Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 3. 2013 14:05

Lucka30
♥------

Zánět močového měchýře

ahoj všem. Mám někdy problémy s močovým měchýřem :-/. Takové to řezání a páletí při močení. Na internetu jsem našla Uroval akut, který by měl pomoci k uzdravení močových cest. Samozřejmě pokud by se mi rozjel ten zánět více zajdu k doktorce, ale tohle je spíš takový ten začátek, kdy ještě by mohl pomoci brusinový čaj a tento doplněk. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady ;-).

Není tady

#2 22. 3. 2013 21:54

Emuše
♥------

Re: Zánět močového měchýře

Ahoj, divím se, že jsi na internetu mezi takovým obrovský množstvím všemožných přípravků narazila právě na uroval smile Nicméně za sebe můžu říct, žes narazila na to pravé. Divím se z toho důvodu, že když jsem dříve mívala chronické záněty močáku, hledala jsem na netu kde co a taky jsem našla, koupila a pak měsíc nadávala, kolik peněz jsem do těch bonbónů, které mají možná tak dobrou příchuť, ale nepomáhají, vrazila. Pak jsem se náhodou bavila s jedním známým, jehož žena dělá v lékárně. Poprosila jsem ho, jestli by se mi na něco nezeptal a ona mi poradila právě uroval. Zkusila jsem ho a teď ho mám vždy připravený doma jako takovou "krabičku první záchrany" - jakmile ucítím náznaky zánětu, nasadím ho a do tří dnů mám většinou pokoj smile Tak snad pomůže i tobě smile Hodně zdraví smile

Není tady

#3 23. 3. 2013 13:17

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Jste za to placené??? hmm

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#4 19. 4. 2013 8:32

sindyy
♥♥-----

Přihlásila jsem se přes internet do Klubu pevného zdraví a chci se zapojit do programu Zdravý život. Musím čekat, až mi přijde klubová karta, a až pak začít sbírat body? Budu potřebovat ještě jiné potvrzení, že jsem absolvovala preventivní prohlídku, když mi dá lékař razítko do Záznamníku účastníka programu Zdravý život?
Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … ravy-zivot

Není tady

#5 29. 5. 2014 21:42

Kamilkaka
♥♥-----

Já jsem si se záněty močáku už taky užila své, jako malá jsem s tím měla velké problémy, v pubertě to ale tak nějak úplně ustalo a vrátilo se mi to někdo ve dvacátém roce. Snažím se tomu předcházet hlavně prevencí, tzn. neprochladnout, hodně pít, spíš neslazené tekutiny a podobně, ale když už se zánět dostaví, tak většinou přesedlám na urologické čaje, zobu brusinky a nasazuji uroval akut. Většinou se mi podaří zánět zaregistrovat včas na to, abych ho zvládla vyléčit sama, ale jakmile se třeba v moči objeví krev, tak už jsou většinou na místě antibiotika.

Není tady

#6 3. 6. 2014 13:58

Irena001
♥♥♥♥---

Vracející se záněty jsou vždycky něco nedoléčeného! A co tak udělat testy na chlamydie, mykoplasma, ureaplasma ,e-coli a jiné potvory? Ono se také může stát, že můžeš být neplodná.

Není tady

#7 5. 6. 2014 18:55

ivetab
♥------

Hlavně se u vracejících zánětů musí přijít na příčinu, ať se ta pak může řešit.

Není tady

#8 6. 10. 2014 15:48

Bozenka1
♥------

ahoj, mě na zánět močáku zabírá spolehlivě Senzycol

Není tady

#9 12. 3. 2015 7:26

PavcaM
♥------

Tak já za sebe můžu říct, že mi pomáhá uroval manosa akut, už ne jednou jsem díky ní nemusela nasadit antibiotika. už jsem dokonce členkou klubu valosun a díky tomu mám slevu 30% na veškeré jejich doplňky. Kupuji tak i kapky na zažívání pro děti a další supr odskoušené věci. Já to začala řešit, když už jsem měla atb asi po čtvrté během roku a pořád se mi to vracelo. Nakonec jsem zjistila že to asi bylo kvůli tomu, že jsem málo pila a chodila jak modelína oblékaná. Těmto časům už odzvonilo a přesto se čas od času přihlásí o slovo...

Není tady

#10 25. 3. 2015 15:02

Julie023
♥------

Vždycky, když sem zabrousím, bouchne mě do očí jeden z problémů, kterým jsem si musela projít a nemůžu jinak než nepřidat svou zkušenost. Na záněty a na mykózy a obecně na gynekologické problémy se mi osvědčil Wobenzym  a změna životního stylu. Také je dobré se zamyslet, jestli záněty močových cest nejsou způsobené nechráněným pohlavním stykem, kdy může docházet k infikování močové trubice. Vždy záleží na původci zánětu a pak se to vše dá mnohem lépe řešit. Někdy je příčinou samotný stres!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí