27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dneska musím mýt okna,u to nesnese odklad.Čím je myjete,aby se pěkně leskly?Já jsem ze staré koly.Do teplé vody v kýblu dám tak velkýho frana Jaru,frana octa a jdu na věc.védskou utěrkou umeju rámy,pak skla a stěrkou to stírám.Moc dlouho to netrvá a okna jsou,jak nová.
Doporučuju Clin - funguje zároveň jako Jar i jako Iron - umeje i vyletí najednou. Kromě toho taky pouívám védskou utěrku.
Není tady
jo jo, já souhlasím, Clin taky pouívám. Umyji, utřu a jdu od toho... je to super..Dá se stříkat hned na okna, ale já ho dávám do kyblíku s vodou...
Není tady
Jedině Clin s lihem.
Není tady
my pouíváme kaplinu do odstřikovačů do aut,je to fajn,protoe okno v autě myje jen guma.určitě budete překvapené.
Není tady
Koupím "něco" do vody na znečitěná okna a rámy. Naleju do vody dle návodu. Okna umyji a stěrkou setřu. Je to rychlé a při dnením výběru přípravků na okna (jsou velmi účinné) to jde skoro samo.
Není tady
Ahoj, já čistím okna RAYPATHEM. Čitění pouze vodou bez pouití chemie jenom s mikrovláknem. Je to rychlejí, levnějí, zdravějí a chráním ivotní prostředí.
Není tady
briza3 napsal(a):
Koupím "něco" do vody na znečitěná okna a rámy. Naleju do vody dle návodu. Okna umyji a stěrkou setřu. Je to rychlé a při dnením výběru přípravků na okna (jsou velmi účinné) to jde skoro samo.
Já toté
Není tady
umeju jarem, setřu stěrkou, vyletím clinem
Není tady
...jetě e jsem se do toho zatím nepustila kdy tak hnusně prí, aspoň mám výmluvu. Pouíváte někdo DATO na praní záclon? Já jsem si ho koupila ale jetě nevyzkouela, dosud jsem prala v normálním práku na prádlo.
Není tady
clin, védská hadra a jde to samo... ikdy můj přítel vdycky říká "kali na to, vidět přes to je a kdy ne, tak nám pomůe pan dé" tele jedno
Není tady
Cihlou
Ba né...do vody si přidám Clin,myje opravdu dobře.Pak u jen doletím skla védskou utěrkou.A koukám,nejsem sama
Upravil(a) penizek (29. 3. 2006 10:55)
Není tady
mala.popelka napsal(a):
clin, védská hadra a jde to samo... ikdy můj přítel vdycky říká "kali na to, vidět přes to je a kdy ne, tak nám pomůe pan dé"
tele jedno
malá popelko,u nás je to zrovna tak,Nejsi sama, já mám doma taky jedno takové telátko.
Moje zkuenost je nalít něco do vody na rámy a pak Clin do vody na skla a nakonec nastříkám Mr Sheen /spray/na sklo a přeletím védskou utěrkou.Je i perfektní na zrcadla, nezanechává mouhy a jde to rychle.Vysvitlo sluníčko, koukám, e u i nae okna volají po jarní očistě,budu se muset do nich pustit.
Co pouíváte na praní záclon?Já jeperu v NORITU-Balzám a pak je na chvíli namočím do Bělaminu.Jsou pak krásně bílé.Vzpomínám si, e moje maminka dávala do máchání sůl.
Není tady
já kdy záclony namáčím, přisypu do vody kypřící práek nebo sodu...na bělení to funguje bezvadně
Není tady
Ahojky. Moje mamka a i já myjeme okna nejdříve jarovou vodou a poté vyletit octovou vodou. Mamka mě to tak vdy učila, e to je nejlepí a e nejsou čmouhy. Ale teď u jsou asi přípravky lepí, ne dříve, ale stejně nic jiného, bohuel neznám Pá
Není tady
Ja pouívám klasický tekutý mýdlo a na vyletění klasické papírové utěrky.Fakt je to dobré.Jojo taky mně to čeká okna volaj o očistu.Tak oknum zdar.Evča
já je pracně o víkendu naletila v celém bytě... a nevydrelo mi to ani týden, včera sněilo..... uuuuu, já chci hezké teplé jaroooooooooo
Není tady
Tak je mám umyté - 9 kousků, Clin + védská utěrka, ádná námaha...
Není tady
Fandím priatelovi malej popelky. Najlepie je KLADIVO !
Já u je mám umyté před měsícem nebylo přes ně vidět a moje drahá polovička ,,je těstím bez sebe" kdy se vrhám na mytí oken a to nedělám nějak přehnaně často.
Vdy namítá e jsem okna čistila nedávno.
K mytí pouívám clin ,stěrkou stáhnu a případné mouhy vyletím védskou utěrkou taky není patné umýt okna amponem na vlasy místo clinu a přidáním octu do vody prý odpuzuje mouchy,ale to u nás nezabralo.Zdar a sílu.
Není tady