29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
já nevím. před vánocema na tom taky nebyl nejlíp, ale po pár dnech se z toho vylízal a zase to bylo dobrý.
je pravda, že teď na tom byl daleko hůř.
určitě měl krásný život, tak proč by se měl trápit...
Není tady
Pavli - určitě si udělala dobře, trápil by se. Posílám pohlazení.
Není tady
Holky, je mi líto Vašich pejsků. A myslím, že je dobře, že aspoň zvířátkům můžeme dopřát ten komfort, aby se netrápili. Jsem si jistá, že jste čekali až do poslední chvíle.
Není tady
cítím se tak mizerně, že jsem to udělala. rozumově vím, že to pro něj bylo asi lepší, ochrnul, měl bolesti. ale cítím se jako vrahoun.
Není tady
Pavli - vysvobodila si ho z bolestí, teď je v nebíčku a spokojený a nic ho nebolí.
Upravil(a) dusička (28. 3. 2013 19:50)
Není tady
Judyna napsal(a):
Holky, je mi líto Vašich pejsků. A myslím, že je dobře, že aspoň zvířátkům můžeme dopřát ten komfort, aby se netrápili. Jsem si jistá, že jste čekali až do poslední chvíle.
taky jsem si říkala, jestli to moje rozhodnutí bylo správné
ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat , nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věk
Není tady
PPavlaa napsal(a):
cítím se tak mizerně, že jsem to udělala. rozumově vím, že to pro něj bylo asi lepší, ochrnul, měl bolesti. ale cítím se jako vrahoun.
Není tady
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat, nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věk
tak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
ale když si znovu promítám ten její poslední záchvat, nechtěla jsem, aby se to znovu opakovalo.
měla krásný psí věktak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.
já nevím jestli to byly pochybnosti nebo co to bylo.
udělala jsi dobře a dr. je packal
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jsme bez psa. dneska jsem ho musela nechat veterinářem uspat
Je mi to moc líto. Nic si, prosím, nevyčítej. Řekni si, že už je mu dobře, nic ho netrápí. Byla jsem jednou svědkem nemocného starého pejska, který se evidentně trápil a majitelé ho pořád nechtěli utratit. Bylo mi ho tak strašně líto, nakonec ho utratili, ale to už nebyl schopen ani chodit. Každý, kdo k nim přišel na návštěvu, jim říkal, že ten pes je chudák (byl nemocný, měl rozhnisanou kůži snad na polovině těla, časté záněty u uších), ne, oni měli svoji hlavu.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jsme bez psa. dneska jsem ho musela nechat veterinářem uspat
to je mi líto
, my to museli udělat před 14 dny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je mi moc líto!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
PPavli, udělala jsi dobře. Pokud měl bolesti proč by se měl trápit?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
měla krásný psí věktak jsi taky měla pochybnosti ? veterinář mu dával tři dávky, vůbec to nechápal, jen ta první by prý zabrala na tři psy. a on musel dostat tři, aby mu srdíčko dotlouklo. o to víc se v tom vezu, jestli jsem udělala dobře.
Určitě jste udělaly dobře. Protože jste myslely na ně a ne na sebe. Kdybyste myslely víc na sebe, nechaly byste je trápit a to jenom proto, abyste pak neměly pochybnosti. To rozhodnutí chtělo hodně empatie a láskyv a vy ji máte. A to je dobře.
Upravil(a) Judyna (28. 3. 2013 21:29)
Není tady
dopr..le, zase je všude bílo, zase nasněžilo a včera ráno už to vypadalo tak optimistiky a jarně
Není tady
Jsou okamžiky, kdy bych si zatraceně přále bejt některým z našich zdejších psů současných i bývalých...
Není tady
aprill napsal(a):
dopr..le, zase je všude bílo, zase nasněžilo a včera ráno už to vypadalo tak optimistiky a jarně
To máme za to, jak furt remcáme, kolik let jsme už nezažili bílé Vánoce
Já sním o Velikonocích bílých...
Pomlázce sněhem zaváté....
Není tady
Okamžitě toho nech
Nevím, jak u vás v divočině, ale tady není bílo - tady je nechutná klouzavá čvachta, občas doplněná bílým "kravincem", kterej spadnul ze střechy
Upravil(a) helena (29. 3. 2013 7:44)
Není tady
aprill napsal(a):
U nás také! Přes noc jsme úplně zapadali. Protože máme od večera zatažené žaluzie, tak jsem to vůbec netušila a když jsem otevřela dveře ven, tak mě málem trefil šlak!
Není tady
helena napsal(a):
Okamžitě toho nech
Nevím, jak u vás v divočině, ale tady není bílo - tady je nechutná klouzavá čvachta, občas doplněná bílým "kravincem", kterej spadnul ze střechy
My jsme zapadaní komplet, být před vánoci, tak napíšu že tu je taková ta pohádková zima. Teď před velikonoci (s výzdobou, kdy u hodně domů vidím ověnčené keře vajcama) to vypadá krapet podivně
Není tady
V Brně též sněží . Včera jsem měla hrozný den, byla jsem ze všeho tak podrážděná, psychicky jsem se cítila mizerně, jsou to drobnosti, které mě rozčílily, nejvíc zima, sice včera nesněžilo a bylo nad nulou, ale pořád je zima.
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
To máme za to, jak furt remcáme, kolik let jsme už nezažili bílé Vánoce
![]()
Pomlázce sněhem zaváté....![]()
![]()
Pusť si film Krakonoš a lyžníci, tam máš bílé Velikonoce.
Není tady
Taky hlásím sníh
Není tady
tak také skuhrám.. vzala jsem si volno a chtěly jsme s dcerou jet vyzkoušet na chatu fukar na listí :-(
A to jsem včera naložila masíčko a blbec jsem dělala na mladýho kyš kyš, že on musí do práce a nemůže jet s náma.
Upravil(a) Frigo (29. 3. 2013 9:28)
Není tady
Frigo napsal(a):
...a chtěly jsme s dcerou jet vyzkoušet na chatu fukar na listí :-(
Můžete odfukovat před barákem sníh, aby tam někdo neuklouznul a nezlomil si nohu
Není tady
Mikeš napsal(a):
Frigo napsal(a):
...a chtěly jsme s dcerou jet vyzkoušet na chatu fukar na listí :-(
Můžete odfukovat před barákem sníh, aby tam někdo neuklouznul a nezlomil si nohu
Tam nemá co kdo dělat a sníh je dobrej na stopy
A při mém štěstí, které poslední dobou mám, bych to dala na vysávání a fukar by byl v háji... takže zůstane nerozbalen v krabici. Případnému čorkaři se to lépe ponese.
Není tady