Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1151 8. 7. 2013 18:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 23

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

Tobě se nikdy žádný dítě nepolilo čajíčkem, nezakoplo a neupadlo do bláta a podobně?
Ale že se vůbec ptám...

Do bláta? Ve vlaku? lol
Ale teď už aspoň chápu, že bez čajíčku mi za hodinku umře žízní, jak už jsem psala. lol

ahááááááááááááá, žádný výlet, jenom cesta z města A do města B, pak šup šup, zase zpátky dumbom . to já bych v takovém případě aspoň obešla nádraží vissla

Není tady

#1152 8. 7. 2013 18:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

modrovous napsal(a):

Majko, já mám v otázce svého pohlaví jasno, to tě trápit fakt nemusí. wink
Ale ono když se není čeho chytit, tak i nick je dobrej, že jo... tongue

Ale když vidím, jak tě rozpumpovalo pouhé nevinné konstatování, že JÁ bych SVOJE dítě v tomhle věku na
tak dlouho nikomu hlídat nedala, tak jen zírám.
To jsem netušila, jaké váchně to v tobě probudí.
Ale jak tě tak čtu, tak než dát do ruky dítě takhle "psychicky vyrovnané" osobě, tak to radši to staveniště
i s tou imobilní tchýní. tongue

Jestli si myslíš, že mě hloupé psaní některých rozpumpovalo, mýlíš se.
Bohužel však musím dát za pravdu těm, kdo říkají, že to tu kdysi dávno bylo lepší, milejší a vřelejší. Ale to už bylo dávno. Cítila jsem to tak před 8 lety.
Teď je tady spousta necitlivých hlupáků, kteří mají potřebu přesvědčovat člověka dokonce i o tom, že jeho radost je úplně špatná radost, protože to a to a ještě tamto na ní není to jediné "správné" podle nich. smile.Díkybohu a své psychické vyrovnanosti jsem již vůči takovým hlupákům odolná. stolt
Opravdu je lepší už na babinet nepsat vůbec nic, když jsou tady takové slepice. Nemám toto oslovení ráda, ale na některé ženy tady bohužel skutečně sedí.
Omlouvám se za offtopic na radosti.

hm, tak mě něco napadlo o potrefené pernaté drůbeži tongue

Není tady

#1153 8. 7. 2013 18:54

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Eva. napsal(a):

"takové gesto, že už tady vlastně ani nechci být"

No, Majko, smazání registrace zcela očividně všichni chápou jako takové gesto. Celossavčí signalizace. Když řeknu "smažte mi registraci" tak si to holt všichni vysvětlej tak, jako že tu nechceš být......
No a já vím, že jsi Beran s Beranem - ale právě proto bych si ti dovolila poradit, aby ses občas kousla do klávesnice, než zareaguješ.......třeba se ti rozleží a napadne tě, že tohle pošťuchování je něco, jako pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako doga pussa Nic ve zlým smile

Lupi.... ty rozumis ty astrologii ? Potrebovala bych rozebrat jednoho berana neutral

to jako na díly tongue ?
kašli na rozebírání...

Není tady

#1154 8. 7. 2013 18:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Frigo napsal(a):

Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
kašli na rozebírání  smile

to se ti rekne sad

A chceš ho rozebrat na součástky nebo naporcovat?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1155 8. 7. 2013 18:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

rozebrat na součástky nebo naporcovat?
To záleží na tom, jestli je plastikovej nebo z masa... big_smile

Upravil(a) helena (8. 7. 2013 18:57)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1156 8. 7. 2013 18:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

rozebrat na součástky nebo naporcovat?
To záleží na tom, jestli je plastikovej nebo z masa... big_smile

Proto se ptám lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1157 8. 7. 2013 19:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proto se ptám
Ani tak se nemusíš dozvědět... u některýho to ani poznat není

Není tady

#1158 8. 7. 2013 19:03

algebrana
Zablokovaný

Daphné napsal(a):

Jen jsen chtěla říct, že moje a Majčiny představy o využití času, stráveného s vnoučaty, se hodně liší, a podivila jsem se té její. Není potřeba kvůli tomu spustit bubnovou palbu, ať si každej užije vnoučat po svým. Teď se mějte, mám tu vnouče a jdu vařit oběd, po obědě šlofíka, pak, po svačince, na kole na hřiště.......a tak. Vlakem nejspíš nepojedeme smile

Ty samozřejumě nikde žádný vnouče nemáš , to jsi prozradila v prvním příspěvku. My co máme skutečně vnoučata reálně, ne vymyšleně , hned poznáme že nemáš páru o tom, jak se chová tříleté dítě .
I kdybys byla úchylná babička, která sebou tahá čtvery náhradní kalhoty stejně bys věděla co maj děti rády a že je úplně běžná věc chodit do lesa a na hřiště ......to neumusíš nikomu radit ......to děláme všechny , ale ty zjevně jen marně toužíš a sníš , odtud ta tvoje zloba.

Není tady

#1159 8. 7. 2013 19:04

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Grainne napsal(a):

Frigo napsal(a):

Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
kašli na rozebírání  smile

to se ti rekne sad

A chceš ho rozebrat na součástky nebo naporcovat?

na atomy dumbom

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#1160 8. 7. 2013 19:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na atomy
A co potom s ním? Vrátit do původního stavu? To je jako bys chtěla ze strouhanky rohlík... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#1161 8. 7. 2013 19:12

algebrana
Zablokovaný

helena napsal(a):

No a já jsem právě zvědavá, jakej.
Bagr? wink

Majkafa se odkopává poměrně často, není až tak dobrá herečka
Ale to jó... jenže tahle stoka se jí vyvalila poprvý...
Kouzlo nechtěnýho spatřuju v tom, jak se dovede pohoršovat nad některými jinými slovíčky lol... co si vzpomínám, tak nad "haranty" či podobným laskavým pojmenováním se otřásala hrůzou "jak můžeš takhle nazvat dětičky..." big_smile

pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako doga
Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomí stolt

No já se jí vůbec nedivím, kdyžř se do ní pustí několik šedesátiletých závistivých bab.

Já když to tady tak sleduju, tak mi dochází, že Majka je vysoko nad váma po všech stránkách , tak se jí pokoušíte srazit .
Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci .........vysokou školu na rozdíl od vás ...některé máte jen polovysoké ....ha ha.........dík Lupi to přebíráme s dcerou do slovníku  ......lol

Když chce, miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou .
A dokonce je schopná vzít svoje malá vnoučátka na výlet a vůbec s tím nemá problém.......to já bych třeba obě nezvládla .
Některé z vás nemají ani z poloviny to co ona .......Dafné má například vnouče až odedneška .......lollol
Řekla bych že i vypadá mnohem líp než vy... ........

Není tady

#1162 8. 7. 2013 19:21

algebrana
Zablokovaný

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

"takové gesto, že už tady vlastně ani nechci být"

No, Majko, smazání registrace zcela očividně všichni chápou jako takové gesto. Celossavčí signalizace. Když řeknu "smažte mi registraci" tak si to holt všichni vysvětlej tak, jako že tu nechceš být......
No a já vím, že jsi Beran s Beranem - ale právě proto bych si ti dovolila poradit, aby ses občas kousla do klávesnice, než zareaguješ.......třeba se ti rozleží a napadne tě, že tohle pošťuchování je něco, jako pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako doga pussa Nic ve zlým smile

Lupi.... ty rozumis ty astrologii ? Potrebovala bych rozebrat jednoho berana neutral

Lupina rozumí všemu .....má přece polovysokou školu ........lol
Má nádhernou rodinku plnou akademiků , ale furt vytrvale sedí tady a píše moudra .....v reálu to dávno nikdo neposlouchá , je to taková opuštěná 60 letá babka . 
Využívá anonymity netu, že si hraje na něco jinýho,  než je.......

A holt,  když se někomu daří jako Majce nebo jiným, tak je to jako rudej hadr pro Lupinu........

Není tady

#1163 8. 7. 2013 19:25

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

Grainne napsal(a):

Má nádhernou rodinku plnou akademiků , ale furt vytrvale sedí tady a píše moudra .....v reálu to dávno nikdo neposlouchá , je to taková opuštěná 60 letá babka . 

A holt,  když se někomu daří jako Majce nebo jiným, tak je to jako rudej hadr pro Lupinu........

roz, už jsi jako kolovrátek dumbom
prosím tě a v čem se asi tak majce daří, co? manžel ji opustil, přítel je ženatý, děti nedostudovaly. a peníze nejsou všechno.  za peníze sice v praze dům, ale štěstí si za ně nekoupíš kapitulation

Upravil(a) aprill (8. 7. 2013 19:27)

Není tady

#1164 8. 7. 2013 19:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci... vysokou školu...  miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou...
... a taky umí vyšívat pavím peřím, vyrušit jelena a skvěle shookat http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#1165 8. 7. 2013 19:32

algebrana
Zablokovaný

aprill napsal(a):

algebrana napsal(a):

Grainne napsal(a):

prosím tě a v čem se asi tak majce daří, co? manžel ji opustil, přítel je ženatý, děti nedostudovaly. a peníze nejsou všechno.  za peníze sice v praze dům, ale štěstí si za ně nekoupíš kapitulation

víš já jsem Majku neviděla osobně................ale bojím se že je v tom zakopaný pes........že je to prostě pěkná štíhlá ženská , která je inteligentní a umí vydělat prachy ....a to těm místním šedesátkám, kterým většina  z toho chybí ,  prostě vadí.........

Není tady

#1166 8. 7. 2013 19:33

algebrana
Zablokovaný

helena napsal(a):

Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci... vysokou školu...  miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou...
... a taky umí vyšívat pavím peřím, vyrušit jelena a skvěle shookat http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

no jo to shokání , co tobě leta chybí ...........lollol

Není tady

#1167 8. 7. 2013 19:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

helena napsal(a):

Bagr? wink

Kouzlo nechtěnýho spatřuju v tom, jak se dovede pohoršovat nad některými jinými slovíčky lol... co si vzpomínám, tak nad "haranty" či podobným laskavým pojmenováním se otřásala hrůzou "jak můžeš takhle nazvat dětičky..." big_smile

Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomí stolt

No já se jí vůbec nedivím, kdyžř se do ní pustí několik šedesátiletých závistivých bab.

Já když to tady tak sleduju, tak mi dochází, že Majka je vysoko nad váma po všech stránkách , tak se jí pokoušíte srazit .
Umí si prostě zařídit život , má prachy, dobrou práci .........vysokou školu na rozdíl od vás ...některé máte jen polovysoké ....ha ha.........dík Lupi to přebíráme s dcerou do slovníku  ......lol

Když chce, miláčka si hravě najde a děti se jí věnují , vnoučata krásně rostou .
A dokonce je schopná vzít svoje malá vnoučátka na výlet a vůbec s tím nemá problém.......to já bych třeba obě nezvládla .
Některé z vás nemají ani z poloviny to co ona .......Dafné má například vnouče až odedneška .......lollol
Řekla bych že i vypadá mnohem líp než vy... ........

- nedávno jsi ji jejího ženatého milence vyčítala..
- ano , vnoučata rostou, představ si, že to děti tak běžně dělají. majka na tom nemá žádnou zásluhu, rostly by  i tak

Upravil(a) aprill (8. 7. 2013 19:36)

Není tady

#1168 8. 7. 2013 19:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

aprill napsal(a):

algebrana napsal(a):

víš já jsem Majku neviděla osobně................ale bojím se že je v tom zakopaný pes........že je to prostě pěkná štíhlá ženská , která je inteligentní a umí vydělat prachy ....a to těm místním šedesátkám, kterým většina  z toho chybí ,  prostě vadí.........

u nás se říká, že z hezkého talíře se nenajíš tongue (prázdného)
mimochodem, ty si neumíš vydělat peníze?

Není tady

#1169 8. 7. 2013 19:48

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

a mně se chce něco řííííct...  Ale za to mi to rohaté stvoření nestojí..  vissla vissla smile

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1170 8. 7. 2013 19:48

algebrana
Zablokovaný

aprill napsal(a):

algebrana napsal(a):

helena napsal(a):

Bagr? wink

....

- nedávno jsi ji jejího ženatého milence vyčítala..
- ano , vnoučata rostou, představ si, že to děti tak běžně dělají. majka na tom nemá žádnou zásluhu, rostly by  i tak

No jo April,ale někdo ty vnoučata vůbec nezná ......jak se tu dnes legračně odkopala Dafné.........to pak naštve,  když schopná Majka má takovou kliku, že jí i vnoučata půjčí domů........tak jí zadupeme do země , udusíme jí, aby nemohla psát o milovaných vnoučatech a výletě s nima.........taková drzost !

Není tady

#1171 8. 7. 2013 19:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

a mně se chce něco řííííct...  Ale za to mi to rohaté stvoření nestojí..  vissla vissla smile

antilopa? lol nebo vlastně gazela vissla

Upravil(a) aprill (8. 7. 2013 19:51)

Není tady

#1172 8. 7. 2013 19:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Frigo napsal(a):

antilopa? lol nebo vlastně gazela vissla

tak nějak lol

Není tady

#1173 8. 7. 2013 19:55

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Tak nevím, zda jsem byla dlouho na slunci či co, ale vůbec to tu nechápu, nechcete mi někdo rozumně vysvětlit, proč na tolika stránkách se rozebírá Eva (majkafa), proč se řeší, kdo co jak dělá, aby mu bylo vysvětleno, že to dělá blbě a podobně. Navíc tu mám žádost o ban, takže mi nezbývá, než se fakt těma x stranama prokopat pořádně...co já komu udělala? Ach jooo. Ne nemám z toho radost, i když jsem na radosti. Dospělé ženské a někdy se tu chováte hůř jak děti v mateřské školce, fakt.

Není tady

#1174 8. 7. 2013 19:59

algebrana
Zablokovaný

aprill napsal(a):

algebrana napsal(a):

aprill napsal(a):

u nás se říká, že z hezkého talíře se nenajíš tongue (prázdného)
mimochodem, ty si neumíš vydělat peníze?

a ty umíš vydělat tolik peněz jako Majka? Asi těžko co ?lol

At to obracím jak to obracím, vychází mi z toho skutečně ta závist .......myslím, že kdybych osobně znala ty lidi, co tu po ní jdou Lupi, Sel atd ........že bych se jen ve svým názoru utvrdila . Prostě Majka je proti vám moc vepředu, přiznejme si to .

No proti šedesátiletým opuštěným babkám je vepředu kdekdo......že jo Dafí, Lupí........lol
A že jí opustil manžel? No mě taky opustil a to bylo super, protože jsem pak měla ty zajíčky ! bez toho bych je nikdy neměla ........

A komický jsou ty postavy jako Modrovous..........nikdo ho-ji nezná , opatně o sobě skoro nic nenapíše , ale sbírá drby a rozdává kritiku o stošest ...............taky nějakej zakompexovanej človíček, co reálně asi žije dost mizerně .
Tak tady je King

Není tady

#1175 8. 7. 2013 20:06

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Tak nevím, zda jsem byla dlouho na slunci či co, ale vůbec to tu nechápu, nechcete mi někdo rozumně vysvětlit, proč na tolika stránkách se rozebírá Eva (majkafa), proč se řeší, kdo co jak dělá, aby mu bylo vysvětleno, že to dělá blbě a podobně. Navíc tu mám žádost o ban, takže mi nezbývá, než se fakt těma x stranama prokopat pořádně...co já komu udělala? Ach jooo. Ne nemám z toho radost, i když jsem na radosti. Dospělé ženské a někdy se tu chováte hůř jak děti v mateřské školce, fakt.

Andreo, ber to jako, že tu proběhl hromadný úpal a úžeh :-)   Ale nemohu mluvit za Helenu, která byla nazvána rohatou.
Z mého pohledu  to bylo zbytečné, ale občas si prostě musí někdo ulevit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí