18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pomalu a jistě bude líp
Není tady
Ké by, Dui!
Není tady
Dnes měly přijet děti a vnoučata na oslavu mých narozenin.
Na včerejí večer u jsem dlouho měla pozvání od přítele na večeři v restauraci, kde bychom oslávili mé narozky my dva. Jaké bylo mé překvapení, kdy jsem včera v podvečer vela s přítelem do restaurace a tam seděly mé děti i vnoučátka. Spunktovali to s mým přítelem jako překvapení pro mě.
Byla jsem z toho úplně mimo.
Jetě teď se nemůu vzpamatovat. Mám takovou radost, bylo to krásné překvapení a pak moc příjemné posezení s mými nejbliími a nejmilejími, stejně jako pokračování pak u mě doma.
Není tady
Majko - to je hezký
Vechno nejlepí k narozeninám
Není tady
Evo, to je fakt hezký. Taky přeji vechno nejlepí - a se daří.
Není tady
Majko, vechno nejlepí k narozeninám!
Není tady
Já jetě dodatečně píu, e mi udělal radost letní čas. Sice je u nás jetě pořád sníh, ale je to s tím časem hned veselejí.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já jetě dodatečně píu, e mi udělal radost letní čas. Sice je u nás jetě pořád sníh, ale je to s tím časem hned veselejí.
No tak to já spí skuhrám,e se poposunul čas. O hodinu kratí minulý víkend, stává se o hodinu dřív. Jo na podzim to je příjemnějí. Nevím, proč se vůbec jetě poposunuje. Je to podle mýho k ničemu. Akorát déle vidět, jinak nic.
Není tady
souhlasím, taky jsem proti posunu času.
Upravil(a) PPavlaa (6. 4. 2013 21:11)
Není tady
Ivana napsal(a):
Majko, vechno nejlepí k narozeninám!
Já si pamatuju vechny moný čísla a datumy, kromě čísla svýho mobilu, čísla svýho auta, a datumu, kdy má Majka narozeniny
Take vechno nejlepí k narozeninám, Majko, a vítej mezi námi padesátníky!
Není tady
Mikei
Děkuji vem za přání. Teď se těím na zítřejí oslavu narozenin vnoučka a večer na koncert Tarji Turunen v Kongresovém centru v Praze. Mám krásný narozeninový čas, takové padesátiny, to si dám říct.
Přítel mě opravdu dostal. Vím, jak nerad má takové akce, (se zetěm se viděl včera dokonce poprvé) a přesto do toho el, připravil s mým synem a dcerou takové překvapení a byl skvělej.
Upravil(a) Eva. (6. 4. 2013 21:46)
Není tady
Vechno nejlepí i ode mně
Není tady
dusička napsal(a):
Judyna napsal(a):
No tak to já spí skuhrám,e se poposunul čas. O hodinu kratí minulý víkend, stává se o hodinu dřív. Jo na podzim to je příjemnějí. Nevím, proč se vůbec jetě poposunuje. Je to podle mýho k ničemu. Akorát déle vidět, jinak nic.
No právě, je déle vidět. A já mám ráda vlahé letní večery, tak proč je nemít o hodinu delí?
A protoe mám biorytmus rozhozený směnováním, nějaká hodina sem nebo tam mi nevadí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mikei
Děkuji vem za přání. Teď se těím na zítřejí oslavu narozenin vnoučka a večer na koncert Tarji Turunen v Kongresovém centru v Praze.
Budu muset na sobě jetě trochu zapracovat
Majka v padesáti letech vymetá rockový koncerty, zatímco já jsem se byl včera podívat na vsypovou loučku, jestli se tam jetě vejdu...
Upravil(a) Mike (6. 4. 2013 22:52)
Není tady
Mikei a e prej já jsem divná
Upravil(a) Ivana (6. 4. 2013 23:58)
Není tady
Dnes mi udělala radost kamarádka z bývalé práce. Vezla na procházku kočárek s vnučkou a cinkla na mě, jestli s ní nechci jít na procházku. Nakonec jsme skončily u ní na kafíčku, má moc krásný domeček, kafe mimořádně dobrý - z presovaru a čerstvě umletý a vnučka úasně krásná, ikovná a milá holčička, hned mi dala ručičku, povídala si se mnou, posílala pusinky. Krásné odpoledne a neplánované!
Není tady
ivo, to je dobře, aspoň sis uila hezký den a přila na jiné mylenky.
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mikei
Děkuji vem za přání. Teď se těím na zítřejí oslavu narozenin vnoučka a večer na koncert Tarji Turunen v Kongresovém centru v Praze.Budu muset na sobě jetě trochu zapracovat
Majka v padesáti letech vymetá rockový koncerty, zatímco já jsem se byl včera podívat na vsypovou loučku, jestli se tam jetě vejdu...
a vejde ? :-)
Není tady
Majko, opoděně ve nejlepí k narozeninám
Není tady
Děkuji
Není tady
Majko, přeju ti (opoděně, omlouvám se) krásný přechod do klubu -sátníků. Vecko dobré, pohodu a zdraví.
Není tady
Frigo napsal(a):
Mike napsal(a):
...zatímco já jsem se byl včera podívat na vsypovou loučku, jestli se tam jetě vejdu...
a vejde ? :-)
Vejdu, ale zatím se mi tam nechce
Není tady
...a fakt u dost sněhu a zimy...
Není tady
Vejdu, ale zatím se mi tam nechce
Tak co tam leze, moulo?
jetě dopadne jako brouček http://www.velkyzpevnik.cz/zpevnik/pono … ova-loucka
Není tady
Sluníčko!!!!!
Není tady