29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych znát názor i jiných,nebo jen mě se to zdá divné.
Manžel mi byl nevěrný nevěra se provalila před měsíce.Hned po té jsem mu oznámila at odejde že se na něj nemůžu dívat.Jezdil za prací na 14 až 3 týdny.Kvůli nevěře tam skončil.
Takže jsme si skoro všechno vyříkali až na to co ho přímělo mě podvést.
S chlapama chodívali večer po práci do hospody.Po čase ho tam začala balit stála návštěvnice prý tam teda chodila 3X týdně.Je jí 26let sama,má 3 děti a další měla na cestě.
Šla prý po něm tak dlouho až neudolal.Spali spolu prý 3X během 5 dnů po té přijel domu a já na to přišla.
Když odjel zpět do práce sešel se sní a ukončil to,ona mu prý v podstatě řekla že je vůl.
Ted když chci vědět proč co se stalo,tak mi poví že sám neví proč že kdyby znal odpověd tak mi jí poví.Že je prostě debil.
Ale mě tahle odpověd nestačí a neustále chci vedět PROČ.
Je možné aby chla podváděl několikrát po sobě manželku a nevěděl proč.
Mě se to zdá jako hloupost.
Také jsem byla v pozici kdy se mě muž snažil dostat do postele ale já se otočila a šla domu tak vím že mozek mě fungoval dost dobře.
Ničemu nerozumím.
Není tady
Píše pán paní z lázní: "Mám jinou."
Paní odepíše: "Má jinou?"
a dočká se odpovědi: "Ne - ale má ji tady."
Tož tak...
Tak si dej bacha, aby ti tu odpověď nakonec nedal... kdo se moc ptá, moc se dozví...
Upravil(a) helena (21. 3. 2013 12:32)
Není tady
Hanka333 napsal(a):
Také jsem byla v pozici kdy se mě muž snažil dostat do postele ale já se otočila a šla domu tak vím že mozek mě fungoval dost dobře.
Ničemu nerozumím.
No možná bude rozdíl v tom, že když je v téže situaci muž, chodí se mu poněkud hůře.
Nebo řekněme, že je mozek na nějakou dobu plně nahrazen úplně jiným orgánem.
Ale k tématu. Nechápu, jakou odpověď bys na to svoje neustálé PROČ, vlastně chtěla slyšet.
Myslím, že ti odpověděl docela srozumitelně. Děva po něm lezla tak dlouho, až neodolal.
Ale docela by mě zajímalo, jak jsi na to přišla.
Není tady
Hanka333 napsal(a):
Ted když chci vědět proč co se stalo,tak mi poví že sám neví proč že kdyby znal odpověd tak mi jí poví.Že je prostě debil.
Mě se to zdá jako hloupost.
Mě se to vůbec nezdá jako hloupost a nevím proč tomu nerozumíš. Já si umím docela dobře představit, že ani žádný důvod mít nemusí, že to je prostě tak jak říká, že tamta ho udolala. Mohla mu tak dlouho nadbíhat, až prostě neodolal. Čemu na tom nerozumíš?
Není tady
Hlavně je teda vůl, že se ti přiznal - nebo teda nevím jak bys to zjistila sama, když se to stalo někde "pryč"...
Není tady
modrovous napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
Ničemu nerozumím.No možná bude rozdíl v tom, že když je v téže situaci muž, chodí se mu poněkud hůře.
Nebo řekněme, že je mozek na nějakou dobu plně nahrazen úplně jiným orgánem.
Ale k tématu. Nechápu, jakou odpověď bys na to svoje neustálé PROČ, vlastně chtěla slyšet.
Myslím, že ti odpověděl docela srozumitelně. Děva po něm lezla tak dlouho, až neodolal.
Ale docela by mě zajímalo, jak jsi na to přišla.
Bohužel mě chytrý telefon na pc stole a přišla sms od Janičky s Valentýnkou.
Není tady
mě chytrý telefon na pc stole a přišla sms...
... na kterou ses hned podívala, jo?
Není tady
Aaaa.... dalsi pani Cista Patrava se dopatrala neceho, co ted neumi unest...
Nic bych za to nedala, ze ji to na sebe vykecal sam, minimalne moc nezapiral, neodolal.
Zlobivej hrisnej kluk a ctnostna patralka, to je pro manzelstvi dost smrtelna kombinace.
Není tady
Zlobivej hrisnej kluk a ctnostna patralka, to je pro manzelstvi dost smrtelna kombinace.
No jo... ale ten úúúžasnej pocit "ale já se otočila a šla domu"
Není tady
helena napsal(a):
No jo... ale ten úúúžasnej pocit "ale já se otočila a šla domu" http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
A nejspis prave tohle je i odpoved na to jeji PROC....
Není tady
helena napsal(a):
mě chytrý telefon na pc stole a přišla sms...
... na kterou ses hned podívala, jo?
Telefon stal ve stojanu hned vedle monitoru a když přišla sms objevila na celé ploše to bohužel tak manžel nastavený má na telefon sem ani nesáhla.
Není tady
když přišla sms objevila na celé ploše
A ona byla nějaká nemravná, že jsi hned "na to přišla"?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nic bych za to nedala, ze ji to na sebe vykecal sam, minimalne moc nezapiral, neodolal.
Pan v mnoha vecech ses velice chytry a zkuseny clovek,ale v tomhle s tebou nemohu souhlasit.Delat pri nevere jako by nic a nepatrat.Radci ze sebe delat hlupaka co nevidi, neslysi. Ja myslim,ze kazda z nas by patrala,aby mela jasno.
Není tady
Ja myslim,ze kazda z nas by patrala,aby mela jasno.
A prosím pěkně - k čemuže takový "jasno" je???
Není tady
No, připadá mi to trošku, jen, to jste se do podvedené ženy pustili...
Lidi jsou jiní, ne každý zvládne přímou konfrontaci. Když vám někdo dává najevo náklonnost, vzrušení, sexualitu - jako jo, člověk může, ale i nemusí odolat.
Tam není proč. To není o tom, jak se chováš, jestli dobře, nebo špatně, někdy se to prostě může stát.
Přijde na to, jak to zvládnete. Anebo nezvládnete. Sexuální nevěra byla a bude. Je na to hodně příležitostí, sex je otevřená možnost. Neříkám, že nevěra je správná nebo nevyhnutelná, ale
tři děti a sama? Asi byla dost zoufalá
a nabaluje takhle?
volá o pomoc.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zlobivej hrisnej kluk a ctnostna patralka, to je pro manzelstvi dost smrtelna kombinace.Pan v mnoha vecech ses velice chytry a zkuseny clovek,ale v tomhle s tebou nemohu souhlasit.Delat pri nevere jako by nic a nepatrat.Radci ze sebe delat hlupaka co nevidi, neslysi. Ja myslim,ze kazda z nas by patrala,aby mela jasno.
Tak tohle si nemyslím. Já jsem proti jakémukoliv pátrání. Chci si zachovat svůj duševní klid a rovnováhu
Není tady
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemuže takový "jasno" je???
No jasno je k tomu, ze clovek vic vi. A vedet, ze ma partner jineho partnera je urcite dulezite. Vetsina never se stejne nejak provali. Tu sms mu samozrejme poslala naschval. Kdyby za neco stala, tak mu to posilat nebude. Hlavne se podepsala Janicka s Valentynkou. Vubec nevim co to ma znamenat. Asi jeji dcerunka. Pak je blbec ten pan.
Není tady
Magdo, to je tady dost častý jev od určitých pisatelek ...nekdo se svěří, že odhalil manželovu nevěru a místo rady se mu dostane otázky "a jak ses to dozvěděla.." A když se dotyčná přizná, že v mobilu, to se pak dějou věci..
Není tady
eremuruss napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zlobivej hrisnej kluk a ctnostna patralka, to je pro manzelstvi dost smrtelna kombinace.Pan v mnoha vecech ses velice chytry a zkuseny clovek,ale v tomhle s tebou nemohu souhlasit.Delat pri nevere jako by nic a nepatrat.Radci ze sebe delat hlupaka co nevidi, neslysi. Ja myslim,ze kazda z nas by patrala,aby mela jasno.
Mas pravo se mnou nesouhlasit, to je v poradku. Stejne tak kazda zena ma pravo patrat. Jenze pak by ale mela unest to, co vypatra. Jinak az teprve PAK, pokud to neunese, ona SAMA ze sebe dela hlupaka.
Stale trvam na tom, ze laska neznamena pravo toho druheho VLASTNIT. Mit absolutni pravo kontrolovat jeho soukromi a soudit ho. Kdo si tohle pravo osobuje, ublizuje hlavne sam sobe a neni zraly na trvaly vztah.
Z nej mohu odejit, pokud mi nevyhovuje, ale nemuzu sve vlastni selhani - tady velkou nejistotu a strach z opusteni a nedostatecnosti- hazet na toho druheho.
Není tady
sahleb napsal(a):
helena napsal(a):
A prosím pěkně - k čemuže takový "jasno" je???No jasno je k tomu, ze clovek vic vi. A vedet, ze ma partner jineho partnera je urcite dulezite. Vetsina never se stejne nejak provali. Tu sms mu samozrejme poslala naschval. Kdyby za neco stala, tak mu to posilat nebude. Hlavne se podepsala Janicka s Valentynkou. Vubec nevim co to ma znamenat. Asi jeji dcerunka. Pak je blbec ten pan.
Valentýnka bude přáníčko k Valentýnu
Není tady
A vedet, ze ma partner jineho partnera je urcite dulezite.
Pán nemá "jineho partnera". Pán si někde třikrát zashookal a když to prasklo, "sešel se sní a ukončil to"
Pak je blbec ten pan.
Ne*sp*or*ně.
Pokud celý to divadýlko nemá jinej důvod...
Upravil(a) helena (21. 3. 2013 15:23)
Není tady
Hanko, já bych za tím nic hlubšího nehledala...manžel byl 14 dní pracovně pryč a držel půst a pak přišla příležitost a ta jak známo, dělá zloděje
Navíc je známo, že nevěrní jsou i lidé, kteří jsou ve vztahu spokojení.
Mám kamaráda, který o své ženě neřekl křivého slova, milovali se denně a přesto jí zahýbal..prostě za ním ženské běhaly samy.
Není tady
Proc by se zenska nemohla podivat chlapovi do mobilu? Mne to neprijde nijak zvlastni, muj pritel se klidne podiva do meho mobilu i notebooku, zrovna tak ja do jeho, nemame pred sebou zadne tajnosti. Nevim, proc z toho delate takovou vedu.
Ja osobne, kdybych mela nejake podezreni, tak bych klidne patrala, rada vim, na cem jsem a nikdo ze me nebude delat blbecka....
Není tady
Hanka333 napsal(a):
Tobě nestačí odpověď - proto, že je debil?
Jaké proč ještě chceš?
Co se změní, když se dozvíš proč?
Ty vždy víš, proč něco děláš?
Bude ti líp, když se dozvíš, že proto, že jsi příšerná, jsi hrozná v posteli, nudí se s tebou, chtěl si užít... ?
Nestačí ti odpověď - proto, že je debil?
Moudrá dospělá žena nebude vyslýchat a mermomocí chtít slyšet takové proto, které JÍ se zdá být dost dobrým PROTO.
Upravil(a) Eva. (21. 3. 2013 15:40)
Není tady
Jo, já si taky vždycky myslela, že lidi jsou si nevěrní jen tehdy, když to doma neklape. Ale pak jsem se dozvěděla, že tomu tak není, jsou muži i ženy, kteří jsou nevěrní prostě proto, že mají příležitost. Mají slabou vůli a pokud se k tomu přidá ještě alkohol (byli v hospodě), je hotovo.
Já bych se asi na mobil koukla, pokud by to bylo tak, jak píše Hanka, prostě proto, že bych chtěla vědět, kdo píše, ne že bych pátrala po nějaké nevěře. Kdybych měla podezření, asi bych nepátrala, protože jsem zbabělec a něchtěla bych to vědět. Já radši tu naději, než strašlivou jistotu.
Není tady