21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj vem. Mám někdy problémy s močovým měchýřem :-/. Takové to řezání a páletí při močení. Na internetu jsem nala Uroval akut, který by měl pomoci k uzdravení močových cest. Samozřejmě pokud by se mi rozjel ten zánět více zajdu k doktorce, ale tohle je spí takový ten začátek, kdy jetě by mohl pomoci brusinový čaj a tento doplněk. Nemáte s tím někdo zkuenosti? Děkuji za rady ;-).
Není tady
Ahoj, divím se, e jsi na internetu mezi takovým obrovský mnostvím vemoných přípravků narazila právě na uroval Nicméně za sebe můu říct, es narazila na to pravé. Divím se z toho důvodu, e kdy jsem dříve mívala chronické záněty močáku, hledala jsem na netu kde co a taky jsem nala, koupila a pak měsíc nadávala, kolik peněz jsem do těch bonbónů, které mají moná tak dobrou příchu, ale nepomáhají, vrazila. Pak jsem se náhodou bavila s jedním známým, jeho ena dělá v lékárně. Poprosila jsem ho, jestli by se mi na něco nezeptal a ona mi poradila právě uroval. Zkusila jsem ho a teď ho mám vdy připravený doma jako takovou "krabičku první záchrany" - jakmile ucítím náznaky zánětu, nasadím ho a do tří dnů mám větinou pokoj
Tak snad pomůe i tobě
Hodně zdraví
Není tady
Přihlásila jsem se přes internet do Klubu pevného zdraví a chci se zapojit do programu Zdravý ivot. Musím čekat, a mi přijde klubová karta, a a pak začít sbírat body? Budu potřebovat jetě jiné potvrzení, e jsem absolvovala preventivní prohlídku, kdy mi dá lékař razítko do Záznamníku účastníka programu Zdravý ivot?
Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … ravy-zivot
Není tady
Já jsem si se záněty močáku u taky uila své, jako malá jsem s tím měla velké problémy, v pubertě to ale tak nějak úplně ustalo a vrátilo se mi to někdo ve dvacátém roce. Snaím se tomu předcházet hlavně prevencí, tzn. neprochladnout, hodně pít, spí neslazené tekutiny a podobně, ale kdy u se zánět dostaví, tak větinou přesedlám na urologické čaje, zobu brusinky a nasazuji uroval akut. Větinou se mi podaří zánět zaregistrovat včas na to, abych ho zvládla vyléčit sama, ale jakmile se třeba v moči objeví krev, tak u jsou větinou na místě antibiotika.
Není tady
Vracející se záněty jsou vdycky něco nedoléčeného! A co tak udělat testy na chlamydie, mykoplasma, ureaplasma ,e-coli a jiné potvory? Ono se také můe stát, e můe být neplodná.
Není tady
Hlavně se u vracejících zánětů musí přijít na příčinu, a se ta pak můe řeit.
Není tady
ahoj, mě na zánět močáku zabírá spolehlivě Senzycol
Není tady
Tak já za sebe můu říct, e mi pomáhá uroval manosa akut, u ne jednou jsem díky ní nemusela nasadit antibiotika. u jsem dokonce členkou klubu valosun a díky tomu mám slevu 30% na vekeré jejich doplňky. Kupuji tak i kapky na zaívání pro děti a dalí supr odskouené věci. Já to začala řeit, kdy u jsem měla atb asi po čtvrté během roku a pořád se mi to vracelo. Nakonec jsem zjistila e to asi bylo kvůli tomu, e jsem málo pila a chodila jak modelína oblékaná. Těmto časům u odzvonilo a přesto se čas od času přihlásí o slovo...
Není tady
Vdycky, kdy sem zabrousím, bouchne mě do očí jeden z problémů, kterým jsem si musela projít a nemůu jinak ne nepřidat svou zkuenost. Na záněty a na mykózy a obecně na gynekologické problémy se mi osvědčil Wobenzym a změna ivotního stylu. Také je dobré se zamyslet, jestli záněty močových cest nejsou způsobené nechráněným pohlavním stykem, kdy můe docházet k infikování močové trubice. Vdy záleí na původci zánětu a pak se to ve dá mnohem lépe řeit. Někdy je příčinou samotný stres!
Není tady