6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Polodiktatura okupuje kus evropskeho statu, ezo-clovickove se zajimaji o ochranu majetku okupanata.
Není tady
Axi,
typická ukázka toho, jak se namísto relevantní argumentace a diskuse, dá kadý úvaha obrátit proti autorovi,
Ty má nějaký zásadní problém s "esočlovíčky"?
Já ne.
Kadý si musí něčím projít, aby nael to, co hledá. Nakonec vechápající úsměv není typický jen pro ně, ale i pro hádej koho, hm?
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petře, kam patří ty?
Několikrát jsem to zde napsal. Hledej.
Mezi faouny, kdy je podporuje?
Rika clovek, ktery tu obhajoval vydavatele Hitlerovych del, a ktery obdivuje nacka, co tvori novodobe seznamy Zidu ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Rika clovek, ktery tu obhajoval vydavatele Hitlerovych del, a ktery obdivuje nacka, co tvori novodobe seznamy Zidu ...
Ano, v první části má pravdu. Svoboda slova je důleitá a to i v případě mylenek, se kterými nesouhlasím. V druhé části věty nevím, o kom hovoří. Zkus být troku konkrétnějí. O jakém seznamu idů mluví?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mám dotaz na zdejí (údajnou) pravici: jak vnímáte, e levicový (= patný prezident) Zeman se odmítl zúčastnit oslav vítězství na ruské ambasádě, kdeto pravicový exprezident Klaus (= dobrý exprezident) se zúčastnil i s malí na klopě?
Tak ja mezi temi dvema sasky nevidim rozdil a mam dojem, ze dlouhodobe ani nikdo jiny ze zdejsich diskuteru ... Zeman udelal dobry krok tim, ze vyrazil Sloufa. Zda se, ze ted uz lidi kol nej disponuji obcas i nejakym tim zdravym rozumem. Klaus se obklopil nacky a podle toho to vypada ... ovsem Klaus uz podle nekterych psychiatru za to snad ani nemuze ... toho dnes smeruje jen jeho okoli ... mozna vic Zemana to jeho ....
Není tady
KALIK napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ano, v první části má pravdu. Svoboda slova je důleitá a to i v případě mylenek, se kterými nesouhlasím. V druhé části věty nevím, o kom hovoří. Zkus být troku konkrétnějí. O jakém seznamu idů mluví?
Uz jsem tu o tom psala aj odkaz pridala ... Adam B. Bartos.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Mám dotaz na zdejí (údajnou) pravici: jak vnímáte, e levicový (= patný prezident) Zeman se odmítl zúčastnit oslav vítězství na ruské ambasádě, kdeto pravicový exprezident Klaus (= dobrý exprezident) se zúčastnil i s malí na klopě?
Tak ja mezi temi dvema sasky nevidim rozdil a mam dojem, ze dlouhodobe ani nikdo jiny ze zdejsich diskuteru ... Zeman udelal dobry krok tim, ze vyrazil Sloufa. Zda se, ze ted uz lidi kol nej disponuji obcas i nejakym tim zdravym rozumem. Klaus se obklopil nacky a podle toho to vypada ... ovsem Klaus uz podle nekterych psychiatru za to snad ani nemuze ... toho dnes smeruje jen jeho okoli ... mozna vic Zemana to jeho ....
Tak tohle p odepíu.
Osobně si myslím, e oba tito pánové by měli být ubytováni někde na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny někde v horách či daleko od lidí, aby nemohli kecat do politiky. Prospělo by to jim i politice
A netýká se to jen těhle dvou pánů. Bohuel v naí, a nejen naí, politice je plno takovýhle týpků s různými diagnozami
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Bohuel nevím nic o tom, e by Barto psal nějaký seznam idů.
Není tady
Psychiatři nyní říkají, e nekonformita je duevní nemoc: pouze ovce jsou normální
http://www.zvedavec.org/komentare/2014/ … rmalni.htm
Není tady
KALIK napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
e by zrovna tobě taková důleitá (zjevně jak pro koho, e?) informace unikla? Tomu se mi nechce ani věřit.
Tak a se neunavuje hledáním:
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/sezn … 29VRkaKDIU
Upravil(a) modrovous (11. 5. 2014 12:49)
Není tady
Upravil(a) modrovous (11. 5. 2014 12:55)
Není tady
modrovous napsal(a):
KALIK napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
e by zrovna tobě taková důleitá (zjevně jak pro koho, e?) informace unikla? Tomu se mi nechce ani věřit.
Tak a se neunavuje hledáním:
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/sezn … 29VRkaKDIU
Sry, nevidím zde ádný seznam idů, navíc to není článek od Bartoe, ale od nějakého pisálka. Zkus to jetě jednou.
Není tady
Kaliku, nejdřív jsem chtěla napsat, e je s podivem, e ty, velký internetový hledač pravdy, si nedokáe vygooglit přísluné stránky.
Ale vlastně se nedivím. Nehodí se ti do krámu, e?
http://cechycechum.wordpress.com/ - tak tady si můe počíst po libosti. Nepochybuju, e se ti to bude líbit.
Není tady
Tak asi nic, opět ádný seznam idů. Nechme toho, je to zbytečné. Spí ti doporučují přečíst, jaký má Barto vztah k idům, je to na těch stránkách, co si sem posílala
Není tady
KALIK napsal(a):
Psychiatři nyní říkají, e nekonformita je duevní nemoc: pouze ovce jsou normální
http://www.zvedavec.org/komentare/2014/ … rmalni.htm
Tak to, e různě zvrhlé diktatury zneuívají psychiatrii k devastaci svých oponentů, není nic nového.
Jinak bych a zas tak nezeveobecňovala, ono je to trochu sloitějí, ne jak zjednosueně píe autor článku.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mně na tomhle nejvíc baví, e Unie a Amerika zmrazila/zablokovala majetky některých lidí, tedy je de facto "znárodnila" - zachází s nimi jako se svým majetkem.
Udělat něco takového Moskva, strhne se tu pokřik o poruování soukromého majetku, bránění podnikaní ap.
Pan, ty se domnívá, e "zmrazení na bankovních účtech" (protoe o jiném majetku nevím, ale moná ví něco, co mi uniklo) znamená jejich přivlastnění si dotyčným státem? e je to "de facto znárodnění"? Přivlastní si to podle tebe stát, kterému patří dotyčná banka, nebo stát, ve kterém jsou uloeny? Ten stát s tím dle tebe zachází jako se svým majetkem, to znamená, e za ně třeba postaví přehradu? Větrnou elektrárnu? Domovy pro seniory? Koupí nové autobusy?
Předpokládám, e peníze stále patří jejich majitelům, jen s nimi do dalího rozhodnutí nemohou disponovat.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tak to, e různě zvrhlé diktatury zneuívají psychiatrii k devastaci svých oponentů, není nic nového.
Jinak bych a zas tak nezeveobecňovala, ono je to trochu sloitějí, ne jak zjednosueně píe autor článku.
Samozřejmě e je to vdycky trochu sloitějí Kadý článek je u z principu jisté zjednoduení.
Není tady
Na Ukrajině prý na vládní straně bojují stovky amerických oldnéřů
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/na-ukr … ru/1077661
Není tady
KALIK napsal(a):
Na Ukrajině prý na vládní straně bojují stovky amerických oldnéřů
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/na-ukr … ru/1077661
Herdek, jetě e ti tajní agenti jsou tak uvanění, co?
Není tady
Kdy se jetě vrátím k úchvatnému panu Bartoovi, je poměrně skličující, číst různé výplody jeho chorého mozečku.
Ten člověk se tak dusí nenávistí k tolika lidem, e by se sebou měl něco urychleně udělat, ne ho to doběhne.
Má dobře nalápnuto k tomu, aby strávil zbytek ivota pod dozorem zdatného oetřovatele.
Kdy tak namátkou vzpomenu, kdo vechno mu leí v aludku: idé, Havel, Schwarzenberg, svobodní zednáři, homosexuálové (na jejich oplzlé pochody by nejraději poslal policii, aby je rozpráila, jak je tomu zvykem v Rusku nebo Bělorusku), Masaryk, Halík a dalí a dalí. Bere si do své hloupé huby lidi, kterým nesahá ani po kotníky.
Zde jeden z jeho vydařených výblitků:
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Ar … mity-.aspx
A moc mě pobavila jedna z reakcí pod tímhle "článkem":
Vsadil bych se e autor je homosexál...by třeba jen latetní. A svojí "normálnost" se takto hlasitě snaí dokázat
Ale to kdy u hlásáme tu svobodu slova, bez ohledu na jeho obsah, tak proč ne, e?
Není tady
No jo, je to pravičák a konzerva no
Ne váně, v lecčems má pravdu, něco (dle mého) přehání a od té doby, co se zhlédl v Klausovi jsem ho přestal sledovat. Stále se mi na něm líbí, e se nebojí jít proti oficiálnímu proudu a nebojí se "elit". těkání těchto "elit" na Bartoe ukazuje, e má přinejmením částečně pravdu.
Není tady
Kali, on snad kadý má v něčem pravdu. Ale jinak mi pan Barto rozhodně v pořádku nepřipadá a ani snad nemám chu se jím moc zabývat.
Horí ne tento pisálek je to, e si ministr pravicové vlády vzal svého času jako poradce ultrapravičáka Bátoru. Přitom jeho postoje byly známé.
Není tady