29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak u nás je bílo celý týden, akorát dneska běleji .
Není tady
Mylsela jsem, že dnes zajedu na hřbitov, dát tam velikonoční výzdobu. Ale chumelí a tak na to kašlu. Snad to mí blízcí v nebíčku pochopí a nebudou se na mě zlobit.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já mám teď takový pochybnosti, jestli jsem neměla počkat, že se z toho třeba ještě mohl vyhrabat.
Vieš čo, Pavli, to ti nikto nepovie, ale ja si mylsím, že keď ti na ňom záleží, tak vycítiš, kedy už sa len trápi... Môj otec našej psine dokonca závidel a povedal, že aj u ľudí by mali povoliť eutanáziu... Okrem toho - pár dní alebo hoci aj týždňov trápenia viac alebo menej, o to predsa nejde. Ide o kvalitu života a o to, či má šancu vyliečiť sa (alebo omladnúť ). Ja neuznávam uspávanie zdravých psov - kvôli údajnej agresivite alebo že "sa už nehodia", inak u chorých psov je to OK.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
Holky, je mi líto Vašich pejsků. A myslím, že je dobře, že aspoň zvířátkům můžeme dopřát ten komfort, aby se netrápili. Jsem si jistá, že jste čekali až do poslední chvíle.
taky jsem si říkala, jestli to moje rozhodnutí bylo správné
ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat, nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věktak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.
Mal proste silné a dobré srdce, asi... ale problém bol inde. Moju psinu som dala uspať v14tich a vet hovoril, že má srdce ako omnoho mladší pes - ale pankreas je sviňa, no. Ten mala ako 20-ročný pes, nie 14ročný.
Není tady
Pioznáte tento: V nedeľu sa má meniť čas na letný, aby sme s amohli o hodinu dlhšie sánkovať...
Není tady
Ivana napsal(a):
Mylsela jsem, že dnes zajedu na hřbitov, dát tam velikonoční výzdobu. Ale chumelí a tak na to kašlu. Snad to mí blízcí v nebíčku pochopí a nebudou se na mě zlobit.
Jo, taky jsem se tak rozhodla.
Není tady
Selima napsal(a):
Pioznáte tento: V nedeľu sa má meniť čas na letný, aby sme s amohli o hodinu dlhšie sánkovať...
![]()
a pokud nám to květen a červen nepokazí, tak to budeme mít moc krásnou zimu
Není tady
helena napsal(a):
Jsou okamžiky, kdy bych si zatraceně přále bejt některým z našich zdejších psů současných i bývalých...
jak to myslíš ?
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já mám teď takový pochybnosti, jestli jsem neměla počkat, že se z toho třeba ještě mohl vyhrabat.
Vieš čo, Pavli, to ti nikto nepovie, ale ja si mylsím, že keď ti na ňom záleží, tak vycítiš, kedy už sa len trápi... Môj otec našej psine dokonca závidel a povedal, že aj u ľudí by mali povoliť eutanáziu... Okrem toho - pár dní alebo hoci aj týždňov trápenia viac alebo menej, o to predsa nejde. Ide o kvalitu života a o to, či má šancu vyliečiť sa (alebo omladnúť
). Ja neuznávam uspávanie zdravých psov - kvôli údajnej agresivite alebo že "sa už nehodia", inak u chorých psov je to OK.
já si myslím Sel, že už umíral. měla jsem pocit, že chvílema ani nevěděl, že jsme tam s ním, že ho hladíme. jako kdyby nás nevnímal. ten zlom přišel tak najednou, úplně mě to zaskočilo.
já vím, že to tak pro něj bylo lepší, ale stejně se uvnitř nedokážu srovnat s tím, že jsem ho v podstatě nechala zabít. pořád se to ve mně mele, pochybnosti, jestli to bylo správný
v pátek už mi z toho začalo hrabat, několikrát jsem měla v práci během dopoledne pocit, že cítím našeho psa. ten jeho pach.
jinak veterinář říkal něco podobnýho, co tvůj táta.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ivana napsal(a):
já na nějáké velikonoční výzdoby na hřbitově nejsem, přijde mi to - zvláštní. ale proč ne, že jo.
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
...
jo a ještě jsem si přečetla, že za 5 měsíců se začne ochlazovat...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ivana napsal(a):
já na nějáké velikonoční výzdoby na hřbitově nejsem, přijde mi to - zvláštní. ale proč ne, že jo.
Maminka zemřela 2.dubna, tak tam vždycky dávám věneček a zapaluji svíčky i kvůli jejímu výročí.
Není tady
aha, to mě mrzí ivi .. my zapalujeme svíčky, ale věnečky nedáváme. je jasný, že u tebe je to jiný, když je to takhle.
Není tady
Dcera dnes odjela do Prahy na Spartu a ja mam strach,aby se ji nic nestalo.Slibila,ze me prozvoni,az bude na miste kde bude spat.Zitra se jde podivat do ZOO.
Není tady
Pokouší se o mě bacil:-( tak do sebe liju čaj s citronem a cítím, že se mi zvedá teplota. Tak budu pokračovat v ležení
Není tady
eremuruss napsal(a):
Dcera dnes odjela do Prahy na Spartu a ja mam strach,aby se ji nic nestalo.Slibila,ze me prozvoni,az bude na miste kde bude spat.Zitra se jde podivat do ZOO.
Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani .
Není tady
holcina napsal(a):
Pokouší se o mě bacil:-( tak do sebe liju čaj s citronem a cítím, že se mi zvedá teplota. Tak budu pokračovat v ležení
brzy se uzdrav
Není tady
Vilemína napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani
.
Ja tam byla s detma,kdyz sla dcera do 1 tridy.Take se me tam libilo.
Není tady
Já jsem dnes mrzla tři hodiny na fotbale, pak jsme trhali s přítelem pruty na pomlázku. Výsledkem je teplota a bolení hlavy. Fakt bomba. Už aby bylo léto:) Těším se na koupání v rybníce a procházky, po kterých mě nečeká zdravotní újma:)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vilemína napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Do pražské ZOO? Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Nejlepší byli orangutani
.
To bylo asi ještě před r. 2002, tj. před povodněmi, viď? Já tam byla v r. 2006, to už to bylo spravené po povodních. Pak jsem asi za tři roky byla v Lešné a je to nebe a dudy. Lešná je hezčí ZOO než např. brněnská, ale Praha to není.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vilemína napsal(a):
eremuruss napsal(a):
.
No tak to bys dneska teprve čubrněla! Rokvetla do veliké krásy, akorát tam bývávají davy. Já měla na dnes volňásky, ale dala jsem je kamarádce, že tam půjde s dětma; on se otvírá nový sloní výběh a myslím si, že to tam bylo horší, než na jarmarku.
Není tady
chystám se tam taky , až bude hezky , chci vzít i pejska , doufám, že je to ještě dovoleno
Není tady
všude je bílo .
Není tady
Nechci letní čas.
Není tady