|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
algebrana napsal(a):
Ivana napsal(a):
Dnes jsem si užila krásného počasí, dopoledne jsem si četla na balkóně a opálila si břicho, odpoledne jsem šla na asi osmikilometrovou procházku zeleným lesem, všude všecko kvetlo a vonělo, sluníčko svítilo, bylo nádherně. Na zpáteční cestě jsem si dala malé pivo na příjemné zahrádce jedné hospůdky. A zítra nemusím do práce!!!!
Hele Ivano prosímtě , nebojíš se sama v lese ?
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...
Já se ani nebojím. Myslím si, že málokterý úchyl a vrah chodí po turistických cestách. Já se spíš bojím, že někde zakufruju, nemám orientační smysl. Ale to teď nepřipadá v úvahu, mám omezený čas na vycházky, tak chodím jen v lese, kde to znám.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Ivana napsal(a):
Dnes jsem si užila krásného počasí, dopoledne jsem si četla na balkóně a opálila si břicho, odpoledne jsem šla na asi osmikilometrovou procházku zeleným lesem, všude všecko kvetlo a vonělo, sluníčko svítilo, bylo nádherně. Na zpáteční cestě jsem si dala malé pivo na příjemné zahrádce jedné hospůdky. A zítra nemusím do práce!!!!
A jakém lese jsi to včera byla? Někde u Bílovic nad Svitavou? To si jen tak tipuju.
Z počasí jsem také nadšená. Sice jen dnes zataženo, ALE je teplo ve srovnání s počasím, jaké bylo před měsícem, to je přímo balzám na duši! V zahrádkách jsou rozkvetlé tulipány, miluju tulipány! Už začíná kvést šeřík. Před námi je celé léto, toto je snad nejkrásnější období v roce (pro mě).
Chodím kolem Soběšic, dál nemůžu, mám vycházky jen 14-16 hodin, tak bych to do Bílovic nestihla. Ale až nebudu na nemocenské, tak se tam chystám. Moc krásná procházka je od Buku po žluté do Bílovic (pivo v Sokolovně) a podél řeky do Obřan.
Toto období je pro mě taky nejkrásnější a i to, že nás čeká ještě celé léto, to kouzlo umocňuje. Mám teda radši, když svítí slunce jako včera, dnes mám kvůli zatažené obloze daleko horší náladu. Ale aspoň je všude zeleno a všecko kvete.
Není tady
Ivana napsal(a):
Chodím kolem Soběšic, dál nemůžu, mám vycházky jen 14-16 hodin, tak bych to do Bílovic nestihla. Ale až nebudu na nemocenské, tak se tam chystám. Moc krásná procházka je od Buku po žluté do Bílovic (pivo v Sokolovně) a podél řeky do Obřan.
Toto období je pro mě taky nejkrásnější a i to, že nás čeká ještě celé léto, to kouzlo umocňuje. Mám teda radši, když svítí slunce jako včera, dnes mám kvůli zatažené obloze daleko horší náladu. Ale aspoň je všude zeleno a všecko kvete.
Asi vím, jakou trasu myslíš. Kdysi jsem ji párkrát šla, ale to jsem byla ještě dítě.
Není tady
Obrovskou radost mi dělá Jonatánek (syrský křeček). V polovině června mu budou dva roky, což je v současnosti, kdy jsou syrští křečci přešlechtění, docela vysoký věk na křečka. Jonýsek krásně žere, teď jsem ho slyšela křupkat zrní, nemá opelichanou srst. Mám z něj radost.
Není tady

Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
Je to urcite o zkusenostech ..... ja kupodivu s tim , jak jsem ve svem veku pomerne naivni , jsem nikdy zadny negativni zazitek v tomto smeru nemela a od prirody to nejak nemam .V lese se pohybuje nepoměrně mnohem mín takových indiviudí,než které potkáváš za bílého dne na přelidněných ulicích - zde bys ani nevěděla komu honem poděkovat,když ti někdo v davu vrazí kudlu do zad. Nemám pravdu?
Urcite, ja jsem leta zvykla chodit domu z prace pred pulnoci .... ale uz jsem se setkala s reakcemi zen. ktere by se baly takhle pozde ... mne na tom nikdy neprislo nic divneho .... a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem miste
Takhle pozdě chodit po ulicích takhle často bych teda strach měla-může si tě někdo i vyhlídnout při takové pravidelnosti,ale i tak,čím jsem starší,tím mín se takhle po tmě venku zdržuju a radši si vezmu třeba z centra města na sídliště taxi,protože si říkám,že ta stovka mě nestojí za moje zdraví.Jistěže se může přihodit kdykoli cokoli,ale pohyb v noci venku tomu ještě dost nahrává-mám hrůzu i z toho,když slyším od našich kluků,jak se pohybují nočním brnem,či někdy brzy z rána a jednoho syna takhle už i napadli v nočním rozvozu.Brrr.
Není tady
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
V lese se pohybuje nepoměrně mnohem mín takových indiviudí,než které potkáváš za bílého dne na přelidněných ulicích - zde bys ani nevěděla komu honem poděkovat,když ti někdo v davu vrazí kudlu do zad. Nemám pravdu?Urcite, ja jsem leta zvykla chodit domu z prace pred pulnoci .... ale uz jsem se setkala s reakcemi zen. ktere by se baly takhle pozde ... mne na tom nikdy neprislo nic divneho .... a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem miste
Takhle pozdě chodit po ulicích takhle často bych teda strach měla-může si tě někdo i vyhlídnout při takové pravidelnosti,ale i tak,čím jsem starší,tím mín se takhle po tmě venku zdržuju a radši si vezmu třeba z centra města na sídliště taxi,protože si říkám,že ta stovka mě nestojí za moje zdraví.Jistěže se může přihodit kdykoli cokoli,ale pohyb v noci venku tomu ještě dost nahrává-mám hrůzu i z toho,když slyším od našich kluků,jak se pohybují nočním brnem,či někdy brzy z rána a jednoho syna takhle už i napadli v nočním rozvozu.Brrr.
Já si myslím, že je to osud , měli jsme sousedku v ulici , když jsem byla dítě a ta se nikdy nebála, její děti si hrály na trati , nikdy se ničeho nebála a smála se ,když se druzí báli .
A když jí bylo 55 let šla v půl jedenáctý z divadla v Motole kolem potoka a stala se obětí spartakiádního vraha, uškrtil jí jejíma punčocháčema.
Takže i když se bojíte , nebo nebojíte , může vás to potkat , když to máte v osudu .
Není tady
a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem miste
Taky se říká, že každá oběť si hledá svého vraha... aneb předpoklady člověka stát se obětí trestného činu částečně závisí i na jeho chování (nebo jiných atributech).
Není tady
já už přesedlala na kolo....včera 70 km.....ale po rovince.....prý se to nepočítá
Není tady

algebrana napsal(a):
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
Urcite, ja jsem leta zvykla chodit domu z prace pred pulnoci .... ale uz jsem se setkala s reakcemi zen. ktere by se baly takhle pozde ... mne na tom nikdy neprislo nic divneho .... a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem miste
Já si myslím, že je to osud , měli jsme sousedku v ulici , když jsem byla dítě a ta se nikdy nebála, její děti si hrály na trati , nikdy se ničeho nebála a smála se ,když se druzí báli .
A když jí bylo 55 let šla v půl jedenáctý z divadla v Motole kolem potoka a stala se obětí spartakiádního vraha, uškrtil jí jejíma punčocháčema.
Takže i když se bojíte , nebo nebojíte , může vás to potkat , když to máte v osudu .
To je hrůza,no ale vidíš,zase té své tragédii šla vstříc - chodit takhle pozdě kdesi kolem potoka,to teda v žádném případě,to už bych radši v té nemocnici či odkud šla přespala.
Ale koukám,že jsme na Radosti a tady se z toho klube docela thriller 
Upravil(a) Jaku (2. 5. 2013 12:35)
Není tady
helena napsal(a):
a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem miste
Taky se říká, že každá oběť si hledá svého vraha... aneb předpoklady člověka stát se obětí trestného činu částečně závisí i na jeho chování (nebo jiných atributech).
Ano.....není to náhodou spolupachatelství, když jde Grenn v půlnoci domů? ....
Není tady
není to náhodou spolupachatelství
"Zavolat si na osud" tomu někde říkají...
Není tady

helena napsal(a):
není to náhodou spolupachatelství
"Zavolat si na osud" tomu někde říkají...
jj, co mam delat . kdyz pracuju do 23 ?
Není tady

Výstava v Obecním domě Ivan Lendl - Alfons Mucha. A taky vystavený Davis Cup. Je nádherný. A cenný, protože je teď na chvilku náš.
Mám stále před očima obrovskou Štěpánkovu radost. 
Není tady
algebrana napsal(a):
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
Urcite, ja jsem leta zvykla chodit domu z prace pred pulnoci .... ale uz jsem se setkala s reakcemi zen. ktere by se baly takhle pozde ... mne na tom nikdy neprislo nic divneho .... a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem misteTakhle pozdě chodit po ulicích takhle často bych teda strach měla-může si tě někdo i vyhlídnout při takové pravidelnosti,ale i tak,čím jsem starší,tím mín se takhle po tmě venku zdržuju a radši si vezmu třeba z centra města na sídliště taxi,protože si říkám,že ta stovka mě nestojí za moje zdraví.Jistěže se může přihodit kdykoli cokoli,ale pohyb v noci venku tomu ještě dost nahrává-mám hrůzu i z toho,když slyším od našich kluků,jak se pohybují nočním brnem,či někdy brzy z rána a jednoho syna takhle už i napadli v nočním rozvozu.Brrr.
To se nestalo kvůli osudu, ale spíše kvůli tomu, že šla v noci sama z divadla domů! V noci chodit sama je pořádný risk!
Není tady
Zítra balíme a vyrážíme na dovolenou do slovenských hor a termálů
Není tady
holcina napsal(a):
Zítra balíme a vyrážíme na dovolenou do slovenských hor a termálů
, kam to bude tentokrát?
Není tady
Tentokrát to nebude přímo v Bešeňové, ale u Liptovského Mikuláše. V plánu je víc procházek, ale když počasí nedovolí budeme jezdit do termálů denně:-)
Není tady
holcina napsal(a):
Tentokrát to nebude přímo v Bešeňové, ale u Liptovského Mikuláše. V plánu je víc procházek, ale když počasí nedovolí budeme jezdit do termálů denně:-)
tam je moc krásně
Není tady

život 
Není tady
LENNNA napsal(a):
algebrana napsal(a):
Jaku napsal(a):
Takhle pozdě chodit po ulicích takhle často bych teda strach měla-může si tě někdo i vyhlídnout při takové pravidelnosti,ale i tak,čím jsem starší,tím mín se takhle po tmě venku zdržuju a radši si vezmu třeba z centra města na sídliště taxi,protože si říkám,že ta stovka mě nestojí za moje zdraví.Jistěže se může přihodit kdykoli cokoli,ale pohyb v noci venku tomu ještě dost nahrává-mám hrůzu i z toho,když slyším od našich kluků,jak se pohybují nočním brnem,či někdy brzy z rána a jednoho syna takhle už i napadli v nočním rozvozu.Brrr.Já si myslím, že je to osud , měli jsme sousedku v ulici , když jsem byla dítě a ta se nikdy nebála, její děti si hrály na trati , nikdy se ničeho nebála a smála se ,když se druzí báli .
Takže i když se bojíte , nebo nebojíte , může vás to potkat , když to máte v osudu .To se nestalo kvůli osudu, ale spíše kvůli tomu, že šla v noci sama z divadla domů! V noci chodit sama je pořádný risk!
risk to je, to souhlasím. ale na osud do jisté míry věřím, myslím, že některý věci jsou prostě daný. a to, jak a kdy umřeš je jedna z nich.
koho mají pověsit, ten se neutopí.
Není tady
Mame objednanou fenecku labradora,uz se tesim na noveho clena v domacnosti.
Není tady
algebrana napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...
Tak sama bych do lesa rozhodne nesla.Jinak minuly tyden jsem sla s odpoledni domu okolo panelaku a pred vchodem panelaku ve vyklenku stal chlap a drzel za zadama v obou rukou provazek nebo-li spagat.Kdyz jsem se priblizila dal ruce vice dozadu.Zastavila jsem se a delala jsem,ze jsem neco zapomnela a obesla jsem ten panelak.Nastesti vse OK.
Upravil(a) eremuruss (4. 5. 2013 17:23)
Není tady
eremuruss napsal(a):
algebrana napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...Tak sama bych do lesa rozhodne nesla.Jinak minuly tyden jsem sla s odpoledni domu okolo panelaku a pred vchodem panelaku ve vyklenku stal chlap a drzel za zadama v obou rukou provazek nebo-li spagat.Kdyz jsem se priblizila dal ruce vice dozadu.Zastavila jsem se a delala jsem,ze jsem neco zapomnela a obesla jsem ten panelak.Nastesti vse OK.
Já se taky ve městě bojím, ale v lese ne. Tam chodí turisti, úchyla jsem nikdy nepotkala.
Není tady
tak to máš erem dobrý oči, když ve tmě vidíš, že někdo drží špagát 
Není tady

Er, nějaký chudák si chtěl hodit mašli a ty jsi mu to překazila ... přemýšlím, jestli to je dobrý skutek 
Není tady