18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Povedená oslava manelových narozenin. Přátelé, grilovačka, teplo
Není tady
Povedená oslava mých narozenin.
Není tady
Super draba na podporu sportu a podporu hendikepovaných dětí. Panenka s podobou mé holčičky se vydraila za neuvěřitelnou cenu. Vichni jsme byli naprosto v oku. Take byl poloen základ prostředků, aby se děvčata na dalí mistrovství světa mohli vydat, kdy letos jim to díky nulovému příspěvku od ministerstva kolství nedostal ná sport ani korunu. Tři roky tréninků a odříkání a nikam holky letos nejedou.
Není tady
Frigo napsal(a):
Super draba na podporu sportu a podporu hendikepovaných dětí. Panenka s podobou mé holčičky se vydraila za neuvěřitelnou cenu. Vichni jsme byli naprosto v oku. Take byl poloen základ prostředků, aby se děvčata na dalí mistrovství světa mohli vydat, kdy letos jim to díky nulovému příspěvku od ministerstva kolství nedostal ná sport ani korunu. Tři roky tréninků a odříkání a nikam holky letos nejedou.
To se stává i nehendikapovaným.Napadla mě hned otázka,e ten sport ty děti přeci nedělaj jen kvůli mistrovstvím v zahraničí,ale jeliko jsem vrcholově nikdy ádný sport nedělala,tak si to z této stránky nedovoluji posoudit.
Nevěděla jsem,e má hendikapované dítě,a z tohoto příspěvku se dozvídám,tak jste dobří,kdy se dceři snaíte pomoci i tím,e pro ni získáte praxi v zahraničí,dovedu si představit,co zajitují koly a určitě jí to hodně posune dopředu.Co vlastně dělá za kolu či čeho se ta praxe týká,není-li to tajné?
Není tady
Jaku napsal(a):
Frigo napsal(a):
To se stává i nehendikapovaným.Napadla mě hned otázka,e ten sport ty děti přeci nedělaj jen kvůli mistrovstvím v zahraničí,ale jeliko jsem vrcholově nikdy ádný sport nedělala,tak si to z této stránky nedovoluji posoudit.
Nevěděla jsem,e má hendikapované dítě,a z tohoto příspěvku se dozvídám,tak jste dobří,kdy se dceři snaíte pomoci i tím,e pro ni získáte praxi v zahraničí,dovedu si představit,co zajitují koly a určitě jí to hodně posune dopředu.Co vlastně dělá za kolu či čeho se ta praxe týká,není-li to tajné?
Jaku nemám postiené dítě, jen se spojili s jedním sdruením, které postiené děti podporuje. Take mají pár projektů a půlka výnosů jde dětem a půlka naim holkám. Take nějaká dílna hendikepovaných něco vyrobí, holky to draí na turnajích jejich sportu a co se vydraí, jde tak jak jsem psala.
Samozřejmě, e sport dělají proto, e je to baví, ale mistrovství světa je vrchol.. maximum, ve se tomu podřizuje, take kdy jsou třeba i na vrcholu své kariéry a někdo jim to překazí tak je to prostě strané zklamání. Mnohdy s tím pak ten člověk prostě sekne, protoe nevidí dalí postup. Kolikrát si říkám, proč se tady spí léčí alkoholici a feáci a podporují jisté meniny, ze kterých nic není, ne aby se ty peníze cpaly do kultury a sportu pro děti. Hodně trápení by se tím uetřilo.
Není tady
Ale veď do portu sa cpe - na zimné tadiony a platy hokejistov a futbalistov... U nás tát ide opravi polovicu tadiónov (a čas potom predá alebo prenajme súkromníkom , ale v Bratislave niet kam chodi pláva...
Není tady
Selima napsal(a):
Ale veď do portu sa cpe - na zimné tadiony a platy hokejistov a futbalistov... U nás tát ide opravi polovicu tadiónov (a čas potom predá alebo prenajme súkromníkom , ale v Bratislave niet kam chodi pláva...
Seli - ano - hokej, fotbal, ti dostali mnohonásobně větí příspěvky od státu. Ale jsou sporty, které nedostali ani kačku. Sponzoři jsou větinou jen rodiče, nebo radnice, pokud jejich představitelé mají k určitému sportu trochu vztah, tak příspěvky prosaděj. Dokonce prý ani na americký fotbal nela ani koruna.
Nám staví radnice bazén. Těsně před volbami (ve svém druhém volebním období) oplotili prostor. Teď před dalími volbami začali stavět. Prostě jen oblbování lidí. Mělo to být něco obrovského, nakonec bude jen nějaké brouzdalitě a o vstupném a vůbec nákladech se nemluví.
Není tady
Dnes mi udělalo radost několik věcí:
- děti přijely na oběd
- oběd jim chutnal
- upekla jsem jablečný závin, který jim té chutnal
- popovídali jsme si
- syn si nael práci a od 2.5. nastupuje
- volala babička, e konečně obdrela moje vánoční dárky, které jsem jí před Vánoci poslala po synovi a ten je jaksi
zapomněl odevzdat
- byly jsme na procházce s dcerou a její fenečkou
Není tady
Polmiliónová Bratislava má 1, slovom JEDEN bazén pädesiatku, kde je teraz kadý víkend vodné pólo, t.j. bazén pre verejnos nedostupný. Potom je jeden v Iuvente - na okraji, pre mňa poldňový výlet, a navye 25tka - jeden ete mení za 5 eur na hodinu a jedna nová 25ka za 6 eur na hodinu - to proste odmietam da, to je podža mňa bazén pre elitu a politikov, nie pre verejnos. Historické kúpele Groessling sú u 10 rokov zavreté a zjavne sú odhodlaní necha ich schátra a potom za babku odpreda súkromníkom... A zvyné bazény sú súkromné alebo 5x3 metre... Za gule do prievanu vetkých, ktorí to dopustili!!!! Kedysi sme boli plavecká vežmoc, toto je výsmech, dnes budeme národ neplavcov.. Vlasnte, kadé okresné mesto má lepie podmienky ako Blava... Tfuj!
Není tady
Seli, tak to je dost husté. Myslím, e něco takového i za podobné ceny bude i u nás. Ale v Praze toho je víc, jen ceny neznám, protoe mi plavání bere akorát v létě.. v rybnících, ve Vltavě a tak. Je to to, co říkám a u vás je to stejné. Budeme cpát peníze z naich daní do feáků a budikničemu. Moná je to záměr.
Dnes mi také udělalo radost, e mi na balkoně v truhlíku přeili zimu dvě bylinky. A to u loni na podzim vypadali, e jsou ko.
Není tady
Ivana napsal(a):
Dnes mi udělalo radost několik věcí:
- děti přijely na oběd
- oběd jim chutnal
- upekla jsem jablečný závin, který jim té chutnal
- popovídali jsme si
- syn si nael práci a od 2.5. nastupuje
- volala babička, e konečně obdrela moje vánoční dárky, které jsem jí před Vánoci poslala po synovi a ten je jaksi
zapomněl odevzdat
- byly jsme na procházce s dcerou a její fenečkou
, tolik radostí za jeden den .
Není tady
mě udělalo radost, e meteorologům nevyla sobotní předpověď počasí a nejen, e neprelo, ale bylo velmi krásně..
take jsme s manelem nakoupili nové skalničky a stromky a celý den jsme i s dětmi byli na zahradě..
Není tady
mně udělala v sobotu radost první letoní vyjíďka na motorce, u jsem měla absák, bylo to báječný
Není tady
laminanonte napsal(a):
mě udělalo radost, e meteorologům nevyla sobotní předpověď počasí a nejen, e neprelo, ale bylo velmi krásně..
take jsme s manelem nakoupili nové skalničky a stromky a celý den jsme i s dětmi byli na zahradě..
Meteorologům předpověd vyla. U nás na severu se rapidně ochladilo a prelo. Dneska tedy u ne, ale stejně hnus.
Není tady
tady mělo včera taky pret a bylo krásně...
Není tady
laminanonte napsal(a):
Tak to je dobrý viď
Já jsem zvědavá,jak bude na čarodějnice. Prý má chumelit. Chceme pálit.
Není tady
dusička napsal(a):
Jen palte, bude tepleji Moje ena chce u přítí víkend spát na chatě... čekají mě holt dva dny dřevorubeckých prací...
Není tady
dusička napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Tak to je dobrý viď
sněit, jo? nestra
Není tady
laminanonte napsal(a):
U nás v sobotu takté krásně a byl to takový pohodvý odpoč.den;zajímavé bylo,e i kdy jsme z postele vylezli někdy s polednem,zdál se nám ten den oběma dost dlouhý-také jsme pobývali i obědvali na terase,večer jsme opekli pekáčky,víno a odpol.jsme na zahradě jetě zrobili i nějaké pořádky.Take fakt moc prima,i relax na lehátkách byl.Dnes v neděli jen 10 st.,tak jsme se konečně odhodlali i k procházce s hafinem .
Není tady
Eva. napsal(a):
Koukám, e taky slaví narozeniny měsíc před a měsíc po
Není tady
Nádherná a skvěle uspořádaná výstava o objevení hrobky Tutanchamona a artefaktů v ní nalezených, včetně perfektního audioprůvodce. Lepí, ne v samotné Káhiře. (Před 12ti lety, aktuálně nevím.)
Není tady
Včera jsem si zakoupila sedm krásných pohlednic - Svatý kopeček, olomoucký orloj, umperk, Jeseníky. A projela jsem se půlkou Moravy - na cestě od kamarádky jsem přestupovala v Olomouci a nasedla do patného vlaku, taky jel do Brna, ale ne přes Prostějov a Vykov, nýbr přes Přerov, Otrokovice, Hodonín, Břeclav a teprve a pak jel vlak do Brna . Dnes se tomu směju, ale včera jsem byla na sebe tak natvaná, e jsem musela doplácet za jízdné a e mně cesta vlakem trvala o hodinu více.
Není tady
Profesor stál před jeho třídou filozofie a měl před sebou různé předměty. Kdy hodina začala, bezeslovně zvedl prázdnou a velmi velkou sklenici od majonézy a začal ji naplňovat golfovými míčky. Poté se studentů zeptal, jestli je sklenice plná. Souhlasili, e ano.
Profesor si podal krabici plnou kamínků a nasypal je do sklenice. Lehce s ní zatřepal. Kamínky zaplnily volné mezery mezi golfovými míčky. Znovu se studentů zeptal, zda je sklenice plná, znovu souhlasili.
Natáhnul se pro dalí krabici, nyní vak plnou písku. Nasypal písek do sklenice. Samozřejmě, e písek zaplnil ve ostatní. Zeptal se jetě jednou, jestli je sklenice plná. Studenti jednohlasně odpověděli stejně, jako doteď.
Profesor nakonec vytáhnul dvě piva zpod stolu a nalil je celé do sklenice, čím efektivně zaplnil mezery mezi pískem. Studenti se začali smát.
Za pokračujícího smíchu studentů profesor řekl: Nyní chci, abyste si tuto sklenici představili jako sklenici reprezentující vá ivot. Golfové míčky jsou ty důleité věci rodina, děti, zdraví, přátelé a vae oblíbené váně. Pokud by se ztratilo ve ostatní, pořád by byl vá ivot naplněn. Kamínky jsou ty ostatní věci, na kterých záleí práce, dům, auto. Písek představuje vechny ostatní záleitosti.
Pokud první naplníte sklenici pískem,, pokračoval profesor, nezbude ádné místo pro kamínky nebo golfové míčky. To samé platí pro ivot.
Pokud strávíte vechen svůj čas nad maličkostmi, nikdy u vás nebude místo pro věci, které jsou pro vás důleité.
Věnujte pozornost věcem, které jsou kritické pro vae těstí.
Proívejte čas se svými dětmi. Proívejte čas s vaimi rodiči. Navtivte vae prarodiče. Vezměte vaeho partnera na večeři. Zahrajte si dalí osmnáctku. Vdy zbude čas na uklízení domu a sekání trávníku.
Věnujte se první golfovým míčkům věcem, na kterých opravdu záleí. Nastavte si vae priority.
Zbytek je pouze písek. Jeden ze studentů se přihlásil a otázal se profesora, co reprezentovalo to pivo. Profesor se usmál a řekl: Jsem rád, e ses zeptal. Pivo pouze ukazuje, e nezávisle na tom, jak plný se vá ivot můe zdát, vdy je jetě prostor na pár piv s přáteli.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Včera jsem si zakoupila sedm krásných pohlednic - Svatý kopeček, olomoucký orloj, umperk, Jeseníky. A projela jsem se půlkou Moravy - na cestě od kamarádky jsem přestupovala v Olomouci a nasedla do patného vlaku, taky jel do Brna, ale ne přes Prostějov a Vykov, nýbr přes Přerov, Otrokovice, Hodonín, Břeclav a teprve a pak jel vlak do Brna . Dnes se tomu směju, ale včera jsem byla na sebe tak natvaná, e jsem musela doplácet za jízdné a e mně cesta vlakem trvala o hodinu více.
To u nás to chodí tak, e člověk, který sedne do patnýho vlaku vystoupí a jede zpátky zadarmo.......kolikrát jsem viděla , jak někdo jel do Pardubic a seděl ve vlaku na Beroun ............ a větinou měl průvodčí soucit a nechal ho být ........
Upravil(a) algebrana (28. 4. 2013 23:09)
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Koukám, e taky slaví narozeniny měsíc před a měsíc po
??
Není tady