|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
Tobě se nikdy žádný dítě nepolilo čajíčkem, nezakoplo a neupadlo do bláta a podobně?
Ale že se vůbec ptám...Do bláta? Ve vlaku?
Ale teď už aspoň chápu, že bez čajíčku mi za hodinku umře žízní, jak už jsem psala.
ahááááááááááááá, žádný výlet, jenom cesta z města A do města B, pak šup šup, zase zpátky
. to já bych v takovém případě aspoň obešla nádraží 
Není tady
Eva. napsal(a):
modrovous napsal(a):
Majko, já mám v otázce svého pohlaví jasno, to tě trápit fakt nemusí.
Ale ono když se není čeho chytit, tak i nick je dobrej, že jo...
Ale když vidím, jak tě rozpumpovalo pouhé nevinné konstatování, že JÁ bych SVOJE dítě v tomhle věku na
tak dlouho nikomu hlídat nedala, tak jen zírám.
To jsem netušila, jaké váchně to v tobě probudí.
Ale jak tě tak čtu, tak než dát do ruky dítě takhle "psychicky vyrovnané" osobě, tak to radši to staveniště
i s tou imobilní tchýní.Jestli si myslíš, že mě hloupé psaní některých rozpumpovalo, mýlíš se.
Bohužel však musím dát za pravdu těm, kdo říkají, že to tu kdysi dávno bylo lepší, milejší a vřelejší. Ale to už bylo dávno. Cítila jsem to tak před 8 lety.
Teď je tady spousta necitlivých hlupáků, kteří mají potřebu přesvědčovat člověka dokonce i o tom, že jeho radost je úplně špatná radost, protože to a to a ještě tamto na ní není to jediné "správné" podle nich..Díkybohu a své psychické vyrovnanosti jsem již vůči takovým hlupákům odolná.
Opravdu je lepší už na babinet nepsat vůbec nic, když jsou tady takové slepice. Nemám toto oslovení ráda, ale na některé ženy tady bohužel skutečně sedí.
Omlouvám se zana radosti.
hm, tak mě něco napadlo o potrefené pernaté drůbeži 
Není tady
Grainne napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Eva. napsal(a):
"takové gesto, že už tady vlastně ani nechci být"
No, Majko, smazání registrace zcela očividně všichni chápou jako takové gesto. Celossavčí signalizace. Když řeknu "smažte mi registraci" tak si to holt všichni vysvětlej tak, jako že tu nechceš být......
No a já vím, že jsi Beran s Beranem - ale právě proto bych si ti dovolila poradit, aby ses občas kousla do klávesnice, než zareaguješ.......třeba se ti rozleží a napadne tě, že tohle pošťuchování je něco, jako pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako dogaNic ve zlým
Lupi.... ty rozumis ty astrologii ? Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
to jako na díly
?
kašli na rozebírání...
Není tady

Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
kašli na rozebíráníto se ti rekne
A chceš ho rozebrat na součástky nebo naporcovat?
Není tady
rozebrat na součástky nebo naporcovat?
To záleží na tom, jestli je plastikovej nebo z masa... 
Upravil(a) helena (8. 7. 2013 18:57)
Není tady

helena napsal(a):
rozebrat na součástky nebo naporcovat?
To záleží na tom, jestli je plastikovej nebo z masa...
Proto se ptám 
Není tady
Proto se ptám
Ani tak se nemusíš dozvědět... u některýho to ani poznat není
Není tady
Daphné napsal(a):
Jen jsen chtěla říct, že moje a Majčiny představy o využití času, stráveného s vnoučaty, se hodně liší, a podivila jsem se té její. Není potřeba kvůli tomu spustit bubnovou palbu, ať si každej užije vnoučat po svým. Teď se mějte, mám tu vnouče a jdu vařit oběd, po obědě šlofíka, pak, po svačince, na kole na hřiště.......a tak. Vlakem nejspíš nepojedeme
Ty samozřejumě nikde žádný vnouče nemáš , to jsi prozradila v prvním příspěvku. My co máme skutečně vnoučata reálně, ne vymyšleně , hned poznáme že nemáš páru o tom, jak se chová tříleté dítě .
I kdybys byla úchylná babička, která sebou tahá čtvery náhradní kalhoty stejně bys věděla co maj děti rády a že je úplně běžná věc chodit do lesa a na hřiště ......to neumusíš nikomu radit ......to děláme všechny , ale ty zjevně jen marně toužíš a sníš , odtud ta tvoje zloba.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
kašli na rozebíráníto se ti rekne
A chceš ho rozebrat na součástky nebo naporcovat?
na atomy 
Není tady
na atomy
A co potom s ním? Vrátit do původního stavu? To je jako bys chtěla ze strouhanky rohlík... 
Není tady
helena napsal(a):
No a já jsem právě zvědavá, jakej.
Bagr?
Majkafa se odkopává poměrně často, není až tak dobrá herečka
Ale to jó... jenže tahle stoka se jí vyvalila poprvý...
Kouzlo nechtěnýho spatřuju v tom, jak se dovede pohoršovat nad některými jinými slovíčky... co si vzpomínám, tak nad "haranty" či podobným laskavým pojmenováním se otřásala hrůzou "jak můžeš takhle nazvat dětičky..."
pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako doga
Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomí
No já se jí vůbec nedivím, kdyžř se do ní pustí několik šedesátiletých závistivých bab.
Já když to tady tak sleduju, tak mi dochází, že Majka je vysoko nad váma po všech stránkách , tak se jí pokoušíte srazit .
Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci .........vysokou školu na rozdíl od vás ...některé máte jen polovysoké ....ha ha.........dík Lupi to přebíráme s dcerou do slovníku ......
Když chce, miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou .
A dokonce je schopná vzít svoje malá vnoučátka na výlet a vůbec s tím nemá problém.......to já bych třeba obě nezvládla .
Některé z vás nemají ani z poloviny to co ona .......Dafné má například vnouče až odedneška .......

Řekla bych že i vypadá mnohem líp než vy... ........
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
"takové gesto, že už tady vlastně ani nechci být"
No, Majko, smazání registrace zcela očividně všichni chápou jako takové gesto. Celossavčí signalizace. Když řeknu "smažte mi registraci" tak si to holt všichni vysvětlej tak, jako že tu nechceš být......
No a já vím, že jsi Beran s Beranem - ale právě proto bych si ti dovolila poradit, aby ses občas kousla do klávesnice, než zareaguješ.......třeba se ti rozleží a napadne tě, že tohle pošťuchování je něco, jako pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako dogaNic ve zlým
Lupina rozumí všemu .....má přece polovysokou školu ........
Má nádhernou rodinku plnou akademiků , ale furt vytrvale sedí tady a píše moudra .....v reálu to dávno nikdo neposlouchá , je to taková opuštěná 60 letá babka .
Využívá anonymity netu, že si hraje na něco jinýho, než je.......
A holt, když se někomu daří jako Majce nebo jiným, tak je to jako rudej hadr pro Lupinu........
Není tady
algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Má nádhernou rodinku plnou akademiků , ale furt vytrvale sedí tady a píše moudra .....v reálu to dávno nikdo neposlouchá , je to taková opuštěná 60 letá babka .
A holt, když se někomu daří jako Majce nebo jiným, tak je to jako rudej hadr pro Lupinu........
roz, už jsi jako kolovrátek
.¨
prosím tě a v čem se asi tak majce daří, co? manžel ji opustil, přítel je ženatý, děti nedostudovaly. a peníze nejsou všechno. za peníze sice v praze dům, ale štěstí si za ně nekoupíš 
Upravil(a) aprill (8. 7. 2013 19:27)
Není tady
Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci... vysokou školu... miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou...
... a taky umí vyšívat pavím peřím, vyrušit jelena a skvěle shookat 

Není tady
aprill napsal(a):
algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Lupi.... ty rozumis ty astrologii ? Potrebovala bych rozebrat jednoho beranaLupina rozumí všemu .....má přece polovysokou školu ........
A holt, když se někomu daří jako Majce nebo jiným, tak je to jako rudej hadr pro Lupinu........roz, už jsi jako kolovrátek
.¨
prosím tě a v čem se asi tak majce daří, co? manžel ji opustil, přítel je ženatý, děti nedostudovaly. a peníze nejsou všechno. za peníze sice v praze dům, ale štěstí si za ně nekoupíš
víš já jsem Majku neviděla osobně................ale bojím se že je v tom zakopaný pes........že je to prostě pěkná štíhlá ženská , která je inteligentní a umí vydělat prachy ....a to těm místním šedesátkám, kterým většina z toho chybí , prostě vadí.........
Není tady
helena napsal(a):
Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci... vysokou školu... miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou...
... a taky umí vyšívat pavím peřím, vyrušit jelena a skvěle shookat http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no jo to shokání , co tobě leta chybí ...........

Není tady
algebrana napsal(a):
helena napsal(a):
Bagr?
Kouzlo nechtěnýho spatřuju v tom, jak se dovede pohoršovat nad některými jinými slovíčky... co si vzpomínám, tak nad "haranty" či podobným laskavým pojmenováním se otřásala hrůzou "jak můžeš takhle nazvat dětičky..."
Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomíNo já se jí vůbec nedivím, kdyžř se do ní pustí několik šedesátiletých závistivých bab.
Já když to tady tak sleduju, tak mi dochází, že Majka je vysoko nad váma po všech stránkách , tak se jí pokoušíte srazit .
Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci .........vysokou školu na rozdíl od vás ...některé máte jen polovysoké ....ha ha.........dík Lupi to přebíráme s dcerou do slovníku ......
Když chce, miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou .
A dokonce je schopná vzít svoje malá vnoučátka na výlet a vůbec s tím nemá problém.......to já bych třeba obě nezvládla .
Některé z vás nemají ani z poloviny to co ona .......Dafné má například vnouče až odedneška .......
Řekla bych že i vypadá mnohem líp než vy... ........
- nedávno jsi ji jejího ženatého milence vyčítala..
- ano , vnoučata rostou, představ si, že to děti tak běžně dělají. majka na tom nemá žádnou zásluhu, rostly by i tak
Upravil(a) aprill (8. 7. 2013 19:36)
Není tady
algebrana napsal(a):
aprill napsal(a):
algebrana napsal(a):
A holt, když se někomu daří jako Majce nebo jiným, tak je to jako rudej hadr pro Lupinu........roz, už jsi jako kolovrátek
.¨
prosím tě a v čem se asi tak majce daří, co? manžel ji opustil, přítel je ženatý, děti nedostudovaly. a peníze nejsou všechno. za peníze sice v praze dům, ale štěstí si za ně nekoupíšvíš já jsem Majku neviděla osobně................ale bojím se že je v tom zakopaný pes........že je to prostě pěkná štíhlá ženská , která je inteligentní a umí vydělat prachy ....a to těm místním šedesátkám, kterým většina z toho chybí , prostě vadí.........
u nás se říká, že z hezkého talíře se nenajíš
(prázdného)
mimochodem, ty si neumíš vydělat peníze?
Není tady

a mně se chce něco řííííct... Ale za to mi to rohaté stvoření nestojí..

Není tady
aprill napsal(a):
algebrana napsal(a):
helena napsal(a):
Bagr?
Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomí....
- nedávno jsi ji jejího ženatého milence vyčítala..
- ano , vnoučata rostou, představ si, že to děti tak běžně dělají. majka na tom nemá žádnou zásluhu, rostly by i tak
No jo April,ale někdo ty vnoučata vůbec nezná ......jak se tu dnes legračně odkopala Dafné.........to pak naštve, když schopná Majka má takovou kliku, že jí i vnoučata půjčí domů........tak jí zadupeme do země , udusíme jí, aby nemohla psát o milovaných vnoučatech a výletě s nima.........taková drzost !
Není tady
Frigo napsal(a):
![]()
![]()
antilopa?
nebo vlastně gazela 
Upravil(a) aprill (8. 7. 2013 19:51)
Není tady

aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
![]()
![]()
antilopa?
nebo vlastně gazela
tak nějak 
Není tady
Tak nevím, zda jsem byla dlouho na slunci či co, ale vůbec to tu nechápu, nechcete mi někdo rozumně vysvětlit, proč na tolika stránkách se rozebírá Eva (majkafa), proč se řeší, kdo co jak dělá, aby mu bylo vysvětleno, že to dělá blbě a podobně. Navíc tu mám žádost o ban, takže mi nezbývá, než se fakt těma x stranama prokopat pořádně...co já komu udělala? Ach jooo. Ne nemám z toho radost, i když jsem na radosti. Dospělé ženské a někdy se tu chováte hůř jak děti v mateřské školce, fakt.
Není tady
aprill napsal(a):
algebrana napsal(a):
aprill napsal(a):
roz, už jsi jako kolovrátek.¨
prosím tě a v čem se asi tak majce daří, co? manžel ji opustil, přítel je ženatý, děti nedostudovaly. a peníze nejsou všechno. za peníze sice v praze dům, ale štěstí si za ně nekoupíšvíš já jsem Majku neviděla osobně................ale bojím se že je v tom zakopaný pes........že je to prostě pěkná štíhlá ženská , která je inteligentní a umí vydělat prachy ....a to těm místním šedesátkám, kterým většina z toho chybí , prostě vadí.........
u nás se říká, že z hezkého talíře se nenajíš
(prázdného)
mimochodem, ty si neumíš vydělat peníze?
a ty umíš vydělat tolik peněz jako Majka? Asi těžko co ?
At to obracím jak to obracím, vychází mi z toho skutečně ta závist .......myslím, že kdybych osobně znala ty lidi, co tu po ní jdou Lupi, Sel atd ........že bych se jen ve svým názoru utvrdila . Prostě Majka je proti vám moc vepředu, přiznejme si to .
No proti šedesátiletým opuštěným babkám je vepředu kdekdo......že jo Dafí, Lupí........
A že jí opustil manžel? No mě taky opustil a to bylo super, protože jsem pak měla ty zajíčky ! bez toho bych je nikdy neměla ........
A komický jsou ty postavy jako Modrovous..........nikdo ho-ji nezná , opatně o sobě skoro nic nenapíše , ale sbírá drby a rozdává kritiku o stošest ...............taky nějakej zakompexovanej človíček, co reálně asi žije dost mizerně .
Tak tady je King
Není tady

AndreaP. napsal(a):
Tak nevím, zda jsem byla dlouho na slunci či co, ale vůbec to tu nechápu, nechcete mi někdo rozumně vysvětlit, proč na tolika stránkách se rozebírá Eva (majkafa), proč se řeší, kdo co jak dělá, aby mu bylo vysvětleno, že to dělá blbě a podobně. Navíc tu mám žádost o ban, takže mi nezbývá, než se fakt těma x stranama prokopat pořádně...co já komu udělala? Ach jooo. Ne nemám z toho radost, i když jsem na radosti. Dospělé ženské a někdy se tu chováte hůř jak děti v mateřské školce, fakt.
Andreo, ber to jako, že tu proběhl hromadný úpal a úžeh :-) Ale nemohu mluvit za Helenu, která byla nazvána rohatou.
Z mého pohledu to bylo zbytečné, ale občas si prostě musí někdo ulevit.
Není tady