Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 3. 2013 8:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Konfrontace nevěry

Hanka333 napsal(a):

dusička napsal(a):

Také mám manžela měsíc pracovně pryč.
A nedávno jsem nad tím přemýšlela a říkala si, kdyby tam měl kamarádku, tak by jí prostě měl a já to neřešila. I já když mi tady bude smutno, můžu si najít přítele k občasným schůzkám. A nikdo se to nedozví. A nebudu nikomu ubližovat.
Ten chlap tam je sám, chodí do práce z práce. Je tam bez rodiny, bez dětí. Stýská se mu. Navíc můj manžel je v SRN, tudíž tam neslyší ani češtinu. (už obstojně šprechtí stolt)
žijeme jenom jednou. Vím, že mě má rád, že mě miluje, že se chce postarat o rodinu.
A proto mu přeju, aby byl štastný a spokojený. Byt třeba i s případnou s kamarádkou na pokec. Nemám ho přivázaného na řetězu.

Tak pak mi řekněte k čemu je vztah,k čemu je manželství když neustále čtu na diskusích že manžel,přítel může zahýbat protože dává peníze že se stará.
Manželství jako svazek už není o vztahu ale o smlouvě na výkrm a zajištění zbytku rodiny.
Je to dost smutné když to po letech došlo do fáze kdy peníze jsou přednější než vztahy samotné.
Po přečtění vašeho přízpěvku už jsem se opravdu zamyslela o čem to pak všechno je.
Asi ano u některých pro peníze dokážou se zříct i věrnosti partnera.
Víte jsou ještě na světě lidi kteří si nedokáží představit po večerech se usmívat na jednoho pána a o víkendech na manžela a dělat jak je všechno nádherné.
Nemůžu napsat že vás obdivuji je mi s takových vztahu dost smutno.Netuším co pro někoho ten druhý znamená když se sním dokáže dělit s každou druhou.Nakonec sní bude trávit díky práci víc než svámi a už je s toho vztah a co s vámi?Když je doma tak málo.
Vážně obdivuji jak někdo dokáže dávat svůj vztah v šanc na ukor penězům

Hanko - podívej se,
když to bude chtít pán udělat, tak to prostě udělá. Mᚠdvě možnosti, zůstat s ním a nebo odejít.
Nemůžeš mu zakazovat, přikazovat, a říkat - jsme manželé, to se nesmí.
Víš o mě prd. A špatně si mě pochopila.
Udržení vztahu není jen kvůli penězům.
Kdo bude první, který mě podpoří, pohladí, vytáhne z "depky" rozveselí, bude se mnou sdílet starosti všedních dnů - manžel - je to přítel, milenec, kamarád, v jednom.
a já nemám právo rozhodovat a zakazovat mu něco. Zrovna tak ani on mě.
Já nevěru prostě neřeším. Cítím že mě má rád. A to je nejdůležitější ve vztahu.
Pokavad Ty to necejtíš, tak to je pak hodně blbý.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#52 22. 3. 2013 8:36

Hanka333
♥♥-----

helena napsal(a):

Proc by se zenska nemohla podivat chlapovi do mobilu? Mne to neprijde nijak zvlastni...
Já bych se asi na mobil koukla, pokud by to bylo tak, jak píše Hanka, prostě proto, že bych chtěla vědět, kdo píše

Asi jsem divná... ale pořád nějak nechápu PROČ bych měla chtít "vědět, kdo píše", co má partner v mobilu, v PC, v dopise... z jakýho titulu? To, že jsem manželka/partnerka mě přece neopravňuje k tomu, abych se přehrabovala v jeho soukromí. Mně by to taky vadilo - a vůbec nejde o to, že bych chtěla něco tajit (to se hned maže [url]http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png[url]) - ale stejně jako bych si ho těžko vzala s sebou na kafe s kámoškou, není mu nic do toho, co si s ní píšu... například.

Dusičko, nevěřím tomu, že kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuješ
Každej cikán hádá podle svý planety http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Milenci povoleni, milenky ne
Ale běž... i na dámskejch stránkách najdeš tolerantní baby.
to jako má žena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, použij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?"
Ne - to by měl partner vědět a dělat i bez říkání... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Teda inteligentní partner...

když neustále čtu na diskusích že manžel,přítel může zahýbat protože dává peníze že se stará
Ale prd a vořech... to není pravda.
Jenže na druhou stranu je skutečně dobrý porovnat plusy a minusy, kterých dosáhnu, když neskousnu jeho první a jedinej úlet a okamžitě mu postavím kufry za dveře.

Stím mobilem už mě vážně štvete.
Seděla jsem u pc manžel má Iphone na stojanu vedle monitoru sms příjde na celou plochu telefonu rychle zavibruje a já se leknu přes skoro pulku telefonu vidím napsáno Janička divný jen mě tam má zdrobněle doštu a je mi to jasný.
Na telefon sem fakt nemusela ani sahat.

Není tady

#53 22. 3. 2013 8:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To nebylo na tebe, ale na Venuši a Ivanu, který takový věci považujou za samozřejmý.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#54 22. 3. 2013 9:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nojo...k čemu to manželství vlastně je, když si partneři bez skurpulí zahýbají a nebo naopak si vzájemně lezou do mobilů, kontrolujou toho druhého jak malého utřinosa a osobují si právo ho poučovat o tom, co má vlastně dělat....

Podle mého to jsou dvě strany jedné mince.
Vypovídá to naprosto stejně o nezralosti a iluzích, se kterými tito lidé do vztahu vstupují. Jedni mají pocit, že si můžou dělat, co chtějí bez ohledu na city toho druhého - tedy jít si za svým, nu a druzí jak by smet - mají pocit, že si mohou dělat, co chtějí - jít si za svým.
Jednání jedněch i druhých je naprosto stejné i když na první pohled vypadá různě.

Nevidím mezi těmito lidmi žádný rozdíl.
Přístup dusicky se mi líbí. Ona nevěru neřeší, protože je pro ni důležitější to, co JE v realu a ne to, co JE v její hlavě a představách.... hlavu si prostě nezaměstnává pitomostmi.
Osobně si myslím, že kdyby zjistila manželovu nevěru, tak jí to jedno určitě nebude. Možná v první chvíli i bouchne. Ale pochybuju, že ho bude vyslýchat a posílat pryč, protože "se na něj ani nemůže podívat".
A to není jen proto, že "sama má máslo na hlavě", ale spíš proto, že pochopila, že nikdo není bez chyby, každý může udělat něco, na co sám nebude hrdý a že důvěra se nepěstuje lustrováním mobilů a hlídáním toho druhého, aby "myslel jen na mě a spal jen se mnou", ale že je to něco, co máme každý uvnitř sebe - ten, kdo věří sám sobě, nepotřebuje viset na někom jiném. Ví, že a se stane cokoliv, on sám si poradí tak, aniž by musel za svoje zklamání obviňovat někoho druhého.
Obecně platí, že kdo chce moc, nedostane nic.
Mnoho lidí si plete pravidla. Myslí si, že to, co uplatňují například v profesním životě, mohou beze zbytku aplikovat i do vztahů. Jistě, můžou, ale pak se nemůžou ani divit, že si nabijí nos.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#55 22. 3. 2013 9:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hanka333 napsal(a):

Seděla jsem u pc manžel má Iphone na stojanu vedle monitoru sms příjde na celou plochu telefonu rychle zavibruje a já se leknu přes skoro pulku telefonu vidím napsáno Janička divný jen mě tam má zdrobněle doštu a je mi to jasný.
Na telefon sem fakt nemusela ani sahat.

Tak tos jistě nemusela.
Jenže sms, kterou jsi tu popsala a která byla určitě nepřehlédnutelná, byla naprosto nic neříkající, nic nevypovídala o nevěře. Znám spoustu lidí, které si podobné sms posílají běžně a jejich partneři to nehodnotí jako konec světa.
Tys nemusela sáhnout na mobil, ale taky jsi nemusela pátrat, to jest vyptávat se.
Já osobně bych nejspíš muže, jakého mᚠdoma ty, opustila.
Ne proto, že to neustál a neodolal jedné "lovkyni", ale proto, že je to takový trouba a hned ti všechno vykecal. Ulevil si svému svědomí a hodil to tak na tebe.
Prostě zlobivý kluk se svěřil mamince, ta ho potrestá a kluk má hlavu zase čistou. To je pro mne daleko větší běs než pár zasunutí, jak říká Kalik.
Nu ale co, kdo chce kam, pomozme mu tam. Mᚠpřesně to, co jsi chtěla. Teď už je to na tobě, jak se s tím vyrovnáš.
Ty sis toho muže vybrala, ty ses vyptávala, ty to nějak hodnotíš, ty podle toho budeš dál žít.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#56 22. 3. 2013 12:40

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem nikde nepsala, že šmejdit někomu v mobilu, abych zjistila, jestli mi náhodou není nevěrný, je normální. Ale přijde mi normální, že v partnerství, kde si oba maximálně důvěřují ( a o tom by podle mě partnerství mělo být, o důvěře), když mému partnerovi zazvoní mobil, nebo přijde SMS a mobil je normálně na stole, tak se kouknout. Ne proto, že chci šmejdit, ale tak normálně, ze zájmu o toho druhého. Protože podle mě partnerství není "ty a já" , ale "my".
A nevěru odsuzuji a nechápu ji a vadilo by mi, kdybych měla partnera, který tvrdí, že mě miluje a přitom spí s někým jiným. Ranilo by mě to a ponížilo. Já sama bych to milovanému člověku nikdy neudělala a předpokládala bych, že pokud by mě druhý miloval, že by to neudělal ani on mně. Jinak takové partnerství nemá smysl, podle mě. Ale chápu, že někdo to může mít jinak, třeba dušička. Chápu, ale nerozumím.

Upravil(a) Ivana (22. 3. 2013 12:42)

Není tady

#57 22. 3. 2013 13:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale přijde mi normální, že v partnerství, kde si oba maximálně důvěřují ( a o tom by podle mě partnerství mělo být, o důvěře), když mému partnerovi zazvoní mobil, nebo přijde SMS a mobil je normálně na stole, tak se kouknout. Ne proto, že chci šmejdit, ale tak normálně, ze zájmu o toho druhého.
No vidíš... a já to pro změnu považuju ne za "zájem", ale za vlezlost, ne-li potřebu mít nad tím druhým kontrolu. Kontrolu toho s kým si píše nebo volá a o čem. Jestliže "si oba maximálně důvěřují", tak tuhle "potřebu" nemají - právě proto.

Není tady

#58 22. 3. 2013 13:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (30. 4. 2013 18:54)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#59 22. 3. 2013 13:23

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Taky jsou pro mě telefony (už) tabu. Stejně jako pokec s kamarádkou. Tam taky partnera nevezmu. Ve vztahu nemá být my, ale člověk by si pořád měl zachovat v něčem své já.
Když budu mít problém s partnerem, tak se vypovídám třeba s kamarádkou. Kamarádka mi napíše k tomu problému nějakou sms a nechápu, proč by ji měl partner číst. Zbytečně by ho to třeba ranilo a přitom mu nijak neubližuju. Pouze si potřebuju o problému s kamarádkou nebo třeba sestrou "popovídat" a třeba ho vyřešit ke spokojenosti mne i partnera.

Myslím si, že je to stejné jako listovní tajemství. Také nebudu partnerovi otevírat dopisy, znějící na jeho jméno.

Myslím si, že dušička to psaní o případné kamarádce jejího partnera myslela tak, že partner se chová inteligentně a o takové nevěře jí samozřejmě nepovídá.
Taky to vidím v daném případě tak, jak popsala svůj náhled dusička. Manžel je dlouhodobě v cizím státě a pokud se ke mně chová pořád hezky, nemám důvod pátrat a vyzvídat. A moudrý manžel mi nebude tyto věci věšet na nos.
Pokud se to dozvím, a navíc způsobem, jakým to hned na sebe vykecal partner autorky vlákna, jako malý kluk, pak to budu řešit. Nedospělý chlap by raději neměl být nevěrný, když nechce opouštět svou partnerku, když to nedokáže udržet v sobě.
A když už se to dozvím, budu se já chovat dospěle a nebudu mermomocí vyzvídat, proč takhle hloupě. Muž přece řekl, proč a to by mělo stačit a nebudu se v tom dál vrtat, že toto zdůvodnění proč se mi nelíbí a já chci a chci a chci nějaké "lepší", nejlépe takové, se kterým budu "spokojená". Otázka je, jestli takové vůbec existuje.

Upravil(a) Eva. (22. 3. 2013 13:33)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#60 22. 3. 2013 13:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dotyčnému lustruje telefon zcela běžně dcera
U nás tohle nikdy nebylo ani naopak.

Není tady

#61 22. 3. 2013 13:33

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Já jsem nikde nepsala, že šmejdit někomu v mobilu, abych zjistila, jestli mi náhodou není nevěrný, je normální. Ale přijde mi normální, že v partnerství, kde si oba maximálně důvěřují ( a o tom by podle mě partnerství mělo být, o důvěře), když mému partnerovi zazvoní mobil, nebo přijde SMS a mobil je normálně na stole, tak se kouknout. Ne proto, že chci šmejdit, ale tak normálně, ze zájmu o toho druhého. Protože podle mě partnerství není "ty a já" , ale "my".

Tak tohle si, Ivano, vůbec nemyslím. Každý má mít své soukromí a to i přesto, že jsme pár. Když mi bude psát kamarádka a líčit např. nějaké své trable, nevidím nejmenší důvod, proč by to měl číst můj přítel. Naopak by mi to přišlo vůči kamarádce blbé. Zájem o toho druhého se projevuje jinak, než čtením jeho smsek.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#62 22. 3. 2013 13:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

U nás tohle nikdy nebylo ani naopak.

Takové chování pokládám za normální. Taky dceři nebudu otevírat dopisy a číst je.

Není tady

#63 22. 3. 2013 13:34

kostka
♥♥♥♥---

Můj partner má taky "chytrý" telefon, tak vím o čem Hanka píše. Mám to úplně stejně. sedím u pc, telefon je tam položený, najednou začně zvonit nebo příjde sms, já se leknu a instinktivně se na něj podívám. Vidím na displeji jméno volajícího nebo jméno odesílatele sms a prvních, možná pět slov z příchozí sms. Do telefonu nelezu, ale pokud mě partner požádá, tak mu ho podám. Ale pokud je telefon vedle mě, vidím kdo volá a kdo a co píše.

Obdivuji dušišku, myslím, že je velmi tolerantní žena, já bych takovou "kamarádku na pokec" nesnesla, i kdyby mě partner sebevíc miloval. Protože si nemyslím, že může milovat manželku, a milovat se s jinou.

Na prvním příspěvku Hanky mě spíše vyděsila jiná věc, že dotyčná paní má tři děti a čtvrté na cestě, to byl její muž nevěrný s těhotnou ženou? Já vím, že těhotná, netěhotná, je jedno, kam zasune, pokud má potřebu, ale přece...

Není tady

#64 22. 3. 2013 13:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Tak tohle si, Ivano, vůbec nemyslím. Každý má mít své soukromí a to i přesto, že jsme pár. Když mi bude psát kamarádka a líčit např. nějaké své trable, nevidím nejmenší důvod, proč by to měl číst můj přítel. Naopak by mi to přišlo vůči kamarádce blbé. Zájem o toho druhého se projevuje jinak, než čtením jeho smsek.

stolt

Ivano, to jsou jenom hezké povídačky, které rády slyšíme ve své nedospělé naivitě, že už není já a ty ale je pouze my. To je teda pořádný nesmysl. Ale taky jsem to tak kdysi měla, než mi došlo. Než jsem dospěla.
Paní psycholožka mi "slíbila", že když budu chtít, stanu se dospělou. A dodržela to. stolt Ale zázrak se nestal, "jen" jsme spolu a na skupinové terapii pilně pracovaly.

Není tady

#65 22. 3. 2013 13:43

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka333 napsal(a):

dusička napsal(a):

Také mám manžela měsíc pracovně pryč.
A nedávno jsem nad tím přemýšlela a říkala si, kdyby tam měl kamarádku, tak by jí prostě měl a já to neřešila. I já když mi tady bude smutno, můžu si najít přítele k občasným schůzkám. A nikdo se to nedozví. A nebudu nikomu ubližovat.
Ten chlap tam je sám, chodí do práce z práce. Je tam bez rodiny, bez dětí. Stýská se mu. Navíc můj manžel je v SRN, tudíž tam neslyší ani češtinu. (už obstojně šprechtí stolt)
žijeme jenom jednou. Vím, že mě má rád, že mě miluje, že se chce postarat o rodinu.
A proto mu přeju, aby byl štastný a spokojený. Byt třeba i s případnou s kamarádkou na pokec. Nemám ho přivázaného na řetězu.

Tak pak mi řekněte k čemu je vztah,k čemu je manželství když neustále čtu na diskusích že manžel,přítel může zahýbat protože dává peníze že se stará.
Manželství jako svazek už není o vztahu ale o smlouvě na výkrm a zajištění zbytku rodiny.
Je to dost smutné když to po letech došlo do fáze kdy peníze jsou přednější než vztahy samotné.
Po přečtění vašeho přízpěvku už jsem se opravdu zamyslela o čem to pak všechno je.
Asi ano u některých pro peníze dokážou se zříct i věrnosti partnera.
Víte jsou ještě na světě lidi kteří si nedokáží představit po večerech se usmívat na jednoho pána a o víkendech na manžela a dělat jak je všechno nádherné.
Nemůžu napsat že vás obdivuji je mi s takových vztahu dost smutno.Netuším co pro někoho ten druhý znamená když se sním dokáže dělit s každou druhou.Nakonec sní bude trávit díky práci víc než svámi a už je s toho vztah a co s vámi?Když je doma tak málo.
Vážně obdivuji jak někdo dokáže dávat svůj vztah v šanc na ukor penězům

Hanko, nechci být hnusná, ale ten tvůj jezdí kvůli penězům pryč, jestli jsem to dobře přečetla. Takýe nejlepší bude, když si ho přivážeš na vodítko a práci daleko mu zatrhneš. cool
A teď vážně. Vím jak ti asi je, prožila jsem si to také. S tím rozdílem, že mě to manžel hrdě oznámil a myslel že padnu asi na zadek (a budu mu zajištovat servis, zatímco on si začne užívat a nebylo to se zajíčkem).  Jestli ti můžu do toho mluvit, tak neřeš proč.. stejně se to jeho zahnutí nezmění.  Teď vyřeš, jestli s ním přes tohle můžeš dál být, věnuj se sobě. Dopřej si nějakou radost a přemýšlej.  Držím ti palce, abys to zvládla.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#66 22. 3. 2013 14:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Manželství vždycky bylo především smlouva... smlouva, která měla zabezpečit určitý jistoty pro partnery a pomoci vychovat děti, respektive je dovést do samostatnýho života.
Tu omáčku kolem mu "navařili" až romantici 19. století...

Není tady

#67 22. 3. 2013 14:41

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Manželství vždycky bylo především smlouva... smlouva, která měla zabezpečit určitý jistoty pro partnery a pomoci vychovat děti, respektive je dovést do samostatnýho života.

No vidíš, a já si myslím, že v dnešní době, kdy tyto ekonomické důvody uzavírání manželství pominuly, protože se většina lidí uživí sama, tak jediným důvodem uzavření manželství by měla být vzájemná láska. Beru manželství jako slib, že budeme spolu, budeme si věrní, budeme stát při sobě ve dnech dobrých i zlých. Ten slib by neměl dávat ten, kdo ho nechce nebo nemůže splnit. Ale pokud už ho dal, měl by dělat všechno možné proto, aby ho neporušil. Podle mě. Možná to někdo tak nemá, nevím.

Není tady

#68 22. 3. 2013 14:47

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

LENNNA napsal(a):

stolt

Ivano, to jsou jenom hezké povídačky, které rády slyšíme ve své nedospělé naivitě, že už není já a ty ale je pouze my. To je teda pořádný nesmysl. Ale taky jsem to tak kdysi měla, než mi došlo. Než jsem dospěla.
Paní psycholožka mi "slíbila", že když budu chtít, stanu se dospělou. A dodržela to. stolt Ale zázrak se nestal, "jen" jsme spolu a na skupinové terapii pilně pracovaly.

No, tak jsem asi nedospělá a naivní, ale já to tak cítím. Samozřejmě, že se člověk nevzdá úplně svého soukromí, ale je to hlavně o důvěře mezi partnery. Já jsem třeba před svým ex žádné tajnosti neměla, a klidně jsem mu řekla vše, co mi svěřila kamarádka a nepovažovala jsem to, za porušení slibu, že to nikomu neřeknu. protože svého manžela jsem brala jako součást sebe. Měla jsem prostě dojem, že teprve my dva dohromady jsme kompletní lidská bytost. My dva a ne já a on. Že my dva je víc než jen já a on. Neumím to dost dobře asi vysvětlit, ale pokud se povede svazek mezi mužem a ženou, tak budovat ten svazek je pro mě víc, než rozvíjet sám sebe.

Není tady

#69 22. 3. 2013 15:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

Na prvním příspěvku Hanky mě spíše vyděsila jiná věc, že dotyčná paní má tři děti a čtvrté na cestě, to byl její muž nevěrný s těhotnou ženou? Já vím, že těhotná, netěhotná, je jedno, kam zasune, pokud má potřebu, ale přece...

Mně to taky - nechci říct vyděsilo - ale zaujalo... tři děti na krku, čtvrtý na cestě, a paní si vesele vysedává 3x týdně v zahulený knajpě... nevím, ale takováhle žena by mě asi jen těžko něčím zaujala, i kdyby se po mně po pátým pivu pnula jako psí víno big_smile Ale shodou okolností jsem jednu takovou taky znal - ta měla sice jen dvě děti, ale navíc měla manžela v kriminále a taky se v hospodě celkem okatě nabízela...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#70 22. 3. 2013 15:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

kostka napsal(a):

Mně to taky - nechci říct vyděsilo - ale zaujalo... tři děti na krku, čtvrtý na cestě, a paní si vesele vysedává 3x týdně v zahulený knajpě... nevím, ale takováhle žena by mě asi jen těžko něčím zaujala, i kdyby se po mně po pátým pivu pnula jako psí víno big_smile Ale shodou okolností jsem jednu takovou taky znal - ta měla sice jen dvě děti, ale navíc měla manžela v kriminále a taky se v hospodě celkem okatě nabízela...

Tak to je síla,tyhle ženštiny, ale i já jsem pár takových viděla, neznám je,ale viděla jsem, že sedět v zakouřené hospodě, sama cígo v mordě a pivko před sebou,chudák to nenarozený děcko.Taková by po té mordě zasloužila pořádnou ránu.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#71 22. 3. 2013 15:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

Můj partner má taky "chytrý" telefon, tak vím o čem Hanka píše. Mám to úplně stejně. sedím u pc, telefon je tam položený, najednou začně zvonit nebo příjde sms, já se leknu a instinktivně se na něj podívám. Vidím na displeji jméno volajícího nebo jméno odesílatele sms a prvních, možná pět slov z příchozí sms. Do telefonu nelezu, ale pokud mě partner požádá, tak mu ho podám. Ale pokud je telefon vedle mě, vidím kdo volá a kdo a co píše.

Obdivuji dušišku, myslím, že je velmi tolerantní žena, já bych takovou "kamarádku na pokec" nesnesla, i kdyby mě partner sebevíc miloval. Protože si nemyslím, že může milovat manželku, a milovat se s jinou.

Nemusíš mě Kostko obdivovat, já mám zase jiné starosti. Někdo má starosti řešit nevěru, někdo jiné. Každý se něco učíme.
A psala jsem o případné kamarádce. stolt

Není tady

#72 22. 3. 2013 16:55

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

kostka napsal(a):

Já bych nebyla ukvapená v soudech. To, že má paní tři děti, je těhotná a je jí 26 let, POUZE jeden (nevěrný) pán povídal...

Upravil(a) Eva. (22. 3. 2013 16:55)

Není tady

#73 22. 3. 2013 17:11

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

a nekomu staci ta smlouva a nekdo chce tu romantiku .... to budou ty zasadni rozdily

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#74 22. 3. 2013 17:13

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

helena napsal(a):

No vidíš, a já si myslím, že v dnešní době, kdy tyto ekonomické důvody uzavírání manželství pominuly, protože se většina lidí uživí sama, tak jediným důvodem uzavření manželství by měla být vzájemná láska. Beru manželství jako slib, že budeme spolu, budeme si věrní, budeme stát při sobě ve dnech dobrých i zlých. Ten slib by neměl dávat ten, kdo ho nechce nebo nemůže splnit. Ale pokud už ho dal, měl by dělat všechno možné proto, aby ho neporušil. Podle mě. Možná to někdo tak nemá, nevím.

To by bylo hezke , ale casto to dodrzet nejde, lide se meni

Není tady

#75 22. 3. 2013 17:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

a nekomu staci ta smlouva a nekdo chce tu romantiku .... to budou ty zasadni rozdily

Graine, nemluvím o smlouvě. Ani o romantice. Mluvím o vztahu ,který vznikl ze zamilovanosti a prohloubil se do vzájemné  lásky. stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí