29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Další vlákno pro naše radosti
Není tady
Rovnou přiznávám, že tenhle příspěvek asi patří spíše do sekce "Zdraví" (BOLAVÁ ZÁDA, = HOUSER) ... ale musím se o něj podělit, protože radost mám velikou: Asi před měsícem jsme se chystali na hory lyžovat a mě seklo v kříži (PRÁVĚ při nakládání lyží do auta!!!) - bylo po lyžovačce , tak tak, že jsem mohl chodit... No, rozchodil jsem to, ale moc se to nelepšilo. Nakonec mě v kříži samotném bolet skoro přestalo, ale zůstala taková tupá vracející se bolest trochu bokem - spíš směrem k pravému kyčelnímu kloubu, tak jako spíš v pravém sedacím svalu... (no, občas i v levém).
Už mě to dost otravovalo, že bolest nemizí, že se to nelepší ani po takové době, a tak jsem se včera konečně rozhoupal navštívit lékaře. Nesl jsem si s sebou prázdnou krabičku od léku Voltaren Rapid 50mg, na níž jsem měl poznámku (z doby asi před 5 lety), že je to "na záda". Lékař mi to napsal bez mrknutí oka - lék jsem si vyzvedl - spolknul jsem slovy JEDNU TABLETKU ! ... a už za hodinku jsem byl zcela bez bolesti v zádech...
... a ani dnes ráno mě nic nebolí.
Nechci to zakřiknout, nechci se unáhlit, ale je to jako zázrak. Prý "brát podle potřeby" - tak jsem si dal dnes ráno (pro jistotu) ještě druhou tabletku a tím už chci skončit. Zbývajících 8 tabletek si schovám pro příště (bude-li nějaké). Jsem zvědavý, zda léčba dvěmi tabletkami bude stačit... Snad ano.
Tož - a to je všechno - všem, kteří dočetli až sem, přeji KRÁSNÝ DEN!
Upravil(a) Vachu (26. 3. 2013 10:34)
Není tady
"Tělo nemá jinou možnost, než nás napomenout bolestí. Pokud si jen vezmete prášek a informaci nepochopíte, pouze vypnete varovný signál"
MUDr. Jan Hnízdil
Není tady
Mám radost. Mladší syn se umístil v krajské soutěži středních škol (učilišť) prvních ročníků na 9. místě. (První v našem okrese. V pilování a broušení. Dostal diplom, flešku a Igráčka.
Není tady
dusička napsal(a):
Mám radost. Mladší syn se umístil v krajské soutěži středních škol (učilišť) prvních ročníků na 9. místě. (První v našem okrese. V pilování a broušení. Dostal diplom, flešku a Igráčka.
Gratuluji ti, a synovi přeju,at se řemesla drží,byt sice nevím kterého přesně,ale asi dobře víš jak dopadají dětičky scie s maturitou,ale levé jak šavle úplně na všechno!Mohl by z něj časem být PAN Řemeslník.
Upravil(a) Jaku (27. 3. 2013 10:56)
Není tady
Dusičko, taky gratuluji, šikovné ručičky mají dnes budoucnost.
Není tady
To je dobře, dusi... hlavně pro kluka, když vidí a ví, že "něco dokáže"
A ještě tě pobavím - nejdřív jsem místo " flešku" četla " flašku" a docela jsem zírala, co to dneska na těch školách je za manýry...
Není tady
ženský dík (Heli, já když to psala, tak jsem opravovala z flašky flešku )
Jaku - je na oboru lodník.
Není tady
dusička napsal(a):
ženský dík (Heli, já když to psala, tak jsem opravovala z flašky flešku
)
Jaku - je na oboru lodník.
Takže možná i budoucí námořník,když mu naše řeky začnou být malé;paráda a určitě tedy musí být i manuálně zručnej.Už si tak trochu vzpomínám,žes to tu kdysi psala,jak si připomněla toho lodníka+vaše město=ideální kombinace!
Upravil(a) Jaku (27. 3. 2013 11:15)
Není tady
je na oboru lodník
Děčínská šífárna? Tam bejvali vždycky pěkný kluci...
Upravil(a) helena (27. 3. 2013 11:16)
Není tady
helena napsal(a):
je na oboru lodník
Děčínská šífárna?Tam bejvali vždycky pěkný kluci...
Jojo šífáci
Není tady
Gratuluju, Dušičko, máš šikovného syna. A všechno nejlepší Markétce k šestým narozeninám.
Není tady
Dnes mi přišlo velikonoční přáníčko s malým dárečkem (výšivkou) od kamarádky. Mám z něj obrovskou radost.
Není tady
helena napsal(a):
je na oboru lodník
Děčínská šífárna?Tam bejvali vždycky pěkný kluci...
To je pravda, čučela jsem na ně z lávky nad plavební komorou
Vachu, tys akorát vypnul kontrolku - problém přetrvává. Ale neříkám - když to člověk ví, tak proč ne Voltaren? Dočasně.....Já bych to přečetla jako "Jaký lyže? Nikam- doma budeš!"
Není tady
Vilemína napsal(a):
Gratuluju, Dušičko, máš šikovného syna. A všechno nejlepší Markétce k šestým narozeninám.
Děkuji Vil
Kluk byl na sebe naštvaný,že ze začátku byl zbrklý a musel začít znova,jinak prý by si umístil do třetího.
A Marky? Potvoře jsem neřekla,že má narozeniny dneska (vždycky jsme to slavili ten den) ale ted jsme to naplánovali na sobotu kvůli manželovi. (jenže ve finále stejně na velikonoce nepřijede, protože na svátky jdou makat).
Dostane velkou trampolínu. Jenže je stejně sníh, tak to uděláme tak, že jí dáme trampolínu v krabici (70kg) a bude se na ní 14 dní dívat. Pak jí přijede tatínek, a s klukama trampolínu na zahradě napne. Počítám, že už nebude sníh
Jo a Markétka si pospíšila. Měla být 2.5.
Upravil(a) dusička (27. 3. 2013 23:33)
Není tady
Vilemína napsal(a):
Dnes mi přišlo velikonoční přáníčko s malým dárečkem (výšivkou) od kamarádky. Mám z něj obrovskou radost.
To je hezký
Není tady
Mám radost, dcera šťastně dorazila do svého přechodného "domova" :-)
Není tady
Vachu, díky za dobrý tip.
Není tady
VYLEZL PUNŤA
Není tady
zvýšení platu
Není tady
helena napsal(a):
VYLEZL PUNŤA http://fora.babinet.cz/img/smilies/godlike.gif
i u nás konečně odpoledne vylezl , asi kouká jestli všichni pečou mazance
Není tady
Kvete mi vánoční kaktus.
Velikonoční nekvete.
Tak nevím, na radost nebo skuhrací?
Není tady
Eva. napsal(a):
Kvete mi vánoční kaktus.
Velikonoční nekvete.
Tak nevím, na radost nebo skuhrací?
on se ten vánoční asi kouknul z okna
Není tady
ahá
Z okna koukají oba, tím to bude
Není tady
Včera přišla na návštěvu večer kamarádka a ukázala mi nádherné snímky z Alp a dnes přijdou na oběd děti. Peču buchtu a těším se!!!
Není tady