|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Vilemína napsal(a):
Včera jsem si zakoupila sedm krásných pohlednic - Svatý kopeček, olomoucký orloj, Šumperk, Jeseníky. A projela jsem se půlkou Moravy - na cestě od kamarádky jsem přestupovala v Olomouci a nasedla do špatného vlaku, taky jel do Brna, ale ne přes Prostějov a Vyškov, nýbrž přes Přerov, Otrokovice, Hodonín, Břeclav a teprve až pak jel vlak do Brna
. Dnes se tomu směju, ale včera jsem byla na sebe tak naštvaná, že jsem musela doplácet za jízdné a že mně cesta vlakem trvala o hodinu více.
Nejenže si projela půlku moravy,ale ty si ji i viděla a pokud ti neuteklo nic životně důležitého,tak to nakonec právě kvůli té neplánované vyjíždce bylo taky fajn,ne? Sama od sebe by sis asi něco takového nenaplánovala 
Není tady

Dneska jsem přijela z práce a konečně mi docvaklo, jak přestěhovat pokoj pro návštěvy. Pořád mi to tam neladilo pohledově
A tak jsem ho přestěhovala. Ani jeden kus nábytku nezůstal na původním místě. Teď je to ono. Na přítele zbylo vrtání, protože je třeba přestěhovat i obrázky. Mám takovou radost.
Jsem ták šikovná. 
Není tady

Prvomájový výlet s přítelem v Žatci.
A líbání pod rozkvetlou třešní. 
Není tady

Eva. napsal(a):
A líbání pod rozkvetlou třešní.
Já nic.... takže pro letošní jsem vyřízená 
Není tady
první letošní grilování
Není tady

Tak políbená pod třešní sice jsem, ale musela jsem si o to říct, jelikož mého drahého to vůbec nenapadlo 
mám radost, že jsem si dala jakž takž do pořádku vcelku rozlehlou skalku, včera jsem si užila super pálení čarodějnic, dnes zápas v malé kopané, vcelku se nám to volno vydařilo
Není tady
Včerejší pálení čarodějnic, spousta známých, skvělá zábava. Líbání pod rozkvetlou třešní skončilo rychlovkou pod rozkvetlou třešní:-)))
Není tady

Telefonat z Baden-Baden....:-) libani musime odlozit na pozdeji....ale i tak jsem mela radost.....jo a 20.5. odletam do CR na oslavu narozenin dcery....:-)
Upravil(a) skifa182 (1. 5. 2013 19:17)
Není tady
Dnes byl nádherný výlet v karlštejnských lesích , stromy už jsou zelené, louky se zelenají., všude kvetou petrklíče a plicník a fialky ........ta zeleň úplně pohladí oči a zlepší náladu .
Na líbání jsem zneužila svýho kamaráda, s kterým kamarádím už 20 let ............to jsem dopadla , už musím prosit o polibek důchodce , abych neuschla .........
Není tady

Nejenže že jsme se dnes a vyspali,ale udělali jsme si ještě moc pěkný výlet - do Karviné,která nás moc příjemně jako město takové překvapila: obrovský zelený park,který kdysi patřil rodu Larišů,prohlídka zámku Fryštát,mají zde krásně velké a upravené náměstí,kde jsme si dali výborný oběd a poté stejně vynikající tiramisu s pressem.Dále jsme parkem došli do samotných lázní Darkov,pokoukali tady po okolí a nakonec jsme se zajeli podívat kousíček dál - na kostel,který je chráněnou památkou unesco - díky poddolování se zde půda propadla o 34 m a tak i samootný malý kostelík je pěkně nakřivo.Věž v Pize hadra proti tomuto.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
A líbání pod rozkvetlou třešní.Já nic.... takže pro letošní jsem vyřízená
Grainne, já už nebyla políbená 7 let a ještě jsem neuschla 
Není tady
Dnes jsem si užila krásného počasí, dopoledne jsem si četla na balkóně a opálila si břicho, odpoledne jsem šla na asi osmikilometrovou procházku zeleným lesem, všude všecko kvetlo a vonělo, sluníčko svítilo, bylo nádherně. Na zpáteční cestě jsem si dala malé pivo na příjemné zahrádce jedné hospůdky. A zítra nemusím do práce!!!!
Není tady

Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
A líbání pod rozkvetlou třešní.Já nic.... takže pro letošní jsem vyřízená
Grainne, já už nebyla políbená 7 let a ještě jsem neuschla

Není tady
Polibek pod rozkvetlým čímkoli spadá do kategorie "zbytné"... 

Upravil(a) helena (2. 5. 2013 6:53)
Není tady
Ivana napsal(a):
Dnes jsem si užila krásného počasí, dopoledne jsem si četla na balkóně a opálila si břicho, odpoledne jsem šla na asi osmikilometrovou procházku zeleným lesem, všude všecko kvetlo a vonělo, sluníčko svítilo, bylo nádherně. Na zpáteční cestě jsem si dala malé pivo na příjemné zahrádce jedné hospůdky. A zítra nemusím do práce!!!!
Hele Ivano prosímtě , nebojíš se sama v lese ?
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...
Není tady

helena napsal(a):
Polibek pod rozkvetlým čímkoli spadá do kategorie "zbytné"...
tak nakonec byl .... sice jen virtualni , ale od toho, od ktereho jsem si to prala nejvice 
Není tady
tak se hned pokakám
To je ovšem proti úchylům docela dobrá obrana... 
Není tady

algebrana napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...
tak proti tomuhle jsem nejak imunni .... nebojim se ani v lese , ani pozde v noci
Není tady
helena napsal(a):
tak se hned pokakám
To je ovšem proti úchylům docela dobrá obrana... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady
Grainne napsal(a):
algebrana napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...tak proti tomuhle jsem nejak imunni .... nebojim se ani v lese , ani pozde v noci
Tak to tě obdivuju, já jsem možná zblblá z chatu , kam leta chodím . Jsou tam místnosti : Znásilněna v lese , Přivážu tě ke stromu , nebo Znásilněna v sauně , tak za každým chlapem v lese vidím tyhle agresivní choutky .
Víš co se říká : přílžitost dělá zloděje, samotná žena v lese je prostě riziko.
Není tady

algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
algebrana napsal(a):
Já bych kolikrát šla i sama , když kamarádi nemůžou ,ale já se šíleně bojím . I když je tam ta krásná příroda , ten strach, že potkám vraha , úchyla je tak velikej, že si to nevychutnám. Zrovna včéra jsme potkali takovýho divnýho .........bejt tam sama, tak se hned pokakám...tak proti tomuhle jsem nejak imunni .... nebojim se ani v lese , ani pozde v noci
Tak to tě obdivuju, já jsem možná zblblá z chatu , kam leta chodím . Jsou tam místnosti : Znásilněna v lese , Přivážu tě ke stromu , nebo Znásilněna v sauně , tak za každým chlapem v lese vidím tyhle agresivní choutky .
Víš co se říká : přílžitost dělá zloděje, samotná žena v lese je prostě riziko.
Je to urcite o zkusenostech ..... ja kupodivu s tim , jak jsem ve svem veku pomerne naivni , jsem nikdy zadny negativni zazitek v tomto smeru nemela a od prirody to nejak nemam .
Není tady

Kamaradce se narodil hosicek Filipek.
Není tady

Grainne napsal(a):
algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
tak proti tomuhle jsem nejak imunni .... nebojim se ani v lese , ani pozde v nociTak to tě obdivuju, já jsem možná zblblá z chatu , kam leta chodím . Jsou tam místnosti : Znásilněna v lese , Přivážu tě ke stromu , nebo Znásilněna v sauně , tak za každým chlapem v lese vidím tyhle agresivní choutky .
Víš co se říká : přílžitost dělá zloděje, samotná žena v lese je prostě riziko.Je to urcite o zkusenostech ..... ja kupodivu s tim , jak jsem ve svem veku pomerne naivni , jsem nikdy zadny negativni zazitek v tomto smeru nemela a od prirody to nejak nemam .
V lese se pohybuje nepoměrně mnohem mín takových indiviudí,než které potkáváš za bílého dne na přelidněných ulicích - zde bys ani nevěděla komu honem poděkovat,když ti někdo v davu vrazí kudlu do zad. Nemám pravdu?
Není tady
Ivana napsal(a):
A jakém lese jsi to včera byla? Někde u Bílovic nad Svitavou? To si jen tak tipuju.
Z počasí jsem také nadšená. Sice jen dnes zataženo, ALE je teplo ve srovnání s počasím, jaké bylo před měsícem, to je přímo balzám na duši! V zahrádkách jsou rozkvetlé tulipány, miluju tulipány! Už začíná kvést šeřík. Před námi je celé léto, toto je snad nejkrásnější období v roce (pro mě).
Není tady

Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
algebrana napsal(a):
Víš co se říká : přílžitost dělá zloděje, samotná žena v lese je prostě riziko.Je to urcite o zkusenostech ..... ja kupodivu s tim , jak jsem ve svem veku pomerne naivni , jsem nikdy zadny negativni zazitek v tomto smeru nemela a od prirody to nejak nemam .
V lese se pohybuje nepoměrně mnohem mín takových indiviudí,než které potkáváš za bílého dne na přelidněných ulicích - zde bys ani nevěděla komu honem poděkovat,když ti někdo v davu vrazí kudlu do zad. Nemám pravdu?
Urcite, ja jsem leta zvykla chodit domu z prace pred pulnoci .... ale uz jsem se setkala s reakcemi zen. ktere by se baly takhle pozde ... mne na tom nikdy neprislo nic divneho .... a prihodit se to muze kdekoliv ,kdyz budes ve spatny cas na spatnem miste
Není tady