Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 23. 3. 2013 22:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Konfrontace nevěry

dusička napsal(a):

Pavli - chceš jako říct, kdo nežárlí - nemiluje? Takhle se to přeci říká ne?

tak já myslím, že taková zdravá žárlivost je v pořádku. ale spíš šlo o to, že jinak to vnímáš u manžela a jinak jsi to vnímala u jinýho tvýho partnera. tam ta žárlivoast kdysi byla. ale tohle není na řešení tady.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#152 23. 3. 2013 22:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

mažu jsem offtopic

Upravil(a) dusička (23. 3. 2013 22:23)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#153 24. 3. 2013 10:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

eremuruss napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

Erem, a co v případě, že víš, že muž má bokovky, měl a nejspíš mít bude. Ty bys byla s  malými dětmi doma, bez práce a možnosti jiné finanční podpory. Víš, že alimenty bys dostala minimální a víš, že bys nebyla sama schopna děti uživit, zaplatit bydlení, jídlo, oblečení... Co pak?

Gabino v te dobe jsem byla na materske dovolene psal se rok 1995 a ja zila v byte 2+1 se dvema detma s zivotnim minimem 5800 kc a prezili jsme i ty alimenty jsem dostavala minimalni.Rozhodne bych nezila s devkarem,abych byla kazdemu pro smich.I dnes mas ruzne prispevky na bydleni,pridavky,doplatek na bydleni a ja nevim co jeste.Takze pokud maminka zije skromne da se s tim vyzit.

Ahá, čiže ty si mala vzťah pre ľudí... va Nie kvôli vám dvom, ale kvôli tomu, čo si ľudia pomyslia. cool
Ahá, už vysvetlené. No tak ja tiež asi nie som prehnane žialrlivá, ale žiarlivosť je podľa mňa skôr prejav sebelásky ako lásky. S láskou to nemusí mať nič spoločné, asi skôr s majetníctvom. Ja žiarlievam situačne - keď sa partner pred mojimi očami nápadne venuje niekomu inému, resp. už to už prekračuje únosnosť, tak sa pokúsim niečo povedať alebo urobiť; prípadne odídem, aby som sa na to nemusela dívať. Inak - čo robí, keď spolu nie sme, ma netrápi. Nie je v mojej moci zistiť to, regulovať to (a ani by ma to nebavilo), tak načo sa zalamovať?

Upravil(a) Selima (24. 3. 2013 10:44)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#154 21. 5. 2013 19:09

Kely
♥♥♥♥---

Dobrý den,
klasicky jsem přišla na manželovu nevěru díky mobilu. Věc na kterou jsem se chtěla zeptat.. Mám nutkání onu paní kontaktovat a říci jí, že mi to vadí, že si s manželem neustále píše a volá. Nadruhou stranu vím, že bych se tím ponížila a nevím, jak by reagoval manžel až by mu to jeho "kamarádka" řekla.
Děkuji za případnou radu.

Není tady

#155 21. 5. 2013 19:16

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Když už to potřebuješ s někým řešit tak snad s manželem ne? Tomu se asi nebude líbit ten mobil co?

Není tady

#156 21. 5. 2013 19:29

Kely
♥♥♥♥---

Nenapsala jsem souvislosti. Začal schovávat mobil a choval se jinak. Koukla jsem na výpisy hovorů za poslední tři měsíce a poslední měsíc prakticky volal a psal na jedno číslo. Zeptala jsem se ho kdo to je..prý kamarádka. Šťastně vdaná paní. Tak s tou si vyměňuje 40 sms deně. Dobře tak kamarádka. Jak tady psala někaterá z vás má Iphone. Byl schovaný, telefon a mě to prostě nedalo když pípnul - měl si vypnout když už i zvuk, nedalo mi to a koukla jsem na displej. "To jsi šikulka, tak ráda bych šla zítra s vámi do ZOO, ale nemůžu" napsala. Máme tříleté dítě, chtěl jít do ZOO s ní a naší dcerou. Když jsem se ho zeptala, proč chtěl jít s ní a ne my normálně jako rodina, zamluvil to, že chtěl jít jen s malou, abych si odpočinula. Samozřejmě bych šla ráda s nimi. Snažím se s ním o tom bez emocí mluvit, ale bez výsledku, jen mlčí..

Není tady

#157 21. 5. 2013 19:34

holcina
♥♥♥♥♥♥-

S "kamarádkou" bych nic neřešila. A jak víš, že jde o nevěru?  že s nima chtěla jít do zoo nic neznamená

Není tady

#158 21. 5. 2013 19:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka333 napsal(a):

Ale mě tahle odpověd nestačí a neustále chci vedět PROČ.

Je možné aby chla podváděl několikrát po sobě manželku a nevěděl proč.
Mě se to zdá jako hloupost.

Také jsem byla v pozici kdy se mě muž snažil dostat do postele ale já se otočila a šla domu tak vím že mozek mě fungoval dost dobře.

Ničemu nerozumím.

Ani tomu neporozumíš. BM jezdil po montážích a vždycky někde nějakou "přefiknul". Nevěděla jsem to a nepátrala po ničem. Až ho po jednom  veletrhu nalákala k sobě domů kolegyně, která sháněla chlapa,kde to šlo. Skončil u ní na kafe,pak v posteli,pak se do ní zamiloval a bylo vymalováno. Řekl mi, že neví,proč to udělal, že mu doma nic nechybělo, že to prostě nějak přišlo. Napřed nevěděl,co má dělat, že nás má rád obě ,že by nás chtěl obě,zůstal s náma,tři roky trápení, hádek a jeho lží.Ona na něho pořád čekala,jako pes.Tak se dočkala, po třech letech jsem ho vyhodila. Jen dodám, žena tuhle nevěru,kdy nešlo jen o sex, ale i o city,jsem poznala OKAMŽITĚ. Sám mi řekl, že nedokázal pochopit, jak jsem to mohla poznat.Ale trvalo rok,než to přiznal. Ona na něho taky tlačila,chtěla ho mít doma.
Neměli jsme ideální manželství,takže jsem ráda,že to takhle dopadlo.
Ale ten chlap asi fakt neví. Taky jsem pořád chtěla vědět PROČ. Nedozvěděla jsem se to.Na to není žádná odpověď.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#159 21. 5. 2013 19:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kely napsal(a):

Nenapsala jsem souvislosti. Začal schovávat mobil a choval se jinak. Koukla jsem na výpisy hovorů za poslední tři měsíce a poslední měsíc prakticky volal a psal na jedno číslo. Zeptala jsem se ho kdo to je..prý kamarádka. Šťastně vdaná paní. Tak s tou si vyměňuje 40 sms deně. Dobře tak kamarádka. Jak tady psala někaterá z vás má Iphone. Byl schovaný, telefon a mě to prostě nedalo když pípnul - měl si vypnout když už i zvuk, nedalo mi to a koukla jsem na displej. "To jsi šikulka, tak ráda bych šla zítra s vámi do ZOO, ale nemůžu" napsala. Máme tříleté dítě, chtěl jít do ZOO s ní a naší dcerou. Když jsem se ho zeptala, proč chtěl jít s ní a ne my normálně jako rodina, zamluvil to, že chtěl jít jen s malou, abych si odpočinula. Samozřejmě bych šla ráda s nimi. Snažím se s ním o tom bez emocí mluvit, ale bez výsledku, jen mlčí..

Chlapi o tom mluvit nechtějí.
A jsou hloupí,protože se začnou chovat jinak,začíná to tím schováváním mobilu a nošením ho sebou i tam,kam ho dřív nebral,třeba do vany nebo na WC.
A nemluvíš s ním bez emocí,to ani nejde, jen si tohonejsi vědoma.

Není tady

#160 21. 5. 2013 19:39

Kely
♥♥♥♥---

holcina napsal(a):

S "kamarádkou" bych nic neřešila. A jak víš, že jde o nevěru?  že s nima chtěla jít do zoo nic neznamená

vyměňují si kamarádi tolik sms deně? Já s kamarádkami ne a on není psací typ. Je normální, že když celý týden dělá do večera chce jít do ZOO s kamarádkou a ne jako rodina s manželkou? Počkej až to potká tebe, tady se lehko dělají ramena. Vím že tu sms jsem číst neměla, ale nestydím se za to. nerada ze sebe nechávám dělat blbce.

Není tady

#161 21. 5. 2013 19:40

Kely
♥♥♥♥---

Modroočka napsal(a):

Kely napsal(a):

Chlapi o tom mluvit nechtějí.
A jsou hloupí,protože se začnou chovat jinak,začíná to tím schováváním mobilu a nošením ho sebou i tam,kam ho dřív nebral,třeba do vany nebo na WC.
A nemluvíš s ním bez emocí,to ani nejde, jen si tohonejsi vědoma.

Máš pravdu, snažím se bez emocí, ale klepe se mi hlas..

Není tady

#162 21. 5. 2013 19:42

holcina
♥♥♥♥♥♥-

40 sms si s kamarádem opravdu nenapíšu, ale klidně když mi napíše, že jde do zoo napíšu, že bych šla taky hned, kdyby to šlo:-) řeš to s manželem, před kamarádkou se jen ztrapníš. Nedělám ramena, ptala ses já odpověděla

Není tady

#163 21. 5. 2013 19:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

holcina napsal(a):

40 sms si s kamarádem opravdu nenapíšu, ale klidně když mi napíše, že jde do zoo napíšu, že bych šla taky hned, kdyby to šlo:-) řeš to s manželem, před kamarádkou se jen ztrapníš. Nedělám ramena, ptala ses já odpověděla

udělala bych to stejně jako holčina...

Upravil(a) aprill (21. 5. 2013 19:54)

Není tady

#164 21. 5. 2013 19:48

Kely
♥♥♥♥---

holcina napsal(a):

ty bys šla s ženatým chlapem a jeho tříletou dcerou? No už mi prosím neraď děkuji až po tom co tě potká to samé..

Není tady

#165 21. 5. 2013 19:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

S manželem to asi řeší, ale chlapi to nechtějí řešit,ani se o tom bavit. To vím z vlastní zkušenosti.
40 sma denně není normální kamarádská komunikace a nevěru nepřizná, ne hned a buď bude mlčet nebo lhát.

Upravil(a) Modroočka (21. 5. 2013 19:52)

Není tady

#166 21. 5. 2013 19:51

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Kely napsal(a):

holcina napsal(a):

ty bys šla s ženatým chlapem a jeho tříletou dcerou? No už mi prosím neraď děkuji až po tom co tě potká to samé..

S kamarádem? Klidně:-)
Takže chceš slyšet - ano, zajdi za ní, udělej ze sebe trubku, ztrapni se jak nejvíc to půjde. Hlavně ať se to nedozví manžel:-)

Není tady

#167 21. 5. 2013 19:52

Kely
♥♥♥♥---

Já jí asi nebudu kontaktovat, vím, že bych se ztrapnila.. Já nevím, myslela jsem si, že máme hezké manželství, proč bych měla mít "kamaráda" se kterým si budu psát a volat a chodit s ním do ZOO raději než se svým mužem roll Musí si to "sednou" teď mě to příliš bolí.

Není tady

#168 21. 5. 2013 19:55

Kely
♥♥♥♥---

Modroočko, ano nechce to řešit, je mu dobře takhle, manželka na mateřské a kamarádka co mu maže med kolem huby, jak je šikovný. V tom je asi moje vina že ho nechválím, ale chválí on mě někdy za něco ? Byli jsme ale sehraný tým a pochvaly nám nechyběly - teď vidím, že jemu ano.
Nebudu jí kontaktovat. To je pravda, že bych se ztrapnila.

Není tady

#169 21. 5. 2013 19:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Kely napsal(a):

holcina napsal(a):

Proč ses teda ptala, když chceš slyšet jen odpovědi, které se ti líbí? To ses nemusela ptát, nebo jsi mohla říct, že tě máme jen litovat, nebo chceš slyšet jen to a to, nebo se chceš jen vypovídat...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#170 21. 5. 2013 19:56

algebrana
Zablokovaný

Kely napsal(a):

holcina napsal(a):

Holčinu vůbec neposlouchej , ta má zdevastovanou rodinu celý roky , má ženatýho milence a manžel je údajně hodně nemocný a souhlasí s tím..........takže holčina nebude ten pravej rádce.

Mně se taky zdá divný , že chce jít s tou paní a ne s tebou, když je do večera pryč. Zdá se že dostal chutě a chtělo by to přitáhnout ho .
S ní bych o tom nemluvila, je potřeba jasně promluvit  s ním i v zájmu dětí ......skutečně to vypadá divně .Ještě ti přitáhne domů nějakou chorobu a nakazí syna .

Není tady

#171 21. 5. 2013 19:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kely napsal(a):

Já jí asi nebudu kontaktovat, vím, že bych se ztrapnila.. Já nevím, myslela jsem si, že máme hezké manželství, proč bych měla mít "kamaráda" se kterým si budu psát a volat a chodit s ním do ZOO raději než se svým mužem roll Musí si to "sednou" teď mě to příliš bolí.

No,normální to každopádně není, ani to, aby ženatej chlap chodil s kamarádkou do ZOO, tím spíš, že ti to sám ani nemá v plánu říct. A pokud ti tady některá pisatelka bude tvrdit,že by jí to nevadilo, lže sama sobě. Vadilo by to každé ženské. Pokud to teda třeba není kamarádka společná. A to u vás zjevně není.
Ale snaž se nedělat scény,protože ti pak chlap řekne,že jsi hysterka. Pokud je to nevěra,třeba i v počátku,stejně tomu nezabráníš, a když ho budeš vyslýchat,kontrolovat atd,tak se to obrátí proti tobě úplně a tohle ti pak předhodí jako důvod.

Není tady

#172 21. 5. 2013 20:01

algebrana
Zablokovaný

Eva. napsal(a):

Kely napsal(a):

holcina napsal(a):

Proč ses teda ptala, když chceš slyšet jen odpovědi, které se ti líbí? To ses nemusela ptát, nebo jsi mohla říct, že tě máme jen litovat, nebo chceš slyšet jen to a to, nebo se chceš jen vypovídat...

Ty seš na tom podobně jako holčina, chodíš s ženáčem, to je jasný, že budeš hájit tu svoji šílenou situaci .

Není tady

#173 21. 5. 2013 20:03

Kely
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

Kely napsal(a):

holcina napsal(a):

Hlavně jsem chtěla slyšet, názor někoho jiného, jestli jí mám kontaktovat nebo ne, nebo jejího manžela, prý je vdaná říká manžel. Vím, že je špatně je kontaktovat, ale jestli by to někdo udělal i přes to.

Není tady

#174 21. 5. 2013 20:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kely napsal(a):

Eva. napsal(a):

Kely napsal(a):

Hlavně jsem chtěla slyšet, názor někoho jiného, jestli jí mám kontaktovat nebo ne, nebo jejího manžela, prý je vdaná říká manžel. Vím, že je špatně je kontaktovat, ale jestli by to někdo udělal i přes to.

Nekontaktuj ji, vím,že bys ráda,nikam to ale nepovede, věř mi. Vysměje se ti,řekne to tvému manželovi a budeš mít tu situaci ještě horší. Opravdu to nedělej.
A reakce milenek ženáčů moc neber v potaz, ony to vidí jinak,ony těm chudákům že náčům poskytují to, co jim ta manželka, se kterou si prostě nerozumí, nedokáže dát

Není tady

#175 21. 5. 2013 20:07

Kely
♥♥♥♥---

Děkuji vám za rady. Bolí mě ta celá situace, ale na tom všem nejvíc, že o tom nechce mluvit. Kdyby se ke mě aspoň choval hezky, ale on je na mě nepříjemný. Dneska jsem ho poprosila, že potřebuji přivést něco z lékárny z Prahy. Odvětil, že nemá čas a nebude skákat, jak já pískám. Asi ho motivuje kamarádka..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí