18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes přiel na návtěvu syn a příjemně jsme si popovídali.
Zítra přijde na oběd. Budu dělat řízky a bramborový salát, kdy máme ty Vánoce.
Není tady
Tady je jaro a já jedu na mi a do cukrárny
Není tady
algebrana napsal(a):
nedrádi
Není tady
algebrana napsal(a):
Fakt? Tady je 10 cm nového sněhu a stále padá a padá
Není tady
Piatková návteva u kamoky s ďalou kamokou... Aj keď sme sa brodili snehom , prechádzka so psom bola pekná, mačka sa hriala na radiátore a páčil sa mi aj kamokin starý, klasický dom so staroitným nábytkom... Dobre, hoci pôstne sme sa najedli, pokecali, preli sme sa...
A inak som sa síce vybičovala k miernemu upratovaniu, ale celkovo sa považujem, oddychujem, čítam, pozerám filmy, bola som na krásnej výstave Secesia v Galérii mesta Bratislavy (Mucha a mnohí ďalí českí a slovenskí secesisti) a uívam si vožna. Bohuiaž, nadlho je to jediné súvislejie dlhie vožno.
Není tady
SLNKÓÓÓ! Chladno, sneh sa topí - ale slnečnó!!!!
Není tady
A kdy u jsem teda tady - u dva týdny mi nebylo ani jeden den patně - to je takový komfort! Radost veliká!!!
Není tady
To je moc dobře. Jestli se pamatuji, má nějakou blbou nemoc.
Není tady
Blbou a jetě středověkou )) Navíc já mám mutaci, která se u nás vyskytla poprvé v historii, přítí týden mě čeká dalí sada mimořádně po*ných vyetření, ale u věřím, e to dopadne Ta pětiměsíční beznaděj konečně vyjevila světlo na konci tunelu Take bez ohledu na sněhovou kalamitu, která nás tady drtí, se raduju velmi, klidně a sněí jetě rok .)
Není tady
pro Ivanu
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKU
Není tady
Grainne napsal(a):
pro Ivanu
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKU
Děkuji a také ti přeji vechno nejlepí k svátku!
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
pro Ivanu
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKUDěkuji a také ti přeji vechno nejlepí k svátku!
Dneska je Grainne? Podle kalendáře je dneska Ivany!
Vechno nejlepí vám oběma, holky!
Není tady
Holky (alkoholky ) - taky vám přeju
Není tady
Také se připojuji k přání. Ve nejlepí, holky.
Není tady
Vechno nejlepí k svátko, Ivano a Grainne, a se vám splní vechno, co si přejete.
Není tady
Moc dekuju
Není tady
Včera jsem měla čtyřikrát venku Jonatánka (syrský křeček). Sám chtěl jít ven. Měla jsem obrovskou radost, vlezl mi do rukávu. Jonýsek je u postarí pán, má rád svůj klid, navíc byl vdy dost pasivní. Na svých téměř 22 měsíců má krásnou srst, nehubne (včera jsem ho váila).
Není tady
Děkuju vem za přání k svátku. Moc mě to potěilo!
Upravil(a) Ivana (4. 4. 2013 16:05)
Není tady
Posílám jeden autoportrét...
Není tady
Teda ty jsi vyranej macek...
Ale prej jo... prej u nechá, kdy tak hezky prosí.
Není tady
Mike napsal(a):
Posílám jeden autoportrét...
http://www.jpeg.cz/images/2013/04/05/og692.jpg
Jé Mikei,Ty umí tak krásně prosit,e kdyby to bylo v mé moci,tak Ti to splním,ale bohuel.
Není tady
To nemá chybu Mikei!! Tebe je v těch st.slubách věčná koda - mohl by si bavit lidi mnohem víc,ne v tom úřadě.Nechce začít vydávat nově Dikobraz třeba?A bude za vodou hned
Není tady
Venku eď, mně je zima, ALE přesto mám radost. Dorazily pohlednice, které jsem poslala do Německa a na Ukrajinu, moc se líbily, tak jsem ráda. Kadým dnem čekám, a mně přijdou pohledy. Je to ve v rámci projektu postcrossing.com
Není tady
Jejda, já jsem propásla gratulaci holkám včera k svátku.
Ivanky - vechno nejlepí a mějte se rády a rozmazlujte se
Není tady
dusička napsal(a):
Jejda, já jsem propásla gratulaci holkám včera k svátku.
Ivanky - vechno nejlepí a mějte se rády a rozmazlujte se
Moc díky Dui
Není tady