Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#3151 23. 6. 2013 21:49

Zvedavka
♥♥♥----

Re: Konfrontace nevěry

Rekla jsem koukej co mas na krku, to je cely. Delal pak sceny, ja to moc neresila. Jsou to vlasy byvalky, je u ni stale casteji.

Není tady

#3152 23. 6. 2013 22:54

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

Rekla jsem koukej co mas na krku, to je cely. Delal pak sceny, ja to moc neresila. Jsou to vlasy byvalky, je u ni stale casteji.

takže to není bývalka a z tebe dělá blbku  tillfreds   Já bych mu je hodila akorát do polívky.  On kolem sebe bude nejspíš hodně kopat, že ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#3153 24. 6. 2013 5:50

Zvedavka
♥♥♥----

Je to byvalka. Ja uz nevim co si mam myslet. Skace jak ona piska a kdyz se zeptam ci zminim, kdyz mi prijde ze to treba prehani, rekne ze to neni ma vec. Nikdy drive jsem chlapa se zavazky nemela a asi to moc neumim, poznat kdy je to zajem o deti ci neco vic. Mam toho plnou hlavu a pripada mi jako bychom se vzdalovali. A tim vice oni sblizovali. Ona se po rozvodu zmenila hodne k lepsimu, vystudovala, maka na sobe a hlavne nikoho od rozvodu nema. Oproti tomu ja si pripadam jak hadava potizistka co dela vsechno blbe.

Není tady

#3154 24. 6. 2013 8:44

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aháá... To je bývalá manželka.. já myslela nějaká milenka. Z mého pohledu je dobře, že mají dobré vztahy kvůli dětem. Prostě jsi si našla chlapa, který má nějaké závazky. Nezlob se, ale  proč teda  prudíš kvůli dvěma vlasům ?
Asi bych ho na ně ani neupozornila... přešla bych to.

Není tady

#3155 24. 6. 2013 9:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

frigo, zvědavka má strach, jestli spolu ti dva něco nemají. ono by to taky nebylo nic neobvyklého, i to se stává ..
těžko říct, jestli jen zbytečně žárlí, nebo se mezi jejím přítelem a jeho exkou skutečně něco děje.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3156 24. 6. 2013 10:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

je dobře, že mají dobré vztahy kvůli dětem
Viď? Takový až nadstandardní - "v patek jsem mu na krku nasla dva blond vlasy" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png (jestli jsou teda její...)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3157 24. 6. 2013 11:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

aháá... To je bývalá manželka.. já myslela nějaká milenka. Z mého pohledu je dobře, že mají dobré vztahy kvůli dětem. Prostě jsi si našla chlapa, který má nějaké závazky. Nezlob se, ale  proč teda  prudíš kvůli dvěma vlasům ?
Asi bych ho na ně ani neupozornila... přešla bych to.

Jsi naivní. Nebo Zvědavku málo čteš.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#3158 24. 6. 2013 11:40

rudolf
♥♥♥♥---

Zvědavko - Nechápu jednu věc - moc spolu nemluvíte, manžel je uraženej, ale na krku jsi mu našla vlasy.

Není tady

#3159 24. 6. 2013 11:51

Zvedavka
♥♥♥----

Ano, je dobre ze spolu maji fajn vztah. Take ho s bm mam, ale nemam proto potrebu mu stat neustale za zadkem. Nebo ho mit za zadkem. No uvidim jak to bude dal. Ke mne je chladny a odtazity, dokonce selhalo milovani nekolikrat. Pry z toho jak ho nervuju. Nejradeji bych zmizela ze sveta sad

Není tady

#3160 24. 6. 2013 12:27

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

Ano, je dobre ze spolu maji fajn vztah. Take ho s bm mam, ale nemam proto potrebu mu stat neustale za zadkem. Nebo ho mit za zadkem. No uvidim jak to bude dal. Ke mne je chladny a odtazity, dokonce selhalo milovani nekolikrat. Pry z toho jak ho nervuju. Nejradeji bych zmizela ze sveta sad

to jsme dvě ..... držím palce aspon tobě

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#3161 24. 6. 2013 12:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

Kdybys napsala z jeho světa, tak bych to i pochopila. Tak jak jsi to napsala ty, to mi přijde hodně hloupé.

Není tady

#3162 24. 6. 2013 12:48

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

je dobře, že mají dobré vztahy kvůli dětem
Viď? Takový až nadstandardní - "v patek jsem mu na krku nasla dva blond vlasy" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png (jestli jsou teda její...)

lol  tak to ukazují v emerických filmech.. když se exáci loučí, tak se taky líbají vissla

Občas je to asi dost blbá vlastnost - být hodně všímavá tillfreds

Není tady

#3163 24. 6. 2013 12:49

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

dokonce selhalo milovani nekolikrat
Tak to se nediv, že je protivnej. To je pro chlapa skoro třetí světová. Třeba si jen potřebuje ověřit jinde, jestli je funkční.
wink

Není tady

#3164 24. 6. 2013 12:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dokonce selhalo milovani nekolikrat. Pry z toho jak ho nervuju
Hlavně si nenech "vysvětlit", že je to tvoje vina... to je totiž nejlepší způsob, jak si odůvodnit proč je nutný to zkoušet s jinou...

tak to ukazují v emerických filmech.. když se exáci loučí, tak se taky líbají
V těch toho ukazujou... ale jako vejmluva dobrý http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#3165 24. 6. 2013 13:17

Zvedavka
♥♥♥----

rudolf napsal(a):

Zvědavko - Nechápu jednu věc - moc spolu nemluvíte, manžel je uraženej, ale na krku jsi mu našla vlasy.

Co na tom nechapes?

Není tady

#3166 24. 6. 2013 13:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Zvedavko - promiň, ale přijde mi,že u vás je to o ničem. CO Tě tady čtu, furt něco řešíš, hádáte se, odcházíš, udobřujete se. žárlíš na jeho ex. To je začátek konce. Co vás vlastně drží spolu? Proč s ním chceš být? Když si na něj pořád stěžuješ? Nevidím ve vašem vztahu nic pozitivního.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3167 24. 6. 2013 13:55

Zvedavka
♥♥♥----

dusička napsal(a):

Zvedavko - promiň, ale přijde mi,že u vás je to o ničem. CO Tě tady čtu, furt něco řešíš, hádáte se, odcházíš, udobřujete se. žárlíš na jeho ex. To je začátek konce. Co vás vlastně drží spolu? Proč s ním chceš být? Když si na něj pořád stěžuješ? Nevidím ve vašem vztahu nic pozitivního.

Pozitivniho je toho spousta a to co neklapalo se o dost zlepsilo. Jen si myslim, ze na zenateho chlapa ma muj muz az prilis velky zajem o byvalou zenu. Nemyslim o deti, tam je to v poradku, myslim o ni. Pokud je na tom dotycna moc zle (angina) a je tedy treba ji moc pomahat (denne se u ni stavovat a resit jeji povinnosti) a pak byt z te pomoci cely obaleny jejimi vlasy, je to pro me na zamyslenou. To pominu daleko pikantnejsi historky. Dokonce mi kvuli peci o ni ani nepopral k svatku min tyden. Kdyz jsem marod ja, normalne funguju vcetne tahani nakupu a vareni. Pak mi ulitne jeden hloupy vtip a uz jsem na cerne listine. Ano, ma s ni deti a se mnou ne. Spis tedy otazka, proc si bral on me, kdyz se cpe jinam (tam odkud utekl). A jestli zarlim? Asi jo, nikdy pred tim jsem ten pocit nezazila. Nevim jak udelat aby mi bylo jedno, ze je zenaty se mnou a muze se pretrhnout jinde sad

Upravil(a) Zvedavka (24. 6. 2013 13:56)

Není tady

#3168 24. 6. 2013 14:20

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zvedavka napsal(a):

. Kdyz jsem marod ja, normalne funguju vcetne tahani nakupu a vareni.(

....a proč, vlastně? smile

Proč si myslíš, že ti "kvůli ní a péči o ni" nepopřál k svátku? Vy jste se ten den neviděli, nefungují vám oběma mobily ani maily...nebo proč?

Není tady

#3169 24. 6. 2013 14:37

Zvedavka
♥♥♥----

Daphné napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Proč si myslíš, že ti "kvůli ní a péči o ni" nepopřál k svátku? Vy jste se ten den neviděli, nefungují vám oběma mobily ani maily...nebo proč?

Protoze mi nic jineho nezbyva. Ke mne nabidky pomoci nejak neprichazi. Posobim jak matka pluku i nemocna, nedam to moc znat. Jo chapu, potrebuje pomahat a zachranovat. Nestezuji si, jen vidim rozdil v pristupu.

Proc nepopral nevim, asi zapomnel, ma toho moc, skace kolem marodne byvalky, co je na tom moc zle. Kdyz jsem nabidla, at priveze deti k nam, aby se mohla vylezet, zamitl a radeji jezdil tam

Upravil(a) Zvedavka (24. 6. 2013 14:39)

Není tady

#3170 24. 6. 2013 15:08

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zvedavka napsal(a):

dusička napsal(a):

Pozitivniho je toho spousta a to co neklapalo se o dost zlepsilo. Jen si myslim, ze na zenateho chlapa ma muj muz az prilis velky zajem o byvalou zenu. Nemyslim o deti, tam je to v poradku, myslim o ni. Pokud je na tom dotycna moc zle (angina) a je tedy treba ji moc pomahat (denne se u ni stavovat a resit jeji povinnosti) a pak byt z te pomoci cely obaleny jejimi vlasy, je to pro me na zamyslenou. To pominu daleko pikantnejsi historky. Dokonce mi kvuli peci o ni ani nepopral k svatku min tyden. Kdyz jsem marod ja, normalne funguju vcetne tahani nakupu a vareni. Pak mi ulitne jeden hloupy vtip a uz jsem na cerne listine. Ano, ma s ni deti a se mnou ne. Spis tedy otazka, proc si bral on me, kdyz se cpe jinam (tam odkud utekl). A jestli zarlim? Asi jo, nikdy pred tim jsem ten pocit nezazila. Nevim jak udelat aby mi bylo jedno, ze je zenaty se mnou a muze se pretrhnout jinde sad

myslíš ty DVA vlasy,cos našla?

Není tady

#3171 24. 6. 2013 15:22

Zvedavka
♥♥♥----

agewa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

dusička napsal(a):

myslíš ty DVA vlasy,cos našla?

Jo myslim ty dva z patku a dalsi jindy na obleceni, v rucnikach, po zemi, v ponozkach, v aute......
Jezis nejde o vlasy, ale o mou neduveru. Kterou nijak nevyvraci. Radeji se sekne ci sveze na nejake me chybe. Ja jsem zla, vycitava a on musi utikat za hodnou co ho potrebuje, to bych ve svem veku uz taky mela vedet

Upravil(a) Zvedavka (24. 6. 2013 15:25)

Není tady

#3172 25. 6. 2013 6:29

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zvedavka napsal(a):

Daphné napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Protoze mi nic jineho nezbyva. Ke mne nabidky pomoci nejak neprichazi. Posobim jak matka pluku i nemocna, nedam to moc znat. Jo chapu, potrebuje pomahat a zachranovat. Nestezuji si, jen vidim rozdil v pristupu.

Proc nepopral nevim, asi zapomnel, ma toho moc, skace kolem marodne byvalky, co je na tom moc zle. Kdyz jsem nabidla, at priveze deti k nam, aby se mohla vylezet, zamitl a radeji jezdil tam

Nemusíš mi odpovídat, jen místo rychlé odpovědi by ses mohla zamyslet, proč to tak opravdu je. Proč si myslíš, že i když jsi nemocná, musíš fungovat. Nebo i když nejsi nemocná....nabídky pomoci totiž nepřicházejí asi právě proto. Tvoje nastavení - Všechno zvládnu, musím.....představ si v duchu, že fakt nemusíš, že si řekneš Kašlu na všechno, je mi blbě, zalezu do pelíšku, a zkus nezačít okamžitě snášet argumenty, proč to nejde. Ono to totiž jde. Pak totiž i o tebe bude tvůj muž pečovat, myslím si.

Není tady

#3173 25. 6. 2013 6:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ke mne nabidky pomoci nejak neprichazi.
Roky... roky! mi trvalo, než jsem se naučila jakž takž si říkat okolí, že "bych taky... ehm, něco... možná... potřebovala..."
protože skutečně "nabidky pomoci neprichazi" samy od sebe... nebo zcela výjimečně - a to se ještě může stát, že i ta výjimečná bude odmítnuta, protože "to přeci zvládnu"... hahaha. On je to totož taky "rozdil v pristupu" - akorát že z druhý strany.

Není tady

#3174 25. 6. 2013 6:53

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zrovna včera mi přítel říkal, že je mu líto, že nechci, aby mi pomohl.
Taky se musím ještě učit.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#3175 15. 11. 2014 23:56

charlie100
♥------

dobrý den rád bych swe také přidal do diskuze jednoho dne jsem zjistil,že mě přitelkyně podvadí nejhorší na tom je to že způsob jakým sem to zjistil mě dodnes mrzí a stydím se za něj,že semnou už dlouho odmítá spát to jsem řešil hned a stejně sem se důvod nedozvěděl a proto jednoho krásného dne jsem se podíval do jejího mobilu vím je to špatná věc nemělo by se to ale tak nák sem měl tušení a to se mi potvrdilo asi 50 volání od jednoho člověka a i ona volala jemu asi tak tři dny sem to v sobě dusil a snažil přijít na rozumný důvod proč ale nešlo to v noci jsem nespal nebyl sem schopnej jíst na nic se soustředit prostě sem jen ležel a užíral se,nakonec mě tak vyprovokovala,že jsem na ní uhodil kdo to je a jak to spolu mají,je to dnes týden a nedostal jsem žádnou odpověd jediné co stále tvrdí tak že spolu nic nemají a že mi je do toho ho.... a že semnou už dávno skončila a td.Řikal jsem ji že bych chtěl jen prostě vysvětlení že kdyz už mě srazila na uplné dno tak že bych si to zasloužil a ona jen tvrdí že at ze sebe nedělám chudáčka a že sem trapnej a že jestli si myslíž že jí tim nějak obměkčím tím jak ze sebe dělám chudáčka a td dál už to nejde ani psát,skončil sem v péči psychologa který mě davá pomaloučku dohromady ted když se začínám cítit lépe a jsem schopný už i v noci spát a něco sníst tak mi dneska dala další ránu,když jsem si zašel do naší restaurace na čaj tak ona tam s ním sedí a cukrujou spolu,v tu chvíli sem měl sebevědomí až někde .......a nebyl sem schopný ničeho jediné co jsem uděla bylo že jsem si sedl na bar objednal si čaj a jak sem byl rozhozenej tak sem byl z toho tak rozklepanej že sem i čaj nemohl pořádně držet a napít se tak mi vybrovali ruce a tak sem byl na tom zase špatně,já nejsem žádný svatoušek taky sem šlápnul vedle,ale nikdy bych nedokázal takto ponížit a sesměšnit partnerku a kor když ještě v té restauraci sedí kamarádi a rejpou do vás hele támhle je ta tvoje co to má znamenat a td.Nevím si rady a proto tady píšu a hledám zde odpovědi

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí