18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
algebrana napsal(a):
taonata napsal(a):
helena napsal(a):
Helo na nádraí mají pochopení pro vlakové nadence,nejen e fotí co se dá,ale taky třeba na kadé zastávce vyběhnou a nechají si v dopravní kanceláři potvrdit,e jedou tu trasu,jezdí sem spousta cizinců si vyfotit jízdu parního vlaku...Jednou jsem jela zrychleným osobním motorovým vozem a jeli s námi Angličani,měli jízdenky do vech míst naí republiky,kde byla jizda parním vlakem.Tenkrát mě docela rozesmáli,protoe si motorový vůz fotili ze vech stran a hrozně se divili,jak máme malý a pomalý rychlík. Taky se hlásím do klubu.
Jednou jsem vzala svýho ukrajinskýho přítele vlakem do Srbska u Berouna - před povodní tam byla u řeky písečná plá . A on byl úplně nadenej naím krásným vlakem , byl to jetě ten starej panák .......
Protoe u nich v tý době jezdily vlaky, který měly vytlučený okna, take třeba v mrazu lidi jezdili takovým vlakem do práce ........
Tak to se divím,panáky jsou u nás taky v hrozném stavu.Ale já ráda jezdím (pokud mám čas a jedu třeba sama) lokálkama,tam si lidi spolu dost povídají a ni se nemusí znát.Nejraději mám,takové,co mají nějakého koníčka,větinou o něm zajímavě vypravují,e se mi ani kolikrát nechce vystupovat.
Není tady
Dnes jsem byla výkonná. Oběd jsem teda troku odbyla - byl částečně z mrazáku a buchtu jsem pekla včera, ale vyprala a vyehlila jsem dvě pračky prádla a krásně jsem se projela na kole - vyvinula jsem dokonce rychlost 50.5 km - z prudkého kopce, samozřejmě.
Není tady
Judyna napsal(a):
Dnes jsem byla výkonná. Oběd jsem teda troku odbyla - byl částečně z mrazáku a buchtu jsem pekla včera, ale vyprala a vyehlila jsem dvě pračky prádla a krásně jsem se projela na kole - vyvinula jsem dokonce rychlost 50.5 km - z prudkého kopce, samozřejmě.
ikula . u se těím a vytáhnu kolo
Není tady
Jo, je to super. I kdy přiznávám, e jsem po té jízdě byla docela unavená.
Teď doplňuju energii - odborník na zdravou výivu by radost neměl - jeliko piju 11 Braník a zobu slaninu - jen tak samotnou
Není tady
Taky jsme dnes poprvé vytáhli kola, bylo to fajn, ale jsem unavená...ufff, ty jarní rozjezdy jsou náročné:-)
Není tady
Judyna napsal(a):
Jo, je to super. I kdy přiznávám, e jsem po té jízdě byla docela unavená.
Teď doplňuju energii - odborník na zdravou výivu by radost neměl - jeliko piju 11 Braník a zobu slaninu - jen tak samotnou
,musí nějak dopnit energii a pitný reim je té důleitý
Není tady
Aprill, proč nejsi moje paní doktorka?
Není tady
Judyna napsal(a):
a jetě si zapi - čokoláda je dietní a výivná
Není tady
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
a jetě si zapi - čokoláda je dietní a výivná
Tak to náhodou vím. Já jo!
Není tady
Judyna napsal(a):
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
a jetě si zapi - čokoláda je dietní a výivnáTak to náhodou vím. Já jo!
Pod to se můu podepsat,z čokolády jsem jetě nepřibrala nikdy
Není tady
čokoláda je dietní a výivná
Bodej... a léčivá...
Čokoláda jako lék. Nové výzkumy ukazují, e pomáhá i na kael
http://ona.idnes.cz/cokolada-jako-lek-n … e-telo_pet
Není tady
helena napsal(a):
čokoláda je dietní a výivná
Bodej... a léčivá...
Čokoláda jako lék. Nové výzkumy ukazují, e pomáhá i na kael
http://ona.idnes.cz/cokolada-jako-lek-n … e-telo_pet
No super, já si zase nachcípaná a kalu, tak si koupím čokoládu a bude mi dobře. Heleno,dík za radu.
Není tady
Doufám, e ti pomůe... a kdy ne, určitě aspoň zvedne náladu.
Není tady
Tak Heli, nepomohla, náladu mi sice na chvilku spravila, ale jinak ádnej efekt
Není tady
Tak já jsem byla u paní doktorky , která mi řekla , e konečně mám cukrovku (leta jsem měla zvýený cukr ,ale dia to nebylo ) .
Take konečně mám důvod vysadit cukr a moje váha sama letí dolů......... normálně papám, kromě toho, e nejím sladké a za dva dny mám 2 kila dole................je to neuvěřitelné ,ale zjevně jsem byla sloená ze samýho cukru .........
Není tady
náladu mi sice na chvilku spravila, ale jinak ádnej efekt
To je ti málo?
zjevně jsem byla sloená ze samýho cukru
Bacha na dé...
Není tady
Dneska mi udělal radost David. Vak víte, jak jsem tu psala, e v pololetí na vysvědčení měl pětku. Dneska se uzavíraly u nich ve kole známky. Hurá, nepropadá, nebude opakovat ročník. Lajdák jeden, na poslední chvíli ted posledních 14 dnů zamakal a vyplatilo se.
Ted u "jen" ta maturita.
Není tady
Mně udělalo radost psí hřitě v docházkové vzdálenosti s překákama .. bezva jsme si to s psíkem uili
Není tady
Mně dělá v poslední době radost krásné počasí. Dnes jsem si na vycházku vzala foák a fotila jsem si kytičky a rozkvetlé stromy a svěe zelený les.
Není tady
Ivana napsal(a):
Mně dělá v poslední době radost krásné počasí. Dnes jsem si na vycházku vzala foák a fotila jsem si kytičky a rozkvetlé stromy a svěe zelený les.
Taky mi dělá radost počasí. Nabíjí mě to energií, uívám si to.
Fotit bohuel neumím. Resp. ne tak, jak bych si představovala. Tak nefotím.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Ivana napsal(a):
Počasí je fajn, vechno nádherně kvete,dnes jsem viděla na sloupku jetěrku, v jedné bytovce seděla v prvním patře venku na parapetu bílá kočka, u stánku se zmrzlinou zase stály děcka na zmrku, no není to báječný?
Není tady
Vilemína napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já taky neumím fotit. Jen si dělám dokumentaci jara, a zas bude hnusně, abych si připomněla ty krásné chvíle.
Není tady
Těím se na zítřejí dalí etapu oslav mých padesátin s mými sestrami, vagry a přítelem. Mám nějaký pocit, e umřeme hlady, tak jsem navařila, napekla a udělala vrstvený salát, e máme jídla asi tak na týden.
Není tady
Eva. napsal(a):
Těím se na zítřejí dalí etapu oslav mých padesátin s mými sestrami, vagry a přítelem. Mám nějaký pocit, e umřeme hlady, tak jsem navařila, napekla a udělala vrstvený salát, e máme jídla asi tak na týden.
Taky se těím na zítřek. Uvidím se s kamarádkou, pojedu vlakem, půjdeme do vířivky a na procházku.
Oslavy svých narozenin nemám ráda. Nikdy jsem to neměla ráda. Necítím se při tom dobře. Stejně to mají i mí rodiče. U mě a u rodičů se to dá vysvětlit, vichni jsme introverti, ale oslavy narozenin neměla ráda ani moje babička (matka mé mamky) a ta vyloeně introvertní nebyla, tak nevím.
Není tady
Vil, já mám hlavně radost, e přijedou. Vlastně u jsou od oběda v Česku, u jsou u mé dcerky v Praze a zítra přijedou ke mně a přijde i syn. Naposledy tady byli před 7 lety a to byla smutná příleitost. Byla jsem v nemocnici na psychiatrii a přijeli za mnou a za dětmi, kdy nám bylo velmi patně.
Tak teď je hezká příleitost, e jsem se doila pěkného věku, e jsem zdravá, spokojená, astná, já, děti i vnoučátka se máme hezky a nejsem sama, jako před sedmi lety, ale mám prima přítele.
Není tady