový sloní výběh a myslím si, že to tam bylo horší, než na jarmarku.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#73 30. 3. 2013 23:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

chystám se tam taky , až bude hezky , chci vzít i pejska , doufám, že je to ještě dovoleno

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#74 31. 3. 2013 7:18

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

všude je bílo hmm .

Není tady

#75 31. 3. 2013 9:11

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nechci letní čas. sad

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí