|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Doufám, že ani ke stáru nebudu chtít "přejít na druhý břeh"
Co víš, co s tebou provede senilita a skleróza.. 
Není tady

Ono by to sice patřilo na "co vás rozesmálo", ale když už se tu o něm píše... no jen si to představte plasticky a v Technicoloru... jak Péťa řádí... http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-zatah … ivosi.html
PS - ano, čas od času čtu bulvár - a co má bejt?konečně vím, o čem to včera mluvili sousedky ve výtahu 
To je ta správná konfrontace nevěry. Chudák Péťa.. manželku zapudil, milenka v krimu.. copak asi bude dělat..
Upravil(a) Frigo (20. 6. 2013 11:33)
Není tady
manželku zapudil, milenka v krimu.. copak asi bude dělat
Soudím, že podle prosakujících informací má teď chlapec všechny jiný myšlenky, než chlupatý... 
Upravil(a) helena (20. 6. 2013 12:01)
Není tady

Jessika napsal(a):
algebrana napsal(a):
...Už to mám jako starý dědci , kteří aby se vůbec vzrušili potřebují hodně mladou krásnou dívenku ....
Šmarjá, toho bych se nechtěla u sebe dočkat. Doufám, že ani ke stáru nebudu chtít "přejít na druhý břeh"
To je problém těch , co měli sexu moc a už pak nevědí, co by je vzrušilo a co nového vymyslet . Když s tím začneš až v pozdním věku , tak je to bez problému třeba.
Není tady
o je problém těch , co měli sexu moc a už pak nevědí, co by je vzrušilo a co nového vymyslet
Prd a vořech... jsou i tací, co ho mají celej život dost a přesto vždycky "vědí"...
Není tady

helena napsal(a):
o je problém těch , co měli sexu moc a už pak nevědí, co by je vzrušilo a co nového vymyslet
Prd a vořech... jsou i tací, co ho mají celej život dost a přesto vždycky "vědí"...
chápu, zase moje špatná úvaha
Není tady
helena napsal(a):
Tohle vyprávěl Ringo Čech , že jede tramvají , dívá se na krásnou ženu co tam stojí ........a představuje si, že jí osloví, půjdou na kávu, na večeři , koupí jí kytku a po nějakým čase spolu skončí v posteli.........tohle všechno vidí, když se na ni dívá a dnes už je ve fázi, kdy mu stačí jen ta představa, protože už to zažil tolikrát , že to je pořád stejný a nic novýho mu to nedá .
A tak to mám ted já, už dopředu vím, co se bude dít a neláká mě to.
Už všechno znám a všechny jsem přefikla a nic mě už nemůže překvapit ...... 
Není tady
omlouvám se, že sem vstupuji s jiným tématem, ale nechce se mi zakládat nové a potřebuji poradit. Bohužel se mi nepovedl vtip a manžela jsem se velmi dotkla. Sypu si popel na hlavu, protože to vyznělo opravdu blbě, dotkla jsem se velmi intimních míst....... ale chtěla jsem poté vše vysvětlit, nicméně chlap se seknul, odešel z ložnice a nemluví se mnou, resp je uražený a dává mi to dost sežrat. Je presvedceny, ze jsem mu chtela ublizit. Omluvila jsem se tedy bez vysvětlení, trochu dolejzala, aby věděl, jak moc mě to mrzí, ale další večer si šel opět lehnout do jiného pokoje a je nadále odtažitý, je mu zle od žaludku (ze mě), vše neguje. Nevím zda se stahnout nebo zda mu nadále dávat najevo jak moc mě to mrzí. Mám pocit, že ať teď dělám cokoli, je to blbě. Dik
Není tady
Těžko říct, jak moc jsi ho urazila.
Ale pokud ses omluvila, měla jsi snahu vše napravit a on nereaguje, nechala bych ho tak, dokud nevychladne.
Není tady
Mám pocit, že ať teď dělám cokoli, je to blbě
Nech ho vydejchat... zvlášť jestli to byl hodně blbej "vtip".
Nedolejzej, nereaguj na případný rejpání, nemluv ale odpovídej na otázky... a případně mu to zkus napsat a dát třeba do aktovky, aby nemohl reagovat zase hned.
Není tady

Zvedavka napsal(a):
omlouvám se, že sem vstupuji s jiným tématem, ale nechce se mi zakládat nové a potřebuji poradit. Bohužel se mi nepovedl vtip a manžela jsem se velmi dotkla. Sypu si popel na hlavu, protože to vyznělo opravdu blbě, dotkla jsem se velmi intimních míst....... ale chtěla jsem poté vše vysvětlit, nicméně chlap se seknul, odešel z ložnice a nemluví se mnou, resp je uražený a dává mi to dost sežrat. Je presvedceny, ze jsem mu chtela ublizit. Omluvila jsem se tedy bez vysvětlení, trochu dolejzala, aby věděl, jak moc mě to mrzí, ale další večer si šel opět lehnout do jiného pokoje a je nadále odtažitý, je mu zle od žaludku (ze mě), vše neguje. Nevím zda se stahnout nebo zda mu nadále dávat najevo jak moc mě to mrzí. Mám pocit, že ať teď dělám cokoli, je to blbě. Dik
Kvůli jednomu vtipu (selhání) ve srovnaném vztahu to snad nedochází tak daleko - pokud je partnerovi z tebe fyzicky špatně, jak tvrdí, tak je špatně něco jiného... vtip bude asi jen katalyzátor.
Není tady

Zvedavka napsal(a):
Zvědavko, ty pořád řešíš. Osobně si myslím, že váš vztah půjde dříve nebo později stejně do háje, když tě tak průběžně čtu.
Není tady
Eva. napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Zvědavko, ty pořád řešíš. Osobně si myslím, že váš vztah půjde dříve nebo později stejně do háje, když tě tak průběžně čtu.
Tisice lidi tady řeší.... Takhle hodne se jeste neseknul, je mu blbe z uskosti, jak jsem mu ublizila. Vim, ze nesnese nic co by i jen vzdalene pripominalo kritiku, ale tohle bylo hloupy placnuti co jen blbe vyznelo. Mozna to mezi nami pujde do haje, ale duvodem spis bude nekdo treti nez nase půtky.
Není tady
helena napsal(a):
Mám pocit, že ať teď dělám cokoli, je to blbě
Nech ho vydejchat... zvlášť jestli to byl hodně blbej "vtip".
Nedolejzej, nereaguj na případný rejpání, nemluv ale odpovídej na otázky... a případně mu to zkus napsat a dát třeba do aktovky, aby nemohl reagovat zase hned.
Jo taky myslim, ze bude lepsi ho nechat ted v klidu. Cim vic se snazim, tim je odtazitejsi a pribyva urazenych schvalnosti, kdyz jsem mu tak moc ublizila 
Není tady
Blbe z úzkosti, jen proto, žes něco plácla a následně se omluvila? To je kravina.
Každý, byť sebelepší vztah, může jít jednou do háje...
Není tady
Jako že manžel někoho má??
Není tady
kostka napsal(a):
Blbe z úzkosti, jen proto, žes něco plácla a následně se omluvila? To je kravina.
Každý, byť sebelepší vztah, může jít jednou do háje...
Tvrdi ze jo, trapi ho to pac je presvedceny, ze jsem mu chtela ublizit. Je takovym zvlastnim zpusobem sekaci. S byvalym jsme byli jak pro sebe narozeni a po 17 letech nas to prestalo bavit
Není tady
rudolf napsal(a):
Jako že manžel někoho má??
Bejvalku. Mozna
Není tady
Omluvila ses, snažila ses o nápravu, a on je přesto přesvědčený, žes mu chtěla ublížit. Tak ho nech, chovej se normálně, jeho to přejde 
Není tady

záminka
Není tady
algebrana napsal(a):
helena napsal(a):
Prd a vořech... jsou i tací, co ho mají celej život dost a přesto vždycky "vědí"...Tohle vyprávěl Ringo Čech , že jede tramvají , dívá se na krásnou ženu co tam stojí ........a představuje si, že jí osloví, půjdou na kávu, na večeři , koupí jí kytku a po nějakým čase spolu skončí v posteli.........tohle všechno vidí, když se na ni dívá a dnes už je ve fázi, kdy mu stačí jen ta představa, protože už to zažil tolikrát , že to je pořád stejný a nic novýho mu to nedá .
A tak to mám ted já, už dopředu vím, co se bude dít a neláká mě to.
Už všechno znám a všechny jsem přefikla a nic mě už nemůže překvapit ......
pane bože, to snad není možný 
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Tisice lidi tady řeší.... Takhle hodne se jeste neseknul, je mu blbe z uskosti, jak jsem mu ublizila. Vim, ze nesnese nic co by i jen vzdalene pripominalo kritiku, ale tohle bylo hloupy placnuti co jen blbe vyznelo. Mozna to mezi nami pujde do haje, ale duvodem spis bude nekdo treti nez nase půtky.
to jako vazne?
Není tady
Ano, tvrdi ze ma uzkosti z toho jak se k nemu chovam. No nic, v patek jsem mu na krku nasla dva blond vlasy. Samozrejme nevi kde se mohly vzit. Nepatram, i kdyz to vim. A najednou uzkost zmizela....
Není tady

Zvedavka napsal(a):
Ano, tvrdi ze ma uzkosti z toho jak se k nemu chovam. No nic, v patek jsem mu na krku nasla dva blond vlasy. Samozrejme nevi kde se mohly vzit. Nepatram, i kdyz to vim. A najednou uzkost zmizela....
Ty jsi se ho na ty vlasy zeptala ? 
Není tady
je na tom něco divnýho ?
Není tady