Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 3. 2013 16:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Konfrontace nevěry

Také mám manžela měsíc pracovně pryč.
A nedávno jsem nad tím přemýšlela a říkala si, kdyby tam měl kamarádku, tak by jí prostě měl a já to neřešila. I já když mi tady bude smutno, můžu si najít přítele k občasným schůzkám. A nikdo se to nedozví. A nebudu nikomu ubližovat.
Ten chlap tam je sám, chodí do práce z práce. Je tam bez rodiny, bez dětí. Stýská se mu. Navíc můj manžel je v SRN, tudíž tam neslyší ani češtinu. (už obstojně šprechtí stolt)
žijeme jenom jednou. Vím, že mě má rád, že mě miluje, že se chce postarat o rodinu.
A proto mu přeju, aby byl štastný a spokojený. Byt třeba i s případnou s kamarádkou na pokec. Nemám ho přivázaného na řetězu.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 21. 3. 2013 17:16

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A nedávno jsem nad tím přemýšlela a říkala si, kdyby tam měl kamarádku, tak by jí prostě měl a já to neřešila. I já když mi tady bude smutno, můžu si najít přítele k občasným schůzkám. A nikdo se to nedozví. A nebudu nikomu ubližovat.
Ten chlap tam je sám, chodí do práce z práce. Je tam bez rodiny, bez dětí. Stýská se mu. Navíc můj manžel je v SRN, tudíž tam neslyší ani češtinu. (už obstojně šprechtí stolt)
žijeme jenom jednou. Vím, že mě má rád, že mě miluje, že se chce postarat o rodinu.
A proto mu přeju, aby byl štastný a spokojený. Byt třeba i s případnou s kamarádkou na pokec. Nemám ho přivázaného na řetězu.

Duši, souhlasím s tebou.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#28 21. 3. 2013 17:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dusičko, nevěřím tomu, že kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuješ ve svém příspěvku.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#29 21. 3. 2013 19:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ja myslim,ze kazda z nas by patrala,aby mela jasno.
A prosím pěkně - k čemuže takový "jasno" je???

že vím na čem jsem a s kým jsem ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#30 21. 3. 2013 19:37

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

To ti řekne tvé srdce, když ho budeš poslouchat.
Nikdo jiný než ty sama ti to neřekne.

Není tady

#31 21. 3. 2013 19:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Asi jak komu, Helo. Pokud si dobře vzpomínám, tak zrovna Erem udělala se svým BM po zjištění nevěry hodně krátkej proces big_smile
Kéž by byla tak rozhodná i při řešení jiných svých trablů... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#32 21. 3. 2013 19:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

Dusičko, nevěřím tomu, že kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuješ ve svém příspěvku.

Keby som sa to dozvedela nešastnou náhodou, tak zachovala.. a nie BY, ale zažila som to. Keby to ovšem bolo jeho blbosou alebo žahostajnosou, tak by ma to určite chladnou nenechalo, a riešila by som to PREČO VOBEC MUSIM RIEŠI TAKÉ VAGINALITY, keď mysliaci chlap sa hlavne zariadi tak, aby nikomu neubližoval. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 21. 3. 2013 20:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Nemám potřebu něco zjišovat.
A kdybych se to dozvěděla? Ano jsem s tím smířená. I to se může stát. Ale pokavad si píšeme zamilovaný smsky a jsme stále v kontaktu, jsme přátelé i milenci, zachovala bych klid i kdyby něco bylo někde.
Pro mě je hlavní, že to cítím,že mě miluje. Ten pocit, ta intuice je důležitější než řešit jestli někde s někým spal.
Rozhodilo by mě ztráta zaměstnání, nezaměstnanost, to když jsem ho viděla ležet doma. On byl nešastný, já taky.
Vím, že bych to zvládla, cítím to i píšu s klidem.
A navíc - nejsem svatá. A i když jsem měla milence, stejně jsem měla ráda manžela, i když mě neskutečně sr...l

Upravil(a) dusička (21. 3. 2013 20:05)

Není tady

#34 21. 3. 2013 20:18

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

Asi jak komu, Helo. Pokud si dobře vzpomínám, tak zrovna Erem udělala se svým BM po zjištění nevěry hodně krátkej proces big_smile
Kéž by byla tak rozhodná i při řešení jiných svých trablů... va

Mikeši, přesně tohle mě napadlo!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#35 21. 3. 2013 20:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

A navíc - nejsem svatá. A i když jsem měla milence...

No fuj!
Teda vlastně pardon - já zapomněl, že jsem na ženské diskusi big_smile big_smile big_smile
Milenci povoleni, milenky ne big_smile

Upravil(a) Mikeš (21. 3. 2013 20:27)

Není tady

#36 21. 3. 2013 20:34

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

dusička napsal(a):

A navíc - nejsem svatá. A i když jsem měla milence...

No fuj!
Teda vlastně pardon - já zapomněl, že jsem na ženské diskusi big_smile big_smile big_smile
Milenci povoleni, milenky ne big_smile

Mikeši, Mikeši - ano mᚠpravdu, seš na ženské diskuzi. big_smile
K ostatnímu se nevyjadřuju, protože nevěře nerozumím, to víš, blondýna z vesnice.

Není tady

#37 21. 3. 2013 20:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Otázka asi není jestli nevěra ano či ne, ale co pak s tím zjištěním? Asi je taky důležité, jestli šlo jen o ten zásun a nebo o něco víc? Pokud jen o zásun, pak je dobré partnera instruovat o bezpečném sexu a o tom, že si to má zajistit tak, aby tě tím neobtěžoval. Sám bych se chtěl dostat do stavu, že by mi to vůbec nevadilo.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#38 21. 3. 2013 21:00

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

To ti řekne tvé srdce, když ho budeš poslouchat.
Nikdo jiný než ty sama ti to neřekne.

tohle má každý jinak , někdo to prostě potřebuje polopatičtěji i za cenu toho , že uslyší něco co se mu nebude líbit

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#39 21. 3. 2013 21:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Materialisté asi ano. Ti zatím neslyší to, co mají uvnitř, přehluší to svým materializmem a zatím nevnímají jemné nuance lidských vztahů.

Není tady

#40 21. 3. 2013 21:08

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Materialisté asi ano. Ti zatím neslyší to, co mají uvnitř, přehluší to svým materializmem a zatím nevnímají jemné nuance lidských vztahů.

moje uvnitř mně nějak nikdy správně neinformovalo smile tak asi ano

Není tady

#41 21. 3. 2013 21:10

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Jsi si úplně jistá, že to bylo tvé uvnitř?

Není tady

#42 21. 3. 2013 21:14

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Jsi si úplně jistá, že to bylo tvé uvnitř?

to nevím co to je, já tomu říkám intuice .. takový pocit , který mi říká jestli je něco dobře nebo špatně

Není tady

#43 21. 3. 2013 21:35

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

helena napsal(a):

No jasno je k tomu, ze clovek vic vi. A vedet, ze ma partner jineho partnera je urcite dulezite. Vetsina never se  stejne nejak provali. Tu sms mu samozrejme poslala naschval.  Kdyby za neco stala, tak mu to posilat nebude. Hlavne se podepsala Janicka s Valentynkou. Vubec nevim co to ma znamenat. Asi jeji dcerunka. Pak je blbec ten pan.

A za co stojí?Chová se jako zvířátko-kočka domácí,ta má taky milion kotat a mrouská se s každým kocourem na potkání.

Hanko,prostě to bylo silnější než on;když je Hanko chlap tak dlouho z domu,troškuu více tolerance a vůbec,po této eskapádě si snad dá už bacha.Aby si to nakonec nebyla ty a to tvé věčně proč,kdo rozvrátí vaše manželství.
Proč?? - no potřeboval si ho přeci smočit;mnohem horší je nevěra fyzická než jednorázový úlet.

Není tady

#44 21. 3. 2013 21:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Otázka asi není jestli nevěra ano či ne, ale co pak s tím zjištěním? Asi je taky důležité, jestli šlo jen o ten zásun a nebo o něco víc? Pokud jen o zásun, pak je dobré partnera instruovat o bezpečném sexu a o tom, že si to má zajistit tak, aby tě tím neobtěžoval.

Kaliku, tys tomu dal na frak - to jako má žena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, použij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?" big_smile

Není tady

#45 21. 3. 2013 22:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Moja intuícia fungovala dobre, aj sme boli na seba celkom vyladení - ale napriek tomu, alebo možno práve preto, to bol dos často záhul... Pre oboch. Preňho trochu väčší, mal trochu bobtnavejšie ego. rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 21. 3. 2013 22:14

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Mikeš napsal(a):

Kaliku, tys tomu dal na frak - to jako má žena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, použij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?" big_smile

Já myslím, žes to vystihnul úplně úpřesně big_smile Vono nejlepší je, když tohleto partner všechno chápe tak nějak automaticky, že mu to ani nemusíš říkat, prostě je zodpovědný smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#47 21. 3. 2013 22:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Ja som to bývalého aj povedala, skoro presne doslova... a našastie to vzal vážne a vzah sa vylepšil. A keď boli - ehm - názorové rozdielnosti, tak už kvôli iným veciam.

Brita

Není tady

#48 22. 3. 2013 7:40

Hanka333
♥♥-----

dusička napsal(a):

Tak pak mi řekněte k čemu je vztah,k čemu je manželství když neustále čtu na diskusích že manžel,přítel může zahýbat protože dává peníze že se stará.
Manželství jako svazek už není o vztahu ale o smlouvě na výkrm a zajištění zbytku rodiny.
Je to dost smutné když to po letech došlo do fáze kdy peníze jsou přednější než vztahy samotné.
Po přečtění vašeho přízpěvku už jsem se opravdu zamyslela o čem to pak všechno je.
Asi ano u některých pro peníze dokážou se zříct i věrnosti partnera.
Víte jsou ještě na světě lidi kteří si nedokáží představit po večerech se usmívat na jednoho pána a o víkendech na manžela a dělat jak je všechno nádherné.
Nemůžu napsat že vás obdivuji je mi s takových vztahu dost smutno.Netuším co pro někoho ten druhý znamená když se sním dokáže dělit s každou druhou.Nakonec sní bude trávit díky práci víc než svámi a už je s toho vztah a co s vámi?Když je doma tak málo.
Vážně obdivuji jak někdo dokáže dávat svůj vztah v šanc na ukor penězům

Není tady

#49 22. 3. 2013 8:20

kosatka
♥♥♥----

Teda, vy jste se do té Hanky pustili! Já se jí naopak musím zastat, i když to asi nepotřebuje, protože se dovede bránit sama.
Jestli můžu, Hanko, napíšu svůj názor. V manželství jsou daleko nebezpečnější jevy-např.psychické týrání,gamblerství atd.atd. Tím ale nechci nevěru zlehčovat. Manželství je závazek. Pokud si ženatý,vdaná, nemůžeš si dělat co chceš. Prostě nemůžeš. Mᚠodpovědnost nejen za sebe, ale i za toho druhého. A takový hloupý řeči jako - přivázání ho k sobě, svoboda, řeš sebe, neřeš manžela atd, ty neposlouchej. Ty ti budou prd platný, až se nedej bože objevíš na gyndě s nějakým problémem,že. Nehledě na to, že každýho, kdo má trošku rád, to musí trápit.
V práci nebo ve společnosti taky musíš dodržovat určitý pravidla nebo podmínky a nikdo se nad tím nepozastavuje.Je zajímavý, že v manželství jsme všichni véélice tolerantní.
Kdybyste byli v obchodě,kde by byla jedna zívající prodavačka,která si třeba čte noviny a nevšímá si vás,nikde žádný kamery ani jiný zabezpečení a vy měli možnost něco ukrást - udělali byste to? Já ne. Zas takový zoufalec nejsem,abych musela krást. A to samý s nevěrou - kdo nechce, ten to neudělá. Stačí používat mozek a říct ne.
Ale to jsem ti teď asi nepomohla, že. Víš co to teď hlavně chce? čas a zase čas. To je nejlepší lékař. Stará otřepaná fráze, já vím, ale pravdivá.

Není tady

#50 22. 3. 2013 8:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proc by se zenska nemohla podivat chlapovi do mobilu? Mne to neprijde nijak zvlastni...
Já bych se asi na mobil koukla, pokud by to bylo tak, jak píše Hanka, prostě proto, že bych chtěla vědět, kdo píše

Asi jsem divná... ale pořád nějak nechápu PROČ bych měla chtít "vědět, kdo píše", co má partner v mobilu, v PC, v dopise... z jakýho titulu? To, že jsem manželka/partnerka mě přece neopravňuje k tomu, abych se přehrabovala v jeho soukromí. Mně by to taky vadilo - a vůbec nejde o to, že bych chtěla něco tajit (to se hned maže [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png[img]) - ale stejně jako bych si ho těžko vzala s sebou na kafe s kámoškou, není mu nic do toho, co si s ní píšu... například.

Dusičko, nevěřím tomu, že kdyby ses to dozvěděla, zachovala bys stejný klid, jaký popisuješ
Každej cikán hádá podle svý planety http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Milenci povoleni, milenky ne
Ale běž... i na dámskejch stránkách najdeš tolerantní baby.
to jako má žena partnerovi říct: "Miláčku, kdybys mi někdy náhodou zahnul, použij u toho prosímtě gumu, a neříkej mi o tom?"
Ne - to by měl partner vědět a dělat i bez říkání... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Teda inteligentní partner...

když neustále čtu na diskusích že manžel,přítel může zahýbat protože dává peníze že se stará
Ale prd a vořech... to není pravda.
Jenže na druhou stranu je skutečně dobrý porovnat plusy a minusy, kterých dosáhnu, když neskousnu jeho první a jedinej úlet a okamžitě mu postavím kufry za dveře.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí