29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petr100 napsal(a):
Pandoro každý někam patří. I ty. Z toho nevybruslíš.
Tak zatím jsi tu bruslíš a předvedl jsi piruetu ty
Hezká, ale tu znám. Nic oslnivého.
Nikde netvrdím, že nikam nepatřím.
Pochopitelně patřím.
A těch míst, skupin, komunit, společenství atd. je dokonce mnoho.
Teď momentálně "patřím" na Babi
Ale už za minutku budu patřit do náruče rodinné pohody, protože jsem to přehnala se sázením pozdních brambor a jsem grogy. Chystám se na svůj oblíbený gaučink.
Takže co jako?
Bílá?
Černá?
Červená?
Fialová?
Modrá?
Oranžová?
Hm?
Duhová?
Není tady
KALIK napsal(a):
Petře, kam patříš ty?
Několikrát jsem to zde napsal. Hledej.
Není tady
Soudruh komunista Keller opět perfektní.
Lídr ČSSD proti střední vrstvě a ekonomickému růstu?
Vedoucí představitelé ČSSD se každou chvíli zaříkávají podporou ekonomického růstu, mj. i jako léku na stále zvyšující se zadlužení. Nicméně asi je vhodné se podívat na názory vedoucího kandidátky ČSSD prof. Jana Kellera do Evropského parlamentu, týkající se jak ekonomického růstu, tak i současné sociální, hospodářské a ekologické situace naší civilizace a možnostech řešení jejích problémů.
Pro ilustraci názorů pana profesora budiž použita kniha "Až na dno blahobytu", ve které se vyznává ze vztahu k naší společnosti a životnímu prostředí, přičemž naznačuje i možnosti řešení problémů – tedy záležitostí, které za velký problém považuje. Zde musím čtenáře varovat, že níže budu používat citáty vytržené z kontextu a pro plnohodnotný obrázek je tudíž nutné si knihu přečíst celou, i když to považuji za jistý druh masochismu.
Celá kniha na mě zapůsobila jako kompilát všemožných negativních informací, ale i polopravd a desinformací, a to s jedním účelem – přesvědčit čtenáře, že tato civilizace s vidinou ekonomického růstu brzy skončí. Což o to, existují třebas i závažné důvody s...
... Na závěr musím podotknout, že boj proti ekonomickému růstu a za "bioregionalismus" je zcela legitimní, ale nicméně voliči ČSSD by to měli vědět. Aby se pak nedivili, jakou to politiku pan profesor v Evropském parlamentu prosazuje.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politi … litika_wag
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petře, kam patříš ty?
Mezi fašouny, když je podporuješ?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Celá kniha na mě zapůsobila jako kompilát všemožných negativních informací, ale i polopravd a desinformací, a to s jedním účelem – přesvědčit čtenáře, že tato civilizace s vidinou ekonomického růstu brzy skončí. Což o to, existují třebas i závažné důvody s...
O tom není ale třeba nikoho přesvědčovat.
Průměrně vzdělaný člověk ví, že to tak vždycky bylo - civilizace dosáhla svého vrcholu, zkorumpovala a vysílila sama sebe, pak ji převálcovaly hordy vandalů a neznabohů, časem od ní převzaly to nejlepší, poučily se, posunuly to celé dál, namlsaly se představou nekonečného růstu, takže zkorumpovaly a vysílily samy sebe, pak je převálcovaly další hordy nevzdělané lůzy a tak pořád dokola la la la.
Pokud se nám z toho kola nepodaří vystoupit, časem už žádné další kolo nebude, nebude kde a co a taky komu brát....
Tuším, že přežije hmyz, jak zpívá Jožo
Není tady
KALIK napsal(a):
sahleb napsal(a):
Nepovidej. Ja jsem jen navazala na tvoje tvrzeni, ze se nemohou dohodnout bez zbrani. Rusove obsadili cast Ukrajiny.
A nebylo to náhodou tak, že část Ukrajiny se rozhodla pro nezávislost a poté se připojit k Rusku, hm?
Není tady
Mám dotaz na zdejší (údajnou) pravici: jak vnímáte, že levicový (= špatný prezident) Zeman se odmítl zúčastnit oslav vítězství na ruské ambasádě, kdežto pravicový exprezident Klaus (= dobrý exprezident) se zúčastnil i s mašlí na klopě?
Není tady
Co to plácáš, Zeman není žádný levicový prezident; jenom využívá lůzu tím, že jí říká, co chce slyšet
Není tady
Jasně, tak Zeman je pravičák? To jsou mi ale názorové veletoče. Co však jiného čekat od lůzy
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petře, kam patříš ty?
Mezi fašouny, když je podporuješ?
Nepřeháněj nebo tě nechám vyrazit. Pako jedno.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mám dotaz na zdejší (údajnou) pravici: jak vnímáte, že levicový (= špatný prezident) Zeman se odmítl zúčastnit oslav vítězství na ruské ambasádě, kdežto pravicový exprezident Klaus (= dobrý exprezident) se zúčastnil i s mašlí na klopě?
Klaus je delší dobu trapná figurka. Zeman zřejmě omylem udělal dobrou věc.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Koukám, že jsem se trefil do černého, nebo spíš hnědého
Upravil(a) KALIK (10. 5. 2014 16:56)
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Takže když ti řeknu, že patříš mezi nácky, a ty se proti tomu ohradíš, tak je to důkaz toho, že jsem
měla pravdu. No to je udivující myšlenkový pochod.
Není tady
Petr100 napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Klaus je delší dobu trapná figurka. Zeman zřejmě omylem udělal dobrou věc.
Péťo Péťo.........tvoje pravice tě nepochválí Otec zakladatel, pravičák všech pravičáků.....ten by tě hnal! A spousta pravičáků s ním
No, možná udělal tu špatnou věc taky jen omylem.......co?
Není tady
modrovous napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Takže když ti řeknu, že patříš mezi nácky, a ty se proti tomu ohradíš, tak je to důkaz toho, že jsem
měla pravdu. No to je udivující myšlenkový pochod.
Myslíš si, že šlo o to ohrazení se? Pokud ano, pak si nepochopila
Není tady
KALIK napsal(a):
Jasně, tak Zeman je pravičák?
Já to věděla!
Není tady
Mám dotaz
lupí, lupi...
Není tady
Není tady
KALIK napsal(a):
modrovous napsal(a):
KALIK napsal(a):
Koukám, že jsem se trefil do černého, nebo spíš hnědéhoTakže když ti řeknu, že patříš mezi nácky, a ty se proti tomu ohradíš, tak je to důkaz toho, že jsem
měla pravdu. No to je udivující myšlenkový pochod.Myslíš si, že šlo o to ohrazení se? Pokud ano, pak si nepochopila
Tak ono je ohradit se - postavit si vlastní hranice - a ohradit se - s výhružkou se nacpat za hranice toho druhého...
Není tady
KALIK napsal(a):
modrovous napsal(a):
KALIK napsal(a):
Koukám, že jsem se trefil do černého, nebo spíš hnědéhoTakže když ti řeknu, že patříš mezi nácky, a ty se proti tomu ohradíš, tak je to důkaz toho, že jsem
měla pravdu. No to je udivující myšlenkový pochod.Myslíš si, že šlo o to ohrazení se? Pokud ano, pak si nepochopila
Nic si z toho nedělej, jest údělem géniů, že zůstávají nepochopeni.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tak ono je ohradit se - postavit si vlastní hranice - a ohradit se - s výhružkou se nacpat za hranice toho druhého...
Tak tak. Chytřejším to není potřeba vysvětlovat, páč to mají už dávno zvládnuté a blbcům to stejně nevysvětlíš
Není tady
Procházková opět velmi dobře.
Kníže na Majdanu, vraždy v Oděse... Toto chtěla říct Procházková, než přišla policie
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/k … cie-318426
"Například v MF Dnes byl o vraždě v Oděse článek, který je na trestní oznámení. Mně to připadá, že novináři a média neví, s jakou odpovědností se musí psát a vypouštět slova do světa. Například určitě neví, že v Norimberském procesu byli souzeni jako vrazi a pachatelé různých činů dokonce i novináři. Třeba byl odsouzen novinář Julius Streicher... Dostal trest smrti za to, že vydával antisemitské noviny, podněcoval nenávist, a za zločiny proti lidskosti. Jestli ale tam ta situace vygraduje do další velké války, tak se bude také soudit".
Není tady
Ano, ano. Také Dmitrij Rogozin velmi dobře! Jen tak dál.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … emier.html
Ale to určitě zase ta nezodpovědná novinářská sebranka překroutila.
Není tady
Novinky je jeden z těch "zdrojů", o kterých mluvila Procházková Jsem však potěšen, jak se postupně proměňují komentáře i na tomto profláklém mainstreamovém zdroji. Lidi jim tu propagandu už nebaští a to zejména běžní lidé! Je to velmi potěšující! Začínám být lehký optimista, co se populace týče
Není tady
Mně na tomhle nejvíc baví, že Unie a Amerika zmrazila/zablokovala majetky některých lidí, tedy je de facto "znárodnila" - zachází s nimi jako se svým majetkem.
Udělat něco takového Moskva, strhne se tu pokřik o porušování soukromého majetku, bránění podnikaní ap.
Obě strany používají stejné nástroje, ale jak je vidět, stále platí, že když dva dělají totéž, není to totéž.
Celé to jen dokladuje, do jaké pasti se celý systém dostal, jak nemá vhodné nástroje, kterými by překonal krizi - krom násilí a války - kterou sám produkuje.....
Protože objektivně vzato, obě strany nedělají nic jiného, než že hájí své vlastní zájmy. A to včetně té naší.
Bude to ještě asi hodně nepříjemné
Upravil(a) Pandorraa (11. 5. 2014 8:55)
Není tady