Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 3. 2013 14:10

eskyna
♥♥♥----

Poradíte mi ,prosím.....

Mému manželovi asi přeskočilo sad Jsme spolu 20let v manželství,řekla bych běžné,toleratní a vcelku spokojené.
No a asi před 2 lety to začalo...Když se opije (tak max.4-5 do roka),začne si vymýšlet,že jsem mu zahla,že to už dlouho nosí v sobě a vyloženě mě deptá tak dlouho,dokud neusne.Jeho hláška...... Mám důkazy(žádné pochopitelně mít nemůže) už mě leze krkem. V jedné opilosti jsem mu zahla s jedním(nikdy ale neřekne s kým gloria ),podruhé s několika,po třetí snad s celou vesnicí sad
Nikdy jsem mu nezahla,nemyslím ani ,že bych mu k žárlení dala důvod. Ve střízlivém stavu se pochopitelně o tom bavit nechce.
Já už jsem z toho fakt nervy,už se i bojím ,jít si třeba někam s manželem sednout,protože si představím,jak ta noc opět skončí grater
To deptání je o dost horší,ale nechci to sem vše vypisovat,ale fakt se nikdy takhle nechoval. Přeskočilo mu ,nebo co se to s ním děje?

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#2 25. 3. 2013 18:09

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Poradíte mi ,prosím.....

A nezahnul on a když se zmatlá, tak má vyčitky svědomí a má strach, že to praskne ?  Když už znáš průběh, nemůžeš někam zmizet, když s tím začne ?  Já bych se sebrala se slovy - jdu, abys měl aspoň důvod magořit a šla bych třeba ke kámarádce,.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#3 25. 3. 2013 18:49

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Řekni mu, že jestliže má důkazy, tak ať je předloží anebo ať už jednou pro vždy drží hubu. A řekla bych to takhle doslova! Anebo ještě lépe, pokud začne, tak okamžitě odejít. Protože bavit se s opilým člověkem nemá smysl a nepřistupuj na jeho hry. Určitě se nenech deptat!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#4 25. 3. 2013 18:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Musíš si ho všímat a bavit se s ním? Asi se chce dokázat, že on je nejlepší a chce chválit. Já bych se s ním nebavia. Pokud jen kecá a nevyhrožuje, nenapadá tě, tak ať se vykecá. dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#5 25. 3. 2013 19:07

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že někoho měl/má. V opilosti si to potřebuje omluvit a shodit důvod na tebe.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#6 25. 3. 2013 19:42

eskyna
♥♥♥----

Tak jelikož bydlíme na vesnici(náplavky) hmm ,tak tu mám jed jednu známou,za kterou jsem takhle odešla a co myslíte,přišel až tam,tak jsem s ním raději odešla domů,aby nedělal zle u té známé. Dělám třeba mrtvého brouka,aby přestal a šel si už lehnout. Ale to on se posadí na postel a hučí a hučí. Když mu řeknu,at zavře klapačku,to je jako házení hrachu na zed. Myslíte,že by pomohla třeba manželská poradna?

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

Není tady

#7 25. 3. 2013 20:04

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že by byla nejlepší litinová pánvička, palička na maso nebo projímadlo. vissla  Tím bych možná začala... měl by pak jiné starosti.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#8 25. 3. 2013 20:14

eskyna
♥♥♥----

To projímalo je super nápad lol

Není tady

#9 25. 3. 2013 20:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já v tom nevidím nevěru jeho.
A to nikdy za tu dobu co jste spolu nežárlil? že tak najednou odcházíš od sousedky raději domů? Nebo je i změna u Tebe v chování?
Nezměnila si třeba zaměstnání, kde jsou chlapi?
Nebo si najednou začala chodit s kámoškama na víno?
Co děti - že třeba už jsou velký a Ty si za celých těch 20 let byla s nima doma.
Nežárlí na Tebe, že už nemusíš být uvázaná doma?
Nemá nějaký problémy v sexu , jako že nevydrží, a tak. Nestala se Vám nějaká "trapná" příhoda?

Navrhla bych - trošku divočejší způsob - objednala bych víkend, noc v nějakém hotýlku. Jen vy dva. Abyste měli na sebe čas, a tam bych se ho zeptala, proč to říká.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#10 25. 3. 2013 20:49

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kdyz jsi nevinna a on se o tom ve strizlivem stavu nechce bavit a provozuje to jen 4 - 5x do roka, tak proc to resis? Proc ti to vadi?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#11 25. 3. 2013 21:14

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Když jsou lidé opilí, ztrácí zábrany. A to platí ve všem. Pak poznáš, jací skutečně jsou, co v nich skutečně je.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#12 25. 3. 2013 21:36

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Musíš si ho všímat a bavit se s ním? Asi se chce dokázat, že on je nejlepší a chce chválit. Já bych se s ním nebavia. Pokud jen kecá a nevyhrožuje, nenapadá tě, tak ať se vykecá. dumbom

je to jedina moznost , jestli to je v opilosti neda se s tim delat nic , mam bohate zkusenosti

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#13 26. 3. 2013 19:40

eskyna
♥♥♥----

Proč mi to vadí? No prostě mi to pak týden leží v hlavě,mám stažený žaludek a říkám si,kde se stala chyba,proč tak najednou po tolika letech? Nic se razantního nestalo,práci mám 13let stále stejnou,nikam na vínko nechodím,prostě vše jede ve stále stejných kolejích. Jsem asi citlivější povaha,ale prostě jen tak nemohu mávnout rukou nad jeho nesmysli....prostě mě to bolí a cítím tu nespravedlnost,že se nemám jak obhájit a jak mu to vyvrátit.

Není tady

#14 26. 3. 2013 19:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jak chces vyvracet cizi opilecke domnenky? Obhajovat se, ze neco NEdelas? To je docela marny boj, ne?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#15 27. 3. 2013 6:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ve střízlivém stavu se pochopitelně o tom bavit nechce.
Proč "nechce" a proč "pochopitelně"? Co chápeš na tom, že s tebou muž odmítá hovořit o tom, že "mě to bolí a cítím tu nespravedlnost"?
Ale to on se posadí na postel a hučí a hučí.
Ty nemáš možnost odejít někam vedle a případně se tam zamknout?
I když já bych teda spíš zamkla jeho... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Myslíte,že by pomohla třeba manželská poradna?
Tím nemáš co zkazit... nakonec můžeš tam dojít nejdřív sama, ani o tom nemusíš doma mluvit.
U tohoto a podobnýho chování je vysoká pravděpodobnost, že se se stoupajícím věkem bude zhoršovat.
se nemám jak obhájit a jak mu to vyvrátit
Neobhájíš a nevyvrátíš... věrnost je bohužel nedokazatelná.
I kdyby tě měl dvacetčtyři hodiny uvázanou za ruku a nohu u levýho boku, klidně tě osočí, že na tu zahejbačku určitě aspoň myslíš, podle toho, jak se tváříš...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#16 27. 8. 2013 18:58

orela
Zablokovaný

To nachytal rozumy od chlapu v hospode .Se tam chodi radit

Není tady

#17 6. 9. 2013 13:41

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

S opilým člověkem nemá smysl vést jakoukoli debatu. O ničem.

Není tady

#18 6. 9. 2013 22:50

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Takhle kdysi vyváděl jeden náš známý, dokud mu manželka neřekla: Zatím jsem to neudělala - zatím ne, ale jestli s tím okamžitě nepřestaneš, tak přísahám že to udělám, abys měl proč!  Říkala pak, že kolikrát viděla, ja už se nadechuje že zase začne, ale včas se zarazil... po čase ho to přešlo.

Strach je malá smrt...

Není tady

#19 7. 9. 2013 9:00

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Tiina napsal(a):

S opilým člověkem nemá smysl vést jakoukoli debatu. O ničem.

Začíná to takhle - opilostí jednou za 1/4 roku a pruzením dokud neusne...  a zpravidla to končívá pověstí notorického opilce, který chlastá denně a je schopen svoji výplatu prochlastat s kamarády za 1 noc a pak vyžaduje peníze od manželky... jak jinak, než na chlast...
Že jste spolu 20 let v celkem klidném manželství? ... To nic neznamená... A čím dříve si na tuto myšlenku zvykneš, tím lépe pro tebe. Ty, co nenajdou odvahu k rozvodu (zvl. na vesnicích), pak zažívají hořký zbytek života v slzavém údolí...

Jsem toho názoru, že JEN léčba šokem může mít šanci na úspěchdumbom

Upravil(a) Vachu (7. 9. 2013 9:06)

Není tady

#20 7. 9. 2013 9:18

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Proč vytahujete stará témata, kde už diskuse dávno neběží?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#21 8. 9. 2013 8:17

Háňa*
♥♥-----
Místo: Velvary

Asi v sobě tlumí žárlivost, kterou ve střízlivém stavu neprojevuje, protože si uvědomuje, že je to kravina. A když je opilej, tak se holt neovládne. Že se o tom bavit nechce, to neznamená, že mu nemůžeš řict, co chceš ty. Že s ním prostě nikam chodit nebudeš nebo ať nepije, protože na jeho opilecká divadla nejsi zvědavá, Jestli má nějaký problém, ať se o tom baví a nebo, ať si ho vyřeší sám

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí