|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dneska musím mýt okna,už to nesnese odklad.Čím je myjete,aby se pěkně leskly?Já jsem ze staré školy.Do teplé vody v kýblu dám tak velkýho frťana Jaru,frťana octa a jdu na věc.Švédskou utěrkou umeju rámy,pak skla a stěrkou to stírám.Moc dlouho to netrvá a okna jsou,jak nová.
Doporučuju Clin - funguje zároveň jako Jar i jako Iron - umeje i vyleští najednou. Kromě toho taky používám švédskou utěrku.
Není tady
jo jo, já souhlasím, Clin taky používám. Umyji, utřu a jdu od toho... je to super..Dá se stříkat hned na okna, ale já ho dávám do kyblíku s vodou...
Není tady
Jedině Clin s lihem.
Není tady
my používáme kaplinu do odstřikovačů do aut,je to fajn,protože okno v autě myje jen guma.určitě budete překvapené.
Není tady
Koupím "něco" do vody na znečištěná okna a rámy. Naleju do vody dle návodu. Okna umyji a stěrkou setřu. Je to rychlé a při dnešním výběru přípravků na okna (jsou velmi účinné) to jde skoro samo.
Není tady
Ahoj, já čistím okna RAYPATHEM. Čištění pouze vodou bez použití chemie jenom s mikrovláknem. Je to rychlejší, levnější, zdravější a chráním životní prostředí.
Není tady

briza3 napsal(a):
Koupím "něco" do vody na znečištěná okna a rámy. Naleju do vody dle návodu. Okna umyji a stěrkou setřu. Je to rychlé a při dnešním výběru přípravků na okna (jsou velmi účinné) to jde skoro samo.
Já totéž
Není tady
umeju jarem, setřu stěrkou, vyleštím clinem

Není tady
...ještě že jsem se do toho zatím nepustila když tak hnusně prší, aspoň mám výmluvu. Používáte někdo DATO na praní záclon? Já jsem si ho koupila ale ještě nevyzkoušela, dosud jsem prala v normálním prášku na prádlo.
Není tady

clin, švédská hadra a jde to samo... ikdyž můj přítel vždycky říká "kašli na to, vidět přes to je a když ne, tak nám pomůže pan déšť"
tele jedno 

Není tady

Cihlou
Ba né...do vody si přidám Clin,myje opravdu dobře.Pak už jen doleštím skla švédskou utěrkou.A koukám,nejsem sama 
Upravil(a) penizek (29. 3. 2006 10:55)

Není tady
mala.popelka napsal(a):
clin, švédská hadra a jde to samo... ikdyž můj přítel vždycky říká "kašli na to, vidět přes to je a když ne, tak nám pomůže pan déšť"
tele jedno
malá popelko,u nás je to zrovna tak,Nejsi sama, já mám doma taky jedno takové telátko.
Moje zkušenost je nalít něco do vody na rámy a pak Clin do vody na skla a nakonec nastříkám Mr Sheen /spray/na sklo a přeleštím švédskou utěrkou.Je i perfektní na zrcadla, nezanechává šmouhy a jde to rychle.Vysvitlo sluníčko, koukám, že už i naše okna volají po jarní očistě,budu se muset do nich pustit.
Co používáte na praní záclon?Já jeperu v NORITU-Balzám a pak je na chvíli namočím do Bělaminu.Jsou pak krásně bílé.Vzpomínám si, že moje maminka dávala do máchání sůl.
Není tady

já když záclony namáčím, přisypu do vody kypřící prášek nebo sodu...na bělení to funguje bezvadně

Není tady

Ahojky. Moje mamka a i já myjeme okna nejdříve jarovou vodou a poté vyleštit octovou vodou. Mamka mě to tak vždy učila, že to je nejlepší a že nejsou čmouhy. Ale teď už jsou asi přípravky lepší, než dříve, ale stejně nic jiného, bohužel neznám
Pá
Není tady
Ja používám klasický tekutý mýdlo a na vyleštění klasické papírové utěrky.Fakt je to dobré.Jojo taky mně to čeká okna volaj o očistu.Tak oknum zdar.Evča

já je pracně o víkendu naleštila v celém bytě... a nevydrželo mi to ani týden, včera sněžilo..... uuuuu, já chci hezké teplé jaroooooooooo

Není tady
Tak je mám umyté - 9 kousků, Clin + švédská utěrka, žádná námaha...
Není tady
Fandím priatelovi malej popelky. Najlepšie je KLADIVO !
Já už je mám umyté před měsícem nebylo přes ně vidět a moje drahá polovička ,,je štěstím bez sebe" když se vrhám na mytí oken a to nedělám nějak přehnaně často.
Vždy namítá že jsem okna čistila nedávno.
K mytí používám clin ,stěrkou stáhnu a případné šmouhy vyleštím švédskou utěrkou taky není špatné umýt okna šamponem na vlasy místo clinu a přidáním octu do vody prý odpuzuje mouchy,ale to u nás nezabralo.Zdar a sílu.
Není tady