Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 28. 4. 2013 9:48

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 23

Povedená oslava manželových narozenin. Přátelé, grilovačka, teplo

Není tady

#152 28. 4. 2013 10:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Povedená oslava mých narozenin.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#153 28. 4. 2013 10:56

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Super dražba na podporu sportu a podporu hendikepovaných dětí. Panenka s podobou mé holčičky se vydražila za neuvěřitelnou cenu.  Všichni jsme byli naprosto v šoku. Takže byl položen základ prostředků, aby se děvčata na další mistrovství světa mohli vydat, když letos jim to díky nulovému příspěvku od ministerstva školství nedostal nᚠsport ani korunu.  Tři roky tréninků a odříkání a nikam holky letos nejedou.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#154 28. 4. 2013 12:44

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Super dražba na podporu sportu a podporu hendikepovaných dětí. Panenka s podobou mé holčičky se vydražila za neuvěřitelnou cenu.  Všichni jsme byli naprosto v šoku. Takže byl položen základ prostředků, aby se děvčata na další mistrovství světa mohli vydat, když letos jim to díky nulovému příspěvku od ministerstva školství nedostal nᚠsport ani korunu.  Tři roky tréninků a odříkání a nikam holky letos nejedou.

To se stává i nehendikapovaným.Napadla mě hned otázka,že ten sport ty děti přeci nedělaj jen kvůli mistrovstvím v zahraničí,ale jelikož jsem vrcholově nikdy žádný sport nedělala,tak si to z této stránky nedovoluji posoudit.

Nevěděla jsem,že mᚠhendikapované dítě,až z tohoto příspěvku se dozvídám,tak jste dobří,když se dceři snažíte pomoci i tím,že pro ni získáte praxi v zahraničí,dovedu si představit,co zajištují školy sadsad a určitě jí to hodně posune dopředu.Co vlastně dělá za školu či čeho se ta praxe týká,není-li to tajné?

Není tady

#155 28. 4. 2013 13:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Frigo napsal(a):

To se stává i nehendikapovaným.Napadla mě hned otázka,že ten sport ty děti přeci nedělaj jen kvůli mistrovstvím v zahraničí,ale jelikož jsem vrcholově nikdy žádný sport nedělala,tak si to z této stránky nedovoluji posoudit.

Nevěděla jsem,že mᚠhendikapované dítě,až z tohoto příspěvku se dozvídám,tak jste dobří,když se dceři snažíte pomoci i tím,že pro ni získáte praxi v zahraničí,dovedu si představit,co zajištují školy sadsad a určitě jí to hodně posune dopředu.Co vlastně dělá za školu či čeho se ta praxe týká,není-li to tajné?

Jaku nemám postižené dítě, jen se spojili s jedním sdružením, které postižené děti podporuje. Takže mají pár projektů a půlka výnosů jde dětem a půlka našim holkám.  Takže nějaká dílna hendikepovaných něco vyrobí, holky to draží na turnajích jejich sportu a co se vydraží, jde tak jak jsem psala.
Samozřejmě, že sport dělají proto, že je to baví, ale mistrovství světa je vrchol.. maximum, vše se tomu podřizuje, takže když jsou třeba i na vrcholu své kariéry a někdo jim to překazí tak je to prostě strašné zklamání.  Mnohdy s tím pak ten člověk prostě sekne, protože nevidí další postup.   Kolikrát si říkám, proč se tady spíš léčí alkoholici a feáci a podporují jisté menšiny, ze kterých nic není, než aby se ty peníze cpaly do kultury a sportu pro děti. Hodně trápení by se tím ušetřilo.

Není tady

#156 28. 4. 2013 16:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ale veď do športu sa cpe - na zimné štadiony a platy hokejistov a futbalistov... U nás štát ide opravi polovicu štadiónov (a čas potom predá alebo prenajme súkromníkom dumbom , ale v Bratislave niet kam chodi pláva...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#157 28. 4. 2013 17:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ale veď do športu sa cpe - na zimné štadiony a platy hokejistov a futbalistov... U nás štát ide opravi polovicu štadiónov (a čas potom predá alebo prenajme súkromníkom dumbom , ale v Bratislave niet kam chodi pláva...

Seli - ano - hokej, fotbal, ti dostali mnohonásobně větší příspěvky od státu. Ale jsou sporty, které nedostali ani kačku. Sponzoři jsou většinou jen rodiče, nebo radnice, pokud jejich představitelé mají k určitému sportu trochu vztah, tak příspěvky prosaděj. Dokonce prý ani na americký fotbal nešla ani koruna.
Nám staví radnice bazén. Těsně před volbami (ve svém druhém volebním období) oplotili prostor. Teď před dalšími volbami začali stavět.  Prostě jen oblbování lidí. Mělo to být něco obrovského, nakonec bude jen nějaké brouzdaliště  a o vstupném a vůbec nákladech se nemluví.

Není tady

#158 28. 4. 2013 17:38

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Dnes mi udělalo radost několik věcí:
- děti přijely na oběd
- oběd jim chutnal
- upekla jsem jablečný závin, který jim též chutnal
- popovídali jsme si
- syn si našel práci a od 2.5. nastupuje
- volala babička, že konečně obdržela moje vánoční dárky, které jsem jí před Vánoci poslala po synovi a ten je jaksi
  zapomněl odevzdat
- byly jsme na procházce s dcerou a její fenečkou

Není tady

#159 28. 4. 2013 17:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Polmiliónová Bratislava má 1, slovom JEDEN bazén pädesiatku, kde je teraz každý víkend vodné pólo, t.j. bazén pre verejnos nedostupný. Potom je jeden v Iuvente - na okraji, pre mňa poldňový výlet, a navyše 25tka - jeden ešte menší za 5 eur na hodinu a jedna nová 25ka za 6 eur na hodinu - to proste odmietam da, to je podža mňa bazén pre elitu a politikov, nie pre verejnos. Historické kúpele Groessling sú už 10 rokov zavreté a zjavne sú odhodlaní necha ich schátra a potom za babku odpreda súkromníkom... A zvyšné bazény sú súkromné alebo 5x3 metre... dumbom Za gule do prievanu všetkých, ktorí to dopustili!!!! Kedysi sme boli plavecká vežmoc, toto je výsmech, dnes budeme národ neplavcov.. Vlasnte, každé okresné mesto má lepšie podmienky ako Blava... Tfuj!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#160 28. 4. 2013 18:26

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, tak to je dost husté.  Myslím, že něco takového i za podobné ceny bude i u nás. Ale v Praze toho je víc, jen ceny neznám, protože mi plavání bere akorát v létě.. v rybnících, ve Vltavě a tak.  Je to to, co říkám a u vás je to stejné. Budeme cpát peníze z našich daní do feáků a budižkničemu. Možná je to záměr.

Dnes mi také udělalo radost, že mi na balkoně v truhlíku přežili zimu dvě bylinky. A to už loni na podzim vypadali, že jsou ko.

Není tady

#161 28. 4. 2013 18:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ivana napsal(a):

Dnes mi udělalo radost několik věcí:
- děti přijely na oběd
- oběd jim chutnal
- upekla jsem jablečný závin, který jim též chutnal
- popovídali jsme si
- syn si našel práci a od 2.5. nastupuje
- volala babička, že konečně obdržela moje vánoční dárky, které jsem jí před Vánoci poslala po synovi a ten je jaksi
  zapomněl odevzdat
- byly jsme na procházce s dcerou a její fenečkou

tummenupp, tolik radostí za jeden den .

Není tady

#162 28. 4. 2013 19:49

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

mě udělalo radost, že meteorologům nevyšla sobotní předpověď počasí a nejen, že nepršelo, ale bylo velmi krásně..
takže jsme s manželem nakoupili nové skalničky a stromky a celý den jsme i s dětmi byli na zahradě..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#163 28. 4. 2013 19:54

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

mně udělala v sobotu radost první letošní vyjížďka na motorce, už jsem měla absák, bylo to báječný

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#164 28. 4. 2013 20:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

laminanonte napsal(a):

mě udělalo radost, že meteorologům nevyšla sobotní předpověď počasí a nejen, že nepršelo, ale bylo velmi krásně..
takže jsme s manželem nakoupili nové skalničky a stromky a celý den jsme i s dětmi byli na zahradě..

Meteorologům předpověd vyšla. U nás na severu se rapidně ochladilo a pršelo. Dneska tedy už ne, ale stejně hnus. tillfreds

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#165 28. 4. 2013 20:20

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

tady mělo včera taky pršet a bylo krásně...

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#166 28. 4. 2013 20:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

laminanonte napsal(a):

Tak to je dobrý viď stolt
Já jsem zvědavá,jak bude na čarodějnice. Prý má chumelit. dumbom Chceme pálit.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#167 28. 4. 2013 20:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Jen palte, bude tepleji big_smile Moje žena chce už příští víkend spát na chatě... čekají mě holt dva dny dřevorubeckých prací... dumbom

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#168 28. 4. 2013 21:11

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Tak to je dobrý viď stolt

sněžit, jo? nestraš smile

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#169 28. 4. 2013 21:39

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

laminanonte napsal(a):

U nás v sobotu taktéž krásně a byl to takový pohodvý odpoč.den;zajímavé bylo,že i když jsme z postele vylezli někdy s polednem,zdál se nám ten den oběma dost dlouhý-také jsme pobývali i obědvali na terase,večer jsme opekli špekáčky,víno a odpol.jsme na zahradě ještě zrobili i nějaké pořádky.Takže fakt moc prima,i relax na lehátkách byl.Dnes v neděli jen 10 st.,tak jsme se konečně odhodlali i k procházce s hafinem smilesmile.

Není tady

#170 28. 4. 2013 21:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Koukám, že taky slavíš narozeniny měsíc před a měsíc po big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#171 28. 4. 2013 22:20

Aminel 2
♥♥-----

Nádherná a skvěle uspořádaná výstava o objevení hrobky Tutanchamona a artefaktů v ní nalezených, včetně perfektního audioprůvodce. Lepší, než v samotné Káhiře. (Před 12ti lety, aktuálně nevím.)

Není tady

#172 28. 4. 2013 22:41

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Včera jsem si zakoupila sedm krásných pohlednic - Svatý kopeček, olomoucký orloj, Šumperk, Jeseníky. A projela jsem se půlkou Moravy - na cestě od kamarádky jsem přestupovala v Olomouci a nasedla do špatného vlaku, taky jel do Brna, ale ne přes Prostějov a Vyškov, nýbrž přes Přerov, Otrokovice, Hodonín, Břeclav a teprve až pak jel vlak do Brna big_smile. Dnes se tomu směju, ale včera jsem byla na sebe tak naštvaná, že jsem musela doplácet za jízdné a že mně cesta vlakem trvala o hodinu více.

Není tady

#173 28. 4. 2013 22:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Profesor stál před jeho třídou filozofie a měl před sebou různé předměty. Když hodina začala, bezeslovně zvedl prázdnou a velmi velkou sklenici od majonézy a začal ji naplňovat golfovými míčky. Poté se studentů zeptal, jestli je sklenice plná. Souhlasili, že ano.

Profesor si podal krabici plnou kamínků a nasypal je do sklenice. Lehce s ní zatřepal. Kamínky zaplnily volné mezery mezi golfovými míčky. Znovu se studentů zeptal, zda je sklenice plná, znovu souhlasili.

Natáhnul se pro další krabici, nyní však plnou písku. Nasypal písek do sklenice. Samozřejmě, že písek zaplnil vše ostatní. Zeptal se ještě jednou, jestli je sklenice plná. Studenti jednohlasně odpověděli stejně, jako doteď.

Profesor nakonec vytáhnul dvě piva zpod stolu a nalil je celé do sklenice, čímž efektivně zaplnil mezery mezi pískem. Studenti se začali smát.

Za pokračujícího smíchu studentů profesor řekl: „Nyní chci, abyste si tuto sklenici představili jako sklenici reprezentující vᚠživot. Golfové míčky jsou ty důležité věci – rodina, děti, zdraví, přátelé a vaše oblíbené vášně. Pokud by se ztratilo vše ostatní, pořád by byl vᚠživot naplněn. Kamínky jsou ty ostatní věci, na kterých záleží – práce, dům, auto. Písek představuje všechny ostatní záležitosti.

„Pokud první naplníte sklenici pískem,“, pokračoval profesor, „nezbude žádné místo pro kamínky nebo golfové míčky. To samé platí pro život.

Pokud strávíte všechen svůj čas nad maličkostmi, nikdy u vás nebude místo pro věci, které jsou pro vás důležité.

Věnujte pozornost věcem, které jsou kritické pro vaše štěstí.

Prožívejte čas se svými dětmi. Prožívejte čas s vašimi rodiči. Navštivte vaše prarodiče. Vezměte vašeho partnera na večeři. Zahrajte si další osmnáctku. Vždy zbude čas na uklízení domu a sekání trávníku.

Věnujte se první golfovým míčkům – věcem, na kterých opravdu záleží. Nastavte si vaše priority.

Zbytek je pouze písek. Jeden ze studentů se přihlásil a otázal se profesora, co reprezentovalo to pivo. Profesor se usmál a řekl: „Jsem rád, že ses zeptal. Pivo pouze ukazuje, že nezávisle na tom, jak plný se vᚠživot může zdát, vždy je ještě prostor na pár piv s přáteli.“

Není tady

#174 28. 4. 2013 23:02

algebrana
Zablokovaný

Vilemína napsal(a):

Včera jsem si zakoupila sedm krásných pohlednic - Svatý kopeček, olomoucký orloj, Šumperk, Jeseníky. A projela jsem se půlkou Moravy - na cestě od kamarádky jsem přestupovala v Olomouci a nasedla do špatného vlaku, taky jel do Brna, ale ne přes Prostějov a Vyškov, nýbrž přes Přerov, Otrokovice, Hodonín, Břeclav a teprve až pak jel vlak do Brna big_smile. Dnes se tomu směju, ale včera jsem byla na sebe tak naštvaná, že jsem musela doplácet za jízdné a že mně cesta vlakem trvala o hodinu více.

To u nás to chodí tak, že člověk, který sedne do špatnýho vlaku vystoupí a jede zpátky zadarmo.......kolikrát jsem viděla , jak někdo jel do Pardubic a seděl ve vlaku na Beroun .....lol....... a většinou měl průvodčí soucit a nechal ho být ........

Upravil(a) algebrana (28. 4. 2013 23:09)

Není tady

#175 29. 4. 2013 15:00

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Eva. napsal(a):

Koukám, že taky slavíš narozeniny měsíc před a měsíc po big_smile

??

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí