Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1126 8. 7. 2013 15:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 23

No a já jsem právě zvědavá, jakej.
Bagr? wink

Majkafa se odkopává poměrně často, není až tak dobrá herečka
Ale to jó... jenže tahle stoka se jí vyvalila poprvý...
Kouzlo nechtěnýho spatřuju v tom, jak se dovede pohoršovat nad některými jinými slovíčky lol... co si vzpomínám, tak nad "haranty" či podobným laskavým pojmenováním se otřásala hrůzou "jak můžeš takhle nazvat dětičky..." big_smile

pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako doga
Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomí stolt

Upravil(a) helena (8. 7. 2013 15:27)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1127 8. 7. 2013 15:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Modroočka napsal(a):

Prostě udělala gesto, kterýho pak litovala, tak sem přišla znovu jako Eva.

Tak jasně že jo, to bylo vcelku průhledný. Jen jsem si myslela, že kdyby to nadlehčila a přiznala, že by to byla jistá úleva pro ni i pro ostatní. Já bych moc ráda, aby pochopila, že čím smrtelněji se bude tvářit, tím méně vážnosti.....a Majka potřebuje, aby byla brána vážně a popravdě, já bych jí to i ze srdce dopřála. Jenže to se jí s vážným xichtem paradoxně nepovede...

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#1128 8. 7. 2013 15:32

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Miluj bližního, znamená, nech ho na pokoji!"...
Naprosto úžasné !!  tummenupp
To mi udělalo radost, abych nebyla kapitulation

Upravil(a) Frigo (8. 7. 2013 15:35)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1129 8. 7. 2013 15:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

tak jsem se zároveň odrovnala
No to víš... "šedesátiletá opuštěná ženská"... ta už moc nevydrží... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Lupi, proč jsi si na to nepořídíla nějakého zajíčka ????????????????  lol

Není tady

#1130 8. 7. 2013 15:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli se nepletu (a je to možné, neb já jsem člověk velmi chybující).. tak jsme na radovacím, tak se radujme. smile
Vlákno pomlouvací ještě nikdo nezaložil.  vissla

Není tady

#1131 8. 7. 2013 15:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jenže, lupí, tyhle bonsaje od dobrmanů bejvaj nejhorší... takovej malej prevít si svoji dogovitost klidně dokáže i tím, že rafne... Dogy a spol. tohle nemaj zapotřebí - ty mají sebevědomí stolt

No, bejvaj. Ale potkala jsem i báječný bonzaje, se smyslem pro srandu, tak proto to říkám smile Byli od velkopsů bráni daleko vážněji.......nejen od lidí.

Frigo, když mně by zajíc nepotěšil glorialol Ale moh by to bejval natřít, to jo. lol

Není tady

#1132 8. 7. 2013 15:47

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi, vždyť já také myslela na natírání ! cool Tys myslela na nějakou čuňárnu snad ?

Ráno vypadalo nějak bídně, ale zatím vše klape, nálada se zlepšila a mám první dobrou zakázku. Jupí..  Mám na první nájem nového kanclu.

Upravil(a) Frigo (8. 7. 2013 15:47)

Není tady

#1133 8. 7. 2013 15:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to gratuluju! storstark

Není tady

#1134 8. 7. 2013 15:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Tak to gratuluju! storstark

storstark  na to možná také zbude lol  a cigárko k tomu.

Není tady

#1135 8. 7. 2013 16:23

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

modrovous napsal(a):

Snad připustíš, že se tady lidi můžou dopustit názoru nebo nedej bože i příspěvku, nebo ne?

Toto je vlákno, kde lidé píší, co jim dneska udělalo radost.
Není to vlákno, kde mají šťouralové rozebírat, že ta radost je málo radostná a dostat se až k tomu, že jsou hvězdy, neboť oni si rekonstruovali barák již před tím, než porodili a že jiní jsou zřejmě blbí a neschopní, když neudělali to samé a dovolili si porodit dříve. Že jen oni sami jsou hvězdy hvězdoucí. Jsou, ale jinak, než si myslí.
Až budu chtít poradit, což na babinetu už bůhdá nebude právě kvůli takovým, jako jsi ty, založím si vlákno a na radu se zeptám.
Teď jsem POUZE napsala, co mi udělalo radost, přesně podle názvu vlákna. A své hloupé příspěvky jako komentáře mé radosti si ty a tobě podobní příště odpusťte, jelikož jste mimo téma a já se vás na nic neptala.

Už jsem to psala, ale udělám to ještě jednou, pro ty pomaleji chápající. Jsem zodpovědná jen za to, co napíšu, ne za to, jak si to kdo přebere. Pokud jsi z mého psaní vyčetla to výše vytučněné, svědčí to jen a jen o TOBĚ, nikoliv o mě.
Já nic z toho nenapsala. Nečteš pozorně, Evi. smile

A asi tě zklamu, ale přes tvé vlídné doporučení mám v úmyslu nadále komentovat ty příspěvky, které uznám za vhodné, a to i bez tvého laskavého svolení.  Ovšem jedna z po*ných výhod tohoto serveru je ta, že můžeš použít ignore, a ty "hvězdy", jak ses hezky vyjádřila, jejichž příspěvky tě přivádějí k zuřivosti, prostě nečíst. Jak prosté, milý Watsone.

Možná by to bylo vhodnější, než se potom tak hloupě odkopat a spadnout ze své duchovní výše až k příspěvkům typu hovězího dobytka. smile

Upravil(a) modrovous (8. 7. 2013 16:28)

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#1136 8. 7. 2013 16:24

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Majka když nemá argumenty, tak se odhlásí wink nejspíš asi přemýšlí, co by napsala. To se nedá přehlídnout.
Odpověď, normální, pravdivou, proč odcházela s tím, aby se sem zakrátko přihlásila jako někdo jinej, tu jsem zrovna od Majkafy ani čekat nemohla.
Jinak, Heleno, Majkafa se odkopává poměrně často, není až tak dobrá herečka,občas se prostě zapomene a spadne jí maska. Majka má úžasnou práci, perfektní byt, skvělý děti, přítel je pan Božský, Majkafa je dokonalost sama....... atd.
Myslím, že je psychicky labilní a tady se snaží si tu hladinu srovnat.
Majka může kritizovat koho chce a jak chce, na to má svatý právo, ale chraň Bůh,jak tohle právo využije někdo jinej a dotkne se tím Majčiny osoby. To je zle.
Mně je líto Majkafy.

Takovou jsem mela leta kamaradku.Vsechno dokonale nikdy nic nezkazila.......nastesti to skoncilo.Chtela navrat,ale z me strany to nejde.Nastesti,uz vedle sebe nebydlime.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1137 8. 7. 2013 16:27

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Ale abych tedy nebyla offtopic , dneska mi udělalo radost, že jsem byla schopná absolvovat velký nákup, aniž bych někoho pokousala, protože všichni měli zjevně stejný nápad a nebylo ani kde zaparkovat, a fronty u pokladny se vinuly téměř napříč celou prodejnou.
A navíc jsem zcela bezpracně (tedy bez ohýbání hřbetu) a zdarma obdržela pět kilo nádherných jahod. smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#1138 8. 7. 2013 16:32

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ne, draka ne lol myslela jsem, jako aby mně Majka přiučila, jestli to může mít nějakej jinej výklad, to smazání registrace.
Njn......už mi fakt není sedumdesát, jak říkala moje babička ve svých devadesáti, když rvala ze země prastarej kotonastr a znavilo ji to cool

To máma jedný naší kamarádky říkala podobně  (tedy říká, dej jí pánbu věčný zdravý) : jojo, už mi ňákejch padestát let není dvacet smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#1139 8. 7. 2013 16:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když mně by zajíc nepotěšil
Ani na smetaně ne? Nebo nadivoko? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

A abych zůstala práva názvu vlákna - ač to zní možná blbě, radost mi dělá šéf... zajistil slušnou zakázku, takže budou (byť teda zasloužený) korunky navíc a budu se moct na dovče rozšoupnout http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Pravda, mý rozšoupnutí se bude spočívat v jedný zmrzce nebo jiný dobrotě navíc... ale nebudu muset přemejšlet, jestli to tričko pro prcka/y stojí X peněz nebo jednou tolik... jednou za rok můžu, ne? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#1140 8. 7. 2013 17:03

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

zajíce jsem ještě asi nikdy neměla.. Peču jen kuře. Ale budu se radovat. Horší by bylo nemít nic do pusy.

Není tady

#1141 8. 7. 2013 17:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zajíček je mňam... teda Lepus europaeus, aby nedošlo k mejlce http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif

Není tady

#1142 8. 7. 2013 17:54

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

"takové gesto, že už tady vlastně ani nechci být"

No, Majko, smazání registrace zcela očividně všichni chápou jako takové gesto. Celossavčí signalizace. Když řeknu "smažte mi registraci" tak si to holt všichni vysvětlej tak, jako že tu nechceš být......
No a já vím, že jsi Beran s Beranem - ale právě proto bych si ti dovolila poradit, aby ses občas kousla do klávesnice, než zareaguješ.......třeba se ti rozleží a napadne tě, že tohle pošťuchování je něco, jako pošťuchování malýho vzteklýho pejska, kterej se snaží tvářit, jako doga pussa Nic ve zlým smile

Lupi.... ty rozumis ty astrologii ? Potrebovala bych rozebrat jednoho berana neutral

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#1143 8. 7. 2013 18:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
kašli na rozebírání  smile

Není tady

#1144 8. 7. 2013 18:15

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

I když.. také mám někdy dny, kdy prostě mám chuť někoho "kopnout do hlavy". tillfreds

Taktak, přiznejme i Majce nárok na takový den. Známe to všechny....únava, horko, tuhleto a támhleto a jedno k druhýmu...smile

Není tady

#1145 8. 7. 2013 18:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A já se těším na zítra, jedu  za děckama do Znojma.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1146 8. 7. 2013 18:25

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jó a abych nezapomněla, tak mi udělalo radost dnešní pokafení a pokecání s bývalou kolegyní a kamarádkou v jednom. Paráda.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1147 8. 7. 2013 18:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Daphné napsal(a):

Frigo napsal(a):

I když.. také mám někdy dny, kdy prostě mám chuť někoho "kopnout do hlavy". tillfreds

Taktak, přiznejme i Majce nárok na takový den. Známe to všechny....únava, horko, tuhleto a támhleto a jedno k druhýmu...smile

jj, dneska je náročný den, víkend byl poměrně teplý (kdoví jak dlouho někteří jedinci byli na slunci) a navíc je novoluví , takže tak tongue .

Není tady

#1148 8. 7. 2013 18:34

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Potrebovala bych rozebrat jednoho berana
kašli na rozebírání  smile

to se ti rekne sad

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#1149 8. 7. 2013 18:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to se ti rekne
Ty si nedáš pokoj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif

Není tady

#1150 8. 7. 2013 18:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

Rozesmál mě ten podrobný výčet, co všechno bych měla sebou mít. Obzvláště mě pobavila zmínka o náhradním oblečení pro tříleté dítě, které je dávno bez plínek. lol I to její "plno potřebných věcí" mě rozesmálo. lol Teď už je mi naprosto jasné, že to dělám blbě a děti za hodinku umřou hlady, žízní, umrznou a nevímcoještěvšechno se jim přihodí s neschopnou babičkou, která s nimi jela na výlet vláčkem bez "plno potřebných věcí". lol Už jen její slovo režim ve mně vyvolává osypky.

je vidět, že jsi už vyšla ze cviku, že nevíš co malé děti dovedou. a bez pití na cesty nevycházím ani já sama nikam bych bez vody nevyrazila kdybych sebou měla dvě malé děti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí