18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dalí vlákno pro nae radosti
Není tady
Rovnou přiznávám, e tenhle příspěvek asi patří spíe do sekce "Zdraví" (BOLAVÁ ZÁDA, = HOUSER) ... ale musím se o něj podělit, protoe radost mám velikou: Asi před měsícem jsme se chystali na hory lyovat a mě seklo v kříi (PRÁVĚ při nakládání lyí do auta!!!) - bylo po lyovačce , tak tak, e jsem mohl chodit... No, rozchodil jsem to, ale moc se to nelepilo. Nakonec mě v kříi samotném bolet skoro přestalo, ale zůstala taková tupá vracející se bolest trochu bokem - spí směrem k pravému kyčelnímu kloubu, tak jako spí v pravém sedacím svalu... (no, občas i v levém).
U mě to dost otravovalo, e bolest nemizí, e se to nelepí ani po takové době, a tak jsem se včera konečně rozhoupal navtívit lékaře. Nesl jsem si s sebou prázdnou krabičku od léku Voltaren Rapid 50mg, na ní jsem měl poznámku (z doby asi před 5 lety), e je to "na záda". Lékař mi to napsal bez mrknutí oka - lék jsem si vyzvedl - spolknul jsem slovy JEDNU TABLETKU ! ... a u za hodinku jsem byl zcela bez bolesti v zádech... ... a ani dnes ráno mě nic nebolí.
Nechci to zakřiknout, nechci se unáhlit, ale je to jako zázrak. Prý "brát podle potřeby" - tak jsem si dal dnes ráno (pro jistotu) jetě druhou tabletku a tím u chci skončit. Zbývajících 8 tabletek si schovám pro přítě (bude-li nějaké). Jsem zvědavý, zda léčba dvěmi tabletkami bude stačit... Snad ano.
To - a to je vechno - vem, kteří dočetli a sem, přeji KRÁSNÝ DEN!
Upravil(a) Vachu (26. 3. 2013 10:34)
Není tady
"Tělo nemá jinou monost, ne nás napomenout bolestí. Pokud si jen vezmete práek a informaci nepochopíte, pouze vypnete varovný signál"
MUDr. Jan Hnízdil
Není tady
Mám radost. Mladí syn se umístil v krajské soutěi středních kol (učili) prvních ročníků na 9. místě. (První v naem okrese. V pilování a brouení. Dostal diplom, fleku a Igráčka.
Není tady
dusička napsal(a):
Mám radost. Mladí syn se umístil v krajské soutěi středních kol (učili) prvních ročníků na 9. místě. (První v naem okrese. V pilování a brouení. Dostal diplom, fleku a Igráčka.
Gratuluji ti, a synovi přeju,at se řemesla drí,byt sice nevím kterého přesně,ale asi dobře ví jak dopadají dětičky scie s maturitou,ale levé jak avle úplně na vechno!Mohl by z něj časem být PAN Řemeslník.
Upravil(a) Jaku (27. 3. 2013 10:56)
Není tady
Dusičko, taky gratuluji, ikovné ručičky mají dnes budoucnost.
Není tady
To je dobře, dusi... hlavně pro kluka, kdy vidí a ví, e "něco dokáe"
A jetě tě pobavím - nejdřív jsem místo " fleku" četla " flaku" a docela jsem zírala, co to dneska na těch kolách je za manýry...
Není tady
enský dík (Heli, já kdy to psala, tak jsem opravovala z flaky fleku )
Jaku - je na oboru lodník.
Není tady
dusička napsal(a):
enský dík (Heli, já kdy to psala, tak jsem opravovala z flaky fleku )
Jaku - je na oboru lodník.
Take moná i budoucí námořník,kdy mu nae řeky začnou být malé;paráda a určitě tedy musí být i manuálně zručnej.U si tak trochu vzpomínám,es to tu kdysi psala,jak si připomněla toho lodníka+vae město=ideální kombinace!
Upravil(a) Jaku (27. 3. 2013 11:15)
Není tady
je na oboru lodník
Děčínská ífárna? Tam bejvali vdycky pěkný kluci...
Upravil(a) helena (27. 3. 2013 11:16)
Není tady
helena napsal(a):
je na oboru lodník
Jojo ífáci
Není tady
Gratuluju, Duičko, má ikovného syna. A vechno nejlepí Markétce k estým narozeninám.
Není tady
Dnes mi přilo velikonoční přáníčko s malým dárečkem (výivkou) od kamarádky. Mám z něj obrovskou radost.
Není tady
helena napsal(a):
je na oboru lodník
To je pravda, čučela jsem na ně z lávky nad plavební komorou
Vachu, tys akorát vypnul kontrolku - problém přetrvává. Ale neříkám - kdy to člověk ví, tak proč ne Voltaren? Dočasně.....Já bych to přečetla jako "Jaký lye? Nikam- doma bude!"
Není tady
Vilemína napsal(a):
Gratuluju, Duičko, má ikovného syna. A vechno nejlepí Markétce k estým narozeninám.
Děkuji Vil
Kluk byl na sebe natvaný,e ze začátku byl zbrklý a musel začít znova,jinak prý by si umístil do třetího.
A Marky? Potvoře jsem neřekla,e má narozeniny dneska (vdycky jsme to slavili ten den) ale ted jsme to naplánovali na sobotu kvůli manelovi. (jene ve finále stejně na velikonoce nepřijede, protoe na svátky jdou makat).
Dostane velkou trampolínu. Jene je stejně sníh, tak to uděláme tak, e jí dáme trampolínu v krabici (70kg) a bude se na ní 14 dní dívat. Pak jí přijede tatínek, a s klukama trampolínu na zahradě napne. Počítám, e u nebude sníh
Jo a Markétka si pospíila. Měla být 2.5.
Upravil(a) dusička (27. 3. 2013 23:33)
Není tady
Vilemína napsal(a):
Dnes mi přilo velikonoční přáníčko s malým dárečkem (výivkou) od kamarádky. Mám z něj obrovskou radost.
To je hezký
Není tady
Mám radost, dcera astně dorazila do svého přechodného "domova" :-)
Není tady
Vachu, díky za dobrý tip.
Není tady
VYLEZL PUNA
Není tady
zvýení platu
Není tady
helena napsal(a):
VYLEZL PUNA http://fora.babinet.cz/img/smilies/godlike.gif
i u nás konečně odpoledne vylezl , asi kouká jestli vichni pečou mazance
Není tady
Kvete mi vánoční kaktus.
Velikonoční nekvete.
Tak nevím, na radost nebo skuhrací?
Není tady
Eva. napsal(a):
Kvete mi vánoční kaktus.
Velikonoční nekvete.
Tak nevím, na radost nebo skuhrací?
on se ten vánoční asi kouknul z okna
Není tady
ahá
Z okna koukají oba, tím to bude
Není tady
Včera přila na návtěvu večer kamarádka a ukázala mi nádherné snímky z Alp a dnes přijdou na oběd děti. Peču buchtu a těím se!!!
Není tady