18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Daphne, v pohodě Děkuji.
To jsem si vzala dovolenou ve správný den - sluníčko.
Není tady
Mne udelala velkou radost vikendova prace, dnesni slunicko a tobe, Majko, dodatecne vsechno nejlepsi.
Není tady
Ivana napsal(a):
Sluníčko!!!!!
a sluníčko i hřálo , bylo příjemně
Není tady
Jo, dnes bylo krásně. Odpoledne jsem vyrazila ven, abych se probrala z noční, ale pěkně mě nafoukalo do uí. Ve městě to vypadalo, kdoví jaké je teplo.
Není tady
Konečně je teplo. Je to o tolik radostnějí, sice dopoledne poprchalo, ale já si to přesto uívala - bez termo kalhot, čepice, rukavic, odpoledne a zavečer svítilo sluníčko. Navíc mi včera a dnes přily dva pohledy - z Německa a Skotska. A jetě k tomu jsem zjistila, e dopnu své oblíbené kalhoty (jeden čas jsem se do nich vůbec nedostala). Co více si přát?!
Není tady
Nové auto!!! I kdy - po jedenapůltunovém, pětimetrovém německém výkonném dieselu je malý japonský benzínový sporák docela řidičská maturita! Chcípá mi to furt ))) A navíc to jezdí straně rychle!!)) Ale Je to krasotinka
Není tady
Já su ráda, e su ráda
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já su ráda, e su ráda
Není tady
Tři hodiny na kekách v hezké krajině. Nali jsme vech 14, co jsme měli v plánu.
Není tady
Su ráda, e je pátek
Není tady
Kamo mi spravil kolo - můu vyjet!
Není tady
dneska mi udělala radost má kadeřnice, která v srpnu bude rodit a hned po estinedělí bude zase stříhat . supééééééééééééér, nemusím nikoho hledat
Není tady
Chot nastupuje v pondeli do nove prace. Je to 15 min autem. A dikybohu vydelava jeste o 30% vice. Uf....ale to bylo hledani, vic nez rok....
Není tady
Koooonečně jaro. Uili jsme si krásné tři dny uprostřed lesů, i kdy na kopcích je jetě sníh
Není tady
Jojo. A já dokonce u viděla v lese rozkvetlý plicník. Sníh u u nás není, ale v pátek jetě místama byl.
Taky jsem si to snaila uít. V pátek jsem se chvilku proběhla (ale to jsem zmokla a málem sebou vihla na zbytcích sněhu)), včera zhruba 14 km procházka a dnes to samé na kole.
Není tady
..pěkný víkend s kamarádkou....
Není tady
pěkné počasí , dlouhá procházka, odpolední pokec se synáčky
Není tady
Včerejí termály s kamarádkou.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Kde jste byly, v Laa?
Není tady
Chtěla bych se podělit o to, co mi napsal manel v smsce.
Víte, jaký jsem tady v minulosti řeila problémy.
Od června pracuje v SRN, daleko a já ho uháním, aby mi tam zajistil brigádu, na ted, na tři čtyři měsíce ,ne Marky půjde do první třídy.
Teď mi napsal.
Buď s Markétkou doma a uč ji,vdy je to nae poslední stvoření,nikdy u víc nebudeme mít u jsme starý. Ta holka potřebuje tebe tak jí dej vechnu sílu co v tobě je, at ji máme spokojenou a tastnou. to bych si přál nejvíc v ivotě. A potom si najdem spolu něco blí u Drádan
Není tady
Ivana napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Kde jste byly, v Laa?
Kdepak! V Laa jsem v ivotě nebyla, ač mám Rakousko moc ráda. Byly jsme v Mooni (Mosonmagyaróvár). V Laa je to výrazně draí (teď jsem to srovnávala na netu). V Mooni momentálně opravují jeden bazén, je vyputěný, ale i tak to tam bylo dobré. Klid, narozdíl od Laa, ale i Győru a jiných, nemá Mooň tobogány, tj. tam nejezdí skoro vůbec děti, jsou tam starí lidi, mně to ale třeba vůbec nevadí, naopak je tam o to větí klid.
Není tady
dusička napsal(a):
Chtěla bych se podělit o to, co mi napsal manel v smsce.
Víte, jaký jsem tady v minulosti řeila problémy.
Od června pracuje v SRN, daleko a já ho uháním, aby mi tam zajistil brigádu, na ted, na tři čtyři měsíce ,ne Marky půjde do první třídy.
Teď mi napsal.
Buď s Markétkou doma a uč ji,vdy je to nae poslední stvoření,nikdy u víc nebudeme mít u jsme starý. Ta holka potřebuje tebe tak jí dej vechnu sílu co v tobě je, at ji máme spokojenou a tastnou. to bych si přál nejvíc v ivotě. A potom si najdem spolu něco blí u Drádan
Dusicko je to hezka sms.Ale muze to byt dvoji vyznam.Bud pise uprimne nebo te tam nechce s jineho duvodu.To vis ja jsem pesimista....
Upravil(a) eremuruss (15. 4. 2013 8:07)
Není tady
Dusičko, to je moc hezký. Jsem ráda, e se to u vás srovnalo, i finančně.
Není tady
Majko - děkuju
Nechci nic zakřiknout, tak ukám. To ví, jde to pomalu - plhat nahoru. Ale pozitivní je - e to jde.
Erem - ví, a tohle mě ani nenapadlo, e by mě tam nechtěl kvůli něčemu jinému. Já mu věřím a vím, e je to kvůli holce, e chce,abych s ní byla doma.
Navíc plánujeme v létě, e tam s holkou pojedeme a budeme chvíli vegetit. Bydlí na ubytovně, no je to skoro jak byt zařízený.
Ale fakt to nechci zakřiknout
Není tady
Bud pise uprimne nebo te tam nechce s jineho duvodu.
Ví, erem - co oči nevidí...
A zrovna dusička, myslím, není z těch, co by pátraly po "jiných důvodech"
Není tady