29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jde to vůbec? Počítal jsem si, jaké množství "zdravých" potravin jako rýže, těstoviny, zelenina, ovoce, celozrnné pečivo atd. bych musel za den sníst, abych do sebe dostal alespoň 2500 kcal, a to bych teda nikdy nezvládnul do sebe nasoukat, bohužel ani třetinu z toho - prasknul by mi žaludek.
Není tady
Nedo napsal(a):
Jde to vůbec? Počítal jsem si, jaké množství "zdravých" potravin jako rýže, těstoviny, zelenina, ovoce, celozrnné pečivo atd. bych musel za den sníst, abych do sebe dostal alespoň 2500 kcal, a to bych teda nikdy nezvládnul do sebe nasoukat, bohužel ani třetinu z toho - prasknul by mi žaludek.
Nedo, najdi si diskuse doktorky Cajthamlový.
Není tady
Nedo, panenský olivový olej je omega 3 mastnými (zdravými) kyselinami nacpané požehnání o míře 3700 KJ/ 100 ml, takže stačí přidávat denně do jídla (pokapat rajčata nebo promíchat s rýží) a energetické zvýšení bude za měsíc poznat. Jinak je spoustu zdravého cukru - a energie navíc- v ovoci, v sušeném ještě více. A s mírou alkohol, to je taky většinou maloobjemová energetická pecka
Upravil(a) světýlko (14. 5. 2013 20:36)
Není tady
ahojky holky, synovi je 14 a chtěl by trochu přibrat, máte někdo radu jak aniž by musel jíst čokolády, bramburky apod ?
Není tady
Hledej "výkrmná dieta"... a věz, že ta, co obsahuje brambůrky a čokoládu je špatná.
Není tady
Zvedni zadnici od počítače a přesuň se ke sporáku, když si potřebuješ vykrmit pubescenta.
Není tady
zkuste zajít k doktorovi, třeba Vám pomůže nebo nějakého výživového poradce, dietologa, trenera v posilovně apod..v dnešní době je toho přece hrozně moc
Není tady
lucis napsal(a):
zkuste zajít k doktorovi, třeba Vám pomůže
nebo nějakého výživového poradce, dietologa, trenera v posilovně apod..v dnešní době je toho přece hrozně moc
Hele, vem si ten svůj klon s kterým si na různých vláknech tak rádobynenápadně přihráváte ty vaše "duchaplné"
bláboly, a jděte obě do háje. Tam se určitě obejdete i bez výživových poradců apod.
Není tady
modrovous napsal(a):
jděte obě do háje. Tam se určitě obejdete i bez výživových poradců apod.
Nemáš teplotu? V háji by se bez poradce do 24 hodin zcvokly a do tejdne umřely hlady a hrůzou...
Není tady