25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Tak jsem v Albertu objevila "pekingskou kachnu"-měla asi dvě kila-necelá-a chystám se jí připravit.Znám a preferuji spíš klasickou úpravu,ale když jsem hledala recept na čínskou či pekingskou kachnu tak jsem se lekla.Nechce se mi tak náročnou úpravu dělat a tak se ptám:může se tenhle druh kachny normálně upéct,nebo se něco pokazí a nebude to k jídlu?
Není tady
Může . Klasika Na hodinu 150 stupnů a potom 180 do mekka podlévat
Není tady
to jo, udělat peginskou kachnu je celkem težké. Nalákovat to na noc do nálevu, pak to "susit" adt. To nevím jak bych dělala.
Není tady