29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes přišel na návštěvu syn a příjemně jsme si popovídali.
Zítra přijde na oběd. Budu dělat řízky a bramborový salát, když máme ty Vánoce.
Není tady
Tady je jaro a já jedu na mši a do cukrárny
Není tady
algebrana napsal(a):
nedráždi
Není tady
algebrana napsal(a):
Fakt? Tady je 10 cm nového sněhu a stále padá a padá
Není tady
Piatková návšteva u kamošky s ďalšou kamoškou... Aj keď sme sa brodili snehom
, prechádzka so psom bola pekná, mačka sa hriala na radiátore a páčil sa mi aj kamoškin starý, klasický dom so starožitným nábytkom... Dobre, hoci pôstne sme sa najedli, pokecali, prešli sme sa...
A inak som sa síce vybičovala k miernemu upratovaniu, ale celkovo sa povaľujem, oddychujem, čítam, pozerám filmy, bola som na krásnej výstave Secesia v Galérii mesta Bratislavy (Mucha a mnohí ďalší českí a slovenskí secesisti) a užívam si voľna. Bohužiaľ, nadlho je to jediné súvislejšie dlhšie voľno.
Není tady
SLNKÓÓÓ! Chladno, sneh sa topí - ale slnečnó!!!!
Není tady
A když už jsem teda tady - už dva týdny mi nebylo ani jeden den špatně - to je takový komfort! Radost veliká!!!
Není tady
To je moc dobře. Jestli se pamatuji, máš nějakou blbou nemoc.
Není tady
Blbou a ještě středověkou )) Navíc já mám mutaci, která se u nás vyskytla poprvé v historii, příští týden mě čeká další sada mimořádně po*ných vyšetření, ale už věřím, že to dopadne
Ta pětiměsíční beznaděj konečně vyjevila světlo na konci tunelu
Takže bez ohledu na sněhovou kalamitu, která nás tady drtí, se raduju velmi, klidně ať sněží ještě rok .)
Není tady
pro Ivanu
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKU
Není tady
Grainne napsal(a):
pro Ivanu
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKU![]()
Děkuji a také ti přeji všechno nejlepší k svátku!
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
pro Ivanu
VSECHNO NEJLEPSI K SVATKU![]()
Děkuji a také ti přeji všechno nejlepší k svátku!
Dneska je Grainne? Podle kalendáře je dneska Ivany!
Všechno nejlepší vám oběma, holky!
Není tady
Holky (alkoholky ) - taky vám přeju
Není tady
Také se připojuji k přání. Vše nejlepší, holky.
Není tady
Všechno nejlepší k svátko, Ivano a Grainne, ať se vám splní všechno, co si přejete.
Není tady
Moc dekuju
Není tady
Včera jsem měla čtyřikrát venku Jonatánka (syrský křeček). Sám chtěl jít ven. Měla jsem obrovskou radost, vlezl mi do rukávu. Jonýsek je už postarší pán, má rád svůj klid, navíc byl vždy dost pasivní. Na svých téměř 22 měsíců má krásnou srst, nehubne (včera jsem ho vážila).
Není tady
Děkuju všem za přání k svátku. Moc mě to potěšilo!
Upravil(a) Ivana (4. 4. 2013 16:05)
Není tady
Posílám jeden autoportrét...
Není tady
Teda ty jsi vyžranej macek...
Ale prej jo... prej už nechá, když tak hezky prosíš.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Posílám jeden autoportrét...
http://www.jpeg.cz/images/2013/04/05/og692.jpg
Jé Mikeši,Ty umíš tak krásně prosit,že kdyby to bylo v mé moci,tak Ti to splním,ale bohužel.
Není tady
To nemá chybu Mikeši!! Tebe je v těch st.službách věčná škoda - mohl by si bavit lidi mnohem víc,než v tom úřadě.Nechceš začít vydávat nově Dikobraz třeba?A budeš za vodou hned
Není tady
Venku šeď, mně je zima, ALE přesto mám radost. Dorazily pohlednice, které jsem poslala do Německa a na Ukrajinu, moc se líbily, tak jsem ráda. Každým dnem čekám, až mně přijdou pohledy. Je to vše v rámci projektu postcrossing.com
Není tady
Jejda, já jsem propásla gratulaci holkám včera k svátku.
Ivanky - všechno nejlepší a mějte se rády a rozmazlujte se
Není tady
dusička napsal(a):
Jejda, já jsem propásla gratulaci holkám včera k svátku.
Ivanky - všechno nejlepší a mějte se rády a rozmazlujte se
Moc díky Duši
Není tady