Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 3. 2013 22:14

Roseanne
♥♥-----
Registrovaný: 21. 3. 2006
Příspěvky: 92

Co s pekingskou kachnou??

Tak jsem v Albertu objevila "pekingskou kachnu"-měla asi dvě kila-necelá-a chystám se jí připravit.Znám a preferuji spíš klasickou úpravu,ale když jsem hledala recept na čínskou či pekingskou kachnu tak jsem se lekla.Nechce se mi tak náročnou úpravu dělat a tak se ptám:může se tenhle druh kachny normálně upéct,nebo se něco pokazí a nebude to k jídlu?sad

Není tady

 

#2 1. 4. 2013 20:51

vlada.sindelka
♥♥-----
Registrovaný: 10. 2. 2013
Příspěvky: 34

Re: Co s pekingskou kachnou??

Může . Klasika Na hodinu 150 stupnů a potom 180 do mekka podlévat

Není tady

 

#3 12. 2. 2014 9:23

Alzbeta
♥♥♥----
Registrovaný: 6. 11. 2013
Příspěvky: 168

Re: Co s pekingskou kachnou??

to jo, udělat peginskou kachnu je celkem težké. Nalákovat to na noc do nálevu, pak to "susit" adt. To nevím jak bych dělala.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů