27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jsem v Albertu objevila "pekingskou kachnu"-měla asi dvě kila-necelá-a chystám se jí připravit.Znám a preferuji spí klasickou úpravu,ale kdy jsem hledala recept na čínskou či pekingskou kachnu tak jsem se lekla.Nechce se mi tak náročnou úpravu dělat a tak se ptám:můe se tenhle druh kachny normálně upéct,nebo se něco pokazí a nebude to k jídlu?
Není tady
Můe . Klasika Na hodinu 150 stupnů a potom 180 do mekka podlévat
Není tady
to jo, udělat peginskou kachnu je celkem teké. Nalákovat to na noc do nálevu, pak to "susit" adt. To nevím jak bych dělala.
Není tady