18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vilemína napsal(a):
Ivana napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Včerejí termály s kamarádkou.
Kde jste byly, v Laa?
Kdepak! V Laa jsem v ivotě nebyla, ač mám Rakousko moc ráda. Byly jsme v Mooni (Mosonmagyaróvár). V Laa je to výrazně draí (teď jsem to srovnávala na netu). V Mooni momentálně opravují jeden bazén, je vyputěný, ale i tak to tam bylo dobré. Klid, narozdíl od Laa, ale i Győru a jiných, nemá Mooň tobogány, tj. tam nejezdí skoro vůbec děti, jsou tam starí lidi, mně to ale třeba vůbec nevadí, naopak je tam o to větí klid.
Aha, tak tam to neznám. Byla jsem v Laa, u je to několik let, ve vední den k večeru, take tam tolik lidí nebylo a byla jsem uneená ze saunového světa, to se mi hrozně líbilo. Pak jsem byla jednou v Györu, ale tam mi právě vadilo plno lidí a děcek.
Není tady
dusička napsal(a):
Chtěla bych se podělit o to, co mi napsal manel v smsce.
Víte, jaký jsem tady v minulosti řeila problémy.
Od června pracuje v SRN, daleko a já ho uháním, aby mi tam zajistil brigádu, na ted, na tři čtyři měsíce ,ne Marky půjde do první třídy.
Teď mi napsal.
Buď s Markétkou doma a uč ji,vdy je to nae poslední stvoření,nikdy u víc nebudeme mít u jsme starý. Ta holka potřebuje tebe tak jí dej vechnu sílu co v tobě je, at ji máme spokojenou a tastnou. to bych si přál nejvíc v ivotě. A potom si najdem spolu něco blí u Drádan
Ty se má Dusičko, e to má tak blízko, Drádany mám ráda, mají zvlátní atmosféru .Je tam cítít to utrpení .
Minule jsme jely se ségrou do D vlakem a kdy jsme na nádraí pracně sesumírovaly německou větu , abychom se zeptaly na cestu..............byli kolem nás samí Čei, co jeli do práce........ Legrační je kdy se Čecha ptá německy, kudy jít a on ti odpoví česky .....
To je fajn, e se manel tak dobře zapojil a stará se o rodinku ......zase jeden astný konec !!
Upravil(a) algebrana (15. 4. 2013 9:38)
Není tady
Dráďany mám ráda. Mám je taky blízko. Cítím se tam hezky, mám v sobě po mamince Saskou krev.
Teď je objevuji znovu s přítelem. On je znal vdy jen z parkovitě a z kanceláří, kdy měl jednání. Se mnou je teď poznává z historické stránky.
Mám ráda celé Saské výcarsko, ale taky nádherné České výcarsko.
Upravil(a) Eva. (15. 4. 2013 9:55)
Není tady
Ivana napsal(a):
Aha, tak tam to neznám. Byla jsem v Laa, u je to několik let, ve vední den k večeru, take tam tolik lidí nebylo a byla jsem uneená ze saunového světa, to se mi hrozně líbilo. Pak jsem byla jednou v Györu, ale tam mi právě vadilo plno lidí a děcek.
Tam jsem taky byla, 3x. Jak to má tobogány, je tam hodně dětí, co znamená spoustu křiku, a to pro mě není odpočinek.
Není tady
Eva. napsal(a):
Dráďany mám ráda. Mám je taky blízko. Cítím se tam hezky, mám v sobě po mamince Saskou krev.
Teď je objevuji znovu s přítelem. On je znal vdy jen z parkovitě a z kanceláří, kdy měl jednání. Se mnou je teď poznává z historické stránky.
Mám ráda celé Saské výcarsko, ale taky nádherné České výcarsko.
V Dráďanech jsem byla pouze jednou, určitě ne naposledy.
Na Česko-saské výcarsko mám velmi patné vzpomínky. Loni jsem tam byla s naima, bylo to s jednou cestovkou, jednodenní výlet z Brna, průvodkyně otřesná, odrovnala jsem si tam nehty na palcích u nohou, straně mě to pak skoro dva týdny bolelo, jeden nehet mi slezl, dost otřesné. Psala jsem pak i stínost na tu průvodkyni, cestovka s ní pak rozvázala pracovní poměr (stěovalo si víc lidí). Byli jsme teda v Saském výcarsku. Kdy to srovnám s Broumovským výběkem (Broumovské skály, Teplické skály, Adrpach), kde to znám velmi dobře, jednoznačně vyhrává Broumovský výběek.
Není tady
je tam hodně dětí, co znamená spoustu křiku, a to pro mě není odpočinek
Jeden z důvodů, proč jezdíme na dovolenou a v září ... a loni, jako bonus, jsme měly hotel, kam byl dětem do 16 let vůbec vstup zakázanej...
Není tady
Včera jsem byla vyprovodit kamarádku na Hl. nádraí v Brně. Tak straně jsem měla touhu nasednout do vlaku a jet do Budapetě, Berlína, Vídně nebo Hamburgu. Tolik miluju vlaky. Sice není brněnské nádraí moc pěkné, ale stejně se mi to tam líbí - hláení vlaků, lidi s kuframa a takama, i to skřípání vlaků má své kouzlo.
Není tady
Výsledky gastroskopie )) Vyetření po*né, ale konec nad očekávání dobrý
Není tady
Dusičko,
krásná SMS. Tu bych si vytiskla a vdycky kdy by mě něco n....o, tak bych si ji přečetla, pohladila by mě.
Není tady
Vilemíno,
za bolavé palce nemůe průvodkyně. Já vím, ono jedno k druhému a výlet je zkaený. Za bolavé palce mohou malé boty, i kdy na rovině netlačí a cítí se v nich pohodlně, projeví se to a v kopcovitém terénu. Také se mi to nedávno stalo, i se slezlým nehtem. Výměna bot to spravila.
Není tady
Vyetření po*né, ale konec nad očekávání dobrý
To je dobře - jen tak dál
Za bolavé palce mohou malé boty
Za bolavé palce mohou patné boty... nejen malé. Někdy se to můe stát i u těch nejpohodlnějích - protoe u jsou rozlápnutý tak moc, e v nich noha nesedí.
Ale je fakt, e mě vdycky mrzí, kdy ty mý "bačkůrky" musejí jít...
Není tady
Aminel 2 napsal(a):
Vilemíno,
za bolavé palce nemůe průvodkyně. Já vím, ono jedno k druhému a výlet je zkaený. Za bolavé palce mohou malé boty, i kdy na rovině netlačí a cítí se v nich pohodlně, projeví se to a v kopcovitém terénu. Také se mi to nedávno stalo, i se slezlým nehtem. Výměna bot to spravila.
To vím! Ale ta průvodkyně se projevila velice neprofesionálně, neznala evidetně trasu (sama jsem ji slyela, jak to říkala řidiči, e tam v ivotě nebyla, cestovce řekla, e tam byla), trasa byla velice náročná, cestovka to prezentovala jako 6 km procházku, byl to ale velmi náročný terén ve skalách s velkým převýením, lidi se průvodkyně ptali, zda je trasa náročná, ona odpověděla, e ne (co byla le), jednu chvíli to vypadalo, e jsme zabloudili (průvodkyně pak tudovala mapy, sama si nebyla jistá), jedné paní se udělalo patně, průvodkyně si jí nevímala, ač jsme jí to říkali, bylo to ve skalách, paní se natěstí zvetila a trasu ula, kdyby ne, tak si nedovedu představit, jak to se to řeilo, bylo to uprostřed trasy. Chyba byla i na straně cestovky, zájezd byla novinky (cestovka ten zájezd organizovala teprve podruhé), průvodkyni dostatečně "neprověřili", uvěřili jejím lím, prý ale byla na zácvik na několika zájezdech. Průvodkyně nám rozdala patně čitelné "mapičky" (její termín), z kterých se nedalo nic moc vyčíst (patně ofocené, málo podrobné), seděli jsme vepředu hned za řidičem, tak jsme slyeli skoro kadé její slovo, svěřovala se řidiči, e ty "mapičky" jí tiskla babička, jetě pak říkala věci jakoe kdy dělá Vídeň (ta cestovka pořádá zájezdy do Vídně, větinu času ale mají účastníci zájezdu pro sebe a průvodkyně má volno), tak se tam straně nudí a prý si ale objevila knihovnu s internetem zdarma a chlubila se tím, e píe na facebook kamarádům, e v pracovní době sedí v knihovně a je na fb a jetě za to dostává peníze. Shrnuto: neprofesionalita do nebe volající. Je to mladá holka, můe jí být slabě přes 20, byla tam jako brigádnice, jezdila jednodenní zájezdy.
S palci na nohou mám problémy. Mám hodně dlouhé palce, take kdy jdu s kopce, vekerá váha jde pouze na ty palce.
Dopis, který jsem psala cestovce, byl věcný a velice sluný. Kdybych věděla, jak náročné to bude, nikdy bych na ten zájezd nejela a větina lidí taky ne, soudě podle toho, e tak půlka lidí mlela doslova z posledního.
Není tady
Aminel 2 napsal(a):
Vilemíno,
Mám opravdu atypickou nohu - velmi dlouhé palce, kdybych je měla stejně dlouhé jako první prst, mám alespoň o dvě čísla mení nohy. Jetě k tomu mám hodně úzkou nohu, nato jak mám velké nohy, téměř ádné boty mně nesedí ideálně. Do toho mám nohy velikosti 44 (výjimečně 43, někdy i 45).
Není tady
A malé boty jsem neměla určitě, spí iroké na mou úzkou nohu. Měla jsem turistické boty, které nosím řadu let.
Není tady
Heleno,
má pravdu, patné boty také ,o tom ádná, ale nepředpokládala jsem, e by si Vilemína koupila unt. Mně se to stalo ve speciálních botách za několik tisíc, holt to chtělo maličko větí vůli. Teď mám stejné, právě o to maličko větí a jsou super, ani nevím, e je mám na noze. V těch meních si pochoduje vnučka.
Stejně jako ty se nerada loučím s oblíbenýma botičkama, dnes večer se právě chystám, e botník troku, spí nekompromisně, proluftuju. Snad u nebude sníh)
Není tady
Mám opravdu atypickou nohu
Vilemíno, moná by to lo vyřeit ortopedickou vlokou - ta se dá střídat do různejch bot.
nepředpokládala jsem, e by si Vilemína koupila unt
No to já taky ne... "patný" můou bejt právě ty, který, jak píe "nosím řadu let" - právě proto.
Taky se chystám luftovat - ale ty kozačky, ty by jetě za evce stály...
Není tady
p
Upravil(a) Grainne (18. 4. 2013 0:43)
Není tady
Vilemína napsal(a):
Včera jsem byla vyprovodit kamarádku na Hl. nádraí v Brně. Tak straně jsem měla touhu nasednout do vlaku a jet do Budapetě, Berlína, Vídně nebo Hamburgu. Tolik miluju vlaky. Sice není brněnské nádraí moc pěkné, ale stejně se mi to tam líbí - hláení vlaků, lidi s kuframa a takama, i to skřípání vlaků má své kouzlo.
Já mám taky vlaky a nádraí ráda, ale já to mám v krvi, můj prapradědeček byl ajznboňák a dědeček byl úředník na dráze. Moje babička do svých 90 let chodila na Masaryčku , aby se podívala na vlaky a občas vyjela do svých rodných Úval.........asi mám ty vlaky v genech .
Vdycky kdy vlezu do Elefantu a jdu do patra , zalije mě krásnej pocit ........jsem vlakový úchyl .......
Není tady
Hlásím se do klubu milovníků vlaků a nádraí. Já si pokadé na nádraí připadám, jako bych jela na čundr. A s láskou vzpomínám na parní lokomotivy a staré vagony s dřevěnými lavicemi.
Není tady
Taky mám ráda vláčky. I můj vnouček. Často spolu jezdíme vláčkem na výlet. Miluje i metro.
Vnouček rozliuje sve babičky na babi haf haf a babi vláček.
Není tady
Jo, mainky... díky dědovi jsem u v osmi letech uměla "číst" tabulky na lokomotivách ... a ze vech cest jsem vozila a vozím zajímavý fotky pro kamarády - vláčkový ílence... Na kadým nádraí měli pochopení, i kdy teda asi babča, která klečí na perónu, aby měla co nejlepí záběr není zřejmě obvyklá postava
Není tady
Syn mi taky udělal krásné fotky z nádraí. A zřejmě musel taky pokleknout. Ale tys u toho vypadala rozhodně líp
Není tady
helena napsal(a):
Jo, mainky... díky dědovi jsem u v osmi letech uměla "číst" tabulky na lokomotivách http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png... a ze vech cest jsem vozila a vozím zajímavý fotky pro kamarády - vláčkový ílence... Na kadým nádraí měli pochopení, i kdy teda asi babča, která klečí na perónu, aby měla co nejlepí záběr není zřejmě obvyklá postava http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Helo na nádraí mají pochopení pro vlakové nadence,nejen e fotí co se dá,ale taky třeba na kadé zastávce vyběhnou a nechají si v dopravní kanceláři potvrdit,e jedou tu trasu,jezdí sem spousta cizinců si vyfotit jízdu parního vlaku...Jednou jsem jela zrychleným osobním motorovým vozem a jeli s námi Angličani,měli jízdenky do vech míst naí republiky,kde byla jizda parním vlakem.Tenkrát mě docela rozesmáli,protoe si motorový vůz fotili ze vech stran a hrozně se divili,jak máme malý a pomalý rychlík. Taky se hlásím do klubu.
Není tady
Ale tys u toho vypadala rozhodně líp
Si pi...
Kde jsou ty časy, kdy jsem na nádraí chtěla vyfotit kamarádku a měly jsme obě co vysvětlovat osoákům...
Není tady
taonata napsal(a):
helena napsal(a):
Helo na nádraí mají pochopení pro vlakové nadence,nejen e fotí co se dá,ale taky třeba na kadé zastávce vyběhnou a nechají si v dopravní kanceláři potvrdit,e jedou tu trasu,jezdí sem spousta cizinců si vyfotit jízdu parního vlaku...Jednou jsem jela zrychleným osobním motorovým vozem a jeli s námi Angličani,měli jízdenky do vech míst naí republiky,kde byla jizda parním vlakem.Tenkrát mě docela rozesmáli,protoe si motorový vůz fotili ze vech stran a hrozně se divili,jak máme malý a pomalý rychlík. Taky se hlásím do klubu.
Jednou jsem vzala svýho ukrajinskýho přítele vlakem do Srbska u Berouna - před povodní tam byla u řeky písečná plá . A on byl úplně nadenej naím krásným vlakem , byl to jetě ten starej panák .......
Protoe u nich v tý době jezdily vlaky, který měly vytlučený okna, take třeba v mrazu lidi jezdili takovým vlakem do práce ........
Není tady