6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, chtěl bych se nechat inspirovat, jak si vybíráte místo na dovolenou. Necháte se hodně inspirovat články na internetu?
Není tady
Narazil jsem na jeden asi nový web, kde se mi zdá, e se dá nebo brzy bude dát vybrat místo pro letní dovolenou. nevím, jestli ho zde můu uvést, ale zkusím to Je to magazín reklama
Upravil(a) AndreaP. (24. 3. 2013 22:33)
Není tady
RadekB napsal(a):
Zdravím, chtěl bych se nechat inspirovat, jak si vybíráte místo na dovolenou. Necháte se hodně inspirovat články na internetu?
Já se snaím internetem neřídit ale vdy mě nalákají fotografie. Na blozích, magazínech, portálech.. prostě kdy vidím jak je tam krásně tak nemůu odolat - jedině, e by to byl nějaký soukromý ostrov. Letos mě zaujala dovolená Hvar a to jsem se loni zařekla, e do Chorvatska u letos nepojedeme Ach ty fotky
Upravil(a) lenkin (6. 5. 2013 12:03)
Není tady
JJ, je to krása
Není tady