Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 3. 2013 19:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: CHAT : Skuhrací chlívek XVII.

PPavlaa napsal(a):

já nevím. před vánocema na tom taky nebyl nejlíp, ale po pár dnech se z toho vylízal a zase to bylo dobrý.
je pravda, že teď na tom byl daleko hůř.

určitě měl krásný život, tak proč by se měl trápit...

Není tady

#27 28. 3. 2013 19:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Pavli - určitě si udělala dobře, trápil by se. Posílám pohlazení.  par

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#28 28. 3. 2013 19:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, je mi líto Vašich pejsků. A myslím, že je dobře, že aspoň zvířátkům můžeme dopřát ten komfort, aby se netrápili. Jsem si jistá, že jste čekali až do poslední chvíle.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#29 28. 3. 2013 19:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

cítím se tak mizerně, že jsem to udělala. rozumově vím, že to pro něj bylo asi lepší, ochrnul, měl bolesti. ale cítím se jako vrahoun.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 28. 3. 2013 19:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - vysvobodila si ho z bolestí, teď je v nebíčku a spokojený a nic ho nebolí.

Upravil(a) dusička (28. 3. 2013 19:50)

Není tady

#31 28. 3. 2013 19:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Holky, je mi líto Vašich pejsků. A myslím, že je dobře, že aspoň zvířátkům můžeme dopřát ten komfort, aby se netrápili. Jsem si jistá, že jste čekali až do poslední chvíle.

taky jsem si říkala, jestli to moje rozhodnutí bylo správné gratergratergrater
ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat gratergratergrater , nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věk

Není tady

#32 28. 3. 2013 19:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

cítím se tak mizerně, že jsem to udělala. rozumově vím, že to pro něj bylo asi lepší, ochrnul, měl bolesti. ale cítím se jako vrahoun.

gratergratergrater

Není tady

#33 28. 3. 2013 19:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Judyna napsal(a):

ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat gratergratergrater , nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věk

tak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 28. 3. 2013 20:00

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

Judyna napsal(a):

měla krásný psí věk

tak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.

já nevím jestli to byly pochybnosti nebo co to bylo.
udělala jsi dobře a dr. je packal kapitulation

Není tady

#35 28. 3. 2013 20:27

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

jsme bez psa. dneska jsem ho musela nechat veterinářem uspat gratergrater

Je mi to moc líto. Nic si, prosím, nevyčítej. Řekni si, že už je mu dobře, nic ho netrápí. Byla jsem jednou svědkem nemocného starého pejska, který se evidentně trápil a majitelé ho pořád nechtěli utratit. Bylo mi ho tak strašně líto, nakonec ho utratili, ale to už nebyl schopen ani chodit. Každý, kdo k nim přišel na návštěvu, jim říkal, že ten pes je chudák (byl nemocný, měl rozhnisanou kůži snad na polovině těla, časté záněty u uších), ne, oni měli svoji hlavu.

Není tady

#36 28. 3. 2013 20:27

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jsme bez psa. dneska jsem ho musela nechat veterinářem uspat gratergrater

to je mi líto grater, my to museli udělat před 14 dny grater grater grater grater grater grater grater

To je mi moc líto! sad

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#37 28. 3. 2013 20:55

holcina
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

PPavli, udělala jsi dobře. Pokud měl bolesti proč by se měl trápit?

Není tady

#38 28. 3. 2013 21:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

Judyna napsal(a):

měla krásný psí věk

Určitě jste udělaly dobře. Protože jste myslely na ně a ne na sebe. Kdybyste myslely víc na sebe, nechaly byste je  trápit  a to jenom proto, abyste pak neměly pochybnosti. To rozhodnutí chtělo hodně empatie a láskyv a vy ji máte. A to je dobře.

Upravil(a) Judyna (28. 3. 2013 21:29)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#39 29. 3. 2013 5:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

dopr..le, zase je všude bílo, zase nasněžilo a včera ráno už to vypadalo tak optimistiky a jarně  hmm

Není tady

#40 29. 3. 2013 6:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jsou okamžiky, kdy bych si zatraceně přále bejt některým z našich zdejších psů současných i bývalých...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#41 29. 3. 2013 7:28

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

dopr..le, zase je všude bílo, zase nasněžilo a včera ráno už to vypadalo tak optimistiky a jarně  hmm

To máme za to, jak furt remcáme, kolik let jsme už nezažili bílé Vánoce big_smile

Já sním o Velikonocích bílých...
Pomlázce sněhem zaváté....

big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#42 29. 3. 2013 7:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Okamžitě toho nech dumbom
Nevím, jak u vás v divočině, ale tady není bílo - tady je nechutná klouzavá čvachta, občas doplněná bílým "kravincem", kterej spadnul ze střechy skurt

Upravil(a) helena (29. 3. 2013 7:44)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#43 29. 3. 2013 7:43

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

U nás také! Přes noc jsme úplně zapadali. Protože máme od večera zatažené žaluzie, tak jsem to vůbec netušila a když jsem otevřela dveře ven, tak mě málem trefil šlak! big_smile

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#44 29. 3. 2013 7:46

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Okamžitě toho nech dumbom
Nevím, jak u vás v divočině, ale tady není bílo - tady je nechutná klouzavá čvachta, občas doplněná bílým "kravincem", kterej spadnul ze střechy skurt

My jsme zapadaní komplet, být před vánoci, tak napíšu že tu je taková ta pohádková zima. Teď před velikonoci (s výzdobou, kdy u hodně domů vidím ověnčené keře vajcama) to vypadá krapet podivně lol

- Gary Smith

Není tady

#45 29. 3. 2013 7:49

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

V Brně též sněží usch. Včera jsem měla hrozný den, byla jsem ze všeho tak podrážděná, psychicky jsem se cítila mizerně, jsou to drobnosti, které mě rozčílily, nejvíc zima, sice včera nesněžilo a bylo nad nulou, ale pořád je zima.

Není tady

#46 29. 3. 2013 7:50

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

aprill napsal(a):

To máme za to, jak furt remcáme, kolik let jsme už nezažili bílé Vánoce big_smile

Pomlázce sněhem zaváté....

big_smile big_smile big_smile

Pusť si film Krakonoš a lyžníci, tam máš bílé Velikonoce.

Není tady

#47 29. 3. 2013 8:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Taky hlásím sníh dumbom

Není tady

#48 29. 3. 2013 9:24

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

tak také skuhrám.. vzala jsem si volno a chtěly jsme s dcerou jet vyzkoušet na chatu fukar na listí :-(
A to jsem včera naložila masíčko a blbec jsem dělala na mladýho kyš kyš, že on musí do práce a nemůže jet s náma. tillfreds

Upravil(a) Frigo (29. 3. 2013 9:28)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#49 29. 3. 2013 9:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

...a chtěly jsme s dcerou jet vyzkoušet na chatu fukar na listí :-(

Můžete odfukovat před barákem sníh, aby tam někdo neuklouznul a nezlomil si nohu big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#50 29. 3. 2013 9:37

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Frigo napsal(a):

...a chtěly jsme s dcerou jet vyzkoušet na chatu fukar na listí :-(

Můžete odfukovat před barákem sníh, aby tam někdo neuklouznul a nezlomil si nohu big_smile

Tam nemá co kdo dělat a sníh je dobrej na stopy lol
A při mém štěstí, které poslední dobou mám, bych to dala na vysávání a fukar by byl v háji...  takže zůstane nerozbalen v krabici. Případnému čorkaři se to lépe ponese.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí