18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také mám manela měsíc pracovně pryč.
A nedávno jsem nad tím přemýlela a říkala si, kdyby tam měl kamarádku, tak by jí prostě měl a já to neřeila. I já kdy mi tady bude smutno, můu si najít přítele k občasným schůzkám. A nikdo se to nedozví. A nebudu nikomu ubliovat.
Ten chlap tam je sám, chodí do práce z práce. Je tam bez rodiny, bez dětí. Stýská se mu. Navíc můj manel je v SRN, tudí tam neslyí ani četinu. (u obstojně prechtí )
ijeme jenom jednou. Vím, e mě má rád, e mě miluje, e se chce postarat o rodinu.
A proto mu přeju, aby byl tastný a spokojený. Byt třeba i s případnou s kamarádkou na pokec. Nemám ho přivázaného na řetězu.
Není tady
dusička napsal(a):
A nedávno jsem nad tím přemýlela a říkala si, kdyby tam měl kamarádku, tak by jí prostě měl a já to neřeila. I já kdy mi tady bude smutno, můu si najít přítele k občasným schůzkám. A nikdo se to nedozví. A nebudu nikomu ubliovat.
Ten chlap tam je sám, chodí do práce z práce. Je tam bez rodiny, bez dětí. Stýská se mu. Navíc můj manel je v SRN, tudí tam neslyí ani četinu. (u obstojně prechtí )
A proto mu přeju, aby byl tastný a spokojený. Byt třeba i s případnou s kamarádkou na pokec. Nemám ho přivázaného na řetězu.
Dui, souhlasím s tebou.
Není tady
Dusičko, nevěřím tomu, e kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuje ve svém příspěvku.
Není tady
helena napsal(a):
Ja myslim,ze kazda z nas by patrala,aby mela jasno.
A prosím pěkně - k čemue takový "jasno" je???
e vím na čem jsem a s kým jsem ?
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemue takový "jasno" je???e vím na čem jsem a s kým jsem ?
To ti řekne tvé srdce, kdy ho bude poslouchat.
Nikdo jiný ne ty sama ti to neřekne.
Není tady
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemue takový "jasno" je???
Asi jak komu, Helo. Pokud si dobře vzpomínám, tak zrovna Erem udělala se svým BM po zjitění nevěry hodně krátkej proces
Ké by byla tak rozhodná i při řeení jiných svých trablů...
Není tady
Eva. napsal(a):
Dusičko, nevěřím tomu, e kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuje ve svém příspěvku.
Keby som sa to dozvedela neastnou náhodou, tak zachovala.. a nie BY, ale zaila som to. Keby to ovem bolo jeho blbosou alebo žahostajnosou, tak by ma to určite chladnou nenechalo, a rieila by som to PREČO VOBEC MUSIM RIEI TAKÉ VAGINALITY, keď mysliaci chlap sa hlavne zariadi tak, aby nikomu neublioval.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nemám potřebu něco zjiovat.
A kdybych se to dozvěděla? Ano jsem s tím smířená. I to se můe stát. Ale pokavad si píeme zamilovaný smsky a jsme stále v kontaktu, jsme přátelé i milenci, zachovala bych klid i kdyby něco bylo někde.
Pro mě je hlavní, e to cítím,e mě miluje. Ten pocit, ta intuice je důleitějí ne řeit jestli někde s někým spal.
Rozhodilo by mě ztráta zaměstnání, nezaměstnanost, to kdy jsem ho viděla leet doma. On byl neastný, já taky.
Vím, e bych to zvládla, cítím to i píu s klidem.
A navíc - nejsem svatá. A i kdy jsem měla milence, stejně jsem měla ráda manela, i kdy mě neskutečně sr...l
Upravil(a) dusička (21. 3. 2013 20:05)
Není tady
Mike napsal(a):
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemue takový "jasno" je???Asi jak komu, Helo. Pokud si dobře vzpomínám, tak zrovna Erem udělala se svým BM po zjitění nevěry hodně krátkej proces
Ké by byla tak rozhodná i při řeení jiných svých trablů...
Mikei, přesně tohle mě napadlo!
Není tady
dusička napsal(a):
A navíc - nejsem svatá. A i kdy jsem měla milence...
No fuj!
Teda vlastně pardon - já zapomněl, e jsem na enské diskusi
Milenci povoleni, milenky ne
Upravil(a) Mike (21. 3. 2013 20:27)
Není tady
Mike napsal(a):
dusička napsal(a):
A navíc - nejsem svatá. A i kdy jsem měla milence...
No fuj!
Teda vlastně pardon - já zapomněl, e jsem na enské diskusi
Mikei, Mikei - ano má pravdu, se na enské diskuzi.
K ostatnímu se nevyjadřuju, protoe nevěře nerozumím, to ví, blondýna z vesnice.
Není tady
Otázka asi není jestli nevěra ano či ne, ale co pak s tím zjitěním? Asi je taky důleité, jestli lo jen o ten zásun a nebo o něco víc? Pokud jen o zásun, pak je dobré partnera instruovat o bezpečném sexu a o tom, e si to má zajistit tak, aby tě tím neobtěoval. Sám bych se chtěl dostat do stavu, e by mi to vůbec nevadilo.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemue takový "jasno" je???e vím na čem jsem a s kým jsem ?
To ti řekne tvé srdce, kdy ho bude poslouchat.
Nikdo jiný ne ty sama ti to neřekne.
tohle má kadý jinak , někdo to prostě potřebuje polopatičtěji i za cenu toho , e uslyí něco co se mu nebude líbit
Není tady
Materialisté asi ano. Ti zatím neslyí to, co mají uvnitř, přehluí to svým materializmem a zatím nevnímají jemné nuance lidských vztahů.
Není tady
Eva. napsal(a):
Materialisté asi ano. Ti zatím neslyí to, co mají uvnitř, přehluí to svým materializmem a zatím nevnímají jemné nuance lidských vztahů.
moje uvnitř mně nějak nikdy správně neinformovalo tak asi ano
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jsi si úplně jistá, e to bylo tvé uvnitř?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jsi si úplně jistá, e to bylo tvé uvnitř?
to nevím co to je, já tomu říkám intuice .. takový pocit , který mi říká jestli je něco dobře nebo patně
Není tady
sahleb napsal(a):
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemue takový "jasno" je???No jasno je k tomu, ze clovek vic vi. A vedet, ze ma partner jineho partnera je urcite dulezite. Vetsina never se stejne nejak provali. Tu sms mu samozrejme poslala naschval. Kdyby za neco stala, tak mu to posilat nebude. Hlavne se podepsala Janicka s Valentynkou. Vubec nevim co to ma znamenat. Asi jeji dcerunka. Pak je blbec ten pan.
A za co stojí?Chová se jako zvířátko-kočka domácí,ta má taky milion kotat a mrouská se s kadým kocourem na potkání.
Hanko,prostě to bylo silnějí ne on;kdy je Hanko chlap tak dlouho z domu,trokuu více tolerance a vůbec,po této eskapádě si snad dá u bacha.Aby si to nakonec nebyla ty a to tvé věčně proč,kdo rozvrátí vae manelství.
Proč?? - no potřeboval si ho přeci smočit;mnohem horí je nevěra fyzická ne jednorázový úlet.
Není tady
KALIK napsal(a):
Otázka asi není jestli nevěra ano či ne, ale co pak s tím zjitěním? Asi je taky důleité, jestli lo jen o ten zásun a nebo o něco víc? Pokud jen o zásun, pak je dobré partnera instruovat o bezpečném sexu a o tom, e si to má zajistit tak, aby tě tím neobtěoval.
Kaliku, tys tomu dal na frak - to jako má ena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, pouij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?"
Není tady
Moja intuícia fungovala dobre, aj sme boli na seba celkom vyladení - ale napriek tomu, alebo mono práve preto, to bol dos často záhul... Pre oboch. Preňho trochu väčí, mal trochu bobtnavejie ego.
Není tady
Mike napsal(a):
Kaliku, tys tomu dal na frak - to jako má ena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, pouij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?"
Já myslím, es to vystihnul úplně úpřesně Vono nejlepí je, kdy tohleto partner vechno chápe tak nějak automaticky, e mu to ani nemusí říkat, prostě je zodpovědný
Není tady
Ja som to bývalého aj povedala, skoro presne doslova... a naastie to vzal váne a vzah sa vylepil. A keď boli - ehm - názorové rozdielnosti, tak u kvôli iným veciam.
Není tady
dusička napsal(a):
Tak pak mi řekněte k čemu je vztah,k čemu je manelství kdy neustále čtu na diskusích e manel,přítel můe zahýbat protoe dává peníze e se stará.
Manelství jako svazek u není o vztahu ale o smlouvě na výkrm a zajitění zbytku rodiny.
Je to dost smutné kdy to po letech dolo do fáze kdy peníze jsou přednějí ne vztahy samotné.
Po přečtění vaeho přízpěvku u jsem se opravdu zamyslela o čem to pak vechno je.
Asi ano u některých pro peníze dokáou se zříct i věrnosti partnera.
Víte jsou jetě na světě lidi kteří si nedokáí představit po večerech se usmívat na jednoho pána a o víkendech na manela a dělat jak je vechno nádherné.
Nemůu napsat e vás obdivuji je mi s takových vztahu dost smutno.Netuím co pro někoho ten druhý znamená kdy se sním dokáe dělit s kadou druhou.Nakonec sní bude trávit díky práci víc ne svámi a u je s toho vztah a co s vámi?Kdy je doma tak málo.
Váně obdivuji jak někdo dokáe dávat svůj vztah v anc na ukor penězům
Není tady
Teda, vy jste se do té Hanky pustili! Já se jí naopak musím zastat, i kdy to asi nepotřebuje, protoe se dovede bránit sama.
Jestli můu, Hanko, napíu svůj názor. V manelství jsou daleko nebezpečnějí jevy-např.psychické týrání,gamblerství atd.atd. Tím ale nechci nevěru zlehčovat. Manelství je závazek. Pokud si enatý,vdaná, nemůe si dělat co chce. Prostě nemůe. Má odpovědnost nejen za sebe, ale i za toho druhého. A takový hloupý řeči jako - přivázání ho k sobě, svoboda, ře sebe, neře manela atd, ty neposlouchej. Ty ti budou prd platný, a se nedej boe objeví na gyndě s nějakým problémem,e. Nehledě na to, e kadýho, kdo má troku rád, to musí trápit.
V práci nebo ve společnosti taky musí dodrovat určitý pravidla nebo podmínky a nikdo se nad tím nepozastavuje.Je zajímavý, e v manelství jsme vichni véélice tolerantní.
Kdybyste byli v obchodě,kde by byla jedna zívající prodavačka,která si třeba čte noviny a nevímá si vás,nikde ádný kamery ani jiný zabezpečení a vy měli monost něco ukrást - udělali byste to? Já ne. Zas takový zoufalec nejsem,abych musela krást. A to samý s nevěrou - kdo nechce, ten to neudělá. Stačí pouívat mozek a říct ne.
Ale to jsem ti teď asi nepomohla, e. Ví co to teď hlavně chce? čas a zase čas. To je nejlepí lékař. Stará otřepaná fráze, já vím, ale pravdivá.
Není tady
Proc by se zenska nemohla podivat chlapovi do mobilu? Mne to neprijde nijak zvlastni...
Já bych se asi na mobil koukla, pokud by to bylo tak, jak píe Hanka, prostě proto, e bych chtěla vědět, kdo píe
Asi jsem divná... ale pořád nějak nechápu PROČ bych měla chtít "vědět, kdo píe", co má partner v mobilu, v PC, v dopise... z jakýho titulu? To, e jsem manelka/partnerka mě přece neopravňuje k tomu, abych se přehrabovala v jeho soukromí. Mně by to taky vadilo - a vůbec nejde o to, e bych chtěla něco tajit (to se hned mae [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png[img]) - ale stejně jako bych si ho těko vzala s sebou na kafe s kámokou, není mu nic do toho, co si s ní píu... například.
Dusičko, nevěřím tomu, e kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuje
Kadej cikán hádá podle svý planety
Ale bě... i na dámskejch stránkách najde tolerantní baby.
to jako má ena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, pouij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?"
Ne - to by měl partner vědět a dělat i bez říkání... Teda inteligentní partner...
kdy neustále čtu na diskusích e manel,přítel můe zahýbat protoe dává peníze e se stará
Ale prd a vořech... to není pravda.
Jene na druhou stranu je skutečně dobrý porovnat plusy a minusy, kterých dosáhnu, kdy neskousnu jeho první a jedinej úlet a okamitě mu postavím kufry za dveře.
Není tady