29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Axi napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Axi napsal(a):
Ale Rusko není demokratiká velmoc; Rusko je lokální diktatura.
Kdo ti tvrdí, že Rusko je demokratická velmoc?
Z mého pohledu je demokracie už dávno mrtvá.
Všude.
A nebo mi chceš tvrdit, že například země, která zachraňovala nacisty před trestem, aby je mohla používat pro svou špionáž, je demokratická? Země,kde existuje vězení s vězni vězněnými desítky let bez soudu? Země, která odposlouchává a špehuje jak své spojence tak vlastní občany? Země, které se její tajné služby už dávno vymkly z pod kontroly?
Země, kde je...atd. atd.
Demokratické zřízení nefunguje v žádné zemi na světě. Leda by to byla pidi zemička s velkým fórem nebo agorou a skutečnými občany, kteří by měli zájem tu zemi spravovat.
Neznám takovou zemi.
Ale možná je, kdo ví, jen já o ní nevím.
Používat tu demkracii jako argument, tvrdit, že tihle jsou ti hodní a tihle ti ble fuj špatní a není nic mezi tím, to je pro mne směšné a stejné, jako argumentovat malému dítěti, které nechce jít do postýlky, Barbuchou.
Zaštiťujete se něčím, co je všem politikům jen k smíchu, protože to prostě už není.
Jj. Matoni už nenííííAno, to jsem si všiml, že pro tebe je mrtvá.
Rekla jsem Z MEHO POHLEDU, nikoliv PRO MNE.
A to je rozdil, brouku
Není tady
Pandoro mě fakt nemusíš poučovat co to je koaliční vládnutí. Nějak jsi zapomněla na hysterické řvaní socanů když se zvyšovala DPH. O tom jak obyčejní lidé budou umírat hladem, protože nebudou mít na drahé jídlo. Ptám se znovu, proč tedy socani nesníží DPH na potraviny na původních 5%, aby obyčejní lidé neumírali hladem. Tebe se neptám, ptám se socanů. Nebo to byly jen demagogické výkřiky?
Není tady
Bureš má dobré soukmenovce.
Další stín minulosti v ANO. Někdejší špion StB
Členem jedné z pražských buněk vládního hnutí ANO je velké jméno komunistické rozvědky, major Jozef Kubů. MF DNES zjistila, že jde o někdejšího špiona StB , který v 80. letech operoval ve Vídni a v Berlíně. Patřil mezi vysoké funkcionáře tajné služby...
...Témat k rozhovoru s tímto rodilým Bratislavanem by přitom bylo mnoho. "Patřil mezi několik desítek nejvyšších funkcionářů komunistické rozvědky," potvrzuje badatel z Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) Radek Schovánek.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/mf-dnes-dalsi-st … _domaci_js
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/mf-dnes-dalsi-st … _domaci_js
Není tady
Petr100 napsal(a):
:)Pandoro mě fakt nemusíš poučovat co to je koaliční vládnutí
. Nějak jsi zapomněla na hysterické řvaní socanů když se zvyšovala DPH. O tom jak obyčejní lidé budou umírat hladem, protože nebudou mít na drahé jídlo. Ptám se znovu, proč tedy socani nesníží DPH na potraviny na původních 5%, aby obyčejní lidé neumírali hladem. Tebe se neptám, ptám se socanů. Nebo to byly jen demagogické výkřiky?
- Nemusím, ale viditelně by ti to prospělo, protože nějak zapomínáš, že každý krok vlády musí schválit CELÁ koalice, že?
Jinak neprojde ani fň Tak tu pořád hystericky nepokřikuj a nemanipuluj. Je to průhledné, jak přepážkové sklo na úřadech "práce"
Není tady
Stanovisko Světa bez válek a násilí v ČR k situaci na Ukrajině
http://www.svetbezvalek.cz/cs/zprava/st … a-ukrajine
"V pozadí této krize rozpoznáváme mezinárodní ekonomické síly, které kontrolují informace a manipulují obyvatelstvem: nacházíme se před ekonomickou válkou mezi Spojenými státy/Evropskou unií na jedné straně a Ruskem na straně druhé. Tento kontext znemožňuje svobodné vyjádření vůle ukrajinského národa."
"Odsuzujeme přítomnost polovojenských fašistických skupin zodpovědných za vraždění a brutalitu. Situace se může zvrhnout v dramatickou a vysoce nebezpečnou spirálu násilí, která by se mohla rozšířit až za hranice Ukrajiny."
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
. Nějak jsi zapomněla na hysterické řvaní socanů když se zvyšovala DPH. O tom jak obyčejní lidé budou umírat hladem, protože nebudou mít na drahé jídlo. Ptám se znovu, proč tedy socani nesníží DPH na potraviny na původních 5%, aby obyčejní lidé neumírali hladem. Tebe se neptám, ptám se socanů. Nebo to byly jen demagogické výkřiky?
- Nemusím, ale viditelně by ti to prospělo, protože nějak zapomínáš, že každý krok vlády musí schválit CELÁ koalice, že?
Jinak neprojde ani fňTak tu pořád hystericky nepokřikuj a nemanipuluj. Je to průhledné, jak přepážkové sklo na úřadech "práce"
Proč socani slibovali před volbami že vrátí DPH potravin? To jako mysleli, že ve volbách získají 51%? Takže vědomé lži a socánci na to skočili.
Není tady
Jasně nejlepší je komunista Keller.
Rozkol ve vládě kvůli Teličkovi? Noviny píší o souvislosti s "neštěstím" ČSSD jménem Keller.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … ler-318346
Není tady
Judyna napsal(a):
sahleb napsal(a):
Judyna napsal(a):
Dojde-li na Ukrajině k válce, bude to proto, že demokratické velmoci nenašly cestu, jak mezi sebou komunikovat bez prostřednictví vojenské síly, jakkoli z principu demokracie by to muselo být jednoduché a možné. Jenom by se nesměly všude budovat vojenské základny.
Jsem stejného názoru. Jak už jsem mockrát psala, jsem proti násilí, jelikož násilí nic neřeší. Ani v rodině, ani ve společnosti. Ukáže pouze to, kdo je "silnější", kdo má lepší zbraně.¨Vojenskou silou tady komunikuje jen Putin, Ukrajina se brani jak muze. A teprve ted vyhlasili domobranu.
Kdo maji byt ty velmoci? Ukrajina zadna velmoc neni.Sahleb, násilí je vždy špatné a to v jakékoliv společnosti, ať ho používá jakýkoliv stát či jednotlivci.
Nepovidej. Ja jsem jen navazala na tvoje tvrzeni, ze se nemohou dohodnout bez zbrani. Rusove obsadili cast Ukrajiny.
Není tady
sahleb napsal(a):
Nepovidej. Ja jsem jen navazala na tvoje tvrzeni, ze se nemohou dohodnout bez zbrani. Rusove obsadili cast Ukrajiny.
A nebylo to náhodou tak, že část Ukrajiny se rozhodla pro nezávislost a poté se připojit k Rusku, hm?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Jinak neprojde ani fňTak tu pořád hystericky nepokřikuj a nemanipuluj. Je to průhledné, jak přepážkové sklo na úřadech "práce"
Proč socani slibovali před volbami že vrátí DPH potravin? To jako mysleli, že ve volbách získají 51%? Takže vědomé lži a socánci na to skočili.
Ty jsi fakt jak malej. Pochopitelně že si mysleli, že volby s převahou vyhrají a společně s komanči pak prosadí všechno, co slibovali. Jenže Sobotka míní a volič mění! A z toho bys měl mít radost, ne?
Pořád lepší se radovat z pozitiv, než neustále dokola omílat negativa. Pak nemůžeš pro samou zlobu ani spát a jen hledáš, co bys komu omlátil o hlavu. Blbej program....
Není tady
Kaliku co budeš říkat na to, až se východní část naší republiky rozhodne pro nezávislost a připojení k Slovensku? Až se západní část republiky rozhodne pro nezávislost a připojení k BRD?
Není tady
Pandoro kdyby jsi věděla jak já mám dobré spaní. Levice kopala do pravice sedm roků tak teď se to holt otočilo. My jsme se to naučili od levice. Dobří učitelé. Bylo by dobré pomalu začít s hlasováním o důvěře a ústavními stížnostmi. Kolikrát to předvedla levice? Hm?
Není tady
Petře, jestli se chceš trhnout, tak můžeš, bránit ti nebudu
Není tady
KALIK napsal(a):
sahleb napsal(a):
A nebylo to náhodou tak, že část Ukrajiny se rozhodla pro nezávislost a poté se připojit k Rusku, hm?
Jj, to jsou ty různé pohledy na stejnou věc
Podle informací z našich medií, těžko posoudíme, který ten pohled je správný.
Není tady
Petře, pravice sedm roků kopala do obyvatel ČR, tak co se divíš? Kdyby svou práci dělali dobře, jistě by je lidi opět s velkou převahou zvolili. Zkus zapřemejšlet, proč se tak nestalo
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kaliku co budeš říkat na to, až se východní část naší republiky rozhodne pro nezávislost a připojení k Slovensku? Až se západní část republiky rozhodne pro nezávislost a připojení k BRD?
Ha ha ha! To máš tedy hodně bujnou fantazii.
Vaříš z vody.
Jó, kdybys řekl, že se Morava rozhodne pro samostatný stát, tak to by byla jiná. Ale takhle jen srovnáváš hrušky s jablky.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandoro kdyby jsi věděla jak já mám dobré spaní. Levice kopala do pravice sedm roků tak teď se to holt otočilo. My jsme se to naučili od levice. Dobří učitelé. Bylo by dobré pomalu začít s hlasováním o důvěře a ústavními stížnostmi. Kolikrát to předvedla levice? Hm?
Hm, to máte ale blbý.
Já myslela, že takhle si hrají jen malý děti a ejhle, starý "chlapi" si masírujou ego dětskými hrátkami nemlich stejně.
Dělají totéž, pardon - dělají to dokonaleji, protože mají dobré učitele - co před tím tolik kritizovali.
Fakt jak malý Jardové, to jste to ale dopracovali....
Není tady
KALIK napsal(a):
Ne já jižní Morava vč. Brna se rozhodne pro nezávislost a připojení k Rakousku. Tak jak jsi to napsal o Krymu. Co ty na to, když pro Krym jsi to schválil.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Hm, to máte ale blbý.
Já myslela, že takhle si hrají jen malý děti a ejhle, starý "chlapi" si masírujou ego dětskými hrátkami nemlich stejně.
Dělají totéž, pardon - dělají to dokonaleji, protože mají dobré učitele - co před tím tolik kritizovali.
Fakt jak malý Jardové, to jste to ale dopracovali....
Ještě že jsi napsala JSTE. Jak je vidět, mezi nás nepatříš. Patříš k nim.
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Ne já jižní Morava vč. Brna se rozhodne pro nezávislost a připojení k Rakousku. Tak jak jsi to napsal o Krymu. Co ty na to, když pro Krym jsi to schválil.
Petře, nejsem si jist, jestli by to Brno vůbec někdo chtěl k sobě připojit a nasadit si tak blechy do kožichu
Není tady
Je dobře že se najde pár slušných socánků, kteří nebudou volit bývalého člena zločinecké organizace KSČ.
Panika v ČSSD: Keller prý odhání levici, strana tak směřuje k porážce.
http://domaci.eurozpravy.cz/politika/92 … k-porazce/
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Hm, to máte ale blbý.
Fakt jak malý Jardové, to jste to ale dopracovali....Ještě že jsi napsala JSTE. Jak je vidět, mezi nás nepatříš. Patříš k nim.
To víš, že mezi malý Jardy nepatřím.
Jednak jsem holka a pak už jsem si tyhle blbinky v hlavě srovnala, dospěla jsem a tahle hry už nehraju.
Pravice x Levice, to je pěkně pitomá hra,
Ale když se ti líbí, tak si ji hraj.
Mě ale vynech, ju?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Hm, to máte ale blbý.
Fakt jak malý Jardové, to jste to ale dopracovali....Ještě že jsi napsala JSTE. Jak je vidět, mezi nás nepatříš. Patříš k nim.
Jo a Petře, jinou možnost neznáš?
Asi nee...no tak nic.
Není tady
Pandoro každý někam patří. I ty. Z toho nevybruslíš.
Není tady
Petře, kam patříš ty?
Není tady